karolek59 12.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a ja widziałam w sobotę na dicotece laseczkę w zebrowatych leginasch wyglądała obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 buuuu,,,,,,,..//////// szkoda ja na te paski choruję , jutro zobaczę........ oj ty to twego M kochasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Martuś, pokazuj wszystko i opowiadaj o tych Walentynkach! :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dziewczęta nie zazdrośćcie, tylko dzisiaj zacznijcie żegnać mężów moj nigdzie nie jedzie ( na razie:cool:) mam go żegnać już majowo:lol2: a ja widziałam w sobotę na dicotece laseczkę w zebrowatych leginasch wyglądała obłędnie no to jak będą to bierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 o rany to co on wymyślił:lol2::lol2: a spodnie jakie pokaż... ja jutro idę i ściągnę zakup:D Monia zwykłe czarne rurki , jedne w zarze takie ala skórzane , a drugie w orseju też rurki , ale bardziej eleganckie z mięciutkiego materiału , nie ma ich jeszcze na stronie bo to NEW Torebka też zara- fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 bierz koniecznie do tego miała białą przezroczystą koszulę i czarny stanik serio wyglądała jak milion dolców kazdy facet się za nia oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 bierz koniecznie do tego miała białą przezroczystą koszulę i czarny stanik serio wyglądała jak milion dolców kazdy facet się za nia oglądał rany ..... ale reklama JaK Mołkowa w tv zobaczyłam to już mi się spodobało:D:D:D a ta laska miala biust:lol2:? bo ja nie:D mam /// i co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 piszę już czwart raz i mi jakiś błąd wychodzi:(a pytam gdzie foty som??? a zlot .. nie dam rady:( komunię syna mam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 boziu nie było mnie tu chwilę a Wy już stronę napaplaliście Ja swojego żegnałam 3 tyg. temu to jeszcze chwila i będę go witać, to przyjemniejsze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Martuś, pokazuj wszystko i opowiadaj o tych Walentynkach! :popcorn::popcorn: Aga Tobie ikei nie będę pokazywać bo mnie pogonisz Co do walentynek to monż wymyślił mi prezent- bransoletki i wczoraj chciał kupować, ale ja mówię stop! muszę się doradzić kuliżanek Więc się radzę .... Chce mi kupić bransoletki nomination ło takie http://img841.imageshack.us/img841/5553/nomination.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img805.imageshack.us/img805/1695/nomination10.jpg Uploaded with ImageShack.us Mam mieć trzy takie bransoletki , każda mam mieć imię ze złotych literek jedna imię córki, druga syna, trzecia oczywiście ślubnego , plus z czasem mogę dokupować, lub dostawać nowe kwadraciki z zawieszką np. dyndającą typu podkówka , , koniczynka ...znak zodiaku ...co tam mi się spodoba. Fajne to to? Mój chłop się uparł na to i to jego pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Monia miała dobry cyckonosz z pushapeem i gites:yes: zaznaczam ona miała legginsy z kieszeniami czyli takie spodnieciekawe skąd je wytrzasnęła poza tym królowały gołe brzuchy:eek:laski w białych koszulach i i spódnicach z wysokim stanem i białe sukienki w sumie co 3 laska w takowej była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Podpisać Cię chce :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Podpisać Cię chce :lol2: To samo mu powiedziałam Zazdrosne to to się zrobiło Dobrze że tatuować mi się nie kazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Co do bransoletek to ja nie znawczyni,widzę i sądzę, ze są tu lepsze ode mnie, ale podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aga Tobie ikei nie będę pokazywać bo mnie pogonisz Eeej no bez przesady Marta Sama też coś czasami tam kupuję W weekend kupiłam mnóstwo ramek:lol2: Muszę już lecieć, ale na szybko- jeżeli lubisz nosić bransoletki, to pomysł fajny:yes: Zasada kompletowanie przypomina trochę Pandorę mój luby chciał mi kupić na imieniny, ale ja nie przepadam za biżuterią szczególnie na rękach- po -prostu mi przeszkadza. Powtarzam, jeżeli lubisz nosić, to bierz, bo pomysł fajny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 zaznaczam ona miała legginsy z kieszeniami czyli takie spodnie ciekawe skąd je wytrzasnęła To te z zary , one są z kieszeniami i one są leginasami :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Eeej no bez przesady Marta Sama też coś czasami tam kupuję W weekend kupiłam mnóstwo ramek:lol2: Muszę już lecieć, ale na szybko- jeżeli lubisz nosić bransoletki, to pomysł fajny:yes: Zasada kompletowanie przypomina trochę Pandorę mój luby chciał mi kupić na imieniny, ale ja nie przepadam za biżuterią szczególnie na rękach- po -prostu mi przeszkadza. Powtarzam, jeżeli lubisz nosić, to bierz, bo pomysł fajny:cool: Ja tez nie lubię jak mi na ręku coś za dużego dynda i dzwoni i się co rusz przekręca i uderza o coś, stąd pomysł na takie przylegające , one są tak jakby na gumce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 1. MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów )2. Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa3. Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę)4. Ola ( wyżywienie i picie funduje)5. Hazelka ( pisze się na 3xS)6. Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika)7. Dalia (uzależniona ode mnie)8. Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie, ale się waha 9. Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo)10. Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg)11. Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg)12. Mariomili (nocleg)13. Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny)14. Magdzińska (wpadnie na chwilę prosto z Amełyki)15. Ślężanka (przerzucona z listy rezerwowej) 16. Mirela (pod warunkiem, że extra nocleg)17. Karolka lb. (ma mieć dla każdej coś do lizania- ciumkania ...)18. Saly (ma mieć różową niespodziankę) 19. Rasia (sugeruje, że nie ma nic różowego, a marzy o kostiumie w tym kolorze by zaszpanować w spa)20. Lidszu ( nie ważne gdzie, nie ważne kiedy, jedzie!!!)21. Justka ( dotrze, pod warunkiem, że ją wiatr po drodze nie zdmuchnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To samo mu powiedziałam Zazdrosne to to się zrobiło Dobrze że tatuować mi się nie kazał o rany!!!!! Super prezent!!!! bARDZO MI SIE PODOBAJĄ N. NAWET Z LITERKAMI :D:D:D:D KAROLKA ZARA te zeberki:D:D:D jak zobaczę w miescie laskę w zebrach , to wiem ,że ona forumka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mi sie bransoletki podobają, a jak jest okazja że mezus chce Ci je chce kupić to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts