Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudna tą kuchnie masz i nawet za 200 razem kiedy się ją ogląda to nadal minę ma się taka :o :D

Przez ta Twoją kuchnie machnę pewnie u siebie czarny granit, zamist kremowego który za mna chodził :lol2:

Dzisiaj jadę wycenić :D

Toster i czajnik wpasowały sie idealnie!

A w sprawie hazelkowej kawki zadzwonię, uprzedzę i masz być :D

Wiesz my z hazelką takie zawodowe spotkanie mamy a nie prywatne :lol2: Toż to mój teraz głóny producent meblowy :D

Ale kawusia będzie i ploty też i moze admetka wpadnie z hazelką :D

:hug:

MarJel :bye:

Bransoletki świetne :yes:

No właśnie miałam pisać, że u Ciebie zawsze tak lśni wszystko :eek:Nawet jak gotujesz zupkęhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2glodny.gif

Czajnik i toster prezentują się u Ciebie genialnie :D W ogóle tą kuchnię to masz cudowną http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif

. Muszę wiekszy dom zbudowac:rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: aż kawusią oplułam monitor :rotfl: (ja jeszcze nie urządzona a już wiem, że kuchnia za mała :yes: )

Martuśka śliczna ta kuchnia - za każdym razem zachwyca mnie tak samo mocno...zresztą jak cały dom -ale to już Ci pisałam (nie ja jedna) więc to wszystko wiesz ;)

Martuś, sorry rzeczywiście u Ciebie dluuuuuuugo nie byłam, no i co ja mam powiedzieć na ten 31 maja???? Prawdę powiedziawszy ja mam urodziny 27 maja i na 31 zaprosiłam gości i to dużo. Już "taka młoda" nigdy nie będę, więc trzeba to uczcić w towarzystwie.

Chociaż spotkanie bardzo mnie kusi, chętnie Was wszystkie spotkam, a swoją uroczystość przeniosę na następny weekend :)

A propos bransoletek ja uwielbiam nosic wszelka biżuterię, kolczyki i bransoletki nade wszystko mi tam one zupełnie nie przeszkadzają. Mam Pandorę z "kilkoma" charmsami i kilka innych bardziej delikatnych. Moje dziecko nie może przeboleć, że zamiast iPada mam bransoletkę :( ( iPada tez oczywiście będe miała, ale mu na razie nie mówię ) Ja taka "trochę" próżna jestem, dobre kosmetyki, dobre perfumy, piękna biżuteria to mnie dowartościowuje :)

Więc radzę przyjąc taki prezent, na pewno będziesz zadowolona :) Sama musze o takim czymś pomyśleć :)

Edytowane przez emiranda

Ale duuużo foci :wiggle:

Martuś wszystko się tak u Ciebie błyszczy, ze musiałam założyć czarne okulary http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunglasses/smileys-sunglasses-081719.gif :lol2:

Czajnik i toster SUPER- lepszego dla Twojej kuchni chyba nie wyprodukowali:D

Bawialnia śliczna, nie wiem co Ty od niech chcesz...:(:mad:

Aaa no i za napis na tablicy mua http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif:hug:

Odpiszę ogólnie...

:hug::hug::hug::hug::hug: DZIENKUJE WAM BAŁDZO!!!!!!

Eh wy kozy jedne :lol2: sugerujecie , że mam szanse wygryźć Panią Rozenek z perfekcyjnej pani domu i zostać gwiazdą tvn? Też tak uważam :rotfl:, ale nie chcę kobicie odbierać roboty ;)

Alunia Wiesz ze jesteś moja ukofana ? Jak byś powiedziała, że nie jedziesz , to bym cie po drodze porwała i tyle miałabyś do gadania :lol2:

I przytulas :hug: za to że tak ważną imprezę przesuwasz specjalnie dla nas!

Karolka, tylko byś spróbowała do mnie nie zadzwonić :evil:, a wiadomo już może dokładnie kiedy ten potwór przyjeżdża ?

Edytowane przez MarJel