Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale się arytmetyczna dysputa rozkręciła :lol:.....

ja może i niezbyt daleko po tej 30, ale w porównaniu z moimi równieśniczkami z liceum czy studiów to już mocno 'posunięta' w życiu jestem :yes: - i dla kojarzących:P już tłumaczę, w czym owo posunięcie się objawia - mężata od lat , dzieciata od lat 3, dom budująca, pracująca od lat 8 w tej samej firmie, - ot, taka stateczna starsza pani, wśród 'robiących karierę' i nie mających czasu na pierdoły :rotfl:

ja tam myślę, że dopiero się zaczyna i tego będę się trzymać:lol2::lol2::lol2:

:yes::yes::yes::yes::yes: jateż i lat nie liczę!!!!

Monia, ja też mam syna rocznik `94 :D
czyli maturzysta:yes::yes::yes:

Justka - ja z moim mężej jestem od 21 lat, dziecko 8 lat, praca pierwsza i stale ta sama 15 lat. Jestem przed czterdziestką (trochę jeszcze mi do niej zostało).

Chyba jestem już zastana i stetraciała ??

no ty coś ty:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Justka - ja z moim mężej jestem od 21 lat, dziecko 8 lat, praca pierwsza i stale ta sama 15 lat. Jestem przed czterdziestką (trochę jeszcze mi do niej zostało).

Chyba jestem już zastana i stetraciała ??

.....

no coś TY! ale wynik piękny - to ja się z moimi wyliczeniami chowam...ale prawda jest taka, że mamy tyle lat na ile się czujemy :yes::yes::yes: więc ja zatrzymałam się mniej więcej w liceum :rotfl:

A ja uważam, że kobieta jest jak wino - im starsza tym lepsza :). Taka np. przed czterdziestką wie doskonale czego chce, jest mądra i jak jeszcze o siebie zadba - to dla mnie jest wzorem (cnót ?). Tak sobie powtarzam (za moim mężem). Więc się zatrzymałam na tym co aktualnie mam :)

.....

no coś TY! ale wynik piękny - to ja się z moimi wyliczeniami chowam...ale prawda jest taka, że mamy tyle lat na ile się czujemy :yes::yes::yes: więc ja zatrzymałam się mniej więcej w liceum :rotfl:

no ja też się cofam - kiedyś byłam bardziej poważna - taka stara maleńka

a teraz to bardziej zdziecinnienie starcze :lol2:

albo dzidzia piernik :rotfl:

Ja na razie wygrywam wszystkie Wasze górne licytacje, pewnie łącznie z wagą, więc się poważnie zastanawiam, czy się z tej różowej listy nie wykreślić:p ;).

Rasia metryka metryka ale Ty w konkury możesz stawać z osiemnastkami:hug:

Marta pewnie nadal buszuje po sklepach....liczę na fotorelacje jutro:lol2:może przy okazji w końcu kuchenne nabytki pokaze:lol2::hug:

Ja na razie wygrywam wszystkie Wasze górne licytacje, pewnie łącznie z wagą, więc się poważnie zastanawiam, czy się z tej różowej listy nie wykreślić:p ;).

przykro mi bardzo - nie ma żadnego wykreślania: No: nie radzę z MarJelką zadzierać :lol2:

u mnie też tak: "chciałabym ale się boję" - nikogo nie znam, no ale z drugiej strony bardzo chcę poznać, więc raz kozie śmierć :rotfl:

PS Martusia od raz wyciąga takie zabawki sado-maso http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif, no chyba że lubisz ;)

Edytowane przez isa99

Hej Martuś, jak się udał wypad do stolycy:D

Nie zdążyłam przeczytać wcześniej i Ci odradzić - w sobotę byliśmy właśnie w Jankach- dno i wodorosty:sick::sick: Na szczęście rzadko tam bywam

Mam nadzieję, że znalazłaś lepszą galerię:)

Czekam na relację kochanahttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif