Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fotel fajny :yes:,ale wolałam tam Ghosta ,więc nie będę sztucznie się zachwycać ;)

Kurtki extra :cool:,mam prawie identyczną jak ta druga (z Mango),tylko z prostym zamkiem :)

Co do wchodzenia przez garaż ,to my też głownie tak wchodzimy ,a raczej wjeżdżamy :lol2:Natomiast moi rodzice i siostry mają głupi nawyk wchodzenia do nas przez taras (bo bliżej );).ale tak ich wyszkoliłam ,ze przychodzą z kapciami w ręku i ubierają je już na tarasie :lol2::lol2:

No to nieźle je wyszkoliłaś :lol2::lol2:

Ja uważam że jedno i drugie krzesło wyglądało tam w miarę dobrze, z tą różnicą że gohst mi obijał okrutnie ścianę, a fotelik nie :D

Jak by wyjąć te wszystkie szmatki z garderoby to i sklep można założyć :)

Może by otworzyć jakiś internetowy :rolleyes::razz::lol2:

A tak w ogóle jak już gadamy o tej wiośnie, to Martuśka proszę daj mi kopa i motywację, żebym tyle nie żarła :lol2::lol2: Od rana zjadłam chyba taką wielką czekoladę :(:D Przytyłam przez zimę ze 3 kilo:bash::bash: niby teraz waże 46 kilo (ale ja karzełek jestem) więc czuję się z tym bardzo źle i mam wrażenie, że każdy to widzi:(

Ty pewnie szprycha jesteś, bo ciągle jadasz tak zdrowo więc może zmotywujesz koleżankę:yes: Niby u nas w domu też jemy ok (pisałam kiedyś o mężu maniaku:D), ale ostatnio nie mogę się powstrzymać i potrzebuję dobrego kopa:D:D :hug::hug:

Magdzinska, spokojnie, jak tylko słoneczko wyjrzy, nie trzeba będzie poprawiać nastroju czekoladą, to i figura szybko wróci do normy :yes:

Mało ważysz, więc tragedii nie ma, pewnie nadal dobrze wyglądasz :yes: ale wiem o co chodzi, bo ja też niezbyt wysoka i każdy kilogram więcej zawsze było po mnie widać :yes:

Faktycznie przypomina Cruelle :eek:, ale wiesz co jest najgorsze? :eek:, że dostałam ją od moich pracownic :eek: Myślisz że to jakaś aluzja co do mojej osoby :eek::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

:lol2::lol2::lol2::lol2:

No właśnie przeczytałam wcześniej że dostałaś ją od swoich pracownic i pomyśłam, że może to ukryta aluzja ;) :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Jak zwykle przytargałaś fajne szmatki :yes:

Oooo i nasza zguba się znalazła:wiggle: Cześć Martuś :hug::hug:

Fotelik przepiękny:jawdrop::jawdrop:i pasuje tam jak ulał. :yes: Jakość tez na pewno dobra, bo mam z tej firmy łózko w sypialni i jeden fotelik- wszystko super:D

Ciuszki fajne- szczególnie ta druga kurteczka:cool:

Jak się ma Twoje biureczko? Wyobraź sobie, ze jak Cię nie było, ja złożyłam zamówienie na gabinet- biblioteka i biurko :yes:

Biblioteka będzie ecru, a biurko czarne z bielonym blatemhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif aktualnie poszukuję jakiegoś czarnego krzesełka do biurka i nic nie mogę znaleźć:bash:

A gdzie jest moja Monia z Krakowa? tak tęskniła, wydzwaniała żebym wracała na fm i co?! :lol2: O ciuszkach bym pogadała:cool: Monia wracaj :mad:
no jestem:yes::yes::yes::yes: musialam nadrobić prawie 9 stron pogaduch . jak wrociłas to pełną gębą:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Super te kurtki - też uwielbiam skórzane, choć niestety nie kupuję ich często :no:
Marta ja mam tą pierwszą podobną . tylko ze srebnymi suwakami:yes: noszę do kamizelek futrzanych:yes::yes::yes::yes:

s masz?????? kupiłas tą koszulkę IT,s girl. ja mam :yes::yes::yes::yes: super jest.

W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska :cool:o takie

http://img89.imageshack.us/img89/2741/1005m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dizajnem z butów nie wyrywają chyba :lol2:

To nie zara, buty z River Island

my też garażem :yes::yes::yes::yes: tylko mam 1 wieszak na ubranie i szafkę na buty:yes:

a u nas ni ma River Island:(:(:(:(:( bardzo żaluję , bo ciuchy są prześwietne.... i dodatki. kiedyś było male stoisko w domu towarowym Galeria Centrum.... ale GC zlikwidowali. Otwierają nową galerię to i może RI będzie:yes::yes::yes::yes: ja jeszcze Top shop chcę:D

Martulka dzwoniłaś do tego hotelu gdzie mamy imprezować :stirthepot: 31 maja ??? Podpytać o pokoje itp. ???

Dzięki za perfumy :hug:

Jak Bartuś ???

:bye:

ale cie Marta wywącham na zjezdzie . To chloe mnie wkręciło:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

ja mam Lolitę od wielu lat raz taka ( lato)http://i.iperfumy.pl/detail/4/lolita-lempicka/lollolw_aedp/lolita-lempicka-lolita-lempicka-woda-perfumowana-dla-kobiet___2.jpg

a jak zimniej tahttp://wizaz.pl/kosmetyki/foto/15043_250.jpg:D

cześć Marta:yes::yes::yes::yes::yes::yes: tęskniłam

Monia moja koleżanka polowała kilka lat temu na Lolitę i nie mogła jej kupić w Polsce :roll: Musiała ściągać z UK.

Ja mam 3 ulubione zapachy :rolleyes: Versace Bright Crystal, Gucci Rush2, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. W tej właśnie kolejności :D Muszę mieć zawsze 3 bo nigdy nie wiem na jaki zapach będę miała ochotę :p

Ja od jakiś 2-3 lat jestem zakochana w tym zapochu givenchy pley :D

http://img836.imageshack.us/img836/6139/givenchyplayforheredp.jpg

To moje podstawowe a dla odpiany w tzw. miedzyczasie używam przerożnych m.in właśnie Versace Bright Crystal ;)

http://img809.imageshack.us/img809/695/iversacebrightcrystalwo.jpg

ten zapach lubię już chyba od 6 lat :eek: Jakaś wierna zapoachom jestem :lol2: ale odmiany i poszukiwania też lubię :D

Dzisiaj zamóiłam juz te Twoje Marta :D

Monia moja koleżanka polowała kilka lat temu na Lolitę i nie mogła jej kupić w Polsce :roll: Musiała ściągać z UK.

Ja mam 3 ulubione zapachy :rolleyes: Versace Bright Crystal, Gucci Rush2, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. W tej właśnie kolejności :D Muszę mieć zawsze 3 bo nigdy nie wiem na jaki zapach będę miała ochotę :p

Ślęzanka

ja mam taka samą liste perfum :yes::yes:

jesz dolce gabana light blue i dior adict