Magdzinska 26.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Z krzaczastych nóżek, przeskoczyć na temat perfum- to jest magia Forum Muratora:lol2::lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.02.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A ja uwielbiam TEN zapach ,ale nie każdemu się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Monia moja koleżanka polowała kilka lat temu na Lolitę i nie mogła jej kupić w Polsce Musiała ściągać z UK. Ja mam 3 ulubione zapachy Versace Bright Crystal, Gucci Rush2, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. W tej właśnie kolejności Muszę mieć zawsze 3 bo nigdy nie wiem na jaki zapach będę miała ochotę wszystkie są takie delikatne. sdliczne Rush 1 i 2 uzywalam przed moja Lolita:yes: A ja uwielbiam TEN zapach ,ale nie każdemu się spodoba te to zapach mojej przyjaciolki, ale przerzuciła się na te i bardzo do niej pasuja są boskiehttp://cf4.souqcdn.com/item/2013/02/17/49/77/25/8/item_M_4977258_1625711.jpg marta a ty gdzie ????????ja zaraz meczyk ide oglądac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fotel sie super wpasowal przy konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 wszystkie są takie delikatne. sdliczne Rush 1 i 2 uzywalam przed moja Lolita:yes: Ja nie toleruję Rush 1 Mój m kupił mi przez pomyłkę 1 i oddałam koleżance bo źle się w nich czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A kto ogląda teraz Prawo Agaty?- bo ja tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 w tzw. miedzyczasie używam przerożnych m.in właśnie Versace Bright Crystal http://img809.imageshack.us/img809/695/iversacebrightcrystalwo.jpg To również mój zapach od kilku lat, kończę właśnie kolejne opakowanie, choć jak pisze Karolek jego ogromną wadą jest to, że jest ulotny. Teraz czas na zmiany, chciałabym coś podobnego, ale jednak bardziej trwałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Magdzinska, spokojnie, jak tylko słoneczko wyjrzy, nie trzeba będzie poprawiać nastroju czekoladą, to i figura szybko wróci do normy Mało ważysz, więc tragedii nie ma, pewnie nadal dobrze wyglądasz ale wiem o co chodzi, bo ja też niezbyt wysoka i każdy kilogram więcej zawsze było po mnie widać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Martuś ,fotelik 1klasa!! idealnie się wkomponował..tak własnie miało być.to miejsce na niego czekalo:yes:a perfumiki bardzo lubię takie http://2.bp.blogspot.com/-Q9Mvc9lQ7iU/ULEYIO-fOyI/AAAAAAAABcc/n97I2pWzS9M/s1600/idole+armani+flakon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja perfum mam dużo a to dzieki mojej teściowej ktora zawsze mi kupuje jakies fajne, zawsze mam ten zakup z głowy:D Versace rózowe te które Ilonka i Karola mają uwielbiam, już mi się konczą fajne sa Chanel Allure Sensuelle- tych czesto używam do pracy,żaden facet nie przeszedł obojętnie:D, armani code, gucci by gucci. To tylko kilka buteleczek które zdobią moją półeczke. Muszę sie do tesciowej uśmiechnąć, ostatnio mi kupila ale jakies kwiatowe, nie lubie takich zapachow:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzięki Karolek Zarejestrowałam wygląd buteleczki i jak będę w perfumerii to obwącham Ślężankaaaaaaaaaaa machnęłam się miałam na myśli dolce gabane the onehttp://www.iperfumy.pl/dolce-gabbana/the-one-woda-perfumowana-dla-kobiet/?gclid=CPK3m6mD1bUCFYdb3godLxwA9g light blue to mężowa którą uwielbiam ja ogólnie lubię cukierkowe zapachy :D nie przepada za kwiatowymi:( koffam choparda wisha ale skurczybyk nie jest trwały:( http://alejka.pl/wish-woda-perfumowana-50-ml.html zapomniałam od kilku lat używam euphoria calvin klein http://recenzjeperfum.blog.onet.pl/2011/02/08/calvin-klein-euphoria/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja znow wole swieze, nie slodkienp versace versense dkny be delicious i fresh blossomissey miyake eau de issey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pozwolę sobie sprowadzić towarzystwo na ziemię z tych wonnych oparów To jak z tym naszym sabatem? Jakie są końcowe ustalenia? Proszę mnie uświadomić Mamy coś rezerwować? Bo koniec maja tuż tuż, a ja nie chcę się zorientować za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Miałaś udział kamiku olbrzymi w tym moim wyborze są boskiehttp://cf4.souqcdn.com/item/2013/02/17/49/77/25/8/item_M_4977258_1625711.jpg Potwierdzam, sa baskie.. To jak z tym naszym sabatem? Jakie są końcowe ustalenia? Proszę mnie uświadomić Mamy coś rezerwować? Bo koniec maja tuż tuż, a ja nie chcę się zorientować za późno. Ja sie podlaczam pod pytanie.. Caly czas licze, ze uda mi sie do Was dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cześć wszystkim:) Jak tu u mnie dzisiaj pięknie pachnie ooooohhhhh:rolleyes::rolleyes: Nie rozpiszę się w temacie perfum i ciuszków, bo: Wpadałam teraz na minutkę, bo mam dziś dzień w rozjazdach z moim brzdącem- chorym!!!! znowu!!!! Nie wiem co się dzieję wczoraj pediatra nic nie stwierdził, powiedział że infekcja....Kolejna? W tak krótkim czasie, to zawsze było takie zdrowe dziecko! Co się dzieję! A ta wysoka temperatura skąd? 100 pytań do....a odpowiedzi od Pana nie znam, a coś mi moje matczyne serce podpowiada żeby to lepiej zbadać I dziś mam zamiar to zrobić Co do zjazdu proszę, niech ktoś mi prześle raz jeszcze linka z tym pensjonatem, postaram się zadzwonić i zapytać czy w tym czasie będzie możliwość rezerwacji tylu miejsc, cobyśmy mogły zacząć rezerwować pokoje:cool: Zadzwonię tam jak wrócę z wizyt u specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Zdrowka dla Bartusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Trochę mnie nie było i nie wiem czy jestem na bieżąco:rolleyes:... ale pamiętam, że było postanowione, że jest to hotel AGAT http://www.hotelagat.pl/index.php?id=8. Od razu zrobiłam rezerwację i zapomniałam o sprawie, a Wy się teraz pytacie na czym stanęło??? Nic nie rozumiem... Powrotu do zdrowia Młodemu życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Rasiu, a pytałaś czy w tym naszym terminie będzie więcej wolnych pokoi? Chyba to o tym hotelu była mowa....już i mi się pokićkało Jak dla mnie to miejsce jest ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A! już sobie przypomniałam to ten hotel bo widzę są 4 pokoje 3osobowe a ja właśnie chciałam tą trójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 marta a może coś mlodemu z zebami. dzieciaki często goraczkuja jak im zęby rosną napisz pozniej co z Bartusiem :yes::yes::D:D:D:D a Szefowa to już dawno jest obłozona:yes::lol2::lol2: Karolka ma macać półdupki.ja wyżej co nie co......:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts