MarJel 08.02.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no nie wiem . na razie na wodzi i kawie jestem:yes: już 2 kg mniej mam:yes::yes::yes::yes: ( no nie od wczoraj).. To ile waga dziś wskazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szefowa jeśli jest jeszcze miejsce to ja też się zapisuję na czarną listę, choć jeszcze nie na 100%;) ta lista nie jest czarna - ona jest różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Cholera chyba muszę zrobić małą korektę i wykreślić emigrantów z rezerwowej Za późno Ja w takim razie przejść na dietę PogrubiającĄ bo patyczak ze mnie Isa Fawroki się już skończyły Mąż dokończył dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To ile waga dziś wskazuje? 57,2:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 :D:D:D:D:D:D no to nareszcie moj rocznik:D:D:D:D jakie nareszcie, jakie nareszcie - a ja? no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jakie nareszcie, jakie nareszcie - a ja? no prawie czyli będzie więcej staruszek;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ta lista nie jest czarna - ona jest różowa Za późno Ja w takim razie przejść na dietę PogrubiającĄ bo patyczak ze mnie Isa Fawroki się już skończyły Mąż dokończył dzieła następna 57,2:yes::yes: Monia!!!! nie przesadzaj bo przestanę Cię lubić nie możesz być chudsza ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 marta na bank nie jestem:yes: twoja pozycja lasencji nie zagrożona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 marta na bank nie jestem:yes: twoja pozycja lasencji nie zagrożona;) uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 uffffff :rotfl: a jak Mały????? dobrze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Czy te uszczerbki tylko na zdrowiu fizycznym? Czy ewentualne psychiczne braki też się kwalifikują? Bo może ja na rezerwowej powinnam się znaleźć? nie tylko Ty http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja się ewakuuję od kompa:sick: czuję się wyrodną matką na zwolnieniu siedzę z dzieckiem i zamiast bawić się lego, różowe stringi mi w głowie:sick: Dbajcie o różową listę i wpisujcie nowych gości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Isa Fawroki się już skończyły Mąż dokończył dzieła Ślęzanka - to już nieaktualne - Martusia zarządziła suchy cheb i wodę do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ślęzanka - to już nieaktualne - Martusia zarządziła suchy cheb i wodę do maja Ulalaaaa Ostre zaciskanie pasa 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.02.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 czyli będzie więcej staruszek;);) http://emotikona.pl/emotikony/pic/dziadek.gif nie wyzywać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Daluś ty to musisz mieć figurkę przy takim odżywianiu się Nie ma czego zazdrościć, a figurka po trzydziestce dużo wysiłku mnie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/dziadek.gif nie wyzywać się sorry :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie ma czego zazdrościć, a figurka po trzydziestce dużo wysiłku mnie kosztuje i dlatego sałaty wcinasz:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.02.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 i dlatego sałaty wcinasz:):) Dobrze, że lubię Nigdy nie stosowałam diety, bo jak mam coś zakazanego to zawsze miałam na to ochotę. Trzymam się tego , wszystko tylko z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej Martuś, ale naklepałyście baby! Kiedy ja mam to wszystko nadrobić? Karola pognała mnie, żebym wpisała się na jakaś listę- już wszystko wiem o co chodzi i ja bardzo chętnie, ale to dla mnie stanowczo za wcześnie (3 m-ce:eek:) Przy moim trybie pracy, kiedy nigdy nie wiadomo kiedy będzie zap***** i co sobie klienci wymyślą na ostatnią chwilę na razie muszę się wstrzymać z deklaracjami... I chociaż najbardziej na świecie chciałabym Was móc wszystkie zobaczyć:hug: to na razie nie wpisuj mnie na żadną listę, nawet tą rezerwową Wrócimy do tematu bliżej terminu, ok? Myślę, ze z ewentualnymi miejscami noclegowymi nie będzie problemu, tym bardziej, ze wybrałyście datę przed sezonem:yes: A Twój Bartuś znowu chorutki? W takim razie zdrówka życzę i udanego weekendziku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts