MarJel 08.02.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczynki ja tu wszystko odnotowuję , uważać na słowa i nie rzucać słów na wiatr Aktualny stan listy 1.MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów )2.Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa3.Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę)4.Ola ( wyżywienie i picie funduje)5.Hazelka ( pisze się na 3xS)6.Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika)7.Dalia (uzależniona ode mnie) 8.Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie9.Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo)10.Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg)11.Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg)12.Mariomili (nocleg)13.Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny)14.Magdzińska (wpadnie na chwilę prosto z Amełyki)??? Edytowane 8 Lutego 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A będzie dla Ciebie dużym problemem nocleg? Myślę, że nie. Zawsze coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hmm, to zależy, co znaczy dla Was centralna Polska Bo jak okolice Wawy, to trochę mi daleko, ale jak bliżej Poznania, to kto wie... Tylko towarzystwo męża musiałabym przemyśleć, bo tyle Was tam pięknych kobitek będzie. Wiecie - czego oczy nie widzą, itd... Aniu, chyba bardziej okolice Łodzi, taki był pierwotny zamiar. Faktycznie towarzystwo męża jeszcze przemyśl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu, chyba bardziej okolice Łodzi, taki był pierwotny zamiar. Do Łodzi też kawałek mam więc pewnie nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Myślę, że nie. Zawsze coś się wymyśli I tak odpowiedź mnie satysfakcjonuje Do Łodzi też kawałek mam więc pewnie nie dam rady. A ta już mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ta już mniej Ale może na wakacje coś wymyślę. Będziemy na pewno jechać do teściowej na wakacje (okolice Lublina), a część Was chyba stamtąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 08.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziewczynki ja tu wszystko odnotowuję , uważać na słowa i nie rzucać słów na wiatr Aktualny stan listy 1.MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów ) 2.Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa 3.Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę) 4.Ola ( wyżywienie i picie funduje) 5.Hazelka (nocleg) 6.Pasie 7.Dalia 8.Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie 9.Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo) 10.Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg) 11.Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg) 12.Mariomili (nocleg) ? ? ? Jakaś chętna na nr. 13 zapraszamy Marjelka ja, ja !!!!!!!!!! chciałabym się z Wami spotkać !!!!!!!!!!!!! wprawdzie planowałam moją 40 tkę w tym terminie....ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ale może na wakacje coś wymyślę. Będziemy na pewno jechać do teściowej na wakacje (okolice Lublina), a część Was chyba stamtąd jest? To koniecznie Anulka dawaj znać, jeżeli tylko nie będę gdzieś w świecie jak to w wakacje, to do mnie zapraszam serdecznie Marjelka ja, ja !!!!!!!!!! chciałabym się z Wami spotkać !!!!!!!!!!!!! wprawdzie planowałam moją 40 tkę w tym terminie....ale..... Już Cię wpisuję kotenieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 08.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Już Cię wpisuję kotenieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Co tu się dzieje:eek: Was zostawic na 5 min nie można;) A co dopiero będzie się działo jak się wszystkie spotkają Te szefowa posprzątała już, fotki miały być a ty tu o różowych gatkach rozpisujesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej Monia myślisz że mogę dostać w razie co jeszcze gorsze? w dziurki;):D:D Dziewczynki ja tu wszystko odnotowuję , uważać na słowa i nie rzucać słów na wiatr Aktualny stan listy 1.MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów ) 2.Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa 3.Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę) 4.Ola ( wyżywienie i picie funduje) 5.Hazelka ( pisze się na 3xS) 6.Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika) 7.Dalia (uzależniona ode mnie) 8.Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie 9.Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo) 10.Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg) 11.Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg) 12.Mariomili (nocleg) 13.Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny) ? ? ?krolowo I love you już kompletuję rożowości:D:D:D:D:D:D:D w całej gamie po gumki do włosów:D:D:D Aniu, chyba bardziej okolice Łodzi, taki był pierwotny zamiar. Faktycznie towarzystwo męża jeszcze przemyśl;) Męzczyżni precz:D :D:D:D:D:D:D no to nareszcie moj rocznik:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szefowa jeśli jest jeszcze miejsce to ja też się zapisuję na czarną listę, choć jeszcze nie na 100%;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Te szefowa posprzątała już, fotki miały być a ty tu o różowych gatkach rozpisujesz się Oj mario:P coś się czepiła jak rzep psiego ogona :D:D:D:D:D:D no to nareszcie moj rocznik:D:D:D:D Tylko czasem w moherowe berety mi się nie ubierać, staruszki Szefowa jeśli jest jeszcze miejsce to ja też się zapisuję na czarną listę, choć jeszcze nie na 100%;) Jupijej , będzie Magdzińska :)pod warunkiem, ze się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tylko czasem w moherowe berety mi się nie ubierać, staruszki rózowe mogą być______??????:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Oj Tylko czasem w moherowe berety mi się nie ubierać, staruszki Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 rózowe mogą być______??????:D:D:D:D:D:D:D:D To zmienia postać rzeczy.... Róż króluje, róż pasuje, tylko w różu się dobrze czuję Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kurcze, to od dziś na dietkę idę, skoro może być problem z wciśnięciem się w Wasze towarzystwo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Madzia z kości na ości też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 czyli dośc ,że na rózowo to jeszcze wydietowane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 http://i3.ytimg.com/vi/ZyhrYis509A/mqdefault.jpg:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts