monika996 07.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O RANY!!!!!! więc musze być jak rożowe, kryształki , picie , noclegi i koty i myszy:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O RANY!!!!!! więc musze być jak rożowe, kryształki , picie , noclegi i koty i myszy:D:D:D:D full opcja :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Szefowa wpisz mnie na listę z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Szefowa wpisz mnie na listę z noclegiem Extra!!!!! siem robi jupiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie wiem, czy jutro rano odważę się tu zajrzeć. Aż się boję pomyśleć, co tu jeszcze nawymyślacie Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie wiem, czy jutro rano odważę się tu zajrzeć. Aż się boję pomyśleć, co tu jeszcze nawymyślacie Dobranoc. Sama się boję Nie wiem czy nie skończy się zamknięciem galerii mej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 MaRTA wszuystkie coś mają przy imieni , a ja nie:D( i Pasie i Dalia) jA BYM RÓZ CHCIAŁA Monia, ja Ci mogę oddać swoje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia, ja Ci mogę oddać swoje :lol2: Isa Twoje jest najlepsze nie oddawaj Moni;) Co to czytam za każdym razem rże wiem, że Tobie do śmiechu, może nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 07.02.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 eeee, ja tam na karcie nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 08.02.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 witaj MarJel. od kilku dni dzielnie brnę przez Twój dziennik.. kilka dni temu wysłałam pw, ale pewno jesteś zasypywana różnymi wiadomościami i coś umknęło w tłoku.. chciałam się dowiedzieć, z jakich okolic jest Twój stolarz który wykonywał Twoją kuchnię.. czy polecasz i mogłabyć dać namiary? ja jestem z okolic Wawy/Legionowa-myslisz, że podjął by się pracy w tych okolicach..? planuję zrobić projekt kuchni w studio-zapłacić za projekt, ale zanim zdecyduję się na wykonanie kuchni w studo, chciałabym cenę wykonania porównać z jakims zdolnym stolarzem..może okaże się konkurencyjny w stosunku do studia kuchennego..? gratuluje konsekwencji w urządzaniu domu- widać, że kazdy detal jest bardzo przemyślany i wszystko super do siebie pasuje. bardzo podoba mi się Twoja kuchnia- ja salon planuję w ciepłych kolorach ziemi- więc kolorystyki kuchni "ukraść" raczej nie mogę, ale ponieważ planuję podobne szafki jak u Ciebie, to może chociaż stolarza podkradnę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.02.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 8.Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Już wie i melduje że jedzie Dobrze tu doczytało moje mega niewyspane oko że gdzieś w centrum Polszy ale jeszcze nie wiadomo gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 czećs dziewczyny!!!!! Monia, ja Ci mogę oddać swoje :lol2: :lol2: bedziesz bez,czy chcesz moje???? Isa Twoje jest najlepsze nie oddawaj Moni;) Co to czytam za każdym razem rże wiem, że Tobie do śmiechu, może nie być :D:D:D:D:D:D Już wie i melduje że jedzie Dobrze tu doczytało moje mega niewyspane oko że gdzieś w centrum Polszy ale jeszcze nie wiadomo gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 czećs dziewczyny!!!!! :lol2: bedziesz bez,czy chcesz moje???? Hej Monia myślisz że mogę dostać w razie co jeszcze gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 eeee, ja tam na karcie nic nie mam Spoko, do końca maja zdążysz nazbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O chole..., ale się tu działo , a ja przez, że padało odcięta od świata byłam . Dziękuję Królowej, że mnie na listę wpisała. Ja też z noclegiem, bo ja chyba zależna będę od Ciebie Martuś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Spoko, do końca maja zdążysz nazbierać to idę zbierać, bo mnie jeszcze zwolnią, i z szaleństwa nici ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 31.05. 2013r, centralna Polska, narazie tyle wiemy Dziewuszki, to jeśli termin się Wam nie zmieni, to wspomnijcie kuleżankę forumową i toast wznieście za jej rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Spoko loko ale obiecujecie że się wystroicie w te stringole z Marjelką na czele i zejdziecie tak na kolacje :yes::lol2: Dopisuję przy nazwisku stringusie poproszę koniecznie z napisem love inaczej szczele focha i nici z występu witaj MarJel. od kilku dni dzielnie brnę przez Twój dziennik.. kilka dni temu wysłałam pw, ale pewno jesteś zasypywana różnymi wiadomościami i coś umknęło w tłoku.. chciałam się dowiedzieć, z jakich okolic jest Twój stolarz który wykonywał Twoją kuchnię.. czy polecasz i mogłabyć dać namiary? ja jestem z okolic Wawy/Legionowa-myslisz, że podjął by się pracy w tych okolicach..? planuję zrobić projekt kuchni w studio-zapłacić za projekt, ale zanim zdecyduję się na wykonanie kuchni w studo, chciałabym cenę wykonania porównać z jakims zdolnym stolarzem..może okaże się konkurencyjny w stosunku do studia kuchennego..? gratuluje konsekwencji w urządzaniu domu- widać, że kazdy detal jest bardzo przemyślany i wszystko super do siebie pasuje. bardzo podoba mi się Twoja kuchnia- ja salon planuję w ciepłych kolorach ziemi- więc kolorystyki kuchni "ukraść" raczej nie mogę, ale ponieważ planuję podobne szafki jak u Ciebie, to może chociaż stolarza podkradnę pozdrawiam Moniko, Witaj! bardzo dziękuję za komplementy:) Faktycznie dostałam privka, ale mi się zapomniało odpisać Wydaję mi się, że się nie podejmie ze względu na odległość, on raczej bierze tylko okolice... Poza tym to pracownik mojego wykonawcy, który robił u mnie całą wykończeniówkę i jak już mogę dać nr. tel. do niego, zapytać zawsze możesz. Jak jesteś dalej zainteresowana daj znać Już wie i melduje że jedzie Dobrze tu doczytało moje mega niewyspane oko że gdzieś w centrum Polszy ale jeszcze nie wiadomo gdzie??? :wave: jeszcze miejsce nie znane Witam się dziewczęta, widzę humorki dopisują z samego rana, pomimo pogody isa zaciskaj pasa, do maja dasz rade uzupełnić stan konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O chole..., ale się tu działo , a ja przez, że padało odcięta od świata byłam . Dziękuję Królowej, że mnie na listę wpisała. Ja też z noclegiem, bo ja chyba zależna będę od Ciebie Martuś . A będzie dla Ciebie dużym problemem nocleg? Dziewuszki, to jeśli termin się Wam nie zmieni, to wspomnijcie kuleżankę forumową i toast wznieście za jej rocznicę ślubu Anula, a ty nie dasz rady się wstawić i z nami wypić toast? Możesz zabrać męża, z racji że to w dniu rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A będzie dla Ciebie dużym problemem nocleg? Anula, a ty nie dasz rady się wstawić i z nami wypić toast? Możesz zabrać męża, z racji że to w dniu rocznicy Hmm, to zależy, co znaczy dla Was centralna Polska Bo jak okolice Wawy, to trochę mi daleko, ale jak bliżej Poznania, to kto wie... Tylko towarzystwo męża musiałabym przemyśleć, bo tyle Was tam pięknych kobitek będzie. Wiecie - czego oczy nie widzą, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts