Ilona Agata 26.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ta tkanina imitująca sierść zwierza jest boska Fotel bardzo ładny, ale duży i muszę się do niego przyzwyczaić w tym miejscu (krzesło ginęło i pierwsze skrzypce grała komoda, a teraz na prowadzenie wysuwa się fotel, a komoda niknie, przez co mam wrażenie, że jest ciut za mała), natomiast zdjęcie z góry z kryształkami lampy - mistrzostwo, widać dzięki niemu cały zamysł, i że stylistycznie każdy element tworzy jedną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Feeee brzydki :lol2: :hug: A ghoscika gdzie dałaś -jak nie masz dla niego miejsca to mogę Ci podać mój adres:D:D A co to dziwnego stoi na konsolce, obok świeczników?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ilonko, na fotkach faktycznie wydaje się, że fotel jest zbyt duży przy tej komodzie, w rzeczywistości tak nie jest musiałam złą perspektywę wybrać robiąc zdjęcia....Tkanina jest cudna w dotyku i jakości i najważniejsze czarna, a w ogóle nie obchodzi w paproszki Madziu nie łodddam ghościka, stoi teraz w kątku w naszej sypialni i mówi że nie chce do Ciebie, bo mu u mnie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A tak w ogóle to wy tam w holu władacie buty tak? To jak to jest możliwe że nie musisz tam mieć żadnego dywanika/wycieraczki Nieźle wychowałaś sobie rodzinkę, chyba że mój m taki flejtuch bo bez małego dywanika nie miałabym życia w moim wiatrołapie :lol2: (choć i tak ciągle latam ze zmiotką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie napisałaś co to za dziwo stoi obok świeczników? chyba, że to nie dekoracja - to nie chcę wiedzieć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 komodę widziałam w realu ona jest sporawa na fotkach tak marnie wypadła fotel mistrzostwo :eek::yes: w tym zagajniku miłości widziałabym latarenkę goście mieliby fajny romantyczny kącik przy wyjściu na fajeczkę a mówiłam brac latarenki teraz trza czekać w kolejce tez intryguje mnie to cóś na komódce cóz to jest jakaś porcelanowa lalunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Madziu buty każe ściągać w garażu :lol2:tam stoi nawet szafka na nie:lol2:A ten dziwoląg to lalka którą dostałam od moich dziewczyn z pracy , robiła ją specjalnie dla mnie jedna z nich. lalka jest straszna, ale taki jej urok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To już troche nudne:yes:ale musze to powiedzieć: fotel jest cudny , bardzo zaintrygowałaś mnie ta tkaniną - czarne, jak sierść a nie obłazi:eek: cóz to jest? a wogole to poprosze o namiar na sprzedawcę i jeśli można spytac o cenę tego cuda..to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fotel czad Super dobrana tkanina - bardzo mi sie podoba Ja z kolei uwazam, ze przez to, ze i sciana jest ciemna, to nie rzuca sie az tak bardzo w oczy i to komoda nadal gra pierwsze skrzypce A fotel jest tylko pieknym dodatkiem Super Martus P.S. Jak to milo miec tyci udzial w takim cudnym mebelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 U mnie w wiatrołapie wieczny syf o tej porze roku Jest i brzydki dywanik, ale i tak nie zapobiega roznoszeniu błota po całym pomieszczeniu . Także zazdroszczę tego przejścia przez garaż i pomysłu z szafką na buty właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 zazdroszczę tego przejścia przez garaż i pomysłu z szafką na buty właśnie tam I ja rowniez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Marta pieny fotelik!!! Takniana cuuudna Bo taka jak na moim łóżku Te srebrne pineski przy czerni wyglądają BOSKO!!! Moim zdaniem wpasował się tam suuuper I jeszcze dodał klasy P.s dawaj nazwe perfum i kolor Edytowane 26 Lutego 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Martuś Nadrabiam zaległości Wiedziałam kiedy przyjść Fotel prezentuje się bardzo elegancko:D Tkanina świetna Ta laleczka przypomina mi Cruella De Mon z bajki 101 dalmateńczyków (czarny charakter ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cóż innego można napisać jak to, że cudnie fotel wygląda , bardzo fajnie to wszystko razem się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 komodę widziałam w realu ona jest sporawa na fotkach tak marnie wypadła fotel mistrzostwo :eek::yes: w tym zagajniku miłości widziałabym latarenkę goście mieliby fajny romantyczny kącik przy wyjściu na fajeczkę a mówiłam brac latarenki teraz trza czekać w kolejce tez intryguje mnie to cóś na komódce cóz to jest jakaś porcelanowa lalunie? Karoluś dam znać co do tych latarenek jeszcze, za nim stanę w kolejce Tak jak mówisz w tym czarnym kąciku przy wyjściu na fajeczke mogłyby stanowić piekną ozdobę To już troche nudne:yes:ale musze to powiedzieć: fotel jest cudny , bardzo zaintrygowałaś mnie ta tkaniną - czarne, jak sierść a nie obłazi:eek: cóz to jest? a wogole to poprosze o namiar na sprzedawcę i jeśli można spytac o cenę tego cuda..to bardzo proszę Tkaninę polecam szczerze, naprwdę jest rewelacyjna nazywa się TUNIS2334 sprzedawca to iwonamaciej (245)http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=9036535 koszt krzesła ok. 500zł plus przesyłka. Fotel czad Super dobrana tkanina - bardzo mi sie podoba Ja z kolei uwazam, ze przez to, ze i sciana jest ciemna, to nie rzuca sie az tak bardzo w oczy i to komoda nadal gra pierwsze skrzypce A fotel jest tylko pieknym dodatkiem Super Martus P.S. Jak to milo miec tyci udzial w takim cudnym mebelku Miałaś udział kamiku olbrzymi w tym moim wyborze U mnie w wiatrołapie wieczny syf o tej porze roku Jest i brzydki dywanik, ale i tak nie zapobiega roznoszeniu błota po całym pomieszczeniu . Także zazdroszczę tego przejścia przez garaż i pomysłu z szafką na buty właśnie tam Juz kiedyś pisałam, że my z wyjścia przez nasz wiatrołap korzystamy tylko przy wpuszczaniu gości, sami wychodzimy zawsze przez garaż i przyzwyczailiśmy się juz do ściągania butów w garażu:D Marta pieny fotelik!!! Takniana cuuudna Bo taka jak na moim łóżku Te srebrne pineski przy czerni wyglądają BOSKO!!! Moim zdaniem wpasował się tam suuuper I jeszcze dodał klasy P.s dawaj nazwe perfum i kolor Nio już babo jedna http://img593.imageshack.us/img593/789/118chloe.jpg Uploaded with ImageShack.us Hej Martuś Nadrabiam zaległości Wiedziałam kiedy przyjść Fotel prezentuje się bardzo elegancko:D Tkanina świetna Ta laleczka przypomina mi Cruella De Mon z bajki 101 dalmateńczyków (czarny charakter ) Faktycznie przypomina Cruelle , ale wiesz co jest najgorsze? , że dostałam ją od moich pracownic Myślisz że to jakaś aluzja co do mojej osoby :jawdrop: :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cóż innego można napisać jak to, że cudnie fotel wygląda , bardzo fajnie to wszystko razem się prezentuje Dziękuję Dailo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 26.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam :)Podglądam od jakiegoś czasu z ukrycia;)Jestem zachwycona Twoimi Wnętrzami:) Gratuluje pomysłów:) Fotel cudo:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam :)Podglądam od jakiegoś czasu z ukrycia;)Jestem zachwycona Twoimi Wnętrzami:) Gratuluje pomysłów:) Fotel cudo:)Pozdrawiam Witaj Karolko nr3 (dobrze że masz 3 w nicku) Coś te Karolki się nam rozmnażają na fm;) Dziękuję za komplementy i zapraszam do podglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A gdzie jest moja Monia z Krakowa? tak tęskniła, wydzwaniała żebym wracała na fm i co?! O ciuszkach bym pogadała:cool: Monia wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 cudny fotel !!!!!!!! jak dla mnie wpasował się idealnie Martuśka...pachniemy tak samo :lol2: CHLOE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts