reni1980 26.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no jak zwykle nudy.................................i już, a cena fotela zajebista:yes:, no i muszę powiedzeć , że podłoga się błyszczy jak psu jajca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 cudny fotel !!!!!!!! jak dla mnie wpasował się idealnie Martuśka...pachniemy tak samo :lol2: CHLOE O widzisz :lol2: teraz jeszcze karolka dołączy, wczoraj mnie obwąchiwała jak wściekła Te akurat perfumy odkrył da mnie mój m kilka lat temu, dostałam na którąś tam rocznice ślubu, a teraz to już chyba wypsikałam z 6 flaszek od tamtej pory z przerwami oczywiście na inne no jak zwykle nudy.................................i już, a cena fotela zajebista:yes:, no i muszę powiedzeć , że podłoga się błyszczy jak psu jajca:lol2: Wielkanoc się zbliża dużymi krokami, to i podłoga się błyszczy jak te przysłowiowe psie jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No ładnie ładnie i perfumki moje ulubione Chloe(na lato polecam lżejsza wersje zielona) i mebelki tez zamawialam u pani Iwony Trzeciak i w tej samej tkaninie(tunis)i a propo imion :Karolina ,bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a propo imion :Karolina ,bardzo mi miło. Co!!?? :jawdrop: wojna będzie czy co?! :lol2: Jakie mebelki zamawiałaś? Zadowolona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Musisz koniecznie zrobić zdjęcie tej szkarady z konsolki:yes: To pewnie jest jedyna brzydka (choć celowo) rzecz w Twoim domu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Zaraz po zegarkach, perfumach i ciuszkach -ogólnie....przyznam się wam do jeszcze jednego mojego bzika :rolleyes: Mam hopla na punkcie kurtek skórzanych , a że zbliża się wiosna to trza było nabyć coś z nowej kolekcji , a że się nie mogłam zdecydować to wzięłam dwie Tylko ciii, oczywiście m nic nie wie i jakby co to one zeszłoroczne Pierwsza tradycyjna ramoneska http://img585.imageshack.us/img585/3685/83108171028320747002833.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img560.imageshack.us/img560/427/8310817102d1.jpg Uploaded with ImageShack.us I druga ze wstawkami materiału przy rękawach , ze stójką zamiast kołnierza http://img689.imageshack.us/img689/9558/8310816902d1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img29.imageshack.us/img29/7999/8310816902.jpg Uploaded with ImageShack.us Będą ze mnie jeszcze ludzie, czy już można spisać mnie na straty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Musisz koniecznie zrobić zdjęcie tej szkarady z konsolki:yes: To pewnie jest jedyna brzydka (choć celowo) rzecz w Twoim domu:D:D Teraz o ciuszkach Madziu, dajmy lalce spokój wiosna się zbliża, trza odświeżyć garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Zamawialam krzesło Luna II i ławeczke pikowana na srebrnych nozkach grubość siedliska 25 cm wysokość nozek 25 cm.Wszystko wyszło naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Super te kurtki - też uwielbiam skórzane, choć niestety nie kupuję ich często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Zamawialam krzesło Luna II i ławeczke pikowana na srebrnych nozkach grubość siedliska 25 cm wysokość nozek 25 cm.Wszystko wyszło naprawdę super! Ja też jestem z wykonania i współpracy bardzo zadowolona i szczerze polecam tego sprzedawcę Super te kurtki - też uwielbiam skórzane, choć niestety nie kupuję ich często Ja zbyt często Jeszcze o tych botkach rozkminiam aktualnie, na razie zamówiłam rozmiar do sklepu, bo mojego nie było i myślę :rolleyes: http://img832.imageshack.us/img832/3974/631871main.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 fotel piękny - idealny. Niech się ghost schowa przy nim kurtki też super... buty też. dla odmiany WKLEJ COŚ BRZYDKIEGO hahha - pewnie nawet szafka w garażu jest zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Czy to może Zara?Mierzylam je chyba w sobotę w Zarze były jeszcze cwiekowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 fotel piękny - idealny. Niech się ghost schowa przy nim kurtki też super... buty też. dla odmiany WKLEJ COŚ BRZYDKIEGO hahha - pewnie nawet szafka w garażu jest zarąbista W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska :cool:o takie http://img89.imageshack.us/img89/2741/1005m.jpg Uploaded with ImageShack.us Dizajnem z butów nie wyrywają chyba Czy to może Zara?Mierzylam je chyba w sobotę w Zarze były jeszcze cwiekowane. To nie zara, buty z River Island Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mam podobną do tej pierwszej ramoneski (moja z Zary, ale stara kolekcja, bodajże z przed roku) Ja to będę ją mieć na lata:lol2: Ja to muszę sobie kupić buty na wiosnę;) Kiedyś w Anglii pracowałam w sklepie obuwniczym Office to wtedy miałam butów na każdą okazję, teraz się w końcu zużyły i trzeba odnowić kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska Uploaded with ImageShack.us Dizajnem z butów nie wyrywają chyba To nie zara, buty z River Island Marta no co... zapewniają dobrą cyrkulację powietrza haha rolę spełniają wyśmienicie. a torebki nie masz jakiejś na oku? bo szukam, szukam inspiracji i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Martus dobrze ze mnie nie będzie na spotkaniu bo coś czuje ze tak samo byśmy były ubrane. Butki fajne, tez mam takie a kurteczke mam podobna do tej pierwszej . Fotel bardzo ładny, czy ściana w holu jest pomalowana czy to tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mam podobną do tej pierwszej ramoneski (moja z Zary, ale stara kolekcja, bodajże z przed roku) Ja to będę ją mieć na lata:lol2: Ja to muszę sobie kupić buty na wiosnę;) Kiedyś w Anglii pracowałam w sklepie obuwniczym Office to wtedy miałam butów na każdą okazję, teraz się w końcu zużyły i trzeba odnowić kolekcję Madziula ja swoich kurtek też nie wyrzucam (tych skórzanych) i też mam na lata, a to że je kolekcjonuję to już inny problem Venezia ma fajną kolekcję botków, wczoraj zmierzyłam kilka par w kolorze nude, czy jak on tam... jakiś hicior tej wiosny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A to Ty masz sklep;)? Chyba, że ja coś źle zrozumiałam, jak to ja:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.02.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fotel fajny ,ale wolałam tam Ghosta ,więc nie będę sztucznie się zachwycać Kurtki extra ,mam prawie identyczną jak ta druga (z Mango),tylko z prostym zamkiem Co do wchodzenia przez garaż ,to my też głownie tak wchodzimy ,a raczej wjeżdżamy :lol2:Natomiast moi rodzice i siostry mają głupi nawyk wchodzenia do nas przez taras (bo bliżej ).ale tak ich wyszkoliłam ,ze przychodzą z kapciami w ręku i ubierają je już na tarasie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Marta no co... zapewniają dobrą cyrkulację powietrza haha rolę spełniają wyśmienicie. a torebki nie masz jakiejś na oku? bo szukam, szukam inspiracji i nie znalazłam Duża, czy mała torebka? Martus dobrze ze mnie nie będzie na spotkaniu bo coś czuje ze tak samo byśmy były ubrane. Butki fajne, tez mam takie a kurteczke mam podobna do tej pierwszej . Fotel bardzo ładny, czy ściana w holu jest pomalowana czy to tapeta? Mario to tapeta czarna A to Ty masz sklep;)? Chyba, że ja coś źle zrozumiałam, jak to ja:D:D:yes: Sklepu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts