Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane , ja jestem w domu z dzieckiem na zwolnieniu :cool: Wstaliśmy przed dziewiątą :lol: dopiero co zjedliśmy śniadanie , teraz leżymy :lol2:

Zaraz będę piła kawkę :lol: Ot takie usłane życie mam:lol:

Wczoraj się skejpowałam do północy z dwójką moich emigrantów i już do Was nie wróciłam , żegnanie dało się we znaki :lol2:

Zaraz się cofnę i odpowiem na co trzeba :yes:

A Wam wszystkim życzę miłej pracy :lol::lol:

Justka ty tam pracuj, bo nigdy na te blaty nie zarobisz:) :

to se z laminatu pierdyknę i tyż będą piękne :yes:....(swoją drogą chore ceny są tych kamieni :mad:)

pracuje, pracuję, ale ponieważ większego sensu mojej pracy nie dostrzegam więc i żył dla niej nie wypruwam :)

zizi nie zazdraszczaj, bo czasem jak mnie fm poniesie, to potem zarywam noce, żeby nadrobić pracę :sick:

Faaajne te bransoletki :D A gdzie toto można kupić??? Ja to lubię takie zabawki :D:D:D

Cieszę się , że pomysł małża i Wam się spodobał :D Nie wiem gdzie zamówi te bransoletki , bo to miał być prezent niespodzianka....:lol2:

Podał mi tylko tą stronkę http://www.goldcommerce.pl/pol_m_NOMINATION_Nomination-Composable-Gold-and-Zirconia-zloto-z-cyrkonia-330.html i tam kazał mi wybrać zawieszki- moduły , czyli te kwadraciki wymienne. Na tej stronce są różne moduły , w różnych cenach.