Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja coś zle pamiętam te gacie:D:D:D Widziałam chyba tylko paski, kroju już niet :D

Te co Monia wkleiła byłyby super dla Ciebie Martuśka :yes::yes: Wysoka, długie nogi:yes::yes:

Ja dla siebie wybrałabym te pierwsze co ja wkleiłam, bo w tych Moni to moje nogi wyglądałyby jak balerony:lol2::lol2:

DOBRANOC!!!

Edytowane przez Magdzinska

Te babki na tych fotkach z Zary masakrycznie wg mnie wygladają :(. A te pasiaste to sorki... ale z Auschwitz mi się kojarzą :(. Tzn na tej modelcie. One jakieś takie "nieruchawe".

Jak to kto jest z okolic Bielska - wczoraj w tikeju dostałam oczopląsu : latarenki takie "magdozetowe", nawet jedna taka z tym sznurem była. Wielkie, conajmniej 80 cm wysokie, wąskie, szerokie. Cena od 160 do 220 z tego co pamietam. Cuuudowne.

Uffff..... ogarnęłam, ale jak się nakręcicie to nadążyć za Wami nie można :D....

bardzo bym się chciała dopisać na różową listę życzeń (chodzę w wadze 46 więc łatwo mnie wcisnąć czy upchnąć...), ze swojej strony dostarczę różowe boa - jako dyskretne uzupełnienie love stringerów....tylko to za odległy termin, żebym już mogła się na 1000% zdeklarować...zwłaszcza, że w połowie maja bardzo ważne wydarzenie (trzymać kciukasy - już o to błagam!!!!!!!!) które będzie rzutowało na przyszłość :sick:....

p.s. zary nie lubię -spodnie w rozmiarze 34 - krój slim fit, dla mnie dalej są bojfrendami :mad: - więc co to za rozmiarówka:eek:

pozdrawiam ciepło, miłego życzę :bye:

Te babki na tych fotkach z Zary masakrycznie wg mnie wygladają :(. A te pasiaste to sorki... ale z Auschwitz mi się kojarzą :(. Tzn na tej modelcie. One jakieś takie "nieruchawe".

Jak to kto jest z okolic Bielska - wczoraj w tikeju dostałam oczopląsu : latarenki takie "magdozetowe", nawet jedna taka z tym sznurem była. Wielkie, conajmniej 80 cm wysokie, wąskie, szerokie. Cena od 160 do 220 z tego co pamietam. Cuuudowne.

:D:D

:hug::hug::hug:

pudło...... nie te :yes::yes::yes: rzeczywiście te modelki jak z więzienia:D:D

rany Mirelko masz masakryczne skojarzenia:eek:

Uffff..... ogarnęłam, ale jak się nakręcicie to nadążyć za Wami nie można :D....

bardzo bym się chciała dopisać na różową listę życzeń (chodzę w wadze 46 więc łatwo mnie wcisnąć czy upchnąć...), ze swojej strony dostarczę różowe boa - jako dyskretne uzupełnienie love stringerów....tylko to za odległy termin, żebym już mogła się na 1000% zdeklarować...zwłaszcza, że w połowie maja bardzo ważne wydarzenie (trzymać kciukasy - już o to błagam!!!!!!!!) które będzie rzutowało na przyszłość :sick:....

p.s. zary nie lubię -spodnie w rozmiarze 34 - krój slim fit, dla mnie dalej są bojfrendami :mad: - więc co to za rozmiarówka:eek:

pozdrawiam ciepło, miłego życzę :bye:

to ty musisz być drobniutka :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Marta czekam na relację z szalenstw:hug:

to ty musisz być drobniutka :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

nie do końca, najlepiej mnie opisuje: długa jak miesiąc i chuda jak wypłata, albo "Kowalski, proszę nie chować się za łopatą"... :sick: - i nie zmienia tego 8 zeżartych w czwartek pączków, wciągnięty na raz duży kubełek kfc czy inna "zdrowa żywność" :(

nie do końca, najlepiej mnie opisuje: długa jak miesiąc i chuda jak wypłata, albo "Kowalski, proszę nie chować się za łopatą"... :sick: - i nie zmienia tego 8 zeżartych w czwartek pączków, wciągnięty na raz duży kubełek kfc czy inna "zdrowa żywność" :(

no to jestes jeszce przed 30 stką i możesz eśc co chcesz:yes: Pani łopato:lol2::lol2::lol2:

Monia lasencjo dziękuję za komplementa...ale ja już obiema nogami po drugiej stronie (po 30-tce ) :lol2::lol2::lol2:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: u mnie dopiero się przemiana materii spowolniła po 38 niestety. musze uważac co jem. tzn powinnam , ale ........to będę robić pozniej . Więc wcinam :)

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: u mnie dopiero się przemiana materii spowolniła po 38 niestety. musze uważac co jem. tzn powinnam , ale ........to będę robić pozniej . Więc wcinam :)

Monia, to tak jak u mnie :sick:

żeby zachować tę samą figurę (a muszę przyznać że do tej jestem baaardzo przywiązana i nie chcę żadnej innej :D ) to musiałabym przestać jeść.... w ogóle

niby tanio, ale co to za życie...eh

Monia, to tak jak u mnie :sick:

żeby zachować tę samą figurę (a muszę przyznać że do tej jestem baaardzo przywiązana i nie chcę żadnej innej :D ) to musiałabym przestać jeść.... w ogóle

niby tanio, ale co to za życie...eh

no....bez jedzenia:D

jak będę musiała oszczędzac to na jedzonku wtedy i figura będzie git:)

Monia to ile Ty masz lat:D?:hug::hug:

Ja też po 30-tce, żeby Ci nie było smutno że pytam:D Może nie tak dawno, bo w tym roku w sierpniu będzie 31:yes:, ale zawsze:yes:

Teraz jak mam dziecko to już się z wiekiem pogodziłam, ale wcześniej to jakoś się krępowałam bo ja bardzo dziecinnie wyglądam:(:( Przynajmniej ja się tak czuje:D