oldzia 08.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 MarJeluś przychodzę znowu z prośbą możesz zmierzyć mi grubość tej płytki lazio bianco? bardzo będę wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.08.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 o kurde to napewno się wściekłaś i co znowu będziesz czekała na szafki szmat czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 09.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam MarJel Przepięknie się urządzasz. Bardzo w moim stylu!!! Jak znajdę troszke czasu, to mam postanowienie załozyć własny wątek, licząc również na porady i odwiedziny;) Mam do Ciebie małe pytanko: na ile dostałąś wycenę blatu ( i ile masz metrów?), bo ja też mam plan zamówić z granitu Galaxy Star( z tym, ze 3 cm- najprawdopodobniej) i z wycieciem na płytę i zlew podwieszany oraz ociekacz w blacie. Pozdrawiam, M. mikka, kilka miesięcy temu robiłam rozeznanie w cenie granitu Galaxy Star- ze złotymi drobinkami w W-wie i okolicach i najlepszą ofertę miał kamieniarz w Mińsku Maz. Trzeba kawałek pojechać, ale warto bo cena zdecydowanie niższa niż w -wie, zresztą jesli wiesz z jakiego granitu chcesz robić - to spokojnie Ci wycenią mailowo. A jeśli już będziesz się wybierała, to na tej samej ulicy w odległości ok 300 m są dwa zakłady kamieniarskie, można od razu w obydwu porównać. hmmm, w sumie to nie wiem czy jesteś z W-wy , ale może komuś się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.08.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Mar Jel - prośba nr 100003 czy mozesz podać nr swojeg tynku na elewacji no cholerka mi gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mikka, kilka miesięcy temu robiłam rozeznanie w cenie granitu Galaxy Star- ze złotymi drobinkami w W-wie i okolicach i najlepszą ofertę miał kamieniarz w Mińsku Maz. Trzeba kawałek pojechać, ale warto bo cena zdecydowanie niższa niż w -wie, zresztą jesli wiesz z jakiego granitu chcesz robić - to spokojnie Ci wycenią mailowo. A jeśli już będziesz się wybierała, to na tej samej ulicy w odległości ok 300 m są dwa zakłady kamieniarskie, można od razu w obydwu porównać. hmmm, w sumie to nie wiem czy jesteś z W-wy , ale może komuś się przyda... a możesz podać jakieś namiary na tego kamieniarza z Mińska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hej Marjelko! Jeśli to nie ta sama podusia to nie będę czuła się jak u siebie .A już miałam rezerwować pokój gościnny .Wiesz przecież ,że i tak bardzo mi się podoba A Ty teraz taka zajęta czy już na wakacjach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 10.08.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a możesz podać jakieś namiary na tego kamieniarza z Mińska ? obydwie te frmy są na tej samej ulicy, finalnie blat robili mi z Centrum kamienia, ale ta druga firma też wydawała się ok. http://www.centrum-kamienia.eu/index.html http://www.granitex.waw.pl/1/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaryl 12.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam wszystkich .Również jestem w trakcie projektów .Aktualnie łazienek i właśnie też trender .(Mam 2 chłopaków )Projektantka chce mi wcisnąć te szklane listwy w kolorze różowym .Mi osobiście bardzo spodobało się połączenie koloru (fiolet?)u Ciebie .Czy mogłabyś mi napisać jaki to kolor .Bo to nie jest ten błękitny ?Bardzo dziękuję Kasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.08.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziękuje MarJeluś za info w spr tynku Jezusie jaki problem z tym kolorem tynku zew Na próbniku wyglądają inaczej a potem inaczej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 MarJel, a co z Caboche? Bo jakoś nic nie piszesz... Kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hej Martuś Co tam słychać, gdzie zniknełaś ? mam kochana prośbę, zbieram wyceny i oferty dotyczące szklanej balustrady i blatu kuchennego, mogłabyś mi wysłać namiary na firmy, które Ci te rzeczy wykonują ? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich po kilkudniowej przerwie, o tej porze nie powinno mnie być na fm, a powinnam się wygrzewać i odpoczywać z mężem i dzieciaczkami na jakiejś wyspie tak jak miałam do niedawna w planach:(Niestety od pół roku zmagamy się z bardzo ciężko chorobą, bardzo bliskiej mi osoby, ostatnio było, jest gorzej, sytuacja jest już troszkę opanowana, ale niepewność i strach towarzyszy mi cały czas:(. To tyle w tym temacie, nie chcę się więcej rozpisywać o prywatnym życiu. A wracając do tematów wnętrzarskich, pewnie w przyszłym tygodniu pochwalę się kuchnią, na ta chwilę zamontowany już jest blat i jak na razie efekt mnie zadowala. Bałam się że będzie ciasno, nie wiem czy pamiętacie ile musieliśmy zrobić żeby wcisnąć wyspę, już na etapie budowy zlikwidowaliśmy jedno okno w kuchni, zamurowaliśmy drugie wejście do kuchni, zmniejszyliśmy spiżarnię oraz powiększyliśmy kuchnię odrobinę kosztem wiatrołapu. Wyszło tak że, wszystko ma swoje miejsce w odpowiednim miejscu, jest wygodnie łatwy dostęp do wszystkiego, bardzo dużo szafek, szuflad, jest wyspa, jest spiżarka, jest biel, szarość i czerń, jest kamień, jest przede wszystkim baaardzo praktyczna. Muszę przyznać że bałam się bardzo czy tą wyspą nie strzelę sobie w łeb i kuchnia zrobi się ciasna i niewygodna, ale już jestem spokojna:D Saluś piszę jeszcze raz dokładną nazwę tynku;Krzemieniowy tynk strukturalny CAPAROL, kolor to savanne 18 Zaryl ja mam w łazience szklane listwy fioletowe i powiem szczerze że inne z tej kolekcji mi w ogóle nie leżały, tak że szczerze polecam fiolet. Anna Maria, caboche już dawno kupiłam, ale jeszcze do mnie nie dotarły, facecik czekał jeszcze na dostawę plafonów i miał mi wysłać obie lampy równocześnie:D Karolcia kamień kupowałam z 15-20km od Lublina w drodze na Kraśnik, zapomniałam jak firma się zwie, ale twoja rodzinka chyba z tamtych okolic to pewnie trafisz, jakby nie daj znać, natomiast szklaną balustradę zamawiałam w firmie allmet w Lublinie, wyceniałam jeszcze w jednej gdzieś na Nałęczowskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witaj w końcu i dawaj kuchnię z blatem już dziś, bo już nie możemy dłużej czekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Super, że lampy masz. Pochwal się jak dotrą. Ja też na swoją z UK czekam. Ma być w tym tygodniu, tylko nie wiem, czy damy radę po nia pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Dziewuszki nie mam fotek kuchni z blatami, może dziś pyknę. Też czekam z niecierpliwością na te lampy, zamawiałam po za allegro, kurcze a facecik się już dłuższy czas nie odzywa, zaraz napiszę do niego maila:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, ja u nich kinkiety kupowałam, też poza allegro i w sumie chyba z miesiąc to wszystko trwało... Ciągle mi pisali, że dostawa nie dotarła, że się szkło zbiło itd... W końcu dotarły i zdecydowanie warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, ja u nich kinkiety kupowałam, też poza allegro i w sumie chyba z miesiąc to wszystko trwało... Ciągle mi pisali, że dostawa nie dotarła, że się szkło zbiło itd... W końcu dotarły i zdecydowanie warto było czekać Aniu ufff, to dobrze wiedzieć, bo mi już tu podstępem śmierdziało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Aniu ufff, to dobrze wiedzieć, bo mi już tu podstępem śmierdziało:D Sprawdziłam specjalnie... 15 maja wysłałam do nich maila z zamówieniem, a kienkiety dostałam 16 czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, oglądam Twój dom na bieżąco, ale właśnie przeczytałam u Reni, że zafundowałaś sobie fioletowego pantona do łazienki. Pokazywałaś go? (razem z łazienką ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witaj monsanbia, ja u Ciebie też na bieżąco:D Fotki jeszcze nie robiłam, mój panton to niestety nie orginał, tylko inspirowany:(, długo szukałam fioletowego i był problem, aż przypadkiem na allegro znalazłam w dobrej cenie, u tego samego sprzedawcy kupiłam też jednego louisa ghosta. Te krzesła u mnie to dodatek do głównego dania , czyli panton stoi przy wolnostojącej wannie, a ghost przy srebrnej komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts