MarJel 04.03.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cieszę się ,że z Bartkiem już lepiej :yes: I popieram ,że nie zamierzasz tego tak zostawić .Doktorkowi należy się nauczka Buziole Dzięki Oluś Doktorek ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić? ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało:lol2: ehh dobra wygadałam się Madziu zakończ tą przyjaźń Ja za te pieniądze nawet działki nie kupiłam :lol2: garnier dobre i frytka blondi:lol2::lol2::lol2: Jaja jak berety Mam bardzo dobrą wiadomość , którą jestem Wam winna po ostatnich przejściach. Byliśmy dzisiaj u lekarza i............. Uszy Bartosza są w jak najlepszym porządku Z tego szczęścia kupiłam sobie kolejną trylogię, tym razem Milenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam bardzo dobrą wiadomość , którą jestem Wam winna po ostatnich przejściach. Byliśmy dzisiaj u lekarza i............. Uszy Bartosza są w jak najlepszym porządku Super wieści Z tego szczęścia kupiłam sobie kolejną trylogię, tym razem Milenium Zobacz do mnie ,co ja planuję kupić po przyjeździe do Pl :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 super wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Super wieści Zobacz do mnie ,co ja planuję kupić po przyjeździe do Pl :lol2: Już byłam i skomentowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 04.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 dzięki MarJel za rade z tymi lampami dobrze ze dwie starcza bo one wcale nie tanie.Piszecie o lekarzach to dwa lata temu miałam horror budze sie rano do pracy zagladam do małej ok ide drugi raz a ona białka na wierzchu drgawki szybko po karetke dzwonimy dostała momentalnie wysokiej goraczki lekarz z karetki dał jej czopki biora nas do szpitala małej juz lepiej a pani doktor postawiła diagnoze ze mała nerwowa,druga diagnoza cos złego jej sie sniło a trzecia ze sie niewyspała a była godzina prawie 5 rano myslałam ze ta babe zaj... krowa przepisała lekarstwa pytamy sie co było małej a ona ze niewie maz na internet co przepisała 2 takie same antybiotyki ,my odrazy prywatnie do naszej doktorki zakazała to podawac najpierw badania i tak lecza nasze dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 wiosna idzie - Greya czytajcie a nie Millenium hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Basiu, współczuję przeżyć Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło.... wiosna idzie - Greya czytajcie a nie Millenium hahah Greya, chcę dzisiaj skończyć, została mi połowa 3 części Dla tego też się dzisiaj żegnam miłe Panie... Bartuś śpi, w kominku strzela, herbatka stygnie i książka czeka:) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Basiu, współczuję przeżyć Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło.... Greya, chcę dzisiaj skończyć, została mi połowa 3 części Dla tego też się dzisiaj żegnam miłe Panie... Bartuś śpi, w kominku strzela, herbatka stygnie i książka czeka:) :lol2: to później Cross hehe ten sam typ "książki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Basiu, współczuję przeżyć Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło.... Greya, chcę dzisiaj skończyć, została mi połowa 3 części Dla tego też się dzisiaj żegnam miłe Panie... Bartuś śpi, w kominku strzela, herbatka stygnie i książka czeka:) :lol2: No proszę Paniusia czyta książeczkę przy strzelającym kominku a ja czytałam siedząc na szafce kuchennej przy okapie aby męża nie obudzić Czytałam wpis o donicach - szkoda bo świetne były Martuś okrywałaś jakoś wrzosy na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Martus ja tez czytam Greya 3 czesc i jestem na 315 stronie:D ale tak mnie wkurza ta Ana ze mi brak slow:bash: Buziaki dla Bartusia, super ze minelo zapalenie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 04.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 zapomniałam sie zapytac białe listwy gdzie najlepiej kupic czy u stolarza zamówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Martus ja tez czytam Greya 3 czesc i jestem na 315 stronie:D ale tak mnie wkurza ta Ana ze mi brak slow:bash: Buziaki dla Bartusia, super ze minelo zapalenie:wave: a co Was wkurza "wewnętrzna bogini" ? ja bym z chęcią przeczytała 4 część oczami Greya:) ale wątpie, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 04.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić? ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało:lol2: ehh dobra wygadałam się Ciiiiii!!!!!!! mój mąż nie może się dowiedzieć że się nie da on cały czas żyje złudzeniami :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Wy czytacie jakieś książki o seksie sado- maso, a ja delektuje się kolejną częścią super fantastyki "Gra o tron":D Polecam. Pisałam kiedyś, że oglądałam serial na HBO nakręcony na podstawie książek (uznany zresztą jako jeden z najlepszych seriali:yes:) a teraz czytam kolejną część Seksu też jest tam dużo, nawet bardzo:lol2::lol2: Jak skończę to może pomyślę nad tym Millenium bo kryminały też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ciiiiii!!!!!!! mój mąż nie może się dowiedzieć że się nie da on cały czas żyje złudzeniami :lol2: Moja koleżanka żyje złudzeniami że 50 tys. jej starczy na wykończeniówkę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Moja koleżanka żyje złudzeniami że 50 tys. jej starczy na wykończeniówkę :lol2: wiedziałam, że tu mnie zrozumiecie:D bo "koleżanką" stwierdziła, że jej zazdroszczę, że jeszcze z kredytu zaoszczędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 04.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ja nawet na ten temat z mężem nie rozmawiam - u nas sprawdza się jak do tej pory metoda "małych kroczków" czyli nie planujemy wspólnie wydatków, tylko mąż płaci za kolejne zakupy, a że nie cierpi żadnych zestawień to pewnie nawet nie wie ile wydał do tej pory Gdyby wiedział, to już teraz dostałby zawału czasem tylko mnie pyta:a starczy .... na stan surowy? a ja na to: tak, kochanie, starczy niech żyje jak najdłużej złudzeniami ja tam mam wszystko policzone, i raczej nic mnie nie zaskoczy - nie po to od 0,5 roku cięgiem na fm siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cytat Napisał MagdaBartek Zobacz post ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić? ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało ehh dobra wygadałam się My też tak myśleliśmy, a Wy nie???? To tylko my tacy naiwni byliśmy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 My też tak myśleliśmy, a Wy nie???? To tylko my tacy naiwni byliśmy????? hmm z kredytem się "inaczej" buduje - trzeba wydać, żeby kasiorka była następna:) ale fakt nikt mnie nie uświadamiał, że pójdzie kredyt, dużo gotówki i jeszcze braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 04.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 My też tak myśleliśmy, a Wy nie???? To tylko my tacy naiwni byliśmy????? nooo, ja od razu jak oglądałam projekty to sprawdzałam szacunkowe koszty budowy wiadomo, że to +/- ale jak pisze 450 tysi , to raczej cudów nie ma - za 200 się nie wybuduje raczej jak się popuści wodze wyobraźni to może wyjść tylko więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts