rasia 13.02.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... jaka ta kuchnia pięknaaaaaaaaaaa i czystaaaaaaaaaa:jawdrop:... no i ten czajnik z tosterem... mrrrrraaauuuuuuuu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Chciałam tylko powiedzieć, ze żadne SPA nie przyjmie takiej ferajny bab:lol2: A jak przyjmie, to zaraz wygoni, bo żadne mury takiego nalotu nie wytrzymająhttp://emoty.blox.pl/resource/gathering.gif Lepiej zorganizować piknik na zielonej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Monia na spotkanie z Toba bardzo się cieszę więc powiedz, że będziesz na 100 %, a jak wiem to Marta ma gosposię do sprzatania na to drugie 50 % pracuje:lol2::lol2::lol2: Monia : Mad: chyba pińcet procent - tam jedno zero Ci się zapomniało :yes: tak jest cześć juz wstalam piję ziolo..... mialam na badania...ale zrobię to jutro...... na pilates za 45 minut sie zwijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Plotkary Dziewczynki nie ważne czy obchodzicie czy nie, ale W dniu dzisiejszego święta Zakochanych życzę WAM dużo miłości od waszych drugich połówek, zrozumienia i szacunku, aby każdy dzień był radością w Waszym życiu życzę dla wszystkich tu zaglądających i tych cichych wielbicieli Marjelkowego domku również Martulka przepraszam za prywatę , ale nie mam swojej galerii, a u Ciebie duży ruch w związku wpisów na różową listę Edytowane 14 Lutego 2013 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ja tez jestem za jakims wypadem z grilem na dworze i zabawa przy ognichu, nie wiem czy spa da rade ogarnac takie tlumy Ja tak po cichutku sie zapisuje na liste jesli bedzie na miare moich mozliwosci finansowych Martuś gdze kupilas ta biala miske na jabluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 na to drugie 50 % pracuje:lol2::lol2::lol2: :yes: tak jest cześć juz wstalam piję ziolo..... mialam na badania...ale zrobię to jutro...... na pilates za 45 minut sie zwijam Cześć Monia - zioło to się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No to jakieś centrum kofernecyjne Tam nasz potok słów wytrzymają Z miejscem do długich i głośnych pogaduch Prawda jest taka,ze jak znam ,zycie, z zadnych zabiegów spa nie miałyśmy czasu skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ja mam taka propozycję, ze może zróbmy to spotkanie blisko jakiejś forumowiczki co by mogła ewentualnie przygarnąć kilka osób na spanie ( nie każdego stac na noc w hotelu) Ja chetnie kilka, a nawet kilkanaście osób przygarnę W Mszczonowie są termy może tam????? To niedaleko od Milanówka No i jeszcze moje pytanie???? czy dużo jest dziewczyn z północy?????? Może zróbmy to w górach??????? Z południa cgyba najwięcej jest forumowiczek, a Warszawka mogłaby dojechać Może niech dziewczyny powiedza skąd są i wówczas zrobimy średnia żeby wszyscy mieli dogodnie Edytowane 14 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Na SPA to ja się nie piszę.. raz, że nie będzie kiedy.. bo to za krótko, a dwa jak spojrzałam na ceny to ja wysiadam... Jeśli byłby to jakiś pensjonat typu jak w górach to i mają miejsca na grilla i ognisko i ceny przystępne, a nam potrzeba swobodnego miejsca do długich rozmów.. i może to być centralna Polska jak najbardziej... Rawa jest po trasie i fajny dojazd... Muszę jeszcze tylko męża przekonać, ze to same baby jada.. on po tylu latach zazdrosny jak diabli.. Już wczoraj mnie pytał, że jak to SAMA...? No tak normalnie.. Jak on na ryby to jeździ sam , beze mnie... Rasia, Marta help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Emi.. na miejsce z przygarnianiem na nocleg to może nie jest dobre.. bo.. jeśli ktoś coś wypije to nie pojedzie, a każda samochodem przyjedzie.. Dwa.. sama wiesz jaki bałagan robi się w domu jak jest taka mniejsza czy większa impreza.. Gdy zapłacisz kilkadziesiąt zł czy stówę za nocleg to nie jest źle.. Ale jak poczytałam , że do SPA to ponad 1000zł grubo ponad.. to ja już nie bardzo... Dlatego pomyślałam, że może poszukać miejsca właśnie w jakimś pensjonacie... Żeby była jakaś salka i żeby można ognisko zrobić, czy grilla, żeby móc coś zjeść.. i śniadanie... Najwyżej w sobotę jak nie będziemy się mogły rozjechać to albo jeszcze jeden dzień albo imprezy przenoszą się same gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Kochane!!! Ja zdecydowanie jestem z kiełbachą , wódeczką , pifkiem , łąką , lasem .....Spa to ja mam w domu Po drugie jedziemy się nagadać , a szkoda będzie kasy i czasu na masaże i kąpiele itp. Oby tylko nie nad morze plissss Zaraz dopisuję kolejne uczestniczki do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Np Poronin, do szaflar mozna skoczyc na termy a potem imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Markotko, ta miseczka jest h&Y Dalia , dzięki! a ja walentyny spędzam samotnie ale Wam życzę miłego dnia zakochanych! I błagam nie idźcie wszystkie wieczorem na kolacje, nie zostawiajcie mnie samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No to też właśnie o tym myślałam.. Ale Mata do Zakopca Dziewczyny będą jechać i jechać.. Ale tam jestem w stanie przelecieć kilka pensjonatów i popytać o ceny i miejsca i możliwości.Sami korzystamy z pensjonatu w Stasikówce u naszej pani u której zwykle się zatrzymujemy... , ale tam aż tyle miejsca by nie było, a ceny śmieszne. chyba, żeby wynająć dwa pensjonaty obok siebie.. a siedzieć w jednym... albo jakiś inny duży .. Do tego muza góralska, kulig, ognisko, i/lub termy albo w Saflarach bo tanie, albo w Bukowinie, ale droższe... Może być też Ustroń albo Wisła.. o niebo lepszy dojazd.. Tylko tyle, że to nie jest centralna Polska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Cześć Monia - zioło to się pali Znając zamotaną Monię jestem skłonna uwierzyć, że ona zioło i pije i pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dalia , dzięki! a ja walentyny spędzam samotnie ale Wam życzę miłego dnia zakochanych! I błagam nie idźcie wszystkie wieczorem na kolacje, nie zostawiajcie mnie samą Kochaniutka ja tez sama nie zostawię Cię samej oj nie tylko ja z kurami chodzę spać,bo pobudka 5.30. Jakby co myślami będę z Tobą A co do tej imprezki ja też bym wolała by to było gdzieś koło Łodzi, bo że tak powiem mnie musi ktoś zabrać, sama nie bardzo chcę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ja pensjonatom mówię tak Tak jak mówimy jedziemy tam żeby sie nagadac, naśmiać , wyluzować a na zabiegi w samotności to szkoda czasu! Tylko myśle,ze jednak centralna PL będzie najlepsza, bo czas dojazdu do Zakopca czy gdzies w góry, o morzu nie spominając zrobi taką wyprawę,ze hoho a jednak na część Dnia dziecka chciałabym się załapać Jak coś Wam przychodzi w okolicy Wa-wy do głowy to dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie koniecznie Zakopane, ale jak mówicie, że na dzień dziecka chcecie zdążyć to może Nałeczów. Ja nie widzę nikogo z pólnocy tak mi si eprzynajmniej zdaje to może ułatwić dziewczynom z południa Marta czy Ty wiesz skąd wszyscy są, bo ja nie do końca???? jak zrobimy to w okolicach Warszawy to wiadomo dla nas najprościej ale juz dla kogos z Rzeszowa mniej. w Końcu w środku Polski było w zeszłym roku. Ja mówiłam o gorach bo chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym i przyjechac z mężem a pózniej polatac trochę po górach ale absolutnie sie nie upieram. Dla mnie Spa też odpada, ale myśłałam, że chcecie sie pokazać w różowych kostiumach Więc po prostu trzeba wybrac mały, tani pensjonacik lub jakąs agroturystykę z dobrym jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dla mnie Nałęczów oki ale Ola.U mówiła,ze dla niej to już za daleko , a to ona współorganizuje Mimo,ze Warszawa bedzie miała najłatwiej to chyba centralna Pl będzie jaklepszym kompromisem dla wszytkich, no ale ja się juz nie wklejam będę sie dostosowywać Z tego co wiem to chyba część osób wogle planuje przyjazd bez noclegu... Ja nocuje na bank Saly i MarJelka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.02.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Normalnie zaraz zacznę tupać nogami :P:P:P.Chyba jako jedna z pomysłodawczyń spotkania mogę ????? Mnie też się wydaje ,że Spa to nienajlepszy pomysł ,bo w końcu jedziemy się nagadać ,tak ???,więc bardziej jakaś sala konferencyjna by się przydała .To akurat jest mi obojętne .Ale do jasnej cholerki ,to jest tylko jeden dzień (z noclegiem ),więc nie żadne tam góry i morza ,tylko Centralna Polska .Moim zdaniem tylko taka opcja jest sprawiedliwa Coraz bardziej zaczynam się martwić ,że w końcu nie dojadę na spotkanie ,które po części sama wymyśliłam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts