Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Też widziałam te spodnie, Mołek wyglądała super:yes: (ale ona laska więc...) Myślicie że jak niska jestem to wyciągnęłyby mnie trochę w górę:D:D

Mi podoba się też ta sukienka,

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358003/1088510/SUKIENKA%20W%20MILITARNYM%20STYLU

może męża namówię:D W ogóle ciesze się, że paski znowu modne bo ja uwielbiam wszystko co w paski, co widać po moim holu i tapecie:D:D

p.s ja do Rawy mam tylko 1 godz i 2 minuty więc dla mnie ok:yes:

p.s Martuśka skoro czytasz pudelka to wiesz już, że Socha w ciąży:)

Wyciągną Madziulka na pewno założysz szpileczki i będziesz jak ta lala nogi po szyje :lol2:

Na sukienkę też zwróciłam uwagę :yes: i też uwielbiam paski ,a w tym sezonie to faktycznie ma być hicior :cool:

Lubię Sochę... mogłaby już mamusią zostać bo latka lecą ;)

20 minut z lotniska. O której się umawiamy?:rolleyes:;)

Rasiula kochana! Będę ze swoim starym :rolleyes:Maja ma samolot dopiero o 19, planujemy ją zostawić ok. 17-18 na lotnisku (z wujkiem z którym leci) i będziemy mieli tylko 3 godzinki na szybki shopping . Mój chce kupić jakieś regały do garażu, ja w ikei urządzić bawialnię naszą domową i jeszcze się obciuchać :lol2::lol2: To bym w biegu zdążyła Ci tylko buziaka dać :hug:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug: zapisałam do listy :cool: jak w spodniach będę wyglądała ok. to bluzkę z żółtą gwiazdką też biere :lol2:

Uciekam spać , rano muszę z młodym jeszcze zaliczyć kontrolną wizytę u lekarza, wpaść na moment do pracy , a potem wyjeżdżamy:cool:

:hug: zapisałam do listy :cool: jak w spodniach będę wyglądała ok. to bluzkę z żółtą gwiazdką też biere :lol2:

Uciekam spać , rano muszę z młodym jeszcze zaliczyć kontrolną wizytę u lekarza, wpaść na moment do pracy , a potem wyjeżdżamy:cool:

Pewnie ,ze super bedziesz wyglądać . :yes::yes::yes::yes:

ja się obawiam o siebie , bo w szpilach nie latam i mam ciut grube nogi do tych spodni,ale.....może jak M kupi:D

pa

Rasiula kochana! Będę ze swoim starym :rolleyes:Maja ma samolot dopiero o 19, planujemy ją zostawić ok. 17-18 na lotnisku (z wujkiem z którym leci) i będziemy mieli tylko 3 godzinki na szybki shopping . Mój chce kupić jakieś regały do garażu, ja w ikei urządzić bawialnię naszą domową i jeszcze się obciuchać :lol2::lol2: To bym w biegu zdążyła Ci tylko buziaka dać :hug:

Nooo... to mało macie czasu faktycznie:yes:. Wirtualnego buziaka więc zostawiam:hug:.