Magdzinska 08.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie wcinam chleb ryżowy z pasztetem babuni- taki "dietetyczny" obiad po wczorajszym tłustym czwartku;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie wcinam chleb ryżowy z pasztetem babuni- taki "dietetyczny" obiad po wczorajszym tłustym czwartku;):D i ja dziś od rana 2 kawy, herbatka i 3 ciasteczka kruche:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Madzia z kości na ości też można A Ty dżaga siedź cicho, bo masz nogi do nieba i to pewnie przy mojej wadze skrzata leśnego:D:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 i ja dziś od rana 2 kawy, herbatka i 3 ciasteczka kruche:D Bardzo ładnie:yes::yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie wcinam chleb ryżowy z pasztetem babuni- taki "dietetyczny" obiad po wczorajszym tłustym czwartku;):D a ja sałatkę z suszonymi pomidorkami, rzodkiewka...Pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a ja sałatkę z suszonymi pomidorkami, rzodkiewka...Pychotka 14 dochodzi i czas na obiadek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ta sałatka jest moim obiadkiem bo ona raczej na bogato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 wychudzone, wydietowane, wydepilowane w różowym :rolleyes:nie mogę się doczekać ciekawe jaki lokal nas zakwateruje Dalia dawaj przepis na tą sałatkę z pomidorkami:popcorn: Ja robię właśnie grecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szefowo a jest jakaś lista rezerwowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ta sałatka to taka wymyślona przeze mnie jak mi się bardzo jeść chce, tylko się nie śmiać bo to prawdziwy mix wszystkiego . Do rzeczy sałata mix ( dla mnie samej pół opakowania) 3-4 pomidorki suszone pokrojone w paseczki 2 rzodkiewki w talarki 3-4 łyżki kukurydzy ser feta odrobinę jak nie mam to daję plasterek żółtego drobno pokrojonego mały pomidor lub trochę ogórka żywego (nigdy nie daję jednego i drugiego) opcjonalnie może być ogórek konserwowy czasami daję 2-3 oliwki nadziewane papryką i jak ma być na bogato i jeszcze dużą łyżkę tuńczyka w kawałkach Mieszam to z oliwą z oliwek i dodaję 2 łyżeczki octu balsamicznego, zioła do sałatek, sól, pieprz ziołowy ( ja koniecznie z prymatu) i co kto woli. Ta wersja z tuńczykiem służy mi za obiad ,bo ja nie przepadam jeść obiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 pychotka Dalia:)u mnie chłopaki na miescie jedzą!!!a ja chyba wyjmę pierożki z mięsem na bogato:yes: z zamrażalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szefowo a jest jakaś lista rezerwowa? Rezerwowa przeznaczona dla; kobiet w ciąży kobiet karmiących inwalidów osób z uszczerbkiem zdrowia emigrantów Kwalifikuje się Paniusia ? Jak nie, to wpisuję na naszą czarną i bez dyskusji mi tu Dalia, dzięki, uwielbiam takie misz masz i nawet składniki mam wszystkie, jak tylko grecka zejdzie robię twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 pychotka Dalia:) u mnie chłopaki na miescie jedzą!!! a ja chyba wyjmę pierożki z mięsem na bogato:yes: z zamrażalki A ty nie miałaś się dzisiaj dietować? Bo się w maju w ten róż nie zmieścisz marchewkę se zjedz, zagryźć jabłkiem i popić wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.02.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kurcze nie nadrobię tego .... ale tak po skrócie - 31-05-2013 spotkanie ? I na razie nic więcej nie wiadomo ? U kogoś ? W knajpie ?Ja też bym była chetna ale wszystko zależy od miejsca (no i od noclegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rezerwowa przeznaczona dla; kobiet w ciąży kobiet karmiących inwalidów osób z uszczerbkiem zdrowia emigrantów Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują? Bo może ja na rezerwowej powinnam się znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rezerwowa przeznaczona dla; kobiet w ciąży kobiet karmiących inwalidów osób z uszczerbkiem zdrowia emigrantów Kwalifikuje się Paniusia ? Jak nie, to wpisuję na naszą czarną i bez dyskusji mi tu Dalia, dzięki, uwielbiam takie misz masz i nawet składniki mam wszystkie, jak tylko grecka zejdzie robię twoją Tak się składa że ja aktualnie na wygnaniu jestem czyli ostatni wariant I co Ty na to szefowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja to praktycznie co drugi dzień sobie ją robię na kolację tylko wtedy bez tuńczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kurcze nie nadrobię tego .... ale tak po skrócie - 31-05-2013 spotkanie ? I na razie nic więcej nie wiadomo ? U kogoś ? W knajpie ?Ja też bym była chetna ale wszystko zależy od miejsca (no i od noclegu). Mirelko, na razie wiadoma tylko data i to że w jakimś lokalu z pokojami, na pewno nie w domu u żadnej forumki, nie znalazła się taka chętna i gościnna Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują? Bo może ja na rezerwowej powinnam się znaleźć? Uszczerbki psychiczne odpadają, za dużo by było osób na liście rezerwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tak się składa że ja aktualnie na wygnaniu jestem czyli ostatni wariant I co Ty na to szefowo? Cholera chyba muszę zrobić małą korektę i wykreślić emigrantów z rezerwowej Ja to praktycznie co drugi dzień sobie ją robię na kolację tylko wtedy bez tuńczyka. Daluś ty to musisz mieć figurkę przy takim odżywianiu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ty nie miałaś się dzisiaj dietować? Bo się w maju w ten róż nie zmieścisz marchewkę se zjedz, zagryźć jabłkiem i popić wodą no nie wiem . na razie na wodzi i kawie jestem:yes: już 2 kg mniej mam:yes::yes::yes::yes: ( no nie od wczoraj).. Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują? Bo może ja na rezerwowej powinnam się znaleźć?i ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts