mariomili 07.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Posprzątałaś już w chałupie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hej Martuś, powiedz mi kochana, a na jaki ostatecznie wzór biurka się zdecydowałaś?:popcorn: Na pewno wymyśliłaś coś superaśnego:D Taaak, wymyśliłam takie jak twoje:D no prawie...w każdym razie podobny kształt. Coś podobnego do tych które u mnie kiedyś wkleiłaś No proszę jakie tu konszachty to kto jeszcze sie z nami wybiera na wycieczkę do P...? Z tego co widzę , poruszenie spore i chętnych co raz więcej Martuś,widzę że privka już dostałaś (dzięki Moni ).Także miejsce i datę znasz ,szczegóły ustalimy bliżej terminu spotkania Hazelka literki zamawiała tu http://www.opifex.pl/pl/galleries/view/8/frezowanie-2d Dziękuję Oleńko:hug: Dzień dobry Często zaglądam, choć chyba nigdy nic nie napisałam:cool:. Wątki z czasem stają się takie "bardziej prywatne" i ciężko tak "wchodzić" w towarzystwo . Piszę, bo poprosiłaś o sprawdzony namiar na drewniane literki. Ja skorzystałam z oferty tego sklepu. Mają nie tylko literki, choć ja akurat też literek zapragnęłam i wzięłam w dwóch rozmiarach. Może i Tobie coś się spodoba . Ceny całkiem normalne Julianko, no coś Ty:eek: Toż tu nie ma żadnej kliki ani sekty, każdy mile widziany Zapraszam do mnie jeśli tylko masz ochotę O prywatnych sprawach też się rozmawia...u mnie jakby domek wykończony, a o czymś plotkować trzeba Bardzo dziekuję za namiar na literki i mi tak niezręcznie 'wbijać' się w towarzystwo i zawracać głowe pierdołami... zaintrygowałaś mnie tym czarnym kibelkiem u siebie i pognałam na pierwszą strone i mnie masz prześliczny dom i ogród i altanke i wszystko...sliczna czarna łazienka - w moim przypadku tylko czarniawa, bo mam czarno-biało-czerwoną... włąsciwie to syn ma...piękny stół i krzesła.. ja własnie nad eamsami dumam, chociaż plastik na salonie to dla mnie wielkie wyrzeczenie... sypialnia Wasza boska, no żałuje , że tak późno tu do Ciebie trafiłam:yes: zawsze myslałam, że czarny kibel nie jest utrapieniem myjącego.... tak czy siak dom Twój PRZE-CUD-NY:yes::yes: gratuluję doboru drobiazgów i dopracowania szczegółów, szczerze zazdraszczam tej umiejętności:yes: pozdrawiam z Nadmorza:bye: zachwycona widokami z pierwszej strony Jak to niezręcznie wbijać się w towarzystwo? wbijać, wbijać jak najbardziej, im nas więcej tym lepiej Amglad, bardzo Ci dziękuję za te wszystkie komplementy i jakże mi miło że się podoba:hug: O czerniach pogadałyśmy u Szarlot, więc nic więcej nie dodam;) Co do szczegółów i dodatków...faktycznie mam bzika do dzisiaj noszę w torebce( w sakiewce) skrawki tapet i tkanin, coby móc w każdej chwili dopasować kolorystycznie jakiś gadżet do domu No widzisz Martuś jak fajnie się złożyło Hazelka zamawiałam literki w tym samym miejscu do którego Ci dałam namiary (2 link) No widzę ślężanko:) i dziękuję raz jeszcze:hug: Dziewczyny coś czuję, że Wy się nie obkupicie na tym spotkaniu:D, bo jak się tyle przekupek spotka naraz to się nagadać nie zdążycie, a co dopiero zakupy:D:D:D Też mam takie przeczucie Mnie jak Martuśka zabierze jak wcześniej obiecywała to bardzo chętnie jeśli można Obiecywałam nie pamiętam Żarcik:lol: no pewnie że cie biere ze sobą ja też kcem priva - chociaż jak na razie to mi się ciężko do fryca wyrwać ale do maja może się coś zmieni;) Marta chciałam przypomnieć, że już jest jutro:yes: a zdjęć jak nie było tak nie ma:popcorn: czy ja też mogę prosić info o spotkaniu;) A mi i ja mogę prosić, może jakiś urlopik sie uda załatwić Siemka Kochane. :hug:Jesss, jaki tu ruch:D Widze ze namiary juz masz,Martulka:lol2: Dokładnie tam zamawialam swoje literki:yes: Kochane, jakie spotkanie?Toć ja jestem krejzol na takie rzeczy i jade nawet dzis-no chyba, ze mnie juz nie kochacie i nie chcecie:(:( Hej Kochana Co tam słychować ???? Ejjj... ja też chce privka spotkaniowego Wprawdzie czasu u mnie niewiele, aleeeee na przy takiej okazji będę sie starać Hazelko krejzolu, toż to wszyscy Cie kochają i rozumieją że producent ma niewile wolnego czasu chwilowo Dziewczyny może ja też bym się z Wami zabrała no taką okazje przepuścić kiedy wszystkie będziecie w jednym miejscu ja też chce info o spotkaniu Dziewczynki, może jak już Ola zaczęła to niech już ona rozsyła tą informację. Co ty na to Oleńko? Ola z Karolką są organizatorkami tego spotkanka i one zapraszają i stawiają :rotfl: To co ja im będę w paradę wchodziła :rotfl: Ja się tylko cieszę , że znowu zobaczę Wasze morduchny :hug: marta i ola.u:hug: Monia, dzisiaj tłusty czwartek , a nie dzień przytulasa , ale z tobą zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Posprzątałaś już w chałupie;) nakruszyłaś popcornem muszę poodkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ola stawia i zaprasza, to ja sie pisze choćbym miała jechać nad morze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.02.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zaraz Wam porozsyłam privki ,jak o kimś zapomnę to proszę się u mnie upominać A o stawianiu pierwszy raz słyszę :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale się szykuje impreza :yes::yes::D Kurcze, z zazdrością czytam;);):yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.02.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale się szykuje impreza :yes::yes::D Kurcze, z zazdrością czytam;);):yes: A nie masz ochoty dołączyć :) Martuś dziękuję, że mnie zabierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 marta ja już 2 pączki zjadłam !!!!:) dziś :):)a jeszcze 8 mamy na 3 osoby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 marta ja już 2 pączki zjadłam !!!!:) dziś :):)a jeszcze 8 mamy na 3 osoby:) A ja 1,5 :D Kupiliśmy tylko 3 na 3 osoby w domu, tak żeby się nie kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zaraz Wam porozsyłam privki ,jak o kimś zapomnę to proszę się u mnie upominać A o stawianiu pierwszy raz słyszę :rotfl::rotfl: Olcia a co ty zamierzasz stawiać? co na to twój M ?????:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja jestem twardziel i nie zjadłam jeszcze ani jednego pączka Ola coś wspominała , że najwyżej montaż kominka przełoży na przyszły rok;), ale koleżanki z forum ugości i napoi Magdzińska , a ty co? Na zaproszenie specjalne czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja jestem twardziel i nie zjadłam jeszcze ani jednego pączka Ola coś wspominała , że najwyżej montaż kominka przełoży na przyszły rok;), ale koleżanki z forum ugości i napoi Magdzińska , a ty co? Na zaproszenie specjalne czekasz skoro OLA chętna to ja chęynie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja wciagnełam właśnie pączuszka i ochydny był wczoraszy czy cóśśśśśś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 skoro OLA chętna to ja chęynie skorzystam Ty podobno jesteś druga organizatorka spotkania i doszły mnie słuchy, że każdej fundujesz nowy ciuszek na pamiątkę spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? coś w stylu pensjonat pod różą Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? coś w stylu pensjonat pod różą Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł? Pomysłodawca nie ponosi kosztów imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ty podobno jesteś druga organizatorka spotkania i doszły mnie słuchy, że każdej fundujesz nowy ciuszek na pamiątkę spotkania ja jestem biedna na dorobku więc proszę tu mnie nie naciągać chyba ze po 1 sztuce majetek od Chińczyka wam sprawię Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? coś w stylu pensjonat pod różą Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł? Też mi się wydaję ze jak mamy zorganizować spotkanko to w jakims hoteliku z noclegiem co by można było się odpowidenio napioić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pomysłodawca nie ponosi kosztów imprezy a od kiedy to ???? nie ma tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 narka lecę do przedszkola potem poczytam jakie padły propozycję ja proponuję http://www.czarnylas.pl/ http://www.ostaniec.com.pl/6,kontakt http://www.villaverde.pl/ Albo coś w stylu chatka w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts