ulciapulcia 03.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 a ja mam pytanie w sprawie tych dozowników, czy one z czasem nie niszczą się mam tu na myśli jakis osad kamień czy rdzę, wiadomo, że jest to przedmiot używany cały czas, podobnie jak dozowniki na mydło w łazience, które niestety ulegaja takim procesom i obawiam się że z tym mogłoby być podobnie a też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 MarJeluś Przepiękny zlew - miałam robić podwieszany i ociekacz z granitu ale skuszę się na Twój Powiedz mi tylko czy dziury na baterię i dozownik wycinają Ci tam gdzie kupujesz zlew???? czy musisz we własnym zakresie???? Znalazłam go na ceneo napisałam do sklepu to powiedzieli ze samemu se trzeba wyciać Oczywiście dozownikowi na płyn mówimy zdecydownie TAAAAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dozownik na płyn SUPER SPRAWA, nie zastanawiaj się tylko zamawiaj! Sypialnia dla gości bardzo dużo zyskała dzięki dodanemu kolorkowi, jak dla mnie MIODZIO!!!! Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.08.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mirella, wszystkie, to znaczy ile? Już sobie ciebie wyobrażam z ośmioma takimi:lol2: Co ty będziesz z nimi robić?:lol2: W pracy chciały 3. Ja jeden. Pojechałam do jednego Jyska - był ostatni. Podjechałam do drugiego - też ostatni. Dziewczyny zawiedzione. Ale ja do kompletu dokupiłam książę Jagielskiego i mam prezent dla mojego męża, który ciągle marudzi, że nie ma się czym okryć jak wiezorem czyta książkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hejo!! Komodą srebrną jestem prze prze zachwycona !!!!! sypialnie bardzo ładne, ale powiem Ci szczerze, że mi bardziej się podoba sypialnia gościnna to takimój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 04.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 a ja mam pytanie w sprawie tych dozowników, czy one z czasem nie niszczą się mam tu na myśli jakis osad kamień czy rdzę, wiadomo, że jest to przedmiot używany cały czas, podobnie jak dozowniki na mydło w łazience, które niestety ulegaja takim procesom i obawiam się że z tym mogłoby być podobnie a też mi się podoba. ja swój dozownik mam od 7 miesięcy, na razie nic sie z nim nie dzieje, kamien i rdza osiada na nim tak samo jak na baterii, trzeba więc go po prostu czyścić systematycznie a nie będzie problemu - taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.08.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hej Marjelko Pewnie trochę się spóżniłam-ale w kwestii zlewozmywaka-jak najbardziej wpuszczany .Ja mam wpuszczaną umywalkę w łazience.Nawet nie wiesz jak fajnie się wtedy blat sprząta Ścierą fru wszystko do zlewu i spłukać wystarczy . Może jutro wrzucę nowe fotki do mojej galerii.to looknij na tę wpuszczaną umywalkę.Blat jest z białego kamienia i też bardzo łatwo się sprząta Świetna ta Twoja gościna sypialnia.Kolry podobne do mojej więc już się tam widzę .Widzę,że masz nawet taką samą podusię (tę turkusową ) z Home&You. ;)Pozatym widzę,że na zakupach w BRW biłaś-widzę,że kupiłaś narzutę i szare podusie:)Kiedy wreszcie ta Twoja kuchnia będzie?Bo się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.08.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Lady !!! To Ty kochana masz galerię i ja nic o tym nie wiem ??? masz lanie jak Cię spotkam! Proszę mi tu szybko namiary na swoje zdjątka dawać i to szybciutko!!! P.S Avatarek ( tak samo jak w rzeczywistości) PIĘKNY Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 04.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam MarJel Przepięknie się urządzasz. Bardzo w moim stylu!!! Jak znajdę troszke czasu, to mam postanowienie załozyć własny wątek, licząc również na porady i odwiedziny;) Mam do Ciebie małe pytanko: na ile dostałąś wycenę blatu ( i ile masz metrów?), bo ja też mam plan zamówić z granitu Galaxy Star( z tym, ze 3 cm- najprawdopodobniej) i z wycieciem na płytę i zlew podwieszany oraz ociekacz w blacie. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Pokój gościnny wyszedł super, każde kolejne zdjęcia jakie wklejasz dosłownie powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lady !!! To Ty kochana masz galerię i ja nic o tym nie wiem ??? masz lanie jak Cię spotkam! Proszę mi tu szybko namiary na swoje zdjątka dawać i to szybciutko!!! P.S Avatarek ( tak samo jak w rzeczywistości) PIĘKNY Buziaki :*** Hej Karola! Miło Cię "widzieć " po urlopie :)Jak było w Turcji?Pewnie jesteś zadowolona i pięknie opalona.Zazdroszczę ;)Do mojego urlopu jeszcze tydzień Kilka moich fotek jest tu,ale naprawdę nie ma się czym chwalić : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mieście-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-) Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Marjelko! Wkleiłam na moim wątku FOR YOU wpuszczaną umywalkę,aby upewnić Cię w dobrym wyborze zlewozmywaka Kiedy wreszcie Twoja kuchnia I kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 05.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Sypialnie bardzo,bardzo.Po kocyk to i ja czmychne do Yska (o ile coś jescze zostało po formuowej inwazji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ha, a ja w Jysku wczoraj byłam, tych kocy było pełno, ale po normalnej cenie :/ MarJel, fajnie sobie mościsz gniazdko. Jak wszystko dopracujesz to pewnie padniemy z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.08.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Baaaardzo dziękuję wszystkim za opinie i rady na temat dozownika na płyn do naczyń, dozownik kupiony i już jest u kamieniarza:cool: Kupiłam swego czasu (pół roku temu) trzy cudne dozowniki z miejscem na gąbeczkę w H&Y sobie mamie i teściowej, mój stoi jeszcze w pudełku, a obu mamom już się popsuł Mój nowy dozownik wpuszczany w blat nie kosztował fortuny więc zaryzykowałam, mam nadzieję że się sprawdzi:yes: Hihul Witaj, dzięki za pozytywne opinie, skoro jesteś zadowolona z użytkowania dozownika tym bardziej się cieszę że się na niego zdecydowałam:D blekitna, wcale się nie dziwię się że wolisz sypialnię gościnną, na tym etapie urządzenia obu ja też wolę gościnną. Dzisiaj przyszły szafki nocne z Danii do mojej sypialni na które czekałam miesiąc, niestety obie uszkodzone:mad: Lady, źle widzisz, to nie ta sama turkusowa podusia:no:, moja jest z brw i zwróć uwagę na mojej są kółka które się zamykają, a na twojej układają się w ślimaka:P Mikka27, :welcome:mój blat to chyba nie do końca star galaxy:lol2:, nie ma złotych drobinek tylko srebrne, pamiętam jak wybierałam na kominek właśnie te oba były obok siebie i pewnie to mnie zmyliło. Domyślam się nazwy, ale na 100% pewna nie jestem, jak się upewnię napiszę. Żebyś miała jednak rozeznanie mój blat ma ok. 13mb (razem z nogami wyspy),sam kamień ma 3 cm., a nie 5cm, ale zostanie pogrubiony tam gdzie trzeba na 5cm, zlew wpuszczony w blat, na kamieniu zrobiony ociekacz i dozownik oraz wycięcie na płytę. Kamieniarz wycenił nam to wszystko na 16500zł, my zapłacimy 12500zł (dobry znajomy naszego wykonawcy, stąd ten rabat) madzikma witaj, o rany! nie sądziłam że biały kocyk będzie miał takie branie:o Kuchnia będzie skończona w połowie sierpnia, tyle musimy czekać na fronty i uchwyty, blat powinien być pod koniec przyszłego tygodnia, wtedy będziemy mogli zamówić szkło na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Rany jeszcze tyle czasu każesz nam czekać na kuchnię ALe napewno warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.08.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ha, a ja w Jysku wczoraj byłam, tych kocy było pełno, ale po normalnej cenie :/ MarJel, fajnie sobie mościsz gniazdko. Jak wszystko dopracujesz to pewnie padniemy z wrażenia No co ty?! To promocja się skończyła? Ja jestem na etapie takim ze połowę w domu bym już zmieniła:lol2:, podobno to normalne:rolleyes:, tak się pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.08.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 MarJeluś Przepiękny zlew - miałam robić podwieszany i ociekacz z granitu ale skuszę się na Twój Powiedz mi tylko czy dziury na baterię i dozownik wycinają Ci tam gdzie kupujesz zlew???? czy musisz we własnym zakresie???? Znalazłam go na ceneo napisałam do sklepu to powiedzieli ze samemu se trzeba wyciać Oczywiście dozownikowi na płyn mówimy zdecydownie TAAAAK Saluś, ale o który ci zlew chodzi, bo cos sie pogubiłam, wszystkie dziury i dziurzyska w blacie wycina mi kamieniarz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 06.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 MarJel- dziekuje za odpowiedż Chociaż wcale mnie nie pocieszyła;) Muszę zmierzyć dokłądnie u siebie ile wyjdzie metrów. Ale juz się boję Czekam i kibicuję Twojej kuchni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Niezła cena tego blatu . Ja w piątek wysłałam do 3 firm prośbę o wycenę kosztu mojego blatu i mam nadzieję, że w poniedziałek dowiem się ile mnie ta "przyjemność" będzie kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts