monsanbia 13.08.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witaj monsanbia, ja u Ciebie też na bieżąco:D Fotki jeszcze nie robiłam, mój panton to niestety nie orginał, tylko inspirowany:(, długo szukałam fioletowego i był problem, aż przypadkiem na allegro znalazłam w dobrej cenie, u tego samego sprzedawcy kupiłam też jednego louisa ghosta. Te krzesła u mnie to dodatek do głównego dania , czyli panton stoi przy wolnostojącej wannie, a ghost przy srebrnej komodzie ghost, panton, srebrna komoda, wolnostojąca wanna ... FOOOOOTYYYYYY ghost jak mniemam - transparent? I jak, podobają*Ci się? Fajnie się na pantonie siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, a gdzie Ghosta kupiłaś (u kogo) i za ile? I którego? Tego z podłokietnikami może? Bo ja szukam z podłokietnikami przeźroczystego... Ostatnio super aukcję wyłapałam za 199 złotych ale tylko czarne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja tez żądam fot!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 EEE dziewczynki to moje krzesła takie tanie znowu nie były, żadna tam okazja, sprzedawca miał jako jedyny fioletowy panton to przy okazji i za jednym zamachem od niego kupiłam też ghosta. Oczywiście ghost z podłokietnikami transparentny, gdyż razem ze srebrna komodą będzie stał na tle czarnej ściany:cool: Ło tu kupowałam jedno i drugie krzesełko http://allegro.pl/krzeslo-insp-panton-najlepsza-oferta-i1718281707.html Naprawdę wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Nie wymigasz się - fotki, potem plotki Zestaw który masz w holu (bo to w holu ta czarna ściana ze srebrną*komodą) z ghostem chcę*u siebie zrobić w sypialni, też*czarna ściana, srebrna toaletka i transparentny ghost. Ma być pięknie Czyli mówisz, że panton wygodny? U mnie w planach w jadalni. Boję się*tylko o użītkowanie - rysowanie, brudzenie i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 13.08.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, bardzo Ci współczuję, że musisz borykać się z chorobą w rodzinie..mocno 3mam kciuki, za to żeby ciemne chmury jak najszybciej się rozpłynęły i zaświeciło słoneczko..Czekam na foteczki kuchni..super że wyszło tak jak planowałaś..zadowolenie użytkowników jest najważniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 monsanabia, u mnie dokładnie jak piszesz zestaw w holu, na tle czarnej ściany, sama jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało bo komoda i krzesło nie stoją jeszcze docelowo, hol był zawalony sprzętami i materiałami wykonawcy, a ja czekam tylko ten na moment żeby to wreszcie sprzątnęli, dodatkowo nad komodą będzie kinkiet. Myślę że taki zestaw musi wyglądać piknie, wybrałaś już komodę?? Panton w utrzymaniu czystości nie powinien sprawiać problemu, nie ma jako takich zakamarków, wystarczy wytrzeć szmatką rach ciach i umyty, w jadalni będzie prezentować się bosko. U mnie mąż w tej kwestii postawił się i uparł się że krzesła do jadalni nie mogą być plastikowe, ani z metalowymi nóżkami:( nie było przeproś uparł sie koniec.Ostatnio co raz bardziej myślę o zakupie tych krzesełhttp://img215.imageshack.us/img215/8424/nilskrzesozpodokietnika.jpg Uploaded with ImageShack.us Do nich stół dębowy z MD, który będzie za ok. 2-3 tyg. Co myślicie o tych krzesłach ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 MarJel, bardzo Ci współczuję, że musisz borykać się z chorobą w rodzinie..mocno 3mam kciuki, za to żeby ciemne chmury jak najszybciej się rozpłynęły i zaświeciło słoneczko.. Czekam na foteczki kuchni..super że wyszło tak jak planowałaś..zadowolenie użytkowników jest najważniejsze:) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Co myślicie o tych krzesłach ??????? Okropne, brzydkie, do niczego Ci nie będą pasowały! Zdecydowanie ich nie kupuj! Ale napisz gdzie i za ile, bo świetnie będą wygladały w mojej jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Okropne, brzydkie, do niczego Ci nie będą pasowały! Zdecydowanie ich nie kupuj! Ale napisz gdzie i za ile, bo świetnie będą wygladały w mojej jadalni Warjatuncio:lol: Nie uwierzysz to ikea:lol2: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29889762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Nie uwierzysz to ikea:lol2: To w takim razie prawdę napiszę, bo jak IKEA, to dla wszystkich krzeseł wystarczy Super są A jeszcze jakby się okazało, że mają takie bez podłokietnikow, to by boooooooosko było. Na szczycie stołu fotele, przy długich bokach krzesła. I lampa bąbelkowa nad stołem. I MANU z MD... Hmmm, ale się rozmarzyłam Edit: Chociaż jak tak patrzę na zdjęcie mojej ukochanej jadalni, to wszystkie krzesła podłokietniki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Aniu, bez podłokietników z tej serii nie ma są za to stołki Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja też myślałam o tych pierwszych krzesłach do mojego stołu z MD ale u mnie za mała jadalnia, i zastanawiam się nad czymś lżejszym wizualnie, czekam aż stół stanie i wtedy będę przywozic i krzesła - zobaczymy, które podpasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Widzisz pasieńko u mnie odwrotnie wielka jadalnia i olbrzymi stół, powinno wyść fajnie:) To ty jeszcze nie masz tego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 A ile ma ta Twoja wielka jadalnia MarJel, bo nie wiem, czy moja mała, czy duża... Szukam punktu odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Widzisz pasieńko u mnie odwrotnie wielka jadalnia i olbrzymi stół, powinno wyść fajnie:) To ty jeszcze nie masz tego stołu? nie nie mam:mad: i szczerze mówiąc nie wiem kiedy będzie, ostatni termin jaki podawał mi Pan z MD to po 10 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 A ile ma ta Twoja wielka jadalnia MarJel, bo nie wiem, czy moja mała, czy duża... Szukam punktu odniesienia U mnie jadalnia w wykuszu i jak na taką to jest duża, wykusz bardzo szeroki, stół będzie 110/250 i spokojnie jeszcze komoda lub witryna wejdzie http://img829.imageshack.us/img829/6268/99666141.jpg Uploaded with ImageShack.us Niecałe 50m ma salon z jadalnią, nie wiem ile ma sama jadalnia, ale duża jest napewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 nie nie mam:mad: i szczerze mówiąc nie wiem kiedy będzie, ostatni termin jaki podawał mi Pan z MD to po 10 sierpnia no to pięknie , mi obiecali koniec sierpnia początek września, ale to dopiero ich pierwszy termin:eek:, ciekawe czy na Boże Narodzenie się doczekam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to pięknie , mi obiecali koniec sierpnia początek września, ale to dopiero ich pierwszy termin:eek:, ciekawe czy na Boże Narodzenie się doczekam:eek: ja pierwszy termin miałam na 15 maja:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja pierwszy termin miałam na 15 maja:bash: Idąc tym tropem u mnie będzie na Wielkanoc jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts