isa99 27.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja od jakiś 2-3 lat jestem zakochana w tym zapochu givenchy pley http://img836.imageshack.us/img836/6139/givenchyplayforheredp.jpg To moje podstawowe a dla odpiany w tzw. miedzyczasie używam przerożnych m.in właśnie Versace Bright Crystal http://img809.imageshack.us/img809/695/iversacebrightcrystalwo.jpg ten zapach lubię już chyba od 6 lat Jakaś wierna zapoachom jestem ale odmiany i poszukiwania też lubię Dzisiaj zamóiłam juz te Twoje Marta Kurcze Karolka, ten pierwszy to mój the best ten drugi też lubię muszę sprawdzić w takim razie jak pachnie ten od Martusi bo mam podobne preferencje zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej kochane co by odciążyć Marjelkę która buja sie po lekarzach z chorym dzieckiem Zadzwoniła, i ustaliłam wszytko Pokoje dostępne są Na ten moment nie ma żadnego wesela Pokoje są w zupełnie innym skrzydle niz imprezy i nic nie słychać , nawet jezeli coś się tam odbywa. Pokoje rezerwujemy indywidualnie, chyba,ze ktoś chce pokój 2 lub 3 osobowy to wtedy dogadujemy się z sublokarorkami i jedna z nich robi przelew i się rozliczja Nie robimy rezerwacji grumpowej, bo lepiej niech każdy za siebie odpowiada, wpłąca kasę będzi emniej zamieszania. Moza rezerwować telefonicznie, pan wysyła na maila potwierdzenie, wpłacamy kase i po sprawie. Jak będziecie tam dzwonić mówcie,ze chodzi o zjazd forumowy zebyśmy były w tym jednym skrzydle Ja juz zarezerowałam jedynkę, Saly też ma jedynkę DO DZIEŁA! NARAZIE POKOJE WOLNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Trochę mnie nie było i nie wiem czy jestem na bieżąco:rolleyes:... ale pamiętam, że było postanowione, że jest to hotel AGAT http://www.hotelagat.pl/index.php?id=8. Od razu zrobiłam rezerwację i zapomniałam o sprawie, a Wy się teraz pytacie na czym stanęło??? Nic nie rozumiem... Powrotu do zdrowia Młodemu życzę.. Rasia, dobre to nie wiesz jak z naszymi dziewczynami jest no to teraz już nie ma wyjścia - musimy brać to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Karolka, jak rezerwowałaś?jedną dobę - z piątku na sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 isa99 no to proszę dzwonić, pisać rezerwować My z Saly tez juz przed chwilką zarezerwowałyśmy Wiec nie ma odwroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Tak na jedną noc z piatku na sobotę Czyli z 31 maja na 1 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no ja muszę tylko uzgodnić czy jedynka czy z kimś bo chyba się z Dalią umawiałam ale nie wiem czy to aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.02.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Juz rezerwujemy? Ojej...to ja tez rezerwuje trójkę Kochane, potrzebuję Waszych mądrych głów do pomocy...wpadniecie do mnie na małą burze mózgów? Sorki za OT:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.02.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no ja muszę tylko uzgodnić czy jedynka czy z kimś bo chyba się z Dalią umawiałam ale nie wiem czy to aktualne nadal aktualne, jeśli jeszcze zdania nie zmieniłaś . to która dzwoni i rezerwuje bo ja dziś to na szybko u mnie też choróbska i jeszcze lęcę na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mogę rezerwować, bo ja dziś wyjątkowo więcej czasu mam - wolne - tylko rezerwujemy dwójkę? czy jeszcze kogoś do kompanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A ktoś mnie przygarnie do pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.02.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dziewczynki moje z wielkim żalem ale muszę wnioskować o wykreślenie mnie z udziału w operacji "różowa landryna"....może za rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mogę rezerwować, bo ja dziś wyjątkowo więcej czasu mam - wolne - tylko rezerwujemy dwójkę? czy jeszcze kogoś do kompanii? ok to rezerwuj narendil chce sie dołączyć do kogoś A ktoś mnie przygarnie do pokoju? jak masz ochotę ze mną i issą99 i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 to co Narendil? mam rezerwować trójkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A ktoś mnie przygarnie do pokoju? ja bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 to co Narendil? mam rezerwować trójkę? Dzięki! Ale jako, że pewnie z ivy będę jechać jednym transportem publicznym, to: ja bardzo chętnie Tylko, ivy, dobierzmy jeszcze jakąś duszyczkę, oki? Przepraszam, ale liczę teraz każdą złotówkę. Pasuje Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dzięki! Ale jako, że pewnie z ivy będę jechać jednym transportem publicznym, to: Tylko, ivy, dobierzmy jeszcze jakąś duszyczkę, oki? Przepraszam, ale liczę teraz każdą złotówkę. Pasuje Ci to? Jak najbardziej Jestem otwarta na trójkąciki u mnie tez to dośc istotne, tydzień wczesniej mam komunię chrześnicy mojego P. wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Martusia mam prośbę Na wizji lokalnej jaką u Ciebie odbyłam widziałap plac zabaw Bartusia. Chcę zrobić dla Julki podwójną huśtawkę, daj mi kochana namiar na wykonawcę swojego cio???? I co powiedział lekarz??? Coś się z Bartusiem wyjaśniło? Pamietaj jakby co o mojej Pani doktor, Pani doktor Wyskwar-Zaborek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 czy załapię się na jakąś trójkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Mirelka, trójek Ci u nas dostatek do wyboru do koloru - może u nas - ja na razie wstrzymałam się z rezerwacją do jutra bo może będą jeszcze jakieś chętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts