Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cudny fotel !!!!!!!! jak dla mnie wpasował się idealnie :yes:

Martuśka...pachniemy tak samo :lol2::lol2::lol2: CHLOE :D

O widzisz :lol2::lol2: teraz jeszcze karolka dołączy, wczoraj mnie obwąchiwała jak wściekła :lol2:

Te akurat perfumy odkrył da mnie mój m kilka lat temu, dostałam na którąś tam rocznice ślubu, a teraz to już chyba wypsikałam z 6 flaszek od tamtej pory :lol2: z przerwami oczywiście na inne :yes:

no jak zwykle nudy.................................i już, a cena fotela zajebista:yes:, no i muszę powiedzeć , że podłoga się błyszczy jak psu jajca:lol2::lol2:

Wielkanoc się zbliża dużymi krokami, to i podłoga się błyszczy jak te przysłowiowe psie jajca :lol2:

Zaraz po zegarkach, perfumach i ciuszkach -ogólnie....przyznam się wam do jeszcze jednego mojego bzika :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mam hopla na punkcie kurtek skórzanych , a że zbliża się wiosna to trza było nabyć coś z nowej kolekcji :lol2:, a że się nie mogłam zdecydować to wzięłam dwie :sick: Tylko ciii, oczywiście m nic nie wie i jakby co to one zeszłoroczne :rotfl:

Pierwsza tradycyjna ramoneska

http://img585.imageshack.us/img585/3685/83108171028320747002833.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img560.imageshack.us/img560/427/8310817102d1.jpg

I druga ze wstawkami materiału przy rękawach , ze stójką zamiast kołnierza :cool:

http://img689.imageshack.us/img689/9558/8310816902d1.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/7999/8310816902.jpg

Będą ze mnie jeszcze ludzie, czy już można spisać mnie na straty? :rotfl:

Zamawialam krzesło Luna II i ławeczke pikowana na srebrnych nozkach grubość siedliska 25 cm wysokość nozek 25 cm.Wszystko wyszło naprawdę super!

Ja też jestem z wykonania i współpracy bardzo zadowolona i szczerze polecam tego sprzedawcę :)

Super te kurtki - też uwielbiam skórzane, choć niestety nie kupuję ich często :no:

Ja zbyt często :sick:

Jeszcze o tych botkach rozkminiam aktualnie, na razie zamówiłam rozmiar do sklepu, bo mojego nie było i myślę :rolleyes::rolleyes:

http://img832.imageshack.us/img832/3974/631871main.jpg

fotel piękny - idealny. Niech się ghost schowa przy nim :D

kurtki też super... buty też.

dla odmiany WKLEJ COŚ BRZYDKIEGO hahha - pewnie nawet szafka w garażu jest zarąbista :lol2:

W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska :cool:o takie

http://img89.imageshack.us/img89/2741/1005m.jpg

Dizajnem z butów nie wyrywają chyba :lol2:

Czy to może Zara?Mierzylam je chyba w sobotę w Zarze były jeszcze cwiekowane.

To nie zara, buty z River Island

Mam podobną do tej pierwszej ramoneski (moja z Zary, ale stara kolekcja, bodajże z przed roku) Ja to będę ją mieć na lata:lol2:

Ja to muszę sobie kupić buty na wiosnę;);) Kiedyś w Anglii pracowałam w sklepie obuwniczym Office to wtedy miałam butów na każdą okazję, teraz się w końcu zużyły i trzeba odnowić kolekcję:yes:

W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska

Dizajnem z butów nie wyrywają chyba :lol2:

To nie zara, buty z River Island

Marta no co... zapewniają dobrą cyrkulację powietrza :p haha rolę spełniają wyśmienicie.

a torebki nie masz jakiejś na oku?

bo szukam, szukam inspiracji i nie znalazłam

Mam podobną do tej pierwszej ramoneski (moja z Zary, ale stara kolekcja, bodajże z przed roku) Ja to będę ją mieć na lata:lol2:

Ja to muszę sobie kupić buty na wiosnę;);) Kiedyś w Anglii pracowałam w sklepie obuwniczym Office to wtedy miałam butów na każdą okazję, teraz się w końcu zużyły i trzeba odnowić kolekcję:yes:

Madziula ja swoich kurtek też nie wyrzucam (tych skórzanych) i też mam na lata, a to że je kolekcjonuję to już inny problem :lol2:

Venezia ma fajną kolekcję botków, wczoraj zmierzyłam kilka par w kolorze nude, czy jak on tam... jakiś hicior tej wiosny będzie :cool:

Fotel fajny :yes:,ale wolałam tam Ghosta ,więc nie będę sztucznie się zachwycać ;)

Kurtki extra :cool:,mam prawie identyczną jak ta druga (z Mango),tylko z prostym zamkiem :)

Co do wchodzenia przez garaż ,to my też głownie tak wchodzimy ,a raczej wjeżdżamy :lol2:Natomiast moi rodzice i siostry mają głupi nawyk wchodzenia do nas przez taras (bo bliżej );).ale tak ich wyszkoliłam ,ze przychodzą z kapciami w ręku i ubierają je już na tarasie :lol2::lol2:

Marta no co... zapewniają dobrą cyrkulację powietrza :p haha rolę spełniają wyśmienicie.

a torebki nie masz jakiejś na oku?

bo szukam, szukam inspiracji i nie znalazłam

Duża, czy mała torebka? :cool:

Martus dobrze ze mnie nie będzie na spotkaniu bo coś czuje ze tak samo byśmy były ubrane. Butki fajne, tez mam takie :) a kurteczke mam podobna do tej pierwszej . Fotel bardzo ładny, czy ściana w holu jest pomalowana czy to tapeta?

Mario to tapeta czarna :yes:

A to Ty masz sklep;)? Chyba, że ja coś źle zrozumiałam, jak to ja:D:D:yes:

Sklepu nie mam :cool: