Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

:jawdrop: To już w pół do trzeciej :eek::eek::eek:

Chciałam tylko powiedzieć, że dotarłam cała i zdrowa:lol:

Jutro zdam relacje, choć w sumie nie ma z czego :wtf: tak jak Aga napisała w W-wie w sklepach dno i wodorosty :lol2::sick:

Jutro też dopiszę do listy kolejną chętną różowiutką ryczącą trzydziestkę :lol2:

Jutro mi monż wybywa na kilka dni, trzeba go wyprasować , spakować i pożegnać , także nie wiem o której tu zajrzę :rolleyes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczęta.. jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania:yes:

Marta- dzieki Tobie zdobylam nową umiejętność:cool:zakupy ubraniowe przez internet:yes: wlaśnie dzis odebralam z Zary piekniutkie welniane spodenki:yes:leżą jak ulał:Da pewnie w sklepie nigdy bym ich nie wynalazla i nie wybrala .. a tak klik klik i mam:lol2:dzięki :hug:

pd dawaj fotki:yes:

A co zazdrosne? :p:P:P ano żegnałam , prasowałam go i pakowałam i się zeszło szczególnie z tym żegnaniem mase roboty :lol2:

Fra, się zaraziła zakupoholizmem ode mnie i jeszcze zadowolona, co to się porobiło :lol2: To co? piszesz się na zlot, zamiast zazdrościć ?

Justka , zaraz Cię wpisuję na listę :D

Z ciuszków kupiłam jedynie dwie pary spodni, a i torebkę, wyjątkowo nie było z czego wybierać :sick:, a w ikea dywan do bawialni, dwie komody z szufladami , kufer na zabawki, pudełka na zabawki i trochę dupereli, typu szklanki do piwa z nóżką, noże ceramiczne(fajne:D) stojak na papier tolaet. (na zapas papieru) itp. reszta samochodu była wypchana gadżetami i krzesłami do biura męża:D

A i wiem co dostanę na walentynki :lol: tylko się tak zastanawiam czy ja na pewno to chcę, co wymyślił m :rolleyes:

Z ciuszków kupiłam jedynie dwie pary spodni, a i torebkę, wyjątkowo nie było z czego wybierać :sick:, a w ikea dywan do bawialni, dwie komody z szufladami , kufer na zabawki, pudełka na zabawki i trochę dupereli, typu szklanki do piwa z nóżką, noże ceramiczne(fajne:D) stojak na papier tolaet. (na zapas papieru) itp. reszta samochodu była wypchana gadżetami i krzesłami do biura męża:D

A i wiem co dostanę na walentynki :lol: tylko się tak zastanawiam czy ja na pewno to chcę, co wymyślił m :rolleyes:

o rany :cool: to co on wymyślił:lol2::lol2::lol2::lol2:

a spodnie jakie pokaż... ja jutro idę i ściągnę zakup:D

Kochane ale ja się żegnałam od wczoraj:lol2:, żegnałabym się jeszcze do jutra, ale już pojechał i nie mam z kim :lol2:

Nie kupiłam ani pasków , ani groszków i nie będę zebrą , ani biedroną :rolleyes: Nic nie było:bash: trzeba będzie chyba przez stronkę zamawiać.