mariomili 26.02.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sklepu nie mam Jak by wyjąć te wszystkie szmatki z garderoby to i sklep można założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fotel fajny ,ale wolałam tam Ghosta ,więc nie będę sztucznie się zachwycać Kurtki extra ,mam prawie identyczną jak ta druga (z Mango),tylko z prostym zamkiem Co do wchodzenia przez garaż ,to my też głownie tak wchodzimy ,a raczej wjeżdżamy :lol2:Natomiast moi rodzice i siostry mają głupi nawyk wchodzenia do nas przez taras (bo bliżej ).ale tak ich wyszkoliłam ,ze przychodzą z kapciami w ręku i ubierają je już na tarasie :lol2: No to nieźle je wyszkoliłaś :lol2: Ja uważam że jedno i drugie krzesło wyglądało tam w miarę dobrze, z tą różnicą że gohst mi obijał okrutnie ścianę, a fotelik nie Jak by wyjąć te wszystkie szmatki z garderoby to i sklep można założyć Może by otworzyć jakiś internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jak by wyjąć te wszystkie szmatki z garderoby to i sklep można założyć :lol2: Emilka pewnie masz rację - jak tak czytam Martuśkę to mam wrażenie, że ona co sezon wymienia całą garderobę I okrutnie jej zazdroszczę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A tak w ogóle jak już gadamy o tej wiośnie, to Martuśka proszę daj mi kopa i motywację, żebym tyle nie żarła :lol2: Od rana zjadłam chyba taką wielką czekoladę Przytyłam przez zimę ze 3 kilo:bash: niby teraz waże 46 kilo (ale ja karzełek jestem) więc czuję się z tym bardzo źle i mam wrażenie, że każdy to widzi:( Ty pewnie szprycha jesteś, bo ciągle jadasz tak zdrowo więc może zmotywujesz koleżankę Niby u nas w domu też jemy ok (pisałam kiedyś o mężu maniaku:D), ale ostatnio nie mogę się powstrzymać i potrzebuję dobrego kopa:D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Madziula, teraz jadę do kościoła....ale jak wrócę to Ci dupsko przetrzepie całą czekoladę bój się Boga ;) 46 kg oj weź mi nie zwracaj gitary i mnie nie denerwuj ;)jedz tą czekoladę nawet tonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Magdzinska, spokojnie, jak tylko słoneczko wyjrzy, nie trzeba będzie poprawiać nastroju czekoladą, to i figura szybko wróci do normy Mało ważysz, więc tragedii nie ma, pewnie nadal dobrze wyglądasz ale wiem o co chodzi, bo ja też niezbyt wysoka i każdy kilogram więcej zawsze było po mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Faktycznie przypomina Cruelle , ale wiesz co jest najgorsze? , że dostałam ją od moich pracownic Myślisz że to jakaś aluzja co do mojej osoby :jawdrop: :lol2::lol2: No właśnie przeczytałam wcześniej że dostałaś ją od swoich pracownic i pomyśłam, że może to ukryta aluzja :lol2::lol2: Jak zwykle przytargałaś fajne szmatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 46 kilo -156 cm więc teraz wszystko jasne- do chudzinek nie należę:D Gruba nie jestem, ale nie chuda- a ja lubie chude:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 46 kilo -156 cm więc teraz wszystko jasne- do chudzinek nie należę:D :rotfl::rotfl:no nie wytrzymam :rotfl:,normalnie zawodnik sumo :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oooo i nasza zguba się znalazła:wiggle: Cześć Martuś :hug: Fotelik przepiękny:jawdrop::jawdrop:i pasuje tam jak ulał. Jakość tez na pewno dobra, bo mam z tej firmy łózko w sypialni i jeden fotelik- wszystko super:D Ciuszki fajne- szczególnie ta druga kurteczka:cool: Jak się ma Twoje biureczko? Wyobraź sobie, ze jak Cię nie było, ja złożyłam zamówienie na gabinet- biblioteka i biurko Biblioteka będzie ecru, a biurko czarne z bielonym blatemhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif aktualnie poszukuję jakiegoś czarnego krzesełka do biurka i nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 46 kilo -156 cm więc teraz wszystko jasne- do chudzinek nie należę:D Gruba nie jestem, ale nie chuda- a ja lubie chude:yes: Magdzińska to w takim razie ja Ci podpasuję :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Martulka dzwoniłaś do tego hotelu gdzie mamy imprezować 31 maja ??? Podpytać o pokoje itp. ??? Dzięki za perfumy Jak Bartuś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A gdzie jest moja Monia z Krakowa? tak tęskniła, wydzwaniała żebym wracała na fm i co?! O ciuszkach bym pogadała:cool: Monia wracaj no jestem:yes::yes: musialam nadrobić prawie 9 stron pogaduch . jak wrociłas to pełną gębą:lol2::lol2: Super te kurtki - też uwielbiam skórzane, choć niestety nie kupuję ich często Marta ja mam tą pierwszą podobną . tylko ze srebnymi suwakami:yes: noszę do kamizelek futrzanych:yes::yes: s masz?????? kupiłas tą koszulkę IT,s girl. ja mam :yes::yes: super jest. W garażu mam dwie zarąbiste szafki na bieżące buty z jyska :cool:o takie http://img89.imageshack.us/img89/2741/1005m.jpg Uploaded with ImageShack.us Dizajnem z butów nie wyrywają chyba To nie zara, buty z River Island my też garażem :yes::yes: tylko mam 1 wieszak na ubranie i szafkę na buty:yes: a u nas ni ma River Island:(:(:( bardzo żaluję , bo ciuchy są prześwietne.... i dodatki. kiedyś było male stoisko w domu towarowym Galeria Centrum.... ale GC zlikwidowali. Otwierają nową galerię to i może RI będzie:yes::yes: ja jeszcze Top shop chcę Martulka dzwoniłaś do tego hotelu gdzie mamy imprezować 31 maja ??? Podpytać o pokoje itp. ??? Dzięki za perfumy Jak Bartuś ??? ale cie Marta wywącham na zjezdzie . To chloe mnie wkręciło:lol2::lol2::lol2::lol2: ja mam Lolitę od wielu lat raz taka ( lato)http://i.iperfumy.pl/detail/4/lolita-lempicka/lollolw_aedp/lolita-lempicka-lolita-lempicka-woda-perfumowana-dla-kobiet___2.jpg a jak zimniej tahttp://wizaz.pl/kosmetyki/foto/15043_250.jpg cześć Marta:yes::yes::yes: tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Monia moja koleżanka polowała kilka lat temu na Lolitę i nie mogła jej kupić w Polsce Musiała ściągać z UK. Ja mam 3 ulubione zapachy Versace Bright Crystal, Gucci Rush2, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. W tej właśnie kolejności Muszę mieć zawsze 3 bo nigdy nie wiem na jaki zapach będę miała ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja od jakiś 2-3 lat jestem zakochana w tym zapochu givenchy pley http://img836.imageshack.us/img836/6139/givenchyplayforheredp.jpg To moje podstawowe a dla odpiany w tzw. miedzyczasie używam przerożnych m.in właśnie Versace Bright Crystal http://img809.imageshack.us/img809/695/iversacebrightcrystalwo.jpg ten zapach lubię już chyba od 6 lat Jakaś wierna zapoachom jestem ale odmiany i poszukiwania też lubię Dzisiaj zamóiłam juz te Twoje Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Monia moja koleżanka polowała kilka lat temu na Lolitę i nie mogła jej kupić w Polsce Musiała ściągać z UK. Ja mam 3 ulubione zapachy Versace Bright Crystal, Gucci Rush2, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. W tej właśnie kolejności Muszę mieć zawsze 3 bo nigdy nie wiem na jaki zapach będę miała ochotę Ślęzanka ja mam taka samą liste perfum :yes: jesz dolce gabana light blue i dior adict Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko jak dla mnie Versace jest dość ulotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko jak dla mnie Versace jest dość ulotny Karolcia ja też jestem wierna tym 3 zapachom ale poszukuję wciąż nowych Póki co nic nie zapadło mi głęboko w serce jak te 3 Karolek fajnie że mamy ten sam nos do zapachów Jak dla mnie najbardziej trwały jest Gucci Rush2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ślężanka wypróbuj dolce gabane powinna ci się spodobac a co do rusha 2 to się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ślężanka wypróbuj dolce gabane powinna ci się spodobac a co do rusha 2 to się zgodzę Dzięki Karolek Zarejestrowałam wygląd buteleczki i jak będę w perfumerii to obwącham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts