Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Ta tkanina imitująca sierść zwierza jest boska :eek: :yes:

Fotel bardzo ładny, ale duży i muszę się do niego przyzwyczaić w tym miejscu (krzesło ginęło i pierwsze skrzypce grała komoda, a teraz na prowadzenie wysuwa się fotel, a komoda niknie, przez co mam wrażenie, że jest ciut za mała), natomiast zdjęcie z góry z kryształkami lampy - mistrzostwo, widać dzięki niemu cały zamysł, i że stylistycznie każdy element tworzy jedną całość.

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonko, na fotkach faktycznie wydaje się, że fotel jest zbyt duży przy tej komodzie, w rzeczywistości tak nie jest :eek: musiałam złą perspektywę wybrać robiąc zdjęcia....Tkanina jest cudna w dotyku i jakości i najważniejsze czarna, a w ogóle nie obchodzi w paproszki :cool:

Madziu nie łodddam :p ghościka, stoi teraz w kątku w naszej sypialni i mówi że nie chce do Ciebie, bo mu u mnie dobrze :lol2:

A tak w ogóle to wy tam w holu władacie buty tak? ;) To jak to jest możliwe że nie musisz tam mieć żadnego dywanika/wycieraczki ;) Nieźle wychowałaś sobie rodzinkę, chyba że mój m taki flejtuch bo bez małego dywanika nie miałabym życia w moim wiatrołapie :lol2::lol2: (choć i tak ciągle latam ze zmiotką:yes:)

komodę widziałam w realu

ona jest sporawa na fotkach tak marnie wypadła :yes:

fotel mistrzostwo :eek::eek::yes::yes:

w tym zagajniku miłości widziałabym latarenkę

goście mieliby fajny romantyczny kącik przy wyjściu na fajeczkę

a mówiłam brac latarenki

teraz trza czekać w kolejce :(

tez intryguje mnie to cóś na komódce

cóz to jest jakaś porcelanowa lalunie?

To już troche nudne:yes:ale musze to powiedzieć: fotel jest cudny :jawdrop:, bardzo zaintrygowałaś mnie ta tkaniną - czarne, jak sierść a nie obłazi:eek: cóz to jest? a wogole to poprosze o namiar na sprzedawcę i jeśli można spytac o cenę tego cuda..to bardzo proszę:hug:

Fotel czad :D

Super dobrana tkanina - bardzo mi sie podoba :yes:

Ja z kolei uwazam, ze przez to, ze i sciana jest ciemna, to nie rzuca sie az tak bardzo w oczy i to komoda nadal gra pierwsze skrzypce :yes:

A fotel jest tylko pieknym dodatkiem :cool:

Super Martus :)

P.S. Jak to milo miec tyci udzial w takim cudnym mebelku ;)

Marta pieny fotelik!!! :yes:

Takniana cuuudna :D :lol2: Bo taka jak na moim łóżku :p

Te srebrne pineski przy czerni wyglądają BOSKO!!!

Moim zdaniem wpasował się tam suuuper :)

I jeszcze dodał klasy :yes:

P.s

dawaj nazwe perfum i kolor :mad:

:hug:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

komodę widziałam w realu

ona jest sporawa na fotkach tak marnie wypadła :yes:

fotel mistrzostwo :eek::eek::yes::yes:

w tym zagajniku miłości widziałabym latarenkę

goście mieliby fajny romantyczny kącik przy wyjściu na fajeczkę

a mówiłam brac latarenki

teraz trza czekać w kolejce :(

tez intryguje mnie to cóś na komódce

cóz to jest jakaś porcelanowa lalunie?

Karoluś dam znać co do tych latarenek jeszcze, za nim stanę w kolejce :lol2:

Tak jak mówisz w tym czarnym kąciku przy wyjściu na fajeczke mogłyby stanowić piekną ozdobę :lol2:

To już troche nudne:yes:ale musze to powiedzieć: fotel jest cudny :jawdrop:, bardzo zaintrygowałaś mnie ta tkaniną - czarne, jak sierść a nie obłazi:eek: cóz to jest? a wogole to poprosze o namiar na sprzedawcę i jeśli można spytac o cenę tego cuda..to bardzo proszę:hug:

Tkaninę polecam szczerze, naprwdę jest rewelacyjna nazywa się TUNIS2334 sprzedawca to iwonamaciej (245)http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=9036535 koszt krzesła ok. 500zł plus przesyłka.

Fotel czad :D

Super dobrana tkanina - bardzo mi sie podoba :yes:

Ja z kolei uwazam, ze przez to, ze i sciana jest ciemna, to nie rzuca sie az tak bardzo w oczy i to komoda nadal gra pierwsze skrzypce :yes:

A fotel jest tylko pieknym dodatkiem :cool:

Super Martus :)

P.S. Jak to milo miec tyci udzial w takim cudnym mebelku ;)

Miałaś udział kamiku olbrzymi w tym moim wyborze :hug:

U mnie w wiatrołapie wieczny syf o tej porze roku :sick:

Jest i brzydki dywanik, ale i tak nie zapobiega roznoszeniu błota po całym pomieszczeniu :no:. Także zazdroszczę tego przejścia przez garaż i pomysłu z szafką na buty właśnie tam :yes:

Juz kiedyś pisałam, że my z wyjścia przez nasz wiatrołap korzystamy tylko przy wpuszczaniu gości, sami wychodzimy zawsze przez garaż i przyzwyczailiśmy się juz do ściągania butów w garażu:D

Marta pieny fotelik!!! :yes:

Takniana cuuudna :D :lol2: Bo taka jak na moim łóżku :p

Te srebrne pineski przy czerni wyglądają BOSKO!!!

Moim zdaniem wpasował się tam suuuper :)

I jeszcze dodał klasy :yes:

P.s

dawaj nazwe perfum i kolor :mad:

:hug:

Nio już babo jedna :D

http://img593.imageshack.us/img593/789/118chloe.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Hej Martuś :hug:

Nadrabiam zaległości :) Wiedziałam kiedy przyjść ;) Fotel prezentuje się bardzo elegancko:D Tkanina świetna :yes:

Ta laleczka przypomina mi Cruella De Mon z bajki 101 dalmateńczyków (czarny charakter :p) :lol2:

Faktycznie przypomina Cruelle :eek:, ale wiesz co jest najgorsze? :eek:, że dostałam ją od moich pracownic :eek: Myślisz że to jakaś aluzja co do mojej osoby :eek::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Witam :)Podglądam od jakiegoś czasu z ukrycia;)Jestem zachwycona Twoimi Wnętrzami:) Gratuluje pomysłów:) Fotel cudo:)Pozdrawiam

Witaj Karolko nr3 (dobrze że masz 3 w nicku) :D Coś te Karolki się nam rozmnażają na fm;)

Dziękuję za komplementy i zapraszam do podglądania :)