Leia 11.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 :lol2::lol2: u mnie dopiero się przemiana materii spowolniła po 38 niestety. musze uważac co jem. tzn powinnam , ale ........to będę robić pozniej . Więc wcinam Monika u mnie to samo :cry: edit: nie....u mnie trochę wcześniej....przed 37... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 no mam nadzieję no ta mnie zdołowała.....:lol2::lol2: ja jestem cała zdołowana jak tylko ktoś wypowiada to paskudne słowo na "cz....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ja jestem cała zdołowana jak tylko ktoś wypowiada to paskudne słowo na "cz....." to ile wiosen liczysz?????? dziewczynko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 to ile wiosen liczysz?????? dziewczynko???? wiosen? chyba zim albo jesieni nieeee, nie będę tego liczyć podam rocznikowo bo to lepiej wygląda - `71 ale ciiii - nikomu ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 raczej kończy :cry: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :no::no::no::no::no::no::no::no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 isa czyli młodka z ciebie dziecko:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ja tam myślę, że dopiero się zaczyna i tego będę się trzymać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Monia, ja też mam syna rocznik `94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ale się arytmetyczna dysputa rozkręciła ..... ja może i niezbyt daleko po tej 30, ale w porównaniu z moimi równieśniczkami z liceum czy studiów to już mocno 'posunięta' w życiu jestem - i dla kojarzących:P już tłumaczę, w czym owo posunięcie się objawia - mężata od lat , dzieciata od lat 3, dom budująca, pracująca od lat 8 w tej samej firmie, - ot, taka stateczna starsza pani, wśród 'robiących karierę' i nie mających czasu na pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Justka - ja z moim mężej jestem od 21 lat, dziecko 8 lat, praca pierwsza i stale ta sama 15 lat. Jestem przed czterdziestką (trochę jeszcze mi do niej zostało). Chyba jestem już zastana i stetraciała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ja tam myślę, że dopiero się zaczyna i tego będę się trzymać:lol2: :yes::yes: jateż i lat nie liczę!!!! Monia, ja też mam syna rocznik `94 czyli maturzysta:yes::yes: Justka - ja z moim mężej jestem od 21 lat, dziecko 8 lat, praca pierwsza i stale ta sama 15 lat. Jestem przed czterdziestką (trochę jeszcze mi do niej zostało). Chyba jestem już zastana i stetraciała ?? no ty coś ty:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Justka - ja z moim mężej jestem od 21 lat, dziecko 8 lat, praca pierwsza i stale ta sama 15 lat. Jestem przed czterdziestką (trochę jeszcze mi do niej zostało). Chyba jestem już zastana i stetraciała ??..... no coś TY! ale wynik piękny - to ja się z moimi wyliczeniami chowam...ale prawda jest taka, że mamy tyle lat na ile się czujemy :yes: więc ja zatrzymałam się mniej więcej w liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A ja uważam, że kobieta jest jak wino - im starsza tym lepsza . Taka np. przed czterdziestką wie doskonale czego chce, jest mądra i jak jeszcze o siebie zadba - to dla mnie jest wzorem (cnót ?). Tak sobie powtarzam (za moim mężem). Więc się zatrzymałam na tym co aktualnie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 11.02.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Heloł, Martusia,czy pamiętasz jakiej firmy masz świetliki,i czy one są na zewnątrz płaskie i kwadratowe? A swoją drogą kuliżanko,to miałaś mi podać wymiary owych świetlików:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ..... no coś TY! ale wynik piękny - to ja się z moimi wyliczeniami chowam...ale prawda jest taka, że mamy tyle lat na ile się czujemy :yes: więc ja zatrzymałam się mniej więcej w liceum no ja też się cofam - kiedyś byłam bardziej poważna - taka stara maleńka a teraz to bardziej zdziecinnienie starcze albo dzidzia piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja na razie wygrywam wszystkie Wasze górne licytacje, pewnie łącznie z wagą, więc się poważnie zastanawiam, czy się z tej różowej listy nie wykreślić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja na razie wygrywam wszystkie Wasze górne licytacje, pewnie łącznie z wagą, więc się poważnie zastanawiam, czy się z tej różowej listy nie wykreślić . Rasia metryka metryka ale Ty w konkury możesz stawać z osiemnastkami:hug: Marta pewnie nadal buszuje po sklepach....liczę na fotorelacje jutro:lol2:może przy okazji w końcu kuchenne nabytki pokaze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 rasiu nie znam osobiście , ale chyba przeliczyłaś się z tymi gornymi statystykami:lol2:aneta to i ja czekam na relację Martusi. jest z M to na pewno nie zgubi w Ikei:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Ja na razie wygrywam wszystkie Wasze górne licytacje, pewnie łącznie z wagą, więc się poważnie zastanawiam, czy się z tej różowej listy nie wykreślić . przykro mi bardzo - nie ma żadnego wykreślania: No: nie radzę z MarJelką zadzierać u mnie też tak: "chciałabym ale się boję" - nikogo nie znam, no ale z drugiej strony bardzo chcę poznać, więc raz kozie śmierć PS Martusia od raz wyciąga takie zabawki sado-maso http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif, no chyba że lubisz Edytowane 11 Lutego 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Martuś, jak się udał wypad do stolycy:D Nie zdążyłam przeczytać wcześniej i Ci odradzić - w sobotę byliśmy właśnie w Jankach- dno i wodorosty:sick: Na szczęście rzadko tam bywam Mam nadzieję, że znalazłaś lepszą galerię Czekam na relację kochanahttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts