Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj MarJel. od kilku dni dzielnie brnę przez Twój dziennik..:)

kilka dni temu wysłałam pw, ale pewno jesteś zasypywana różnymi wiadomościami i coś umknęło w tłoku..

chciałam się dowiedzieć, z jakich okolic jest Twój stolarz który wykonywał Twoją kuchnię.. czy polecasz i mogłabyć dać namiary? ja jestem z okolic Wawy/Legionowa-myslisz, że podjął by się pracy w tych okolicach..?

planuję zrobić projekt kuchni w studio-zapłacić za projekt, ale zanim zdecyduję się na wykonanie kuchni w studo, chciałabym cenę wykonania porównać z jakims zdolnym stolarzem..może okaże się konkurencyjny w stosunku do studia kuchennego..?

gratuluje konsekwencji w urządzaniu domu- widać, że kazdy detal jest bardzo przemyślany i wszystko super do siebie pasuje. bardzo podoba mi się Twoja kuchnia- ja salon planuję w ciepłych kolorach ziemi- więc kolorystyki kuchni "ukraść" raczej nie mogę, ale ponieważ planuję podobne szafki jak u Ciebie, to może chociaż stolarza podkradnę:)

pozdrawiam

czećs dziewczyny!!!!!

Monia, ja Ci mogę oddać swoje :lol2::lol2::lol2:
:lol2::lol2: bedziesz bez,czy chcesz moje????

Isa Twoje jest najlepsze :lol2: nie oddawaj Moni;)

Co to czytam za każdym razem rże :lol2:

wiem, że Tobie do śmiechu, może nie być :rotfl:

:D:D:D:D:D:D:D

Już wie i melduje że jedzie :lol:

Dobrze tu doczytało moje mega niewyspane oko że gdzieś w centrum Polszy ale jeszcze nie wiadomo gdzie???:)

Spoko loko

ale obiecujecie że się wystroicie w te stringole

z Marjelką na czele i zejdziecie tak na kolacje :yes::yes::D:lol2:

Dopisuję przy nazwisku ;)

stringusie poproszę koniecznie z napisem love inaczej szczele focha i nici z występu :lol2::p

witaj MarJel. od kilku dni dzielnie brnę przez Twój dziennik..:)

kilka dni temu wysłałam pw, ale pewno jesteś zasypywana różnymi wiadomościami i coś umknęło w tłoku..

chciałam się dowiedzieć, z jakich okolic jest Twój stolarz który wykonywał Twoją kuchnię.. czy polecasz i mogłabyć dać namiary? ja jestem z okolic Wawy/Legionowa-myslisz, że podjął by się pracy w tych okolicach..?

planuję zrobić projekt kuchni w studio-zapłacić za projekt, ale zanim zdecyduję się na wykonanie kuchni w studo, chciałabym cenę wykonania porównać z jakims zdolnym stolarzem..może okaże się konkurencyjny w stosunku do studia kuchennego..?

gratuluje konsekwencji w urządzaniu domu- widać, że kazdy detal jest bardzo przemyślany i wszystko super do siebie pasuje. bardzo podoba mi się Twoja kuchnia- ja salon planuję w ciepłych kolorach ziemi- więc kolorystyki kuchni "ukraść" raczej nie mogę, ale ponieważ planuję podobne szafki jak u Ciebie, to może chociaż stolarza podkradnę:)

pozdrawiam

Moniko, Witaj! bardzo dziękuję za komplementy:)

Faktycznie dostałam privka, ale mi się zapomniało odpisać :oops:

Wydaję mi się, że się nie podejmie ze względu na odległość, on raczej bierze tylko okolice...

Poza tym to pracownik mojego wykonawcy, który robił u mnie całą wykończeniówkę i jak już mogę dać nr. tel. do niego, zapytać zawsze możesz.

Jak jesteś dalej zainteresowana daj znać :)

Już wie i melduje że jedzie :lol:

Dobrze tu doczytało moje mega niewyspane oko że gdzieś w centrum Polszy ale jeszcze nie wiadomo gdzie???:)

:wave::wave:

jeszcze miejsce nie znane ;)

Witam się dziewczęta, widzę humorki dopisują z samego rana, pomimo pogody :D

isa zaciskaj pasa, do maja dasz rade uzupełnić stan konta :lol:

O chole..., ale się tu działo :D, a ja przez, że padało odcięta od świata byłam ;).

Dziękuję Królowej, że mnie na listę wpisała. Ja też z noclegiem, bo ja chyba zależna będę od Ciebie Martuś :yes:.

A będzie dla Ciebie dużym problemem nocleg?

Dziewuszki, to jeśli termin się Wam nie zmieni, to wspomnijcie kuleżankę forumową i toast wznieście za jej rocznicę ślubu ;)

Anula, a ty nie dasz rady się wstawić i z nami wypić toast? Możesz zabrać męża, z racji że to w dniu rocznicy ;)

A będzie dla Ciebie dużym problemem nocleg?

Anula, a ty nie dasz rady się wstawić i z nami wypić toast? Możesz zabrać męża, z racji że to w dniu rocznicy ;)

Hmm, to zależy, co znaczy dla Was centralna Polska ;) Bo jak okolice Wawy, to trochę mi daleko, ale jak bliżej Poznania, to kto wie... Tylko towarzystwo męża musiałabym przemyśleć, bo tyle Was tam pięknych kobitek będzie. Wiecie - czego oczy nie widzą, itd... :lol2: