MarJel 26.05.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ło matko...jak tu pięknie....wszystko mi się podoba....rewelacja.....i gratuluję. Sara , dzięki, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mar Jel dziękuje za miłe przyjęcie mi się okrutnie podobają te płytki pod prysznicem w łazience koło sauny piękne są ale ciekawe jak się będzie je czyścić, bo ona takie wrąbki mają i to łóżko piękne takie bym chciała dla córki (jak będę ją miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hej Marjelko ! Bardzo,bardzo się cieszę,że założyłaś własną galerię o którą tyle Cię molestowałysmy .Jak wiesz ja teraz zabiegana jestem i mam "gorący" okres,ale nie odmówię sobie przyjemności wpadania do Ciebie Coś mi się wydale,że wszystkie przeniesiemy się do Ciebie i na "Beniu" cisza nastanie Coż ja mogę dodać? O d dawna wiesz,że uwielbiam Twoje wnętrza,tym bardziej,że dostąpiłam zaszczytu oglądać je "live" Dodam jeszcze słwka apropo fantastycznego żyrandola z mojego ukochanego sklepu :)Już wiem czym zajmował się Twój mąż w szaloną noc zakupów-był w Almi Decor po to cudeńko :)Nie wiem na jaki stół i krzesła się zdecydowałaś w końcu i stolik ale widzę miejsce takiego cacka w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 MarJel dziękuję.Dzięki Tobie mam pierwszą płytkę w castingu na flizy do dolnej łazienki .To Vives - Kenion - Cacao [45x90]. Powiedz mi proszę (napisz ) czy one są w połysku? Bo w Twojej łazience widzę odbicie w tych szarych a czarne wydają się być matowe.... Holl katalogowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem tylko czy nakładałabym tafle na siebie tak jak masz na dole przy schodach...Chyba wolałabym dać te kwadraty jeden nad drugim równo nad sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Marjeluś - napisz mi Kochana gdzie kupowałaś lacobel Czy to jakaś konkretna firma??? Nie kupowałam tego nigdy a bardzo mi się podoba i nie wiem gdzie tego szukać???? czy w sklepach z płytkami ?Czy ze szkłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wszystko mi się bardzo, bardzo, bardzo podoba. Sama nie wierze, że to piszę bo ja rustykalna jestem trochę ale jakbym miała zbudować drugi dom bez wyburzania pierwszego to bym się inspirowała. Płytki pod prysznicem w saunie - przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Brak słów, wszystko jest absolutnie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 blekitna , chcesz przepis na córkę? Lady kupno żyrandola z almi decor do decyzja jednego dnia, na zdjęciach nie prezentuję się dobrze, ale jest z białego szkła, ma coś w sobie i na tle czarnej ściany w salonie powinien wyglądać dobrze. W razie co, zostało mi jeszcze jedno miejsce do którego ewentualnie by się nadał i w którym nie mam jeszcze oświetlenia- to pokój gościnny Agi, płytki vives kenion raczej nie są w połysku, mają taki delikatny brokat i stąd się błyszczą, mam fotkę z bliska, ale tych szarych http://img848.imageshack.us/img848/7079/dsc00742c.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/8628/dsc00872sl.jpg Uploaded with ImageShack.us Saluś, lacobel, lustra i wszystkie szklane drzwi w domu zamawialiśmy w jednej firmie w Lublinie Foll Service, która właśnie w swojej ofercie ma to wszystko, powinnaś pytać w sklepach z lutrami itp., a nie z płytkami. Yokasta, no dzięki Kochana, a ja do następnego domu biorę Twoje przepiękne schody ( zaślepki mi nie przeszkadzają w ogóle) S.P. ,DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Znowu te zaślepki chyba się powieszę przez nie, no nie dacie mi zapomnieć :D:D Teraz schody są owinięte folią i ich nie widać ale już ich nie zauważam . Chyba przedawkowałam te Twoje ładne wnętrza bo zaczęłam nad swoimi kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a istnieje jakiś przepis na córe??? dawaj może go wykorzystam za jakieś 2,3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Znowu te zaślepki chyba się powieszę przez nie, no nie dacie mi zapomnieć :D:D Teraz schody są owinięte folią i ich nie widać ale już ich nie zauważam . Chyba przedawkowałam te Twoje ładne wnętrza bo zaczęłam nad swoimi kombinować Yokasta, daj sobie spokój z tymi zaślepkami przecie mówię że nawet z zaślepkami biorę . Ja ich nawet nie zauważyłam do póki nie rozpętała się wojna, po prostu przyćmiły mi je cudnej urody schody, kolor, kształt idealne,dala mnie są fantastyczne, koniec, kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a istnieje jakiś przepis na córe??? dawaj może go wykorzystam za jakieś 2,3 latka A no jest, ja korzystałam z takowego, ale na syna:D , napiszę kiedyś na priv te przepisy, a jeszcze mam czas 2, 3 lata, może technologia się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A no jest, ja korzystałam z takowego, ale na syna:D , napiszę kiedyś na priv te przepisy, a jeszcze mam czas 2, 3 lata, może technologia się zmieni To ja poproszę na syna:D Ps. PIĘKNIE U CIEBIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Oldzia, czy ja o czymś nie wiem? Planujesz 3 dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.05.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Oldzia, czy ja o czymś nie wiem? Planujesz 3 dziecię No teraz jeszcze nie:), ale mojemu m marzy się syn - no wiesz - zbudował dom, zasadził drzewo i ....jeszcze syna nie spłodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaMaszner 26.05.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Slicznie, slicznie i jeszcze raz slicznie! Jest sie czym pochwalic, pierwsza klasa. Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia kuchni...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Na syna to ja też poproszę. I na córkę. Albo w ogóle - na dzieci. Ten podstawowy przepis tylko znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Na syna to ja też poproszę. I na córkę. Albo w ogóle - na dzieci. Ten podstawowy przepis tylko znam yokasta no jak Ty na chłopca i dziewczynkę - to ten podstawowy w zupełności wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 yokasta no jak Ty na chłopca i dziewczynkę - to ten podstawowy w zupełności wystarczy;) Ale może wtedy chociaż kolejność bym sobie ustaliła jak należy w sensie - najpierw chłopiec bo w rodzinie to same dziewczynki się rodza cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.05.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 MarJel, pisz szybko, co to jest na ścianie w przedpokojach? I też po cichu zgłaszam się z prośbą o przepis na córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts