Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani!!!!

Tłumaczę się szybciutko z tej kilkudniowej nieobecności....

Te moje zniknięcia pewnie się wam źle kojarzą, ale tym razem nic złego się nie dzieję:D

Ponad miesiąc siedziałam w domu z chorym dzieckiem to i na fm było mnie pełno ;) Syn od poniedziałku poszedł do przedszkola, a ja nadrabiam wszystkie zaległości w pracy i nie tylko :cool: Wrócił m, wróciła córka z ferii, czyli pełna chata i pełne ręce roboty :rolleyes:

Poza tym ja też się lekko zapuściłam :eek: odrost na pół głowy i shellac na paznokciach u stóp noszę od listopada :sick::eek::jawdrop::rotfl:

Aha i jeszcze czytam po nocach trylogie :cool: Emiranda :bye: nie byłabym sobą gdybym jej nie łyknęła w kilka dni, jak już zacznę coś czytać to po mnie...póki nie skończę:rolleyes:

Fotel przyszedł:yes::yes::yes:

Jeszcze ze dwa, trzy dni potrzebuję i wracam:hug:

Na pytania i privki odpowiem w wolnej chwili, przepraszam że nie od razu :hug:

Różową listą też się zajmę.

Miejsce zlotu mi odpowiada!

:bye:

Edytowane przez MarJel

Martuś czytaj, czytaj, mnie ona bardzo zafascynowała (niekoniecznie seks, ale on też :lol2:) i chyba odmieniła moje życie, mój stosunek do męża ( na lepsze). Z punktu widzenia bohaterki tej książki zastanawiam się cały czas ile można oddać z siebie swojego jestestwa drugiej osobie, nie wyzbywając sie swojej tożsamości w imię miłości :)

Witam Panie :)

Dziewczyny wiem, że była mowa o tym, że każdy sam sobie robi rezerwacje, ale może najpierw tam zadzwonić i zapytać czy będzie np. 30 wolnych miejsc,bo co będzie potem jeśli okaże się, że nie ma. Takie moje głośne przemyślenia, bo wtedy też jak wiecie mamy długi weekend :yes:

Martuś czytaj, czytaj, mnie ona bardzo zafascynowała (niekoniecznie seks, ale on też :lol2:) i chyba odmieniła moje życie, mój stosunek do męża ( na lepsze). Z punktu widzenia bohaterki tej książki zastanawiam się cały czas ile można oddać z siebie swojego jestestwa drugiej osobie, nie wyzbywając sie swojej tożsamości w imię miłości :)

A ja jeszcze jej nie kupiłam :bash:

Idę szukać na allegro i zamawiam :p

Martuś obrabiaj się ze wszystkim i pokazuj fotel :popcorn:

:hug: