Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Cieszę się ,że z Bartkiem już lepiej :yes::yes:

I popieram ,że nie zamierzasz tego tak zostawić .Doktorkowi należy się nauczka :mad:

Buziole :hug:

Dzięki Oluś :hug:

Doktorek :lol2:

ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić?

ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało:lol2:

ehh dobra wygadałam się

Madziu zakończ tą przyjaźń :lol2:

Ja za te pieniądze nawet działki nie kupiłam :rolleyes:

:lol2::lol2::lol2: garnier :yes: dobre i frytka blondi:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Jaja jak berety :rotfl:

Mam bardzo dobrą wiadomość :), którą jestem Wam winna po ostatnich przejściach. Byliśmy dzisiaj u lekarza i.............

Uszy Bartosza są w jak najlepszym porządku :wave:

Z tego szczęścia kupiłam sobie kolejną trylogię, tym razem Milenium :lol:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam bardzo dobrą wiadomość :), którą jestem Wam winna po ostatnich przejściach. Byliśmy dzisiaj u lekarza i.............

Uszy Bartosza są w jak najlepszym porządku :wave:

Super wieści :wave:

Z tego szczęścia kupiłam sobie kolejną trylogię, tym razem Milenium :lol:

Zobacz do mnie ,co ja planuję kupić po przyjeździe do Pl :lol2::lol2::lol2:

dzięki MarJel za rade z tymi lampami dobrze ze dwie starcza bo one wcale nie tanie.Piszecie o lekarzach to dwa lata temu miałam horror budze sie rano do pracy zagladam do małej ok ide drugi raz a ona białka na wierzchu drgawki szybko po karetke dzwonimy dostała momentalnie wysokiej goraczki lekarz z karetki dał jej czopki biora nas do szpitala małej juz lepiej a pani doktor postawiła diagnoze ze mała nerwowa,druga diagnoza cos złego jej sie sniło a trzecia ze sie niewyspała a była godzina prawie 5 rano myslałam ze ta babe zaj... krowa przepisała lekarstwa pytamy sie co było małej a ona ze niewie maz na internet co przepisała 2 takie same antybiotyki ,my odrazy prywatnie do naszej doktorki zakazała to podawac najpierw badania i tak lecza nasze dzieciaczki

Basiu, współczuję przeżyć:eek: Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło....:hug:

wiosna idzie - Greya czytajcie a nie Millenium :p :lol2: hahah

Greya, chcę dzisiaj skończyć, została mi połowa 3 części :p Dla tego też się dzisiaj żegnam miłe Panie... Bartuś śpi, w kominku strzela, herbatka stygnie i książka czeka:) :lol2::lol2:

Basiu, współczuję przeżyć:eek: Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło....:hug:

Greya, chcę dzisiaj skończyć, została mi połowa 3 części :p Dla tego też się dzisiaj żegnam miłe Panie... Bartuś śpi, w kominku strzela, herbatka stygnie i książka czeka:) :lol2::lol2:

to później Cross hehe ten sam typ "książki" :)

No proszę :p Paniusia czyta książeczkę przy strzelającym kominku a ja czytałam siedząc na szafce kuchennej przy okapie aby męża nie obudzić :lol2:

Czytałam wpis o donicach - szkoda bo świetne były :( Martuś okrywałaś jakoś wrzosy na zimę?

ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić?

ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało:lol2:

ehh dobra wygadałam się

Ciiiiii!!!!!!!

mój mąż nie może się dowiedzieć że się nie da

on cały czas żyje złudzeniami :lol2::lol2::lol2:

Wy czytacie jakieś książki o seksie sado- maso, a ja delektuje się kolejną częścią super fantastyki "Gra o tron":D Polecam.

Pisałam kiedyś, że oglądałam serial na HBO nakręcony na podstawie książek (uznany zresztą jako jeden z najlepszych seriali:yes:) a teraz czytam kolejną część:yes: Seksu też jest tam dużo, nawet bardzo:lol2::lol2::lol2:

Jak skończę to może pomyślę nad tym Millenium bo kryminały też lubię :yes:

ja nawet na ten temat z mężem nie rozmawiam - u nas sprawdza się jak do tej pory metoda "małych kroczków"

czyli nie planujemy wspólnie wydatków, tylko mąż płaci za kolejne zakupy, a że nie cierpi żadnych zestawień to pewnie nawet nie wie ile wydał do tej pory

Gdyby wiedział, to już teraz dostałby zawału :cool:

czasem tylko mnie pyta:a starczy .... na stan surowy?

a ja na to: tak, kochanie, starczy :yes::cool:

niech żyje jak najdłużej złudzeniami

ja tam mam wszystko policzone, i raczej nic mnie nie zaskoczy - nie po to od 0,5 roku cięgiem na fm siedzę :lol2:

Cytat Napisał MagdaBartek Zobacz post

ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało

ehh dobra wygadałam się

My też tak myśleliśmy, a Wy nie???? To tylko my tacy naiwni byliśmy?????

My też tak myśleliśmy, a Wy nie???? To tylko my tacy naiwni byliśmy?????

nooo, ja od razu jak oglądałam projekty to sprawdzałam szacunkowe koszty budowy

wiadomo, że to +/- ale jak pisze 450 tysi , to raczej cudów nie ma - za 200 się nie wybuduje :cool:

raczej jak się popuści wodze wyobraźni to może wyjść tylko więcej :D