Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marto dotrzeć do Twojej skrzynki to jak wygrać w totka :)

Przesyłam więc link do mojego profilu, tam mam zdjęcia. Wstępna koncepcja to okap Faber Drop nad wyspą, nad stół 3 lampy pojedyncze Azzardo Soul a do salonu Skygarden raczej 90 bo 60 wydaje się zbyt mała. (Ola pomogła mi podjąć decyzję) Najważniejsze jaki kolor? Biały czy czarny. Nie chciałabym za bardzo uderzać w ciemne kolory, ale czy białe będą tak efektowne? Pomimo czarnych sof i krzeseł salon i kuchnia są naprawdę jasne.

Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy :)

http://forum.muratordom.pl/member.php?83687-ziewo

Martulka wracji tu szybko i to już :mad:

Wczoraj nasłuchałam się o nowym fotelu i czekam na fotki, już, teraz , szybko!!!! :D :yes:

Proszę wrzucać, bo czuję,ze będzie cuuudo :) No i bawialnie proszę obfocić i co tam jeszcze ci wpadnie w obiektyw :lol2:

WIesz,ze my fotki, to zawsze, wszędzie i bardzo chętnie :D

Buziaki i dzięi za wczoraj :hug:

A i nazwe perfum prosze :p

:bye:

Witam!

Z góry przepraszam za wtargnięcie i przerwanie milego plotkowania :) Przez przypadek trafiłam na to forum i podziwiam piękne wnętrza MarJel. Po prostu dech zapierają. Mam pytanie jeśli mogę. Podobaja mi się lampy, które masz w sypialni i gabinecie , tzn. te z czarnymi abażurami. Chciałabym taką lampę powiesić w jadalni nad stołem, do tego w salonie 3 kinkiety - tez z tej serii. Czy te lampy dobrze oswietlają pokoje? Boję się ich trochę, bo przecież abażury nie przepuszczaja światła. A i jeszcze jedno - lampa która wisi w wiatrołapie to max light mirage? Jaki ma rodzaj żarówki? Pytam bo to tez mój typ :) Będę wdzięczna za opinię i poradę.Pozdrawiam serdecznie

Witaj Sabina:)

Lampę z czarnymi abażurami osobiście bym odradzała do jadalni nad stół, faktycznie nie dają zbyt dobrego światła. Ja mam w sypialni takową, ale to jest taki specyficzny pokój, że tu raczej mi na rękę, że światło jest lekko przytłumione, o ile jak dla mnie w ogóle tego światła może nie być ;)

Także kinkiety czarne w jadalni na tak, lampa z czarnymi abażurami jak główne oświetlenie, na nie.

W wiatrołapie mam lampę azzardo.

Marta wypróbowałam Twój przepis na łososia w pierzynce chrzanowo-śmietanowej:) Pychota:yes:

A nie mówiłam :cool:

witam serdecznie pięknie wszystko urzadzone jestem dopiero w połowie czytania ale dam rade podgladam tak i myśle ze niejedna dekoratorka nie zrobiła by to tak super,mam pytanie bo niewiem czy było napisane skąd jest tapeta w pokoju córki

:oops: dziękuję :hug:

Hej,hej:bye:

No i jak ten fotel?Kurier był?

Czekamy na fotorelacje:popcorn:

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Czekamyyyyy!!!!!!

:hug::hug:

Martus jak fotelik? :D:popcorn:

Fotelik obfocony :cool:zaraz wkleję!

Marta-przytulaska zostawiam:hug:

:hug:

czytam i czytam i już sobie wyobrażam ten zlocik :cool: ale nie wyobrażam sobie na nim nie być ;)

Marta - machniesz mnie na listę ?

Zuzanko :wave::lol: już Cię wpisuję!!!!

hej:) poszę tu, żeby nie zginąc w tłumie PW;) może podaj mi jednak namiary na stolarza od kuchni- a może będzie miał ochotę na wizytę nad Zalewem Zegrzyńskim:>

pozdrawiam

Moniczko nie ma problemu, wyślę dzisiaj namiar:yes:

MARTUŚKAAAAAAA:hug::hug:

Moze maz wrocil i Martusia sie wita:lol2: 3xS:lol2:

Dziewuszki tu nie o S chodzi tym razem;) praca mnie pochłonęła i książki w wolnych wieczorowych chwilach :D

witam prawie tydzień czytałam cała galerie piękny dom i miłe towarzystwo na forum ,niejedna dekoratorka niezrobiła by tak domu

:oops: dziękuję :hug:

Martuś hejka:):):):):)

Hejka Monia :bye:

Martuś czytaj, czytaj, mnie ona bardzo zafascynowała (niekoniecznie seks, ale on też :lol2:) i chyba odmieniła moje życie, mój stosunek do męża ( na lepsze). Z punktu widzenia bohaterki tej książki zastanawiam się cały czas ile można oddać z siebie swojego jestestwa drugiej osobie, nie wyzbywając sie swojej tożsamości w imię miłości :)

Alu, kończę drugi tom i mam takie same spostrzeżenia jak ty, bardzo jestem ciekawa zakończenia:cool:

puk ,puk :D

Martuśka ,Ty wracaj i jako szefowa daj dobry przykład i rezerwuj pokój :D.Coby dziewczyny mogły zrobić to samo ,bez obawy ,że coś się znowu zmieni :lol2::lol2:

Nio już wróciłam coby przede wszystki zająć się różową listą :D

ola dotarła?????:D

czekam na relację Martusia

Jakoś dojechała ten nasz zakrętas wczoraj, zaraz napiszę coś więcej :yes:

Marta mam prośbe ( i odwiedzające) proszę podaj namiary na sklep ( o ile netowy), w którym kupiłaś tapety?

szukam jakiegoś poleconego z krótkim czasem realizacji w miarę

Madziu, ja kupowałam swoje tapety w sklepie stacjonarnym, jedną u syna przez net, ale nie polecę bo dość długo na nią czekałam.

Czesc Martek, widze, ze Ciebie tez nie ma ostatnio na FM za czesto ;)

Wlasnie, jak fotel? zadowolona jestes?

Jak znajdziesz chwilek, to wstaw pls jakas fotke..

Buziaki zostawiam :hug:

Fotel jest cudny, jak dal mnie oczywiście :cool:

Czesc Martus :hug: :D

:hug:

czekam na fotel :popcorn:

zara bendom :D

Marto dotrzeć do Twojej skrzynki to jak wygrać w totka :)

Przesyłam więc link do mojego profilu, tam mam zdjęcia. Wstępna koncepcja to okap Faber Drop nad wyspą, nad stół 3 lampy pojedyncze Azzardo Soul a do salonu Skygarden raczej 90 bo 60 wydaje się zbyt mała. (Ola pomogła mi podjąć decyzję) Najważniejsze jaki kolor? Biały czy czarny. Nie chciałabym za bardzo uderzać w ciemne kolory, ale czy białe będą tak efektowne? Pomimo czarnych sof i krzeseł salon i kuchnia są naprawdę jasne.

Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy :)

http://forum.muratordom.pl/member.php?83687-ziewo

Ziewo, tylko i wyłącznie biała :yes::yes: Za dużo się zrobi czarnego, to raz, a biała na pewno będzie efektowna, lampa sama w sobie jest cudna, a w bieli będzie w Twoim wnętrzu wyglądać lekko i świeżo:yes:

Martulka, dziękuję, ze byłaś:hug::hug::hug::hug:

Szkoda tylko, ze tak krótko moglismy byc:(

Ja juz sie nie moge doczekac maja:yes:

Zycze zdrówka Bartusiowi:hug:

Martulka wracji tu szybko i to już :mad:

Wczoraj nasłuchałam się o nowym fotelu i czekam na fotki, już, teraz , szybko!!!! :D :yes:

Proszę wrzucać, bo czuję,ze będzie cuuudo :) No i bawialnie proszę obfocić i co tam jeszcze ci wpadnie w obiektyw :lol2:

WIesz,ze my fotki, to zawsze, wszędzie i bardzo chętnie :D

Buziaki i dzięi za wczoraj :hug:

A i nazwe perfum prosze :p

:bye:

Cześć Kozy :hug: Cieszę się że wczoraj Was mogłam zobaczyć, wracałam z zaschniętym gardłem do domu, dobrze że mam 2 min. od Karolki) Karolka nie zapomnę Ci tej herbaty, a tak miałam na nią ochotę :lol2::lol2:) My się chyba nigdy nie nagadamy, zawsze czasu jak na lekarstwo, mam nadzieję, że w maju nadrobimy :cool:

Widziałam Karolki strych z nowościami do domu :eek::eek:, byłam na budowie, Pani Inwestorka oprowadziła mnie po komnatach, wszystko zapowiada się jak zwykle idealnie:) Widziałam sypialniane łóżko na żywo, jest przepiękne i najważniejsze widziałam łóżko małej Julci, które przywiozła Hazelka i muszę przyznać, że koparka mi opadła:jawdrop: Drewniane białe łóżeczko jest bajkowe, profesjonalnie wykonane, każdy szczególik zadbany i na żywo robi ogromne wrażenie. Myślę, że nasza Hazelka z jej podejściem do klienta i dbaniem o szczegóły w mebelkach powinna zrobić w tej dziedzinie karierę :cool:

Ja też zamierzam zostać jej klientką i szykuję maila z zamówieniem :cool::yes:

Hazelka ładnie Ci w brązowych włoskach, choć w rudych tez cię lubiłam , w tym brązie i nowym cięciu wyglądasz jak rasowa bizesłumen :D

Prezeska z lekka przesadzasz z tą nieobecnością:mad::mad:

dawaj fotencje:yes:

Już Karoluś jestem :hug: Spodziewaj się dzisiaj zaległej kaski na moje zamówienie :oops:

Widziałam u karolki latarenki od Ciebie, są boskie, znowu zaczynam się nad nimi zastanawiać :rolleyes:

Jeśli kogoś z jakimś pytaniem pominęłam przepraszam, to niechcący, proszę się upomnieć :D

Witam cieplutko w zimnego wybrzeża!Mam pytanie odnośnie kuchni.Jaka ma Pani szerokość przejścia pomiędzy wyspa a szafkami kuchennymi?Z tego co widzę na zaliczonych zdjęciach nie jest zbyt duża?U mnie firma która potencjalnie będzie wykonawca kuchni nie chce sie zgodzić na wyspę ponieważ przejście pomiędzy szafkami a wyspa będzie zbyt małe 80 cm.

Ja kiedyś użytkowałam kuchnię w kształcie literki U, gdzie przejście między szafkami miało jakieś 80 cm i to nie było wygodne :no:

Ciasno, problem z otworzeniem szafki/szuflady, schyleniem się do niej, żeby pupą o nic nie zahaczyć, no i nie było mowy, żeby dwie osoby równocześnie w tej kuchni przebywały :no: Można zaryzykować i się przyzwyczaić, ale wiąże się to z pewnymi niedogodnościami :(

fajna kobieto, myślę, że lepiej zastanowić się nad innym, ciekawym pomysłem na projekt, kuchnia bez wyspy też może być wygodna i efektowna :yes: