Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Coraz bardziej zaczynam się martwić ,że w końcu nie dojadę na spotkanie ,które po części sama wymyśliłam :(:(

Olcia musisz być :yes::yes::yes: zawsze bedzie tak ze ktoś bedzie miał bliżej a ktos dalej, ale centralna polska jest chyba obiektywnie patrząc najsprawiedliwsze :yes:

mówi to Warszawianka ktora i tak musi jakoś kombinowac z dojazdem /chociaz juz Anią - Narendil sie na pociąg umowiłyśmy/ bo prawka brak :-)

Też jestem za jakimś pensjonatem/fajną miejcówką w tym klimacie :D

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Normalnie zaraz zacznę tupać nogami :p:P:P:P.Chyba jako jedna z pomysłodawczyń spotkania mogę ?????;)

.Ale do jasnej cholerki ,to jest tylko jeden dzień (z noclegiem ),więc nie żadne tam góry i morza ,tylko Centralna Polska .Moim zdaniem tylko taka opcja jest sprawiedliwa ;)

Mozesz kochana tupać :yes: :D

Ale chyba nie musisz :p bo ja tez za centralną PL i mysle ,ze wiekszosc sie zgodzi :yes:

Trzeba klepnąć centralną PL i nie kombinować z regionem Polski tylko szukać konkretnej miejscówki :D

Ola będziesz i basta ! :hug:

No więc moja propozycja jest taka

http://www.polskainfo.pl/nocleg/domki-letniskowe-nad-zalewem-sulejowskim

Żadne tam luksusy ,ale chyba nie o tutaj chodzi ,prawda???Mamy się spotkać i nagadać :).A tu jest tani nocleg (wiem ,że dla niektórych to akurat ważne ),miejsce na ognicho ,jeziorko z boku .Domki są z aneksem kuchennym ,czyli kazda coś tam przywiezie i zrobi się imprezkę przy ognichu :D.No i miejsce jest w samym centrum Polski :)

Co Wy na to ?????????

Ja czekam, przygladam się i się postaram dostosować. Choć faktem jest, że beskidy piękne som :).

Kupiłam własnie w pracy taka kieckę z Zary (Martuś mogę się pochwalić ?):

http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7695/063/800/1/7695063800_1_1_4.jpg?

http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7695/063/800/7695063800_2_2_1.jpg?timestamp=1351860478459

O żesz ... jak to nadrobic:))?Zatrzymałam sie ze 20 stron temu :)ale zdjecia oblukałam;D

Czajnik,toster super,kuchnia bajka (u Ciebie zawsze tak czysto?czy to tylko pod publike?:D)a co z tą bawialnia nie tak?Super!

Dziewczyny czytam,że chcecie się spotkać i szukacie miejsca.Nie myślałyście o Kaziemierzu Dolnym?

Fajne klimatyczne,miejsce .... http://www.folwarkwalencja.pl/pensjonat ...

Dziewczyny - moim skromnym zdaniem, uważam że powinnyśmy posłuchać organizatorek tego spotkania Oli U. i Karolka i wybrać to miejsce które one zaproponują, bo tak po prawdzie to po trosze wprosiłyśmy się na to ich shoopingowanie więc one powinny mieć prawo wyboru miejsca:yes: A my jako współchętne do spotkania, powinnyśmy się dostosować :yes::yes::hug::hug: Mi propozycja Oli bardzo się podoba i jestem za:yes::yes: (fakt, że mam tam tylko godzinkę jazdy:D) Edytowane przez Magdzinska

No więc moja propozycja jest taka

http://www.polskainfo.pl/nocleg/domki-letniskowe-nad-zalewem-sulejowskim

Żadne tam luksusy ,ale chyba nie o tutaj chodzi ,prawda???Mamy się spotkać i nagadać :).A tu jest tani nocleg (wiem ,że dla niektórych to akurat ważne ),miejsce na ognicho ,jeziorko z boku .Domki są z aneksem kuchennym ,czyli kazda coś tam przywiezie i zrobi się imprezkę przy ognichu :D.No i miejsce jest w samym centrum Polski :)

Co Wy na to ?????????

Ola to nie jest złe miejsce, bo niedaleko trasy katowickiej a nią najłatwiej z południa przyjechać z Warsaw też :) Nie wiem natomiast czy przy ognichu z własnym jedzeniem to jest najlepszy pomysł ( ja jestem jednak za restauracją stołowką choćby najtańszą, ale ja się dostosuję :) Na pogode nie możemy liczyć, ze akurat będzie słoneczna :(

Spróbuje znależć alternatywnie jakies gospodarstwo agroturystyczne gdzie jest wyżywienie :)

No to od początku :bash::bash::lol:

Data ustalona 31 Maj 2013rok :D

Miejsce na pewno centralna Polska i już nie wymyślamy innych pięknych rejonów , bo to nie będzie wycieczka krajoznawcza :D

Oli propozycja :yes:

Kamiku szczegóły zlotu wyżej , piszesz się kotenieńku :cool:

Mirelko , u mnie ciuszków nigdy za wiele, cudna sukieneczka , uwielbiam ten kształt tulipana i sama mam podobną z zary , bardzo nóżki w niej mam zgrabne :lol2:

Tosiaczek, kuchnia posprzątana pod publikę :lol2:, a z bawialnią długa historia , opowiem przy okazji wklejenia jej zdjęć w przyszłym tygodniu :yes:

Kazimerz klimatyczny i uroczy, ale to nie centrum Pl (choć ja mam do Kazimierza 30min. drogi) to jednak odpada ! A Paniusia wybiera się na to spotkanie fm?

Dziewczyny - moim skromnym zdaniem, uważam że powinnyśmy posłuchać organizatorek tego spotkania Oli U. i Karolka i wybrać to miejsce które one zaproponują, bo tak po prawdzie to po trosze wprosiłyśmy się na to ich shoopingowanie więc one powinny mieć prawo wyboru miejsca:yes: A my jako współchętne do spotkania, powinnyśmy się dostosować :yes::yes::hug::hug: Mi propozycja Oli bardzo się podoba i jestem za:yes::yes: (fakt, że mam tam tylko godzinkę jazdy:D)

Madziu, to trochę nie tak....nikt się nie wpraszał, dziewczyny nadal mogą się umówić na to spotkanie shoppingowe , bez całej zgrai z fm

Ta impreza to oddzielny temat, który po części zaczął się od tego szoppingu ....gdy ja wymyśliłam nagle żeby może tak zaprosić pół forum i się świetnie bawić w jakimś pensjonacie po różą Reszta podłapała i wyszedł ten zlot z czego ja się ogromnie cieszę!

Ola z Karolą mogą przecież nadal się umówić w P....mam nadzieję, że nie są na mnie złe, że zepsułam im plany....

Dokładnie Martuś ,to nie jest wycieczka krajoznawcza i przecież nie o piękne widoki nam tu chodzi ,prawda :D????

Czyli jasnym jest ,że zostaje CENTRALNA POLSKA:)

Uważam ,że Ala ma rację ,że pogody nie da się przewidzieć :no:.Także moim zdaniem najlepszym miejscem byłby średniej klasy (bo chodzi o ceny ,coby wszyscy byli zadowoleni )pensjonat/hotel ze sporą restauracją ,cobyśmy sobie w niej mogły pobiesiadować :)w rejonie Łodzi ,Piotrkowa ,etc..Także poszukiwania czas zacząć :D

Tosiaczek, kuchnia posprzątana pod publikę :lol2:, a z bawialnią długa historia , opowiem przy okazji wklejenia jej zdjęć w przyszłym tygodniu :yes:

Kazimerz klimatyczny i uroczy, ale to nie centrum Pl (choć ja mam do Kazimierza 30min. drogi) to jednak odpada ! A Paniusia wybiera się na to spotkanie fm?

Kochana obawiam się,że się nie uda.Mógłby być problem ze zorganizowaniem czasu.Ja jestem "zakręcona jak słoik" i ciągle w biegu a poza tym w tym roku Komunia syncia.

Madziu, to trochę nie tak....nikt się nie wpraszał, dziewczyny nadal mogą się umówić na to spotkanie shoppingowe , bez całej zgrai z fm

Ta impreza to oddzielny temat, który po części zaczął się od tego szoppingu ....gdy ja wymyśliłam nagle żeby może tak zaprosić pół forum i się świetnie bawić w jakimś pensjonacie po różą Reszta podłapała i wyszedł ten zlot z czego ja się ogromnie cieszę!

Ola z Karolą mogą przecież nadal się umówić w P....mam nadzieję, że nie są na mnie złe, że zepsułam im plany....

Oj Martuśka znowu wyjdzie, że się tłumaczę :D

Chodziło mi tylko o to, że nas jest za dużo żebyśmy wszystkie to organizowały i wybierały miejsce:yes: Więc skoro wszystko się zaczęło od shoopingu[/

I ] Oli i Karolka to niech może one wybiorą miejsce,a my się dostosujemy (oczywiście jeśli wszystkim będzie pasować):D

Słowo wproszenie było tylko taką próba dania do zrozumienia, że za dużo było tych propozycji i mogłoby się tak skończyć, że do spotkania by nie doszło, albo że dziewczyny które to zaczęły mogłyby nie dojechać ze względu na zła dlą nich lokalizacje spotkania :yes:

Martuśka Ty jesteś i zawsze będziesz nasza szefowa i pisząc, że się wprosiłyśmy nie myślałam o Tobie:D:hug:

Ja lubię takie aktywne organizatorki jak Ty (i mnóstwo dziewczyn na forum) może dlatego że mi często samej tego brakuje:(

I pamiętaj KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

:hug::hug::hug: