pasie 13.08.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Idąc tym tropem u mnie będzie na Wielkanoc jednak a może to tylko ja mam takie szczęście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Niecałe 50m ma salon z jadalnią, nie wiem ile ma sama jadalnia, ale duża jest napewno:yes: To rzeczywiście sporo. U mnie salon z jadalnią i kuchnią ma około 50 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 13.08.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to faktycznie duża Twoja jadalnia tak duzy stół i te krzesła będa sie świetnie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.08.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Martusia bardzo mi przykro z powodu choroby, tak bliskiej osoby Mam nadzieję,że szybko nastąpi poprawa Kochana krzesła mimo,że "nie do końca moje" to myślę,że bardzo ładnie będą wyglądały w twoim domku, jadalnia jest rzeczywiście duża, u mnie stał stół 110 x 220 i komoda. A było jeszcze sporo miejsca na poruszanie się wokól Kochana na jaki blat ostatecznie się zdecydowałaś , chodzi mi o grubość na 3 czy 5 cm ? Jaką cenę dali ci za metr kwadratowy? Może być oczywiście na priv soeki,że tak Cię męczę ale ostatnio mój (przyszły) blat nie daje mi spokoju PROSZĘ O ŚWIEŻUTKIE FOTECZKI!!! PLISSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 To może i ja się*pokuszę na 250 stół? (miałam brać 230 i wydawało mi się*że to już duży) MarJel, wzięłaś z opcją rozkładania? Jakie drewno? (pisałaś o tym chyba, ale ja mam słabą pamięć) Zła jestem na siebie że jeszcze nie zamówiłam tego Manu. Ale cały czas nie wiem jaki kolor! I jakie drewno! W ciemno się boję Myśłałam że stół będzie na święta, ale teraz to już się*nie powinnam łudzić. Nici z Wigilii I co? Będą te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 http://img850.imageshack.us/img850/8896/henriksdalkrzeso0108416.jpg Uploaded with ImageShack.us Co to za krzesła? Mogę prosić link? To też ikea? - bo znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Madzia, tak to Ikea. Tu masz linka do krzesła http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09892987#/S69874527/ MarJel, zlituj się i dawaj nowe foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.08.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us http://img714.imageshack.us/img714/4415/dsc0277e.jpg Witaj MarJel! Dochodzę do łazienkowych wnętrz i ponieważ bardzo podobają mi się Twoje wnętrza, o czym już pisałam:), mam jeszcze parę pytań - w skali do 10 na ile wygodna to jest wanna wolnostojąca? - gdzie kupowałaś tę czadową lampę do łazienki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.08.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Kochana na jaki blat ostatecznie się zdecydowałaś , chodzi mi o grubość na 3 czy 5 cm ? Jaką cenę dali ci za metr kwadratowy? Może być oczywiście na priv soeki,że tak Cię męczę ale ostatnio mój (przyszły) blat nie daje mi spokoju Sam kamień ma 3cm, ale na brzegach pogrubiony został na 5cm, na wyspie jest trochę grubszy, ale ile ma? W każdym bądź razie gruby wygląda super. Karolcia kamienia łącznie z nogami wyspy to ok.13mb, zlew wpuszczony w blat (wycięcie otworu w kamieniu) na blacie zrobiony ociekacz i dozownik oraz wycięcie na płytę. Kamieniarz wycenił nam to wszystko na 16500zł, my zapłacimy 12500zł (dobry znajomy naszego wykonawcy, stąd ten rabat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Madzia, tak to Ikea. Tu masz linka do krzesła http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09892987#/S69874527/ Dzięki:D Fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.08.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 To może i ja się*pokuszę na 250 stół? (miałam brać 230 i wydawało mi się*że to już duży) MarJel, wzięłaś z opcją rozkładania? Jakie drewno? (pisałaś o tym chyba, ale ja mam słabą pamięć) Zła jestem na siebie że jeszcze nie zamówiłam tego Manu. Ale cały czas nie wiem jaki kolor! I jakie drewno! W ciemno się boję Myśłałam że stół będzie na święta, ale teraz to już się*nie powinnam łudzić. Nici z Wigilii I co? Będą te fotki? Wybrałam stół bez opcji rozkładania, ponieważ jedna taka dostawka 50cm ( a trzeba dwie) kosztuje coś ok. 500zł, bezsensu wolałam kupić większy stół, a w razie hucznej imprezy raz na jakiś czas mieć rozkładany zapasowy stół w garażu:cool: Ja wybrałam model stołu manu dąb natura olej, nie musisz zamawiać w ciemno, przesyłają próbki drewna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.08.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dzięki:D Fajne są I możesz wybrać nie tylko różne obicie, ale i różny kolor nóg w krzesełkach (akurat w tym modelu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witaj MarJel! Dochodzę do łazienkowych wnętrz i ponieważ bardzo podobają mi się Twoje wnętrza, o czym już pisałam:), mam jeszcze parę pytań - w skali do 10 na ile wygodna to jest wanna wolnostojąca? - gdzie kupowałaś tę czadową lampę do łazienki? Pozdrawiam! Witaj Balbina Nie odpowiem czy wanna wygodna, bo jeszcze nie brałam w niej kąpieli, wydaję się wystarczająco długa i szeroka, natomiast w skali od 1 do 10, dyszkę daję jej za wygląd wizualny:D Chodzi o lampę bąbelki? Kupiona na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Z niusów wnętrzarskich mam dobrą wiadomość, za dwa dni czyli w środę powinna skończyć się kuchnia, mam też złą wiadomość z wtorku na środę wybywam na kilka dni, więc kuchnię zobaczę-zobaczymy w przyszłym tygodniu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oj Ty niedobra . Czekałam tyle to i poczekam te parę dni dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.08.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Marjel! Fioletowe pantony!!!!!Nogi się pode mną ugięły jak je zobaczyłam!!!!Projektantce mówiłam, że o takich marzę, a ona mi na to, że takich nie robią.To ja jej, że je gdzieś na zagramanicznych zdjęciach widziałam.Odpowiedź była, że widocznie to była jakaś krótka seria.A Ty je odkryłaś! Jesteś wielka!!!Już je uwielbiam! i kupuję! Chociaż jeszcze nawet podłóg nie mam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Już je uwielbiam! i kupuję! Chociaż jeszcze nawet podłóg nie mam:cool: Balbinko, to zdecydowanie żaden argument, że podłóg brak Ja jeszcze dachu nie mam, a już sklep z oświetleniem i panelami mogłabym otworzyć Jak trafiłaś na ten wymarzony kolor/model/kształt to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A ja się pytam gdzie są zdjęcia!!!!!! Do dziś czekałam cierpliwie, ale teraz to już przebieranie z nóżki na nóżkę mi się*znudziło Balbina, do Ciebie to tylko fioletowe, zielone bądź pomarańczowe pasują. Ja biorę białe, ale Ty się nawet nie waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Martucha! (sorry ale jesteś okrutna wstrzymując fotki kuchni) diable daj fotki Pantony fioletowe?! a to ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.08.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Balbina, do Ciebie to tylko fioletowe, zielone bądź pomarańczowe pasują. Ja biorę białe, ale Ty się nawet nie waż U mnie kolor krzeseł będzie zależał od tego którą podłogę w końu wezmę Plan jest na dwa białe, dwa czarniutkie i dwa limonkowe lub filetowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts