monika996 13.02.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 :yes::yes: ale ze mnie kucharka jak z koziej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.02.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 wow:) ale wybłyszczone wsio:) Perfekcyjna Pani Domu do dorasta Ci do pięt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cudna tą kuchnie masz i nawet za 200 razem kiedy się ją ogląda to nadal minę ma się taka Przez ta Twoją kuchnie machnę pewnie u siebie czarny granit, zamist kremowego który za mna chodził Dzisiaj jadę wycenić Toster i czajnik wpasowały sie idealnie! A w sprawie hazelkowej kawki zadzwonię, uprzedzę i masz być Wiesz my z hazelką takie zawodowe spotkanie mamy a nie prywatne Toż to mój teraz głóny producent meblowy Ale kawusia będzie i ploty też i moze admetka wpadnie z hazelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 karolka zazdroszczę pogaduch!!!!!! i spotkanka:yes::yes: Marta ja zaraz do garów pędzę:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 MarJel Bransoletki świetne No właśnie miałam pisać, że u Ciebie zawsze tak lśni wszystko :eek:Nawet jak gotujesz zupkęhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2glodny.gif Czajnik i toster prezentują się u Ciebie genialnie W ogóle tą kuchnię to masz cudowną http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.02.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 . Muszę wiekszy dom zbudowac:rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: aż kawusią oplułam monitor (ja jeszcze nie urządzona a już wiem, że kuchnia za mała ) Martuśka śliczna ta kuchnia - za każdym razem zachwyca mnie tak samo mocno...zresztą jak cały dom -ale to już Ci pisałam (nie ja jedna) więc to wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Swiatelkow nazapalala, ze niby ma byc ladniej? kuchni z roleta chyba jeszcze nie widziałam ładna , ładna . Dobrze ze wzielas podwójny toster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 To sie wreszcie doczekałam tych fotek Pięknie sprzęciki wyglądają w kuchni, sama kuchnia cudna, ale cóż nie będę zanudzać Ja tez zazdraszczam Wam tego spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 śliczna kuchnia Marcheweczka idealnie się wpasowała Czy u Ciebie jest zawsze podczas gotowania taki porządek ??? bo ja to raczej jak tornado działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.02.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Marta,masz przepiękną, cudownie elegancką, zachwycającą ładem, porządkiem i stylem kuchnię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 a Ja na kurs sprzatania się zapisuję do Marty:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Martuś, sorry rzeczywiście u Ciebie dluuuuuuugo nie byłam, no i co ja mam powiedzieć na ten 31 maja???? Prawdę powiedziawszy ja mam urodziny 27 maja i na 31 zaprosiłam gości i to dużo. Już "taka młoda" nigdy nie będę, więc trzeba to uczcić w towarzystwie. Chociaż spotkanie bardzo mnie kusi, chętnie Was wszystkie spotkam, a swoją uroczystość przeniosę na następny weekend A propos bransoletek ja uwielbiam nosic wszelka biżuterię, kolczyki i bransoletki nade wszystko mi tam one zupełnie nie przeszkadzają. Mam Pandorę z "kilkoma" charmsami i kilka innych bardziej delikatnych. Moje dziecko nie może przeboleć, że zamiast iPada mam bransoletkę ( iPada tez oczywiście będe miała, ale mu na razie nie mówię ) Ja taka "trochę" próżna jestem, dobre kosmetyki, dobre perfumy, piękna biżuteria to mnie dowartościowuje Więc radzę przyjąc taki prezent, na pewno będziesz zadowolona Sama musze o takim czymś pomyśleć Edytowane 13 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 a Ja na kurs sprzatania się zapisuję do Marty:yes::yes: Monia, ale nie myślisz chyba, ze Marta sama sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ale duuużo foci Martuś wszystko się tak u Ciebie błyszczy, ze musiałam założyć czarne okulary http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunglasses/smileys-sunglasses-081719.gif Czajnik i toster SUPER- lepszego dla Twojej kuchni chyba nie wyprodukowali:D Bawialnia śliczna, nie wiem co Ty od niech chcesz... Aaa no i za napis na tablicy mua http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W Twojej kuchni wszystko do siebie pasuje idealnie czajnik i toster rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Śliiiiiiiiicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 13.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 MarJel czajnik i toster dobrałaś koncertowo bawialnia, chociaż widać tylko kawałek też mi się bardzo podoba, nie wiem co Ci tam zgrzyta:cool:.jak pokażesz całą to się pozachwycamy pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Odpiszę ogólnie... :hug::hug: DZIENKUJE WAM BAŁDZO!!!!!! Eh wy kozy jedne sugerujecie , że mam szanse wygryźć Panią Rozenek z perfekcyjnej pani domu i zostać gwiazdą tvn? Też tak uważam , ale nie chcę kobicie odbierać roboty Alunia Wiesz ze jesteś moja ukofana ? Jak byś powiedziała, że nie jedziesz , to bym cie po drodze porwała i tyle miałabyś do gadania I przytulas za to że tak ważną imprezę przesuwasz specjalnie dla nas! Karolka, tylko byś spróbowała do mnie nie zadzwonić , a wiadomo już może dokładnie kiedy ten potwór przyjeżdża ? Edytowane 13 Lutego 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Martuś kuchnia z nowymi zdobyczami jeszcze piękniejsza Powiedz proszę co to za zasłony u Twojej Mai w pokoju ??? A i czytam, że spotkanko się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Maju, zasłony u Mai szyte w eurofiranach. Ano właśnie Majeczko, zapraszamy na zlocik jeśli 31 maja nie masz ważnych planów, a chciałbyś poznać resztę czarownic to bierz miotłę i przylatuj Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts