Drop_Inn 13.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 OMG, jak tam u Ciebie wszystko lśni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Martuś czy Wy juz macie jakies miejsce????/ czy mam szukać. Ja myślę, że najlepiej byłoby to zrobic w Krakowie, najlepiej na ulicy Moni w przeciwnym razie ona wyszuka jakis pretekst, żeby nie dojechać, juz ja ja znam choc nie powiem, ze mna wyjatkowo u Turnaua sie spotkała i czuje się zaszczycona Ja już nic nie pisałam o Twojej kuchni, bo tylko siebie denerwuję, ostatnio męzowi pokazywałam, że w następnym domu będzie taka jak Twoja jest śliczna, tylko ja nie jestem taka pedantką i u mnie zawsze pełno różnych drobiazgów stoi na blatach A czajnik zawsze mysłałam, że chcesz czarny, ale oczywiście biały się lepiej wpasował Edytowane 13 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Maju, zasłony u Mai szyte w eurofiranach. A jesteś w stanie przypomnieć sobie jaki to był materiał ??? Ano właśnie Majeczko, zapraszamy na zlocik jeśli 31 maja nie masz ważnych planów, a chciałbyś poznać resztę czarownic to bierz miotłę i przylatuj Co Ty na to? Poznać czarownicę, a jakże, z miłą chęcią ( zawłaszcza, że brat zawsze od czarownic mnie przezywa :lol2:) , ale na dzień dzisiejszy nic nie mogę obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Maju, nie przypomnę sobie za Chiny ludowe:bash: Czyli jak będzie bliżej terminu się określisz? Mam nadzieję, że przylecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Maju, nie przypomnę sobie za Chiny ludowe:bash: Szkoda A tak mi się podobają Czyli jak będzie bliżej terminu się określisz? Mam nadzieję, że przylecisz Bliżej terminu się określę Też mam nadzieję przylecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Martulka jeszcze nic nie wiem, ale prawdopodobnie przyszły tydzień, zobaczymy czy tak się uda P.S co Ty sie czepiasz tej swojej bawialni ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Szefowa wrzuciłam foty tych białych zajęcy zajrzyj czajnik i toster:yes: twoja kuchnia powinna byc wykorzystywana w reklamach normalnie BAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jak można mieć tak cudnie? Bajka, po prostu bajka!!!! A toster i czajnik były stworzone specjalnie do Twojej kuchni, tylko nic Ci nie powiedzieli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Czajnik prezentuje się u Ciebie równie ślicznie jak u mnie :lol2: Toster też super, ostatnio próbowałam namówić męża na pojedynczy, ale trudno było:D:D Kuchnie Twoją KOCHAM od samego początku !!! Wiesz, że wzorowałam się na niej robiąc swoją (oczywiście moja to marna kopia bo nie mam granitu:() ale i tak ją uwielbiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 MarJelko -czajnik i toster wymiatają! ( na nowych krzesełkach mam taką samą strukturę-boska nieprawdaż?) Boziu - kuchnia jak z katalogu, tam też położą na deszczułce warzywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Monia, ale nie myślisz chyba, ze Marta sama sprząta :yes: tak pewnie ,że sama . ma jeszcze Strongmana Na B do pomocy:lol2: alu:stirthepot: oj już na 50 % jadę:yes: MarJelko -czajnik i toster wymiatają! ( na nowych krzesełkach mam taką samą strukturę-boska nieprawdaż?) Boziu - kuchnia jak z katalogu, tam też położą na deszczułce warzywka nie te warzywka to dopiero stylizacja kuchni:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 O czajniku i tosterze dziewczyny powiedziały wszystko.. Wszystko powiedziały też o posprzątanej i ślicznej kuchni... A ja nie wierze, po prostu nie wierzę, że można mieć taką kuchnię, tak wypielęgnowaną, błyszcząca jak się w domu i to z małym dzieckiem mieszka... Szczęka mi opadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bliżej terminu się określę Też mam nadzieję przylecieć Maju liczę na Ciebie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Martulka jeszcze nic nie wiem, ale prawdopodobnie przyszły tydzień, zobaczymy czy tak się uda P.S co Ty sie czepiasz tej swojej bawialni ???????? Aaaa Opowiem Ci jak się spotkamy Szefowa wrzuciłam foty tych białych zajęcy zajrzyj czajnik i toster:yes: twoja kuchnia powinna byc wykorzystywana w reklamach normalnie BAJKA Już idę oglądać te futrzaki Jak można mieć tak cudnie? Bajka, po prostu bajka!!!! A toster i czajnik były stworzone specjalnie do Twojej kuchni, tylko nic Ci nie powiedzieli:yes: Miło mi http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Czajnik prezentuje się u Ciebie równie ślicznie jak u mnie :lol2: Toster też super, ostatnio próbowałam namówić męża na pojedynczy, ale trudno było:D:D Kuchnie Twoją KOCHAM od samego początku !!! Wiesz, że wzorowałam się na niej robiąc swoją (oczywiście moja to marna kopia bo nie mam granitu:() ale i tak ją uwielbiam:yes: Nie mów marna kopia, tylko młodsza siostra I chwal się to mniejszą siostrą mojej konsoli lepiej MarJelko -czajnik i toster wymiatają! ( na nowych krzesełkach mam taką samą strukturę-boska nieprawdaż?) Boziu - kuchnia jak z katalogu, tam też położą na deszczułce warzywka Oj prawdaż :yes: Jak zobaczyłam te twoje krzesełka od razu pomyślałam , że u mnie też by pasowały. Dobrą decyzję podjęłaś Natalko! Udało mi się z tą marchewką na desce ....ja to mam talent do robienia fotek, nie? :yes: tak pewnie ,że sama . ma jeszcze Strongmana Na B do pomocy:lol2: alu:stirthepot: oj już na 50 % jadę:yes: nie te warzywka to dopiero stylizacja kuchni:yes::yes: Jak to na 50% a drugie 50% gdzie i kiedy będzie!? O czajniku i tosterze dziewczyny powiedziały wszystko.. Wszystko powiedziały też o posprzątanej i ślicznej kuchni... A ja nie wierze, po prostu nie wierzę, że można mieć taką kuchnię, tak wypielęgnowaną, błyszcząca jak się w domu i to z małym dzieckiem mieszka... Szczęka mi opadła... Arniczko, dziękuję Ja naprawdę jej aż tak nie pielęgnuję i pucuję, ona jest bardzo szybka w obsłudze przy sprzątaniu:yes: Wiesz już może czy dolecisz do nas w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 :yes: tak pewnie ,że sama . ma jeszcze Strongmana Na B do pomocy:lol2: alu:stirthepot: oj już na 50 % jadę:yes: Monia na spotkanie z Toba bardzo się cieszę więc powiedz, że będziesz na 100 %, a jak wiem to Marta ma gosposię do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Wiesz już może czy dolecisz do nas w maju? A mogę????? No i jakie koszty i co to za impreza i na ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Monia na spotkanie z Toba bardzo się cieszę więc powiedz, że będziesz na 100 %, a jak wiem to Marta ma gosposię do sprzatania Aj tam Alu, czepiasz się szczegółów A mogę????? No i jakie koszty i co to za impreza i na ile? Arniko cóż to za pytanie! Oczywiście że tak!!!!! Kosztów imprezy nie znam, bo jeszcze miejsce nie jest na 100% klepnięte. Na pewno w centralnej Pl, jeden dzień i noc, dziewczyny myślą o spa http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Noo to muzę centralna PL w Zakopanym;) Zobaczę.. na dzis nie mam pojęcia co będę robiła w ostatni dzień maja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 oj już na 50 % jadę:yes: Monia : Mad: chyba pińcet procent - tam jedno zero Ci się zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 MarJeko, jesteś moją idolką - ja uwielbiam jak jest tak sterylnie (czyt. wszystko pochowane ) - nie tylko w kuchni - dlatego najpierw sobie zagracam, a potem chodzę z takim worem i wszystko tam ładuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 1. MarJel (nocleg) (występ wieczorny w reklamie różowych stringów ) 2. Isa (ważne!!!) za wszystko płaci kartą Visa 3. Karolka (dla wszystkich kupuje chińskie stringi, na pamiątkę) 4. Ola ( wyżywienie i picie funduje) 5. Hazelka ( pisze się na 3xS) 6. Pasie (jak znajdzie zastępstwo i pracownika) 7. Dalia (uzależniona ode mnie) 8. Admete (jeszcze nie wie, że jedzie, ale ma być) Potwierdziła-jedzie, ale się waha 9. Monia ważnie!!!! ( będzie ubrana cała na różowo) 10. Narendil (ryzykuje, ale będzie) (nocleg) 11. Ivy (z obstawą- szczur i kot ) (chyba nocleg) 12. Mariomili (nocleg) 13. Leia (będziemy świętować jej 40 urodziny) 14. Magdzińska (wpadnie na chwilę prosto z Amełyki) 15. Ślężanka (przerzucona z listy rezerwowej) 16. Mirela (pod warunkiem, że extra nocleg) 17. Karolka lb. (ma mieć dla każdej coś do lizania- ciumkania ...) 18. Saly (ma mieć różową niespodziankę) 19. Rasia (sugeruje, że nie ma nic różowego, a marzy o kostiumie w tym kolorze by zaszpanować w spa) 20. Lidszu ( nie ważne gdzie, nie ważne kiedy, jedzie!!!) 21. Justka ( dotrze, pod warunkiem, że ją wiatr po drodze nie zdmuchnie) Proszę dopisać Tolę i Beauty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts