reni1980 02.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Marta śliczna ta narzuta w gościnnym , gdzie taką kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczynki:D Reni w bleck red white http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1015995moja to srebrno-szara, jest jeszcze czerwona i czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 02.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 szkoda, że jak zwykle nie ma białej ślicznie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) szkoda, że jak zwykle nie ma białej ślicznie u Ciebie Powiem szczerze że też wolałabym białą, akurat w tej sypialni, ale ta też ujdzie:rolleyes: Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 oj fajnie tam fajnie ...mi tylko tapety nie leżą ale to kwestia moich preferencji raczej niż braku spójności teraz myślę gdzie tego futrzaka dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziekuje za pomiary-musze jeszcze raz rozrysowac na scianie te moja zabudowe Sypialnia dla gosci bardzo przytulna i jestem pewna ze przyszli lokatorzy beda bardzo zadowolenie:yes: Patrzac na te fotki widze ze wprowadzisz sie do domku faktycznie na gotowo-przeniesc tylko ubrania i mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.08.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Pojawiło się ostatnie pytanie kuchenno-blatowe, blat zamowiony to znaczy kolejka zajęta, będzie za około tydzień może półtora. Muszę jeszcze szybko dać odpowiedź czy chcę dozownik na płyn do naczyń montowany w blacie???? Wkleiłam tylko przykłady, u mnie tej blaszki pod baterią nie ma, bateria jak i dozownik wychodziłyby bezpośrednio z blatu. Warto? Czy sobie darować Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.08.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziewczyno, jak ja ci zazdraszczam! Już tyle masz zrobione i przygotowane na przeprowadzkę Ja sporo mebli z teraźniejszego mieszkania zabieram, więc u mnie jeszcze puste pokoje stoją... Sypialnie wyglądają cudownie MarJelko zdradź proszę skąd masz takie piękne lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No proszę razem pisałyśmy A będziesz miała obok baterii pokrętełko do otwierania korka w zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.08.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No proszę razem pisałyśmy A będziesz miała obok baterii pokrętełko do otwierania korka w zlewie? yyyyy chyba nie:rolleyes: aga lustro to awai http://www.awai.pl/lustra,44,1.html, zamawiasz jak chcesz, nawet na wymiar, akurat u mnie to co stoi w sypialni będzie w wiatrołapie, do sypialni zamówiłam sobie u nich większe, ale muszę na nie poczekać ok. 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.08.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Też się napaliłam na taki dozownik. Jednak czytała, że w praktyce to nic specjalnego. Albo słabe gwinty, albo zbyt mała buteleczka. W końcu przekonałam się do ładnego dozownika, np. dobranego kolorystycznie do wnętrza. Poczytaj sobie, dosyć dużo info można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.08.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pytam, bo może się poprostu zbyt tloczno zrobić przy barerii. W sumie dozownik to bardzo fajna rzecz Ja w kuchni więcej niż płynu do zmywania używam mydła do rąk, też by mi się taki przydał... W sumie myśle tak: jeśli miałabyś często sięgać pod zlew po płyn, czy mydło to warto Reszta zależy od tego, czy wizualnie będzie twoim zdaniem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja bym dała dozownik:yes: będziesz miała tak wypasiony blat i zlew, że nie wyobrażam sobie butelki z boku, czy sięganie do szafki......a poza tym w niczym przecież nie będzie Ci przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ale super ten Jyskowy pled:o Gonię do Jyska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 MarJel,pięknie i coraz piękniej - a kiedy będzie gotowa kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgadzam sie z Oldzią . Dozownik musi byc:-)Ja zamierzam zamontowac dwa ustrojstwa-dozownik do plynu i mydla, bo gdy cos robie w kuchni i bardzo sie spiesze, mam glupi odruch mycia rak tym pierwszym, za co moje rece mnie nienawidza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale super ten Jyskowy pled:o Gonię do Jyska:lol2: Ja własnie w Katowicach wszystkie wykupiłam A przy okazji biały, ceramiczny dozownik na płyn do mycia naczyń do kuchni - znalazłam temat dot. dozowników: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?111311-dozownik-do-płynu-mydła Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 03.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 po pierwsze chciałam sie przywtać Twoje wnętrza są bardoz inspirujące, podglądam od pewnego czasu. Mogę wypowiedzieć się w temacie dozownika na płyn montowanego w blacie ponieważ go użytkuję. Co prawda mój nie jest bezpośrednio w blacie ale w metalowym zlewie (niestety mam zlew nagbalowy a nie podwieszany) i super się sprawdza (nie ma plastikowej butki na blacie, a poza tym u mnie przy baterii nie ma dużo miejsca więc dozownik w blacie super sie sprawdza.). Trzeba jednak żeby nie kupić jakies taniej pdróbki która od razu się niszczy i psuje. Nasz kosztował w granicach 100 zł, więc tez nie majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.08.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ale super ten Jyskowy pled:o Gonię do Jyska:lol2: Goń, goń. Ja ostatni właśnie dzisiaj dorwałam I potwierdzam, super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ale super ten Jyskowy pled:o Gonię do Jyska:lol2: haha, ja też dorwałam jeden:wave: Znaczy było więcej, ale co za dużo, to nie zdrowo uznałam:lol2: (potem całą drogę zastanawiałam się, czy jeden wystarczy?) mirella, wszystkie, to znaczy ile? Już sobie ciebie wyobrażam z ośmioma takimi:lol2: Co ty będziesz z nimi robić?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts