Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ta sałatka to taka wymyślona przeze mnie jak mi się bardzo jeść chce, tylko się nie śmiać bo to prawdziwy mix wszystkiego :yes:. Do rzeczy

sałata mix ( dla mnie samej pół opakowania)

3-4 pomidorki suszone pokrojone w paseczki

2 rzodkiewki w talarki

3-4 łyżki kukurydzy

ser feta odrobinę jak nie mam to daję plasterek żółtego drobno pokrojonego

mały pomidor lub trochę ogórka żywego (nigdy nie daję jednego i drugiego) opcjonalnie może być ogórek konserwowy

czasami daję 2-3 oliwki nadziewane papryką i jak ma być na bogato i jeszcze dużą łyżkę tuńczyka w kawałkach

Mieszam to z oliwą z oliwek i dodaję 2 łyżeczki octu balsamicznego, zioła do sałatek, sól, pieprz ziołowy ( ja koniecznie z prymatu) i co kto woli.

Ta wersja z tuńczykiem służy mi za obiad ,bo ja nie przepadam jeść obiadów

Szefowo a jest jakaś lista rezerwowa? :D

Rezerwowa przeznaczona dla;

kobiet w ciąży

kobiet karmiących

inwalidów

osób z uszczerbkiem zdrowia

emigrantów

Kwalifikuje się Paniusia ? Jak nie, to wpisuję na naszą czarną i bez dyskusji mi tu ;)

Dalia, dzięki, uwielbiam takie misz masz i nawet składniki mam wszystkie, jak tylko grecka zejdzie robię twoją :D

pychotka Dalia:)

u mnie chłopaki na miescie jedzą!!!

a ja chyba wyjmę pierożki z mięsem na bogato:yes: z zamrażalki

A ty nie miałaś się dzisiaj dietować? Bo się w maju w ten róż nie zmieścisz ;) marchewkę se zjedz, zagryźć jabłkiem i popić wodą ;)

kobiet w ciąży

kobiet karmiących

inwalidów

emigrantów

Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują?

Bo może ja na rezerwowej powinnam się znaleźć?

kobiet w ciąży

kobiet karmiących

inwalidów

emigrantów

Kwalifikuje się Paniusia ? Jak nie, to wpisuję na naszą czarną i bez dyskusji mi tu ;)

Dalia, dzięki, uwielbiam takie misz masz i nawet składniki mam wszystkie, jak tylko grecka zejdzie robię twoją :D

Tak się składa że ja aktualnie na wygnaniu jestem :p czyli ostatni wariant :lol2: I co Ty na to szefowo? :D

Kurcze nie nadrobię tego .... ale tak po skrócie - 31-05-2013 spotkanie ? I na razie nic więcej nie wiadomo ? U kogoś ? W knajpie ?Ja też bym była chetna ale wszystko zależy od miejsca (no i od noclegu).

Mirelko, na razie wiadoma tylko data i to że w jakimś lokalu z pokojami, na pewno nie w domu u żadnej forumki, nie znalazła się taka chętna i gościnna ;)

Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują?

Uszczerbki psychiczne odpadają, za dużo by było osób na liście rezerwowej :rotfl:

Tak się składa że ja aktualnie na wygnaniu jestem :p czyli ostatni wariant :lol2: I co Ty na to szefowo? :D

Cholera :bash: chyba muszę zrobić małą korektę i wykreślić emigrantów z rezerwowej ;)

Ja to praktycznie co drugi dzień sobie ją robię na kolację tylko wtedy bez tuńczyka.:)

Daluś ty to musisz mieć figurkę przy takim odżywianiu się :cool:

A ty nie miałaś się dzisiaj dietować? Bo się w maju w ten róż nie zmieścisz ;) marchewkę se zjedz, zagryźć jabłkiem i popić wodą ;)

no nie wiem . na razie na wodzi i kawie jestem:yes: już 2 kg mniej mam:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: ( no nie od wczoraj)..

i ja;)