MarJel 12.02.2013 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To już w pół do trzeciej :eek: Chciałam tylko powiedzieć, że dotarłam cała i zdrowa:lol: Jutro zdam relacje, choć w sumie nie ma z czego tak jak Aga napisała w W-wie w sklepach dno i wodorosty Jutro też dopiszę do listy kolejną chętną różowiutką ryczącą trzydziestkę Jutro mi monż wybywa na kilka dni, trzeba go wyprasować , spakować i pożegnać , także nie wiem o której tu zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O! i mój forumowy zegarek późni się o godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Marta , wyspałas się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Martuśka, coś na pewno kupiłaś. Wstawaj śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 pewnie Męża żegna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 od rana:cool: Martuska pokazuj co tam za szmatki kupilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 12.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 żegna jak nic, a w doskokach koszulije prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej dziewczęta.. jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania:yes: Marta- dzieki Tobie zdobylam nową umiejętność:cool:zakupy ubraniowe przez internet:yes: wlaśnie dzis odebralam z Zary piekniutkie welniane spodenki:yes:leżą jak ulał:Da pewnie w sklepie nigdy bym ich nie wynalazla i nie wybrala .. a tak klik klik i mam:lol2:dzięki pd dawaj fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 marta kurewno, co porabiasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.02.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Szefowa dekorację wrzucone wedle życzenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 marta kurewno, co porabiasz???? kurewna pewnie męża żegna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 kurewna pewnie męża żegna do tej pory coś długo jej schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A co zazdrosne? :P:P ano żegnałam , prasowałam go i pakowałam i się zeszło szczególnie z tym żegnaniem mase roboty Fra, się zaraziła zakupoholizmem ode mnie i jeszcze zadowolona, co to się porobiło To co? piszesz się na zlot, zamiast zazdrościć ? Justka , zaraz Cię wpisuję na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 kurewno sama jesteś!!!!!!!:yes::yes: pochwal się czy kupiłas te portki w paski????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no już myslałam, że do jutrz bedziecie się zegnac:lol2::lol2: a pewnie, że nam szkada, a ty myslisz , że czemu o tym gadamy no przeciez z zazdrosci:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no jeszcze się żegna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Z ciuszków kupiłam jedynie dwie pary spodni, a i torebkę, wyjątkowo nie było z czego wybierać , a w ikea dywan do bawialni, dwie komody z szufladami , kufer na zabawki, pudełka na zabawki i trochę dupereli, typu szklanki do piwa z nóżką, noże ceramiczne(fajne:D) stojak na papier tolaet. (na zapas papieru) itp. reszta samochodu była wypchana gadżetami i krzesłami do biura męża:D A i wiem co dostanę na walentynki tylko się tak zastanawiam czy ja na pewno to chcę, co wymyślił m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Z ciuszków kupiłam jedynie dwie pary spodni, a i torebkę, wyjątkowo nie było z czego wybierać , a w ikea dywan do bawialni, dwie komody z szufladami , kufer na zabawki, pudełka na zabawki i trochę dupereli, typu szklanki do piwa z nóżką, noże ceramiczne(fajne:D) stojak na papier tolaet. (na zapas papieru) itp. reszta samochodu była wypchana gadżetami i krzesłami do biura męża:D A i wiem co dostanę na walentynki tylko się tak zastanawiam czy ja na pewno to chcę, co wymyślił m o rany to co on wymyślił:lol2::lol2: a spodnie jakie pokaż... ja jutro idę i ściągnę zakup:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kochane ale ja się żegnałam od wczoraj:lol2:, żegnałabym się jeszcze do jutra, ale już pojechał i nie mam z kim Nie kupiłam ani pasków , ani groszków i nie będę zebrą , ani biedroną Nic nie było:bash: trzeba będzie chyba przez stronkę zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dziewczęta nie zazdrośćcie, tylko dzisiaj zacznijcie żegnać mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts