Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolka , mogą być też chińskie stringi ;):popcorn:

Ja bym też się na nocleg pisała, 7 godzin drogi , żeby tylko kawę wypić?

Mi obojętne jaki to hotel, czy zajazd, wymagająca nie jestem :D W tych okolicach nic nie mogę polecić, więc liczę że wy coś znajdziecie.

Magdzińska , gdzie ty się wybierasz? :jawdrop::p

Masz szczęście bo spotkanie planowane, na koniec, a nie początek maja :)

Martuś,a może Ty nam chcesz coś zasponsorować :lol:???????Bo chyba jako jedyna masz już dom i ogród wykończony :p:P:P

Już kiedyś pisałam ,że ja na nocleg się nie piszę :no:,bo przez tą moją emigrację ,każdy dzień w Pl jest dla mnie na wagę złota ;)Także ,nie dam rady :no:.No ,ale na cały dzień mnie macie :lol:,jeszcze będziecie mieć mnie dosyć :rotfl::rotfl:

Miejsce mi obojętne ,tyle że na pewno powinno być to centrum Pl :yes:,żeby było w miarę sprawiedliwie :)

Dziewczyny! a co Wy na to, żeby jednak zmienić miejsce spotkania, na jakieś bardziej intymne? :rolleyes: coś w stylu pensjonat pod różą :D

Bo jak nas będzie dużo, to zakupy to chyba kijowy pomysł?

:D:D:D:D:D

Niech wam będzie, zeżarłam tego pączka :sick:
tylko!!!!!mnie kusi trzeci;) potem czwarty

Martuś,a może Ty nam chcesz coś zasponsorować :lol:???????Bo chyba jako jedyna masz już dom i ogród wykończony :p:P:P

Już kiedyś pisałam ,że ja na nocleg się nie piszę :no:,bo przez tą moją emigrację ,każdy dzień w Pl jest dla mnie na wagę złota ;)Także ,nie dam rady :no:.No ,ale na cały dzień mnie macie :lol:,jeszcze będziecie mieć mnie dosyć :rotfl::rotfl:[

Miejsce mi obojętne ,tyle że na pewno powinno być to centrum Pl :yes:,żeby było w miarę sprawiedliwie :)

Olka ty się migasz;)

Martuśka mam komunie chrześniaka ;) Nie byłam u siostry od czasów studiów, więc ona bardzo by chciała żebyśmy przylecieli;) Mój małżonek się napalił, bo jeszcze nigdy tam nie był,a ja mniej, bo sknera teraz jestem i na wszystko (poza domem) szkoda mi kasy, a wiadomo że bilety bardzo drogie;);)

Jedyna nadzieja, że nie dostaniemy wiz :D:D

Dziołchy ;) My tu plitu, plitu, gadu, gadu, a tu trzeba ustalać gdzie i na ile ;)(ja bym chętnie i na tydzień) i przede wszystkim trzeba powoli listę podpisywać, coby wiedzieć jak dużą remizę wynająć:) I nawet nie chcę słyszeć, że za daleko i dziecko chore......:p

Najsprawiedliwiej jednak to, to centrum PL

ja też się piszę :D

obojętnie: albo na shoping albo na bibke :D

wprawdzie nie brałam pod uwagę noclegu, bo musiałabym zdradzić plany mężowi, a on popukałby mi po głowie - on nie rozumie uzależnienia od fm

ale co tam - najwyżej się pośmieje

a wrażenia - bezcenne

za wszystko inne zapłacisz kartą Visa :lol2:

ja też się piszę :D

obojętnie: albo na shoping albo na bibke :D

wprawdzie nie brałam pod uwagę noclegu, bo musiałabym zdradzić plany mężowi, a on popukałby mi po głowie - on nie rozumie uzależnienia od fm

ale co tam - najwyżej się pośmieje

a wrażenia - bezcenne

za wszystko inne zapłacisz kartą Visa :lol2:

jak bym słyszała coś o moim M:D:D:D