Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Martuś,

powiedz mi kochana, a na jaki ostatecznie wzór biurka się zdecydowałaś?:popcorn::popcorn:

Na pewno wymyśliłaś coś superaśnego:D

Taaak, wymyśliłam ;) takie jak twoje:D no prawie...w każdym razie podobny kształt. Coś podobnego do tych które u mnie kiedyś wkleiłaś :yes:

No proszę jakie tu konszachty

to kto jeszcze sie z nami wybiera na wycieczkę do P...?

Z tego co widzę , poruszenie spore i chętnych co raz więcej :cool:

Martuś,widzę że privka już dostałaś :)(dzięki Moni :hug:).Także miejsce i datę znasz ,szczegóły ustalimy bliżej terminu spotkania :yes:

Hazelka literki zamawiała tu

http://www.opifex.pl/pl/galleries/view/8/frezowanie-2d

Dziękuję Oleńko:hug:

Dzień dobry :)

Często zaglądam, choć chyba nigdy nic nie napisałam:cool:. Wątki z czasem stają się takie "bardziej prywatne" i ciężko tak "wchodzić" w towarzystwo ;).

Piszę, bo poprosiłaś o sprawdzony namiar na drewniane literki. Ja skorzystałam z oferty tego sklepu. Mają nie tylko literki, choć ja akurat też literek zapragnęłam i wzięłam w dwóch rozmiarach. Może i Tobie coś się spodoba :). Ceny całkiem normalne :yes:

:bye:

Julianko, no coś Ty:eek: Toż tu nie ma żadnej kliki ani sekty, każdy mile widziany :yes: Zapraszam do mnie jeśli tylko masz ochotę :) O prywatnych sprawach też się rozmawia...u mnie jakby domek wykończony, a o czymś plotkować trzeba ;)

Bardzo dziekuję za namiar na literki :hug:

i mi tak niezręcznie 'wbijać' się w towarzystwo i zawracać głowe pierdołami... zaintrygowałaś mnie tym czarnym kibelkiem u siebie i pognałam na pierwszą strone i mnie :jawdrop:

masz prześliczny dom i ogród i altanke i wszystko...sliczna czarna łazienka - w moim przypadku tylko czarniawa, bo mam czarno-biało-czerwoną... włąsciwie to syn ma...piękny stół i krzesła..:D ja własnie nad eamsami dumam, chociaż plastik na salonie to dla mnie wielkie wyrzeczenie... sypialnia Wasza boska, no żałuje , że tak późno tu do Ciebie trafiłam:yes:

zawsze myslałam, że czarny kibel nie jest utrapieniem myjącego....

tak czy siak dom Twój PRZE-CUD-NY:yes::yes::yes:

gratuluję doboru drobiazgów i dopracowania szczegółów, szczerze zazdraszczam tej umiejętności:yes:

pozdrawiam z Nadmorza:bye: zachwycona widokami z pierwszej strony

Jak to niezręcznie wbijać się w towarzystwo? :eek: wbijać, wbijać jak najbardziej, im nas więcej tym lepiej ;)

Amglad, bardzo Ci dziękuję za te wszystkie komplementy i jakże mi miło że się podoba:hug:

O czerniach pogadałyśmy u Szarlot, więc nic więcej nie dodam;)

Co do szczegółów i dodatków...faktycznie mam bzika ;) do dzisiaj noszę w torebce( w sakiewce) skrawki tapet i tkanin, coby móc w każdej chwili dopasować kolorystycznie jakiś gadżet do domu :D

No widzisz Martuś jak fajnie się złożyło :) Hazelka zamawiałam literki w tym samym miejscu do którego Ci dałam namiary (2 link) :yes: :D

No widzę ślężanko:) i dziękuję raz jeszcze:hug:

Dziewczyny coś czuję, że Wy się nie obkupicie na tym spotkaniu:D, bo jak się tyle przekupek spotka naraz to się nagadać nie zdążycie, a co dopiero zakupy:D:D:D

Też mam takie przeczucie ;)

Mnie jak Martuśka zabierze jak wcześniej obiecywała to bardzo chętnie jeśli można :yes:

Obiecywałam :eek: nie pamiętam :eek:

Żarcik:lol: no pewnie że cie biere ze sobą :yes:

ja też kcem priva - chociaż jak na razie to mi się ciężko do fryca wyrwać ale do maja może się coś zmieni;)

Marta chciałam przypomnieć, że już jest jutro:yes::D a zdjęć jak nie było tak nie ma:popcorn:

czy ja też mogę prosić info o spotkaniu;)

A mi :(

i ja mogę prosić, może jakiś urlopik sie uda załatwić :cool:

Siemka Kochane. :hug:Jesss, jaki tu ruch:D

Widze ze namiary juz masz,Martulka:lol2: Dokładnie tam zamawialam swoje literki:yes:

Kochane, jakie spotkanie?Toć ja jestem krejzol na takie rzeczy i jade nawet dzis-no chyba, ze mnie juz nie kochacie i nie chcecie:(:(:(

Hej Kochana :bye:

Co tam słychować ???? :popcorn:

Ejjj... ja też chce privka spotkaniowego :D

Wprawdzie czasu u mnie niewiele, aleeeee :D na przy takiej okazji będę sie starać :D

Hazelko krejzolu, toż to wszyscy Cie kochają i rozumieją że producent ma niewile wolnego czasu chwilowo ;) :D

:hug:

:welcome: Dziewczyny

może ja też bym się z Wami zabrała :D

no taką okazje przepuścić kiedy wszystkie będziecie w jednym miejscu :cool:

ja też chce info o spotkaniu

Dziewczynki, może jak już Ola zaczęła to niech już ona rozsyła tą informację. Co ty na to Oleńko?

Ola z Karolką są organizatorkami tego spotkanka i one zapraszają i stawiają :rotfl::rotfl: To co ja im będę w paradę wchodziła :rotfl::rotfl:

Ja się tylko cieszę , że znowu zobaczę Wasze morduchny :hug::hug:

marta i ola.u:hug::hug:

Monia, dzisiaj tłusty czwartek , a nie dzień przytulasa ;), ale z tobą zawsze :hug:

Ty podobno jesteś druga organizatorka spotkania i doszły mnie słuchy, że każdej fundujesz nowy ciuszek na pamiątkę spotkania :lol::rotfl:

ja jestem biedna na dorobku

;)

więc proszę tu mnie nie naciągać :rotfl:

chyba ze po 1 sztuce majetek od Chińczyka wam sprawię :yes:

Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? :rolleyes: coś w stylu pensjonat pod różą :D

Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł?

Też mi się wydaję ze jak mamy zorganizować spotkanko to w jakims hoteliku z noclegiem co by można było się odpowidenio napioić :yes::D:D