Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mar Jel dziękuje za miłe przyjęcie :hug: mi się okrutnie podobają te płytki pod prysznicem w łazience koło sauny :) piękne są ale ciekawe jak się będzie je czyścić, bo ona takie wrąbki mają

i to łóżko piękne takie bym chciała dla córki (jak będę ją miała :)

Hej Marjelko !

Bardzo,bardzo się cieszę,że założyłaś własną galerię o którą tyle Cię molestowałysmy :D.Jak wiesz ja teraz zabiegana jestem i mam "gorący" okres,ale nie odmówię sobie przyjemności wpadania do Ciebie :D

Coś mi się wydale,że wszystkie przeniesiemy się do Ciebie i na "Beniu" cisza nastanie ;)

Coż ja mogę dodać? O d dawna wiesz,że uwielbiam Twoje wnętrza,tym bardziej,że dostąpiłam zaszczytu oglądać je "live" :)

Dodam jeszcze słwka apropo fantastycznego żyrandola z mojego ukochanego sklepu :)Już wiem czym zajmował się Twój mąż w szaloną noc zakupów-był w Almi Decor po to cudeńko :)Nie wiem na jaki stół i krzesła się zdecydowałaś w końcu i stolik ;):D ale widzę miejsce takiego cacka w salonie.

MarJel dziękuję.Dzięki Tobie mam pierwszą płytkę w castingu na flizy do dolnej łazienki .To Vives - Kenion - Cacao [45x90]. Powiedz mi proszę (napisz ;-)) czy one są w połysku? Bo w Twojej łazience widzę odbicie w tych szarych a czarne wydają się być matowe....

Holl katalogowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem tylko czy nakładałabym tafle na siebie tak jak masz na dole przy schodach...Chyba wolałabym dać te kwadraty jeden nad drugim równo nad sobą....

blekitna , chcesz przepis na córkę? ;)

Lady kupno żyrandola z almi decor do decyzja jednego dnia, na zdjęciach nie prezentuję się dobrze, ale jest z białego szkła, ma coś w sobie i na tle czarnej ściany w salonie powinien wyglądać dobrze. W razie co, zostało mi jeszcze jedno miejsce do którego ewentualnie by się nadał i w którym nie mam jeszcze oświetlenia- to pokój gościnny

Agi, płytki vives kenion raczej nie są w połysku, mają taki delikatny brokat i stąd się błyszczą, mam fotkę z bliska, ale tych szarych

http://img848.imageshack.us/img848/7079/dsc00742c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img14.imageshack.us/img14/8628/dsc00872sl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Saluś, lacobel, lustra i wszystkie szklane drzwi w domu zamawialiśmy w jednej firmie w Lublinie Foll Service, która właśnie w swojej ofercie ma to wszystko, powinnaś pytać w sklepach z lutrami itp., a nie z płytkami.

Yokasta, no dzięki Kochana, a ja do następnego domu biorę Twoje przepiękne schody ( zaślepki mi nie przeszkadzają w ogóle):cool:

S.P. ,DZIĘKI !:D

Znowu te zaślepki :cry: chyba się powieszę przez nie, no nie dacie mi zapomnieć :D:D:D

Teraz schody są owinięte folią i ich nie widać :wiggle: ale już ich nie zauważam ;).

Chyba przedawkowałam te Twoje ładne wnętrza bo zaczęłam nad swoimi kombinować :rolleyes: ;)

Yokasta, daj sobie spokój z tymi zaślepkami przecie mówię że nawet z zaślepkami biorę :lol:. Ja ich nawet nie zauważyłam do póki nie rozpętała się wojna, po prostu przyćmiły mi je cudnej urody schody, kolor, kształt idealne,dala mnie są fantastyczne, koniec, kropka.