Magda_lena85 24.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Marta mam prośbe ( i odwiedzające) proszę podaj namiary na sklep ( o ile netowy), w którym kupiłaś tapety?szukam jakiegoś poleconego z krótkim czasem realizacji w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czesc Martek, widze, ze Ciebie tez nie ma ostatnio na FM za czesto Wlasnie, jak fotel? zadowolona jestes? Jak znajdziesz chwilek, to wstaw pls jakas fotke.. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czesc Martus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 czekam na fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziewo 25.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Marto dotrzeć do Twojej skrzynki to jak wygrać w totka Przesyłam więc link do mojego profilu, tam mam zdjęcia. Wstępna koncepcja to okap Faber Drop nad wyspą, nad stół 3 lampy pojedyncze Azzardo Soul a do salonu Skygarden raczej 90 bo 60 wydaje się zbyt mała. (Ola pomogła mi podjąć decyzję) Najważniejsze jaki kolor? Biały czy czarny. Nie chciałabym za bardzo uderzać w ciemne kolory, ale czy białe będą tak efektowne? Pomimo czarnych sof i krzeseł salon i kuchnia są naprawdę jasne. Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy http://forum.muratordom.pl/member.php?83687-ziewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Martulka, dziękuję, ze byłaś:hug::hug: Szkoda tylko, ze tak krótko moglismy byc:( Ja juz sie nie moge doczekac maja:yes: Zycze zdrówka Bartusiowi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Martulka wracji tu szybko i to już Wczoraj nasłuchałam się o nowym fotelu i czekam na fotki, już, teraz , szybko!!!! Proszę wrzucać, bo czuję,ze będzie cuuudo No i bawialnie proszę obfocić i co tam jeszcze ci wpadnie w obiektyw WIesz,ze my fotki, to zawsze, wszędzie i bardzo chętnie Buziaki i dzięi za wczoraj A i nazwe perfum prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Prezeska z lekka przesadzasz z tą nieobecnością:mad: dawaj fotencje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam! Z góry przepraszam za wtargnięcie i przerwanie milego plotkowania Przez przypadek trafiłam na to forum i podziwiam piękne wnętrza MarJel. Po prostu dech zapierają. Mam pytanie jeśli mogę. Podobaja mi się lampy, które masz w sypialni i gabinecie , tzn. te z czarnymi abażurami. Chciałabym taką lampę powiesić w jadalni nad stołem, do tego w salonie 3 kinkiety - tez z tej serii. Czy te lampy dobrze oswietlają pokoje? Boję się ich trochę, bo przecież abażury nie przepuszczaja światła. A i jeszcze jedno - lampa która wisi w wiatrołapie to max light mirage? Jaki ma rodzaj żarówki? Pytam bo to tez mój typ Będę wdzięczna za opinię i poradę.Pozdrawiam serdecznie Witaj Sabina:) Lampę z czarnymi abażurami osobiście bym odradzała do jadalni nad stół, faktycznie nie dają zbyt dobrego światła. Ja mam w sypialni takową, ale to jest taki specyficzny pokój, że tu raczej mi na rękę, że światło jest lekko przytłumione, o ile jak dla mnie w ogóle tego światła może nie być Także kinkiety czarne w jadalni na tak, lampa z czarnymi abażurami jak główne oświetlenie, na nie. W wiatrołapie mam lampę azzardo. Marta wypróbowałam Twój przepis na łososia w pierzynce chrzanowo-śmietanowej:) Pychota:yes: A nie mówiłam witam serdecznie pięknie wszystko urzadzone jestem dopiero w połowie czytania ale dam rade podgladam tak i myśle ze niejedna dekoratorka nie zrobiła by to tak super,mam pytanie bo niewiem czy było napisane skąd jest tapeta w pokoju córki dziękuję Hej,hej:bye: No i jak ten fotel?Kurier był? Czekamy na fotorelacje:popcorn: :popcorn::popcorn::popcorn: Czekamyyyyy!!!!!! :hug: Martus jak fotelik? :popcorn: Fotelik obfocony :cool:zaraz wkleję! Marta-przytulaska zostawiam:hug: czytam i czytam i już sobie wyobrażam ten zlocik ale nie wyobrażam sobie na nim nie być Marta - machniesz mnie na listę ? Zuzanko już Cię wpisuję!!!! hej:) poszę tu, żeby nie zginąc w tłumie PW;) może podaj mi jednak namiary na stolarza od kuchni- a może będzie miał ochotę na wizytę nad Zalewem Zegrzyńskim:> pozdrawiam Moniczko nie ma problemu, wyślę dzisiaj namiar:yes: MARTUŚKAAAAAAA:hug: Moze maz wrocil i Martusia sie wita:lol2: 3xS:lol2: Dziewuszki tu nie o S chodzi tym razem;) praca mnie pochłonęła i książki w wolnych wieczorowych chwilach witam prawie tydzień czytałam cała galerie piękny dom i miłe towarzystwo na forum ,niejedna dekoratorka niezrobiła by tak domu dziękuję Martuś hejka:):):) Hejka Monia Martuś czytaj, czytaj, mnie ona bardzo zafascynowała (niekoniecznie seks, ale on też ) i chyba odmieniła moje życie, mój stosunek do męża ( na lepsze). Z punktu widzenia bohaterki tej książki zastanawiam się cały czas ile można oddać z siebie swojego jestestwa drugiej osobie, nie wyzbywając sie swojej tożsamości w imię miłości Alu, kończę drugi tom i mam takie same spostrzeżenia jak ty, bardzo jestem ciekawa zakończenia:cool: puk ,puk Martuśka ,Ty wracaj i jako szefowa daj dobry przykład i rezerwuj pokój .Coby dziewczyny mogły zrobić to samo ,bez obawy ,że coś się znowu zmieni :lol2: Nio już wróciłam coby przede wszystki zająć się różową listą ola dotarła????? czekam na relację Martusia Jakoś dojechała ten nasz zakrętas wczoraj, zaraz napiszę coś więcej Marta mam prośbe ( i odwiedzające) proszę podaj namiary na sklep ( o ile netowy), w którym kupiłaś tapety? szukam jakiegoś poleconego z krótkim czasem realizacji w miarę Madziu, ja kupowałam swoje tapety w sklepie stacjonarnym, jedną u syna przez net, ale nie polecę bo dość długo na nią czekałam. Czesc Martek, widze, ze Ciebie tez nie ma ostatnio na FM za czesto Wlasnie, jak fotel? zadowolona jestes? Jak znajdziesz chwilek, to wstaw pls jakas fotke.. Buziaki zostawiam Fotel jest cudny, jak dal mnie oczywiście Czesc Martus czekam na fotel zara bendom Marto dotrzeć do Twojej skrzynki to jak wygrać w totka Przesyłam więc link do mojego profilu, tam mam zdjęcia. Wstępna koncepcja to okap Faber Drop nad wyspą, nad stół 3 lampy pojedyncze Azzardo Soul a do salonu Skygarden raczej 90 bo 60 wydaje się zbyt mała. (Ola pomogła mi podjąć decyzję) Najważniejsze jaki kolor? Biały czy czarny. Nie chciałabym za bardzo uderzać w ciemne kolory, ale czy białe będą tak efektowne? Pomimo czarnych sof i krzeseł salon i kuchnia są naprawdę jasne. Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy http://forum.muratordom.pl/member.php?83687-ziewo Ziewo, tylko i wyłącznie biała :yes: Za dużo się zrobi czarnego, to raz, a biała na pewno będzie efektowna, lampa sama w sobie jest cudna, a w bieli będzie w Twoim wnętrzu wyglądać lekko i świeżo:yes: Martulka, dziękuję, ze byłaś:hug::hug: Szkoda tylko, ze tak krótko moglismy byc:( Ja juz sie nie moge doczekac maja:yes: Zycze zdrówka Bartusiowi:hug: Martulka wracji tu szybko i to już Wczoraj nasłuchałam się o nowym fotelu i czekam na fotki, już, teraz , szybko!!!! Proszę wrzucać, bo czuję,ze będzie cuuudo No i bawialnie proszę obfocić i co tam jeszcze ci wpadnie w obiektyw WIesz,ze my fotki, to zawsze, wszędzie i bardzo chętnie Buziaki i dzięi za wczoraj A i nazwe perfum prosze Cześć Kozy Cieszę się że wczoraj Was mogłam zobaczyć, wracałam z zaschniętym gardłem do domu, dobrze że mam 2 min. od Karolki) Karolka nie zapomnę Ci tej herbaty, a tak miałam na nią ochotę :lol2:) My się chyba nigdy nie nagadamy, zawsze czasu jak na lekarstwo, mam nadzieję, że w maju nadrobimy Widziałam Karolki strych z nowościami do domu :eek:, byłam na budowie, Pani Inwestorka oprowadziła mnie po komnatach, wszystko zapowiada się jak zwykle idealnie:) Widziałam sypialniane łóżko na żywo, jest przepiękne i najważniejsze widziałam łóżko małej Julci, które przywiozła Hazelka i muszę przyznać, że koparka mi opadła:jawdrop: Drewniane białe łóżeczko jest bajkowe, profesjonalnie wykonane, każdy szczególik zadbany i na żywo robi ogromne wrażenie. Myślę, że nasza Hazelka z jej podejściem do klienta i dbaniem o szczegóły w mebelkach powinna zrobić w tej dziedzinie karierę Ja też zamierzam zostać jej klientką i szykuję maila z zamówieniem Hazelka ładnie Ci w brązowych włoskach, choć w rudych tez cię lubiłam , w tym brązie i nowym cięciu wyglądasz jak rasowa bizesłumen Prezeska z lekka przesadzasz z tą nieobecnością:mad: dawaj fotencje:yes: Już Karoluś jestem Spodziewaj się dzisiaj zaległej kaski na moje zamówienie Widziałam u karolki latarenki od Ciebie, są boskie, znowu zaczynam się nad nimi zastanawiać Jeśli kogoś z jakimś pytaniem pominęłam przepraszam, to niechcący, proszę się upomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam cieplutko w zimnego wybrzeża!Mam pytanie odnośnie kuchni.Jaka ma Pani szerokość przejścia pomiędzy wyspa a szafkami kuchennymi?Z tego co widzę na zaliczonych zdjęciach nie jest zbyt duża?U mnie firma która potencjalnie będzie wykonawca kuchni nie chce sie zgodzić na wyspę ponieważ przejście pomiędzy szafkami a wyspa będzie zbyt małe 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 MarJel, wstawiaj szybciutko te zdjęcia, bo jakiś nudny dzień dzisiaj na forum fajna kobieto, fachowcy mają rację, ideałem jest 90-110 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O fotki beda, ma sie tego nosa:cool: Martus, mnie mozesz wykreslic z rozowej listy:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witaj fajna kobieto u mnie jest ok. 100cm i tak jak Ilonka piszę 90-110cm jest idealnie:yes: Przy 80 może zrobić się ciut ciasno i niewygodnie... Zaraz Ilonko wklejam fotelik, ale przy Twoim w dziecinnym mój to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O fotki beda, ma sie tego nosa:cool: Martus, mnie mozesz wykreslic z rozowej listy:cry::cry: Jak to wykreślić!!!!!:sick: powód!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czekam i ja :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ty się nie tłumacz, tylko wstawiaj - spodziewam się (jak zwykle ) efektu WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wrrrrrrrr.......no wiem wiem ale co zrobić jak sie ma wąska kuchnie a chce sie mieć koniecznie wyspę?Teraz mam wyspę ogromna i nie wyobrażam już sobie funkcjonowania bez wyspy!Robienie wyspy o szerokości 100cm chyba faktycznie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja kiedyś użytkowałam kuchnię w kształcie literki U, gdzie przejście między szafkami miało jakieś 80 cm i to nie było wygodne Ciasno, problem z otworzeniem szafki/szuflady, schyleniem się do niej, żeby pupą o nic nie zahaczyć, no i nie było mowy, żeby dwie osoby równocześnie w tej kuchni przebywały Można zaryzykować i się przyzwyczaić, ale wiąże się to z pewnymi niedogodnościami fajna kobieto, myślę, że lepiej zastanowić się nad innym, ciekawym pomysłem na projekt, kuchnia bez wyspy też może być wygodna i efektowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 http://img46.imageshack.us/img46/6338/dsc02153l.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img171.imageshack.us/img171/4262/dsc02162ps.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img833.imageshack.us/img833/6439/dsc02172k.jpg Uploaded with ImageShack.us Tkanina, ala sierść zwierza http://img41.imageshack.us/img41/6131/dsc02182om.jpg Uploaded with ImageShack.us Tu już krzesło w docelowym miejscu, w korytarzu, na tle czarnej ściany. http://img5.imageshack.us/img5/6740/dsc02192v.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img822.imageshack.us/img822/797/dsc0223t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img138.imageshack.us/img138/4840/dsc0224nba.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fajna kobieto, Ilonka dobrze radzi:yes: chyba trzeba pomyśleć nad innym układem kuchni bez wyspy, choć Cię rozumie bo sama nie wyobrażam już sobie nie mieć wyspy Cześć Magdzińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts