ivy17 14.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Coraz bardziej zaczynam się martwić ,że w końcu nie dojadę na spotkanie ,które po części sama wymyśliłam :( Olcia musisz być :yes: zawsze bedzie tak ze ktoś bedzie miał bliżej a ktos dalej, ale centralna polska jest chyba obiektywnie patrząc najsprawiedliwsze mówi to Warszawianka ktora i tak musi jakoś kombinowac z dojazdem /chociaz juz Anią - Narendil sie na pociąg umowiłyśmy/ bo prawka brak Też jestem za jakimś pensjonatem/fajną miejcówką w tym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 To musi byc miejsce latwo dostepne i z pociagu i z auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziewczyny ja zaznaczam ze pierwotny plan była taki zakupy w P..... teraz to juz nie wiem czy to nadal aktualne???????? bo jeśli tak to nas interesują nas okolice Łodzi jak najbardziej uważam ze należy wziąć pod uwagę pensjonat z duzą salą-świetlicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Normalnie zaraz zacznę tupać nogami :P:P:P.Chyba jako jedna z pomysłodawczyń spotkania mogę ????? .Ale do jasnej cholerki ,to jest tylko jeden dzień (z noclegiem ),więc nie żadne tam góry i morza ,tylko Centralna Polska .Moim zdaniem tylko taka opcja jest sprawiedliwa Mozesz kochana tupać Ale chyba nie musisz bo ja tez za centralną PL i mysle ,ze wiekszosc sie zgodzi Trzeba klepnąć centralną PL i nie kombinować z regionem Polski tylko szukać konkretnej miejscówki Ola będziesz i basta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No właśnie czy bedzie czas i na zakupy i pogaduchy Karolku ale rozumiem, ze tak czy siak jesteś za centralną PL ? Łódz, Wa-wa itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No więc moja propozycja jest taka http://www.polskainfo.pl/nocleg/domki-letniskowe-nad-zalewem-sulejowskim Żadne tam luksusy ,ale chyba nie o tutaj chodzi ,prawda???Mamy się spotkać i nagadać .A tu jest tani nocleg (wiem ,że dla niektórych to akurat ważne ),miejsce na ognicho ,jeziorko z boku .Domki są z aneksem kuchennym ,czyli kazda coś tam przywiezie i zrobi się imprezkę przy ognichu .No i miejsce jest w samym centrum Polski Co Wy na to ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ja czekam, przygladam się i się postaram dostosować. Choć faktem jest, że beskidy piękne som . Kupiłam własnie w pracy taka kieckę z Zary (Martuś mogę się pochwalić ?): http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7695/063/800/1/7695063800_1_1_4.jpg? http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7695/063/800/7695063800_2_2_1.jpg?timestamp=1351860478459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Oby tylko nie nad morze plissss A to czemu nie co masz Martek 'na przeciwko' naszemu morzu..??? Ja tez chetnie wzielabym udzial w tym spotkaniu Poprosze wiec o szczegoly odnosnie terminu, bo nie wiem,c zy juz nie mamy z moim eMkiem planow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 14.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 O żesz ... jak to nadrobic:))?Zatrzymałam sie ze 20 stron temu :)ale zdjecia oblukałam;D Czajnik,toster super,kuchnia bajka (u Ciebie zawsze tak czysto?czy to tylko pod publike?)a co z tą bawialnia nie tak?Super! Dziewczyny czytam,że chcecie się spotkać i szukacie miejsca.Nie myślałyście o Kaziemierzu Dolnym? Fajne klimatyczne,miejsce .... http://www.folwarkwalencja.pl/pensjonat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczyny - moim skromnym zdaniem, uważam że powinnyśmy posłuchać organizatorek tego spotkania Oli U. i Karolka i wybrać to miejsce które one zaproponują, bo tak po prawdzie to po trosze wprosiłyśmy się na to ich shoopingowanie więc one powinny mieć prawo wyboru miejsca:yes: A my jako współchętne do spotkania, powinnyśmy się dostosować :yes::hug: Mi propozycja Oli bardzo się podoba i jestem za:yes: (fakt, że mam tam tylko godzinkę jazdy:D) Edytowane 14 Lutego 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No więc moja propozycja jest taka http://www.polskainfo.pl/nocleg/domki-letniskowe-nad-zalewem-sulejowskim Żadne tam luksusy ,ale chyba nie o tutaj chodzi ,prawda???Mamy się spotkać i nagadać .A tu jest tani nocleg (wiem ,że dla niektórych to akurat ważne ),miejsce na ognicho ,jeziorko z boku .Domki są z aneksem kuchennym ,czyli kazda coś tam przywiezie i zrobi się imprezkę przy ognichu .No i miejsce jest w samym centrum Polski Co Wy na to ????????? Ola to nie jest złe miejsce, bo niedaleko trasy katowickiej a nią najłatwiej z południa przyjechać z Warsaw też Nie wiem natomiast czy przy ognichu z własnym jedzeniem to jest najlepszy pomysł ( ja jestem jednak za restauracją stołowką choćby najtańszą, ale ja się dostosuję Na pogode nie możemy liczyć, ze akurat będzie słoneczna Spróbuje znależć alternatywnie jakies gospodarstwo agroturystyczne gdzie jest wyżywienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No to od początku :bash: Data ustalona 31 Maj 2013rok Miejsce na pewno centralna Polska i już nie wymyślamy innych pięknych rejonów , bo to nie będzie wycieczka krajoznawcza Oli propozycja Kamiku szczegóły zlotu wyżej , piszesz się kotenieńku Mirelko , u mnie ciuszków nigdy za wiele, cudna sukieneczka , uwielbiam ten kształt tulipana i sama mam podobną z zary , bardzo nóżki w niej mam zgrabne Tosiaczek, kuchnia posprzątana pod publikę , a z bawialnią długa historia , opowiem przy okazji wklejenia jej zdjęć w przyszłym tygodniu Kazimerz klimatyczny i uroczy, ale to nie centrum Pl (choć ja mam do Kazimierza 30min. drogi) to jednak odpada ! A Paniusia wybiera się na to spotkanie fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziewczyny - moim skromnym zdaniem, uważam że powinnyśmy posłuchać organizatorek tego spotkania Oli U. i Karolka i wybrać to miejsce które one zaproponują, bo tak po prawdzie to po trosze wprosiłyśmy się na to ich shoopingowanie więc one powinny mieć prawo wyboru miejsca:yes: A my jako współchętne do spotkania, powinnyśmy się dostosować :yes::hug: Mi propozycja Oli bardzo się podoba i jestem za:yes: (fakt, że mam tam tylko godzinkę jazdy:D) Madziu, to trochę nie tak....nikt się nie wpraszał, dziewczyny nadal mogą się umówić na to spotkanie shoppingowe , bez całej zgrai z fm Ta impreza to oddzielny temat, który po części zaczął się od tego szoppingu ....gdy ja wymyśliłam nagle żeby może tak zaprosić pół forum i się świetnie bawić w jakimś pensjonacie po różą Reszta podłapała i wyszedł ten zlot z czego ja się ogromnie cieszę! Ola z Karolą mogą przecież nadal się umówić w P....mam nadzieję, że nie są na mnie złe, że zepsułam im plany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.02.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A żeby wilk był syty...... To nie chcę zmieniać daty ani miejsca pierwotnego, także pliss, plisss nie kombinujmy tylko niech zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.02.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dokładnie Martuś ,to nie jest wycieczka krajoznawcza i przecież nie o piękne widoki nam tu chodzi ,prawda ???? Czyli jasnym jest ,że zostaje CENTRALNA POLSKA Uważam ,że Ala ma rację ,że pogody nie da się przewidzieć .Także moim zdaniem najlepszym miejscem byłby średniej klasy (bo chodzi o ceny ,coby wszyscy byli zadowoleni )pensjonat/hotel ze sporą restauracją ,cobyśmy sobie w niej mogły pobiesiadować :)w rejonie Łodzi ,Piotrkowa ,etc..Także poszukiwania czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.02.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Marta ,jakie zepsułaś plany ???ha ????.Przeca Cię sama na ten shopping zaprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 14.02.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Tosiaczek, kuchnia posprzątana pod publikę , a z bawialnią długa historia , opowiem przy okazji wklejenia jej zdjęć w przyszłym tygodniu Kazimerz klimatyczny i uroczy, ale to nie centrum Pl (choć ja mam do Kazimierza 30min. drogi) to jednak odpada ! A Paniusia wybiera się na to spotkanie fm? Kochana obawiam się,że się nie uda.Mógłby być problem ze zorganizowaniem czasu.Ja jestem "zakręcona jak słoik" i ciągle w biegu a poza tym w tym roku Komunia syncia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Madziu, to trochę nie tak....nikt się nie wpraszał, dziewczyny nadal mogą się umówić na to spotkanie shoppingowe , bez całej zgrai z fm Ta impreza to oddzielny temat, który po części zaczął się od tego szoppingu ....gdy ja wymyśliłam nagle żeby może tak zaprosić pół forum i się świetnie bawić w jakimś pensjonacie po różą Reszta podłapała i wyszedł ten zlot z czego ja się ogromnie cieszę! Ola z Karolą mogą przecież nadal się umówić w P....mam nadzieję, że nie są na mnie złe, że zepsułam im plany.... Oj Martuśka znowu wyjdzie, że się tłumaczę Chodziło mi tylko o to, że nas jest za dużo żebyśmy wszystkie to organizowały i wybierały miejsce:yes: Więc skoro wszystko się zaczęło od shoopingu[/ I ] Oli i Karolka to niech może one wybiorą miejsce,a my się dostosujemy (oczywiście jeśli wszystkim będzie pasować) Słowo wproszenie było tylko taką próba dania do zrozumienia, że za dużo było tych propozycji i mogłoby się tak skończyć, że do spotkania by nie doszło, albo że dziewczyny które to zaczęły mogłyby nie dojechać ze względu na zła dlą nich lokalizacje spotkania Martuśka Ty jesteś i zawsze będziesz nasza szefowa i pisząc, że się wprosiłyśmy nie myślałam o Tobie:D:hug: Ja lubię takie aktywne organizatorki jak Ty (i mnóstwo dziewczyn na forum) może dlatego że mi często samej tego brakuje:( I pamiętaj KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Marta ,jakie zepsułaś plany ???ha ????.Przeca Cię sama na ten shopping zaprosiłam Kurcze, teraz MArtuśka się na mnie obrazi, że ją "oskarżyłam" o wproszenie się na shooping:D A to ja się sama upomniałam o zaproszenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Pensjonat, hotel jestem ZA Czy to Łódz, czy Wawa mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts