Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Ja ... od 1.06 na zieloną kolonię... :(-+

Skoro nie zmieniacie terminu, to mnie proszę wykreślić..

I weźcie pod uwagę, że ten pensjonat co jest podany to jest wynajęcie na dwa dni min , a umawiacie się na 31 maja a to jest piątek.. niektóre dziewczyny pracują.. A niektóre znów wyjadą wcześnie w piątek, albo z samego rana w sobotę, by być w dzień dziecka ze swoim skarbem.

Gdyby się data o tydzień zmieniła to sporo więcej osobom by pasowało.. tak myślę.. :yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ... od 1.06 na zieloną kolonię... :(-+

Skoro nie zmieniacie terminu, to mnie proszę wykreślić..

I weźcie pod uwagę, że ten pensjonat co jest podany to jest wynajęcie na dwa dni min , a umawiacie się na 31 maja a to jest piątek.. niektóre dziewczyny pracują.. A niektóre znów wyjadą wcześnie w piątek, albo z samego rana w sobotę, by być w dzień dziecka ze swoim skarbem.

Gdyby się data o tydzień zmieniła to sporo więcej osobom by pasowało.. tak myślę.. :yes:

Wiola jeżeli to jest piatek po Bozym Ciele to prawie nikt w piątek nie pracuje to jest dla nas in plus :) No i hotel trzeba zarezerwowac na jedna dobę, nikt przecież nie będzie jechał w nocy do domu tak mi się wydaje, Jak zaproponujemy inny termin to z pewnością tez komus nie będzie pasowało. Ja uważam, że jak ktoś chce przyjechać to wszystko zrobi aby sie zjawić : oczywiście sa wyjatki które potwierdzają regułę, ale zawsze tak będzie :yes: Ja przeplanowałam swoja imprezę i mam zamiar sie pojawić na spotkaniu :)

Emi .. masz racje...:yes:

Ja odpadam.. młody 1.06 wyjeżdża na zieloną kolonię (na dzisiaj nie wiem czy wyjeżdża 31.05 czy 1.06.. podadzą nam kiedyś tam..). i muszę go odwieźć i spakować.. choć spakować mogę wcześniej , ale zawieźć dziecka już nie bardzo.

No cóż.. widać jest mi nie dane z Wami się spotkać :(

Proszę mnie wykreślić z listy :(

Znając zamotaną Monię:rolleyes: jestem skłonna uwierzyć, że ona zioło i pije i pali :rotfl:
:lol2::lol2:rano pije, wieczorem pali

:lol2::lol2::lol2::lol2: a wy o pośladkach, paplecie, będziemy sobie pokazywac , czy co???? Marta już się chweali ,że twarde ma

Marta

mam nadzieje ze będę miała okazje pooglądać i pomacać te twoje pośladki :yes::D

zresztą jako szefowa wyskoczysz w różowych stringolach wiec wszystko musie być jędrne i zwarte:lol2::lol2:

daj znac co do zajaca to jutro ci go kupię

a tobie co w głowie????? posladki??? bo wykreślimy:lol2:

Ja już się godzę na wszystko co wymyślicie i też jestem na tak :yes:
i ja:yes:

----------------

ale moje kuleżanki nagadały .... i wy spa chcecie???? wodą się udławicie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: