Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta lista nie jest czarna - ona jest różowa :rotfl:

:lol2:

Za późno ;) :p

Ja w takim razie przejść na dietę PogrubiającĄ bo patyczak ze mnie :lol2:

Isa Fawroki się już skończyły :D Mąż dokończył dzieła :p

następna :bash:

57,2:yes::yes::yes::yes:

Monia!!!! :mad: nie przesadzaj bo przestanę Cię lubić :sick: nie możesz być chudsza ode mnie ;)

Hej Martuś,

ale naklepałyście baby!:jawdrop: Kiedy ja mam to wszystko nadrobić?:bash:

Karola pognała mnie, żebym wpisała się na jakaś listę- już wszystko wiem o co chodzi i ja bardzo chętnie, ale to dla mnie stanowczo za wcześnie (3 m-ce:eek:) Przy moim trybie pracy, kiedy nigdy nie wiadomo kiedy będzie zap***** i co sobie klienci wymyślą na ostatnią chwilę na razie muszę się wstrzymać z deklaracjami...:cry: I chociaż najbardziej na świecie chciałabym Was móc wszystkie zobaczyć:hug::hug: to na razie nie wpisuj mnie na żadną listę, nawet tą rezerwową:lol2: Wrócimy do tematu bliżej terminu, ok? Myślę, ze z ewentualnymi miejscami noclegowymi nie będzie problemu, tym bardziej, ze wybrałyście datę przed sezonem:yes:

A Twój Bartuś znowu chorutki?:( W takim razie zdrówka życzę i udanego weekendziku:hug: