isa99 12.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 majowego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja uwielbiam bransoletki:cool: wiec jak daja to trza brac:cool: Moj M w wiekszosci przypadkow kupuje kwiaty i dostaje kase bo On nie ma weny tworczej w sprawie prezentu ciekawe jak w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ola bransolki to albo 1, albo 2 strony wcześniej:) niedużo jak na dziewczyny:D marta chyba zmęczona żegnaniem padła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Martusia Faaaajne te bransoletki Takze klepnij pomysł męża koniecznie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 12.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 marta chyba zmęczona żegnaniem padła:lol2::lol2: :lol: :lol::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.02.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 :popcorn: to ja juz jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ja też, ja też :popcorn: tylko z przyczajki - bom w pracy (zarabiam na granitowe blaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.02.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja tez zapracowana strasznie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 mariomili prawda, ile to człowiek energii poświęca na pracę, brnąc przez kolejne wątki fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 mariomili prawda, ile to człowiek energii poświęca na pracę, brnąc przez kolejne wątki fm Justka ty tam pracuj, bo nigdy na te blaty nie zarobisz:) Ide po kawke:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ide po kawke:stirthepot: Ja już z kawką czekam Marta gdzie sie zapodziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja już z kawką czekam Marta gdzie sie zapodziałaś Pewnie lata po chalupie cyka fotki dla Emilki:p albo rózowe stringi prasuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja chwilową niepracująca (wychowująca dziecię) myślałam, że największy ruch na forum to jest w weekendy i jakże się pomyliłam Tu wszyscy czekają na poniedziałek żeby nic nie przeszkadzało w plotkowaniu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.02.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mariomili i Justka_krk zazrdaszczam Wam netu w pracy:) Ja w robocie mam tylko kilka kompów z dostępem do netu, oczywiście żaden z nich nie stoi w moim pokoju:bash:Z drugiej strony, pewnie jak bym miała net w to szybko zakopałabym się w papierach i nie wylazłabym z nich do u.... śmierci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kochane , ja jestem w domu z dzieckiem na zwolnieniu Wstaliśmy przed dziewiątą dopiero co zjedliśmy śniadanie , teraz leżymy Zaraz będę piła kawkę Ot takie usłane życie mam:lol: Wczoraj się skejpowałam do północy z dwójką moich emigrantów i już do Was nie wróciłam , żegnanie dało się we znaki Zaraz się cofnę i odpowiem na co trzeba A Wam wszystkim życzę miłej pracy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Marta, ja też na L4 z dzieckiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Justka ty tam pracuj, bo nigdy na te blaty nie zarobisz:) : to se z laminatu pierdyknę i tyż będą piękne ....(swoją drogą chore ceny są tych kamieni ) pracuje, pracuję, ale ponieważ większego sensu mojej pracy nie dostrzegam więc i żył dla niej nie wypruwam zizi nie zazdraszczaj, bo czasem jak mnie fm poniesie, to potem zarywam noce, żeby nadrobić pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 zizi nie zazdraszczaj, bo czasem jak mnie fm poniesie, to potem zarywam noce, żeby nadrobić pracę w takim razie wolę bez netu w pracy się pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Faaajne te bransoletki A gdzie toto można kupić??? Ja to lubię takie zabawki :D:D Cieszę się , że pomysł małża i Wam się spodobał Nie wiem gdzie zamówi te bransoletki , bo to miał być prezent niespodzianka.... Podał mi tylko tą stronkę http://www.goldcommerce.pl/pol_m_NOMINATION_Nomination-Composable-Gold-and-Zirconia-zloto-z-cyrkonia-330.html i tam kazał mi wybrać zawieszki- moduły , czyli te kwadraciki wymienne. Na tej stronce są różne moduły , w różnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 hej Marta:bye: odpoczywaj, wysypiaj się , nabieraj sił:yes::yes::yes: bransoletki cudne:yes::yes::yes: ty wiesz ,że mam podobny gust do twojego M:D B..ś lepiej , zdrowszy??????? a slyszałas ,że Hazelka do Lublina przybędzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts