Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi sie bransoletki podobają, a jak jest okazja że mezus chce Ci je chce kupić to bierz :yes:

Nooo tak, jak daje trza brać i się długo nie zastanawiać , bo jeszcze się rozmyśli :eek:

no nie zdążyłam odpowiedzieć:D

i rózowa lista uzupełniona...... kto nas przyjmie :lol2::lol2::lol2:

W tych różach, to żeby nas jakiś dom publiczny nie przygarną :lol2:

Czyli mam się zgodzić na ten prezent i nie robić chłopakowi przykrości ;) Teraz jest w samolocie , jak tylko wyląduję przekażę mu tą wspaniałą nowinę :lol2:

Jak ogarnę młodego pokażę Wam co kupiłam w ikea :) , a jutro się w końcu zlituję i obfocę wreszcie ten czajnik :lol2:

przyleciałam - dmuchana wiatrem :lol2:-

Martuśka branso extra - ja bym brała, uwielbiam taką niebanalną biżu...a jeszcze jak facet ma gest :yes: - my nie tolerujemy walentylek, więc na żadne prezenty nie liczę - może powinnam jednak zmienić nawyki i się upierać przy celebracji tego święta???? zawsze to kolejna okazja do prezentu...

za miejsce na pink hot list dzięki :hug: oj bardzo bym chciała dotrzeć - jak się nie uda, różowe boa doślę Wam gołębiem, albo wrzucę Moni - my z jednego kierunku :yes:

a teraz opuszcza, drogie panie miłego ivningu życząc - idę żegnać męża :p bo mi bladym świtem wybywa do szczecina...niby tylko na dzień z nocą, ale pożegnać zawsze można :rotfl: