aneta s 10.02.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Venuska ma ochotę na Bieszczady:lol2::lol2: bagatela 600km:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 10.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetka, sprawdzałam z Bieszczad do W-wy - jedynie 400 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dokładnie, BIESZCZADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anetka, sprawdzałam z Bieszczad do W-wy - jedynie 400 km Faktycznie odrobinkę sobie dołożyłam:rotfl::rotfl: ale moze Venuska będzie chciała jechać przez Wrocław? wyjdzie koło 600:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 oj tak ja pragnę! Franczesko Marto vel szefuwko oczyść no skrzynię prywatnych wiadomościów co byś mogła należycie przyjąć ode mnie gołębia pocztowego, bo kurza stopa te wszystkie franczeski Cie zawaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 łopróżnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 zaproszona przez Rasię, przyszłam się wpisać na listę jako chętna na spotkanie, chociaż nawet jeszcze nie doczytałam w jakim to ma być terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) zaproszona przez Rasię, przyszłam się wpisać na listę jako chętna na spotkanie, chociaż nawet jeszcze nie doczytałam w jakim to ma być terminie 31. maj Lidziu, już wpisana:) 1. MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów ) 2. Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa 3. Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę) 4. Ola ( wyżywienie i picie funduje) 5. Hazelka ( pisze się na 3xS) 6. Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika) 7. Dalia (uzależniona ode mnie) 8. Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie, ale się waha 9. Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo) 10. Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg) 11. Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg) 12. Mariomili (nocleg) 13. Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny) 14. Magdzińska (wpadnie na chwilę prosto z Amełyki) 15. Ślężanka (przerzucona z listy rezerwowej) 16. Mirela (pod warunkiem, że extra nocleg) 17. Karolka lb. (ma mieć dla każdej coś do lizania- ciumkania ...) 18. Saly (ma mieć różową niespodziankę) 19. Rasia (sugeruje, że nie ma nic różowego, a marzy o kostiumie w tym kolorze by zaszpanować w spa) 20. Lidszu ( nie ważne gdzie, nie ważne kiedy, jedzie!!!) Edytowane 12 Lutego 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 lista imponująca juz dla samych opisów warto jechac:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 a może...:lol2::lol2:ja na 100% będę w Gdańsku w lipcu bądź sierpniu:lol2::lol2: o widzisz to może uda nam się jakąś kawkę lub herbatkę razem wypić ............................................. hmmmm....jak to ma być Rawa....to ja mam tylko pińcet kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 10.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dzieki za odpowiedz- faktycznie stolarzowi może się "troszkę" nie chcieć i nie opłacać tjechac taki kawałek.. może chociaż na pw zdradz mi cene Twojej zabudowy kuchennej- wyłączając cenę blatu-same szafki.. jesli możesz i to nie tajemnica:) interesuje mnie "rząd wielkości". dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 o widzisz to może uda nam się jakąś kawkę lub herbatkę razem wypić ............................................. hmmmm....jak to ma być Rawa....to ja mam tylko pińcet kilometrów ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa, okresle się jak juz bedzie wiadomo gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa, okresle się jak juz bedzie wiadomo gdzie.... ..no jo ....będę bardziej czujna bliżej wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ..no jo ....będę bardziej czujna bliżej wakacji nasza Marysia jest chora i jest pod kontrolą specjalisty z Gdańska, co roku musimy ją konsultować więc wizyta w gdańsku nieunikniona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 31. maj Lidziu, już wpisana:) 20. Lidszu ( nie ważne gdzie, nie ważne kiedy, jedzie!!!) poinformowałam Wynajętego o wyjeździe i nie ma to, tamto i JADĘ !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 nasza Marysia jest chora i jest pod kontrolą specjalisty z Gdańska, co roku musimy ją konsultować więc wizyta w gdańsku nieunikniona:yes: :hug: mój młodszy synuś też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 poinformowałam Wynajętego o wyjeździe i nie ma to, tamto i JADĘ !!!!!!! Suuuper Ja juz sie nie moge doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 poinformowałam Wynajętego o wyjeździe i nie ma to, tamto i JADĘ !!!!!!! I to jest konkretna kobita Kochani a ja z innej beczki:) Jutro zaworze Maję na lotnisko, zamierzam wpaść na chwilę też do ikea tak przy okazji Czy obok Janek jest jakaś galeria handlowa? no wiecie i znacie mnie- ciuchowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 czyli znowu bedziesz szalec:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Hejka Co do lokum spotkania My z Karolą byłyśmy w tej Ossie stąd moja propozycja:yes: Hotel wielki w/g Nas superowy * jeśli ktoś oglądał film "Wyjazd integracyjny"-polska taka trochę głupawa komedia:lol2: ale kręcony był właśnie w tym Spa:yes:- można sobie "rzucić okiem " i ocenić Pozdrawiam i nie mogę się doczekać Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts