monika996 09.02.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Monia, to już Ci pięć wyszło ty isa też rycząca jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 oj Moniaa ja dopiero dwa miesiące temu 35 skończyłam a ty mnie juz do 40tek wpakowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 09.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ty isa też rycząca jesteś nooooo, lepsza rycząca niż staruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 O proszę!!! Jaka fajna impra się szykuje!!!! I to niedaleko mnie... Szkoda tylko, że w tym terminie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Bedzie niezly zlot "czarownic ";) Fajnie macie i trzymam kciuki zeby jak najwiecej babeczek dotarlo Martus ledwo sie pojawilas juz imprezke krecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 pasku ja cię do ryczących zaliczyłam:rotfl: nie do staruszek:lol2: więc mi wybaczysz , czy dostanę po d...pi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Pasiu Ty 777 jestes??? Ja bym sie z Wami bardzoooooo spotkac chciala ale ja mam wszedzie daleko....do Wawy mam w najlepszym ukladzie 9 godzin za kierownica:bash::bash: jak bedziecie wiedzialy gdzie to sie okresle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam się Dziewczyny Na chwilę mnie nie ma a tu masz ...spotkanko:D Oczywiście się piszę bardzo chętnie Może być z noclegiem Ładnie proszę o wciągnięcie mnie na listę :yes: Doczytam , pomyślę i zamelduję co różowego mogę zaoferować Pozdrawiam MEGA MOCNO i już nie mogę doczekać się maja :cool: Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2013 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Odzywam się, bo zostałam zaproszona;). Wcześniej zaglądałam i czytając o różowych stringach turlałam się ze śmiechu:rotfl:. Czy można się wpisać na listę, mimo że w swojej garderobie nic różowego się nie posiada:rolleyes:. I może przy okazji tak miłego wypadu połączyć przyjemne z pożytecznym i w jakimś SPA to zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Spa .... Ja zawsze chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Spa .... Ja zawsze chętnie Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Czy można się wpisać na listę, mimo że w swojej garderobie nic różowego się nie posiada:rolleyes:. Rasiu to musisz to koniecznie zmienić, bo Karolka wszystkim na spotkanko kupuje różowe stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Dzindybry Dopisuję kolejne landryneczki 1. MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów ) 2. Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa 3. Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę) 4. Ola ( wyżywienie i picie funduje) 5. Hazelka ( pisze się na 3xS) 6. Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika) 7. Dalia (uzależniona ode mnie) 8. Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie, ale się waha 9. Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo) 10. Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg) 11. Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg) 12. Mariomili (nocleg) 13. Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny) 14. Magdzińska (wpadnie na chwilę prosto z Amełyki) 15. Ślężanka (przerzucona z listy rezerwowej) 16. Mirela (pod warunkiem, że extra nocleg) 17. Karolka lb. (ma mieć dla każdej coś do lizania- ciumkania ...) 18. Saly (ma mieć różową niespodziankę) 19. Rasia (sugeruje, że nie ma nic różowego, a marzy o kostiumie w tym kolorze by zaszpanować w spa) Admete, a czy nie można urodzin przełożyć na następny tydzień, podejrzewam, że jeszcze gości na zaprosiłaś na 4 miesiące przed Agawi, Yuczka,Anetko, proszę zrobić wszystko co w waszej mocy i przylecieć na zlot http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Yuczka, a czemu to Paniusi data nie pasuje? Kakusku, a ty czasem w tym czasie w PL nie będziesz? bardzo chciałbym Cię poznać Kochani, na pewno ciężko będzie wybrać miejsce żeby każda miała blisko:rolleyes:jesteśmy rozrzucone po całym kraju i najsprawiedliwiej będzie umówić się w centrum Pl. Dalej czekam na propozycje miejsca, podoba mi się pomysł Oli i Rasi ja od siebie mogę dorzucić Spa Nałęczów , zaraz koło Kazimerza , ale to nie jest centrum, za to ode mnie z domu 30min drogi Edytowane 10 Lutego 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Właśnie i to nie było by sprawiedliwe, za blisko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A w Bieszczady nie chciałybyście się wybrać??? cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A w Bieszczady nie chciałybyście się wybrać??? cio??? a może nad morze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 a może nad morze.... a może...:lol2::lol2:ja na 100% będę w Gdańsku w lipcu bądź sierpniu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 10.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No to ja proponuję połączenie mojej i Rasi propozycji -Spa nad Zalewem Sulejowskim http://www.spa.hotelmagellan.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ja jestem za centralną Polską Może okolice Warszawy???? Może Hotel Ossa&Spa ??? koło Rawy Mazowieckej???? http://www.hotelossa.pl/ Dobry dojazd Ceny średnie ale w tyle sztuk wynegocjowałybyśmy na pewno jakiś rabat To moja propozycja Czekamy na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ja dalej stoję twardo przy Nałęczowie No i tak sobie możemy gdybać, wymyślać i planować do usranej śmierci Teraz poważnie! chyba ta centralna część Pl co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts