Magdzinska 07.02.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja już pisałam u Oli o info o spotkaniu:yes::D Mam tylko nadzieję, że to nie początek maja bo ja może w Usa będę w tym czasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Karolka , mogą być też chińskie stringi Ja bym też się na nocleg pisała, 7 godzin drogi , żeby tylko kawę wypić? Mi obojętne jaki to hotel, czy zajazd, wymagająca nie jestem W tych okolicach nic nie mogę polecić, więc liczę że wy coś znajdziecie. Magdzińska , gdzie ty się wybierasz? Masz szczęście bo spotkanie planowane, na koniec, a nie początek maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Niech wam będzie, zeżarłam tego pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Niech wam będzie, zeżarłam tego pączka Hej Martuś, ja też jednego dzisiaj zeżarłam:bash: Całe szczęście, ze był świeżuteńki z różanym nadzieniem:yes: Fotki ławecki już u mnie som jakby co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.02.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Martuś,a może Ty nam chcesz coś zasponsorować ???????Bo chyba jako jedyna masz już dom i ogród wykończony :P:P Już kiedyś pisałam ,że ja na nocleg się nie piszę ,bo przez tą moją emigrację ,każdy dzień w Pl jest dla mnie na wagę złota ;)Także ,nie dam rady .No ,ale na cały dzień mnie macie ,jeszcze będziecie mieć mnie dosyć :rotfl: Miejsce mi obojętne ,tyle że na pewno powinno być to centrum Pl ,żeby było w miarę sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? coś w stylu pensjonat pod różą Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł?:D:D:D:D Niech wam będzie, zeżarłam tego pączka tylko!!!!!mnie kusi trzeci;) potem czwarty Martuś,a może Ty nam chcesz coś zasponsorować ???????Bo chyba jako jedyna masz już dom i ogród wykończony :P:P Już kiedyś pisałam ,że ja na nocleg się nie piszę ,bo przez tą moją emigrację ,każdy dzień w Pl jest dla mnie na wagę złota ;)Także ,nie dam rady .No ,ale na cały dzień mnie macie ,jeszcze będziecie mieć mnie dosyć :rotfl:[ Miejsce mi obojętne ,tyle że na pewno powinno być to centrum Pl ,żeby było w miarę sprawiedliwie Olka ty się migasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Martuśka mam komunie chrześniaka Nie byłam u siostry od czasów studiów, więc ona bardzo by chciała żebyśmy przylecieli;) Mój małżonek się napalił, bo jeszcze nigdy tam nie był,a ja mniej, bo sknera teraz jestem i na wszystko (poza domem) szkoda mi kasy, a wiadomo że bilety bardzo drogie;) Jedyna nadzieja, że nie dostaniemy wiz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale mnie zaskoczylyscie tym miejscem:jawdrop: poniewaz ja nie w temacie...to myslalam, ze to jakies spa bedzie. Ja sie piszę-niewazne gdzie.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale mnie zaskoczylyscie tym miejscem:jawdrop: poniewaz ja nie w temacie...to myslalam, ze to jakies spa bedzie. Ja sie piszę-niewazne gdzie.:yes: Ola miałam wczoraj tak samo ja też nie ważne gdzie postaram się wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 a dla mnie za daleko... Marta gdzie Twoje cacuszka, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziołchy My tu plitu, plitu, gadu, gadu, a tu trzeba ustalać gdzie i na ile (ja bym chętnie i na tydzień) i przede wszystkim trzeba powoli listę podpisywać, coby wiedzieć jak dużą remizę wynająć I nawet nie chcę słyszeć, że za daleko i dziecko chore...... Najsprawiedliwiej jednak to, to centrum PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja też się piszę obojętnie: albo na shoping albo na bibke wprawdzie nie brałam pod uwagę noclegu, bo musiałabym zdradzić plany mężowi, a on popukałby mi po głowie - on nie rozumie uzależnienia od fm ale co tam - najwyżej się pośmieje a wrażenia - bezcenne za wszystko inne zapłacisz kartą Visa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Martuś, ale jak ktoś jest z Centrum to..... niesprawiedliwe taki żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ale mnie zaskoczylyscie tym miejscem:jawdrop: poniewaz ja nie w temacie...to myslalam, ze to jakies spa bedzie. Ja sie piszę-niewazne gdzie.:yes: to może ja się z tobą zabiorę Olka fasolka;) zdzwonimy się..... jak ci będzie telefon działał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Okey Robie liste MarJel (nocleg) Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa Karolka Ola Hazelka (nocleg) Pasie Dalia Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Monia ? ? ? Edytowane 7 Lutego 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja też się piszę obojętnie: albo na shoping albo na bibke wprawdzie nie brałam pod uwagę noclegu, bo musiałabym zdradzić plany mężowi, a on popukałby mi po głowie - on nie rozumie uzależnienia od fm ale co tam - najwyżej się pośmieje a wrażenia - bezcenne za wszystko inne zapłacisz kartą Visa jak bym słyszała coś o moim M:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja wciagam na listę Admetena pewno będzie chętna tylko jescze nic o tym nie wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja wciagam na listę Admete na pewno będzie chętna tylko jescze nic o tym nie wie;) wciągnięta Monia to co piszesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wciągnięta Monia to co piszesz się?Marta ja nic na 1000 procent. jak Ola mnie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Marta ja nic na 1000 procent. jak Ola mnie wezmie weźmie na pewno:yes: znając Olkę wciągam Cię na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts