Ślężankaaa 04.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 wiedziałam, że tu mnie zrozumiecie:D bo "koleżanką" stwierdziła, że jej zazdroszczę, że jeszcze z kredytu zaoszczędzą Magda Ty się nie przejmuj Mamy spore grono znajomych którzy się NIE budują a wiedzą lepiej od nas ile wszystko kosztuje ale są też tacy którzy się budują, pytają o ceny a potem to podważają Ja to się już przestałam na ten temat wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej Martuś, super, ze Bartuś zdrowieje:hug:misio dla małego w prezencie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bears/smileys-bears-927084.gif Dziewczyny odnośnie kosztów budowy, to powiem Wam, że mam znajomych, którzy wybudowali swój domek za 300 tys 3 lata temu.Czyli jest to jednak możliwe. Domek nie jest duży- 120m, nie ma w nim może designerskich mebli i dodatków, ale urządzony jest ze smakiem i niczego w nim nie brakuje. Chcieć do móc, więc jeżeli ktoś nie ma możliwości kredytowych, albo nadmiaru gotówki niech się nie zniechęca i buduje. Martuś, zaraz wystosuję Ci privka, o który prosiłaś Mam nadzieję, że masz wolną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Siemka Laseczki Agawi - wydaje mi się, że za tą kwotę bez designerskich dodatków szło wybudować przyzwoicie wyposażony dom zanim bum budowlany był - czyli rozpoczęcie przed 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Wy czytacie jakieś książki o seksie sado- maso, a ja delektuje się kolejną częścią super fantastyki "Gra o tron":D Polecam. Pisałam kiedyś, że oglądałam serial na HBO nakręcony na podstawie książek (uznany zresztą jako jeden z najlepszych seriali:yes:) a teraz czytam kolejną część Seksu też jest tam dużo, nawet bardzo:lol2::lol2: Jak skończę to może pomyślę nad tym Millenium bo kryminały też lubię Magdzińska - wiesz, że kolejny sezona chyba od marca w HBO ? Ogladnęliśmy wszystkie dostepne sezony między świętami (on line). Teraz też czytam grę (cięzka cegła jak cholera ale wciaga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 za 300 to moze mozna ale raczej z robocizna wlasna a nie z zatrudnianiem firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Też mamy takich wszystko wiedzacych znajomych którzy wiedzą lepiej ile kosztuje budowa domu a sami do tej pory zrobili tylko remont małego mieszkania:lol: a jeszcze jak zaczną nawijac o projektancie że każdy kto go ma to ma bezduszne lokum ...my prawie niczego nie zrobiliśmy sami, ale jeżeli ktoś ma taka opcję to super. Wydaje mi Sie też że urządzanie Sie w stylu prowansalskim czy jakimś innym przecierkowym jest tańsze, nowoczesnych mebli nie oszukujmy Sie ale w garażu nie zrobimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 to później Cross hehe ten sam typ "książki" Ten sam typ co Grey, czy Milenium? No proszę Paniusia czyta książeczkę przy strzelającym kominku a ja czytałam siedząc na szafce kuchennej przy okapie aby męża nie obudzić Czytałam wpis o donicach - szkoda bo świetne były Martuś okrywałaś jakoś wrzosy na zimę? Mąż delikatesik Ślężanko, to co ty czytasz książki na głos? Nie okrywałam, póki co wyglądają ok. ale może po prostu są jeszcze zamrożone...a jak odmarzną to padną Martus ja tez czytam Greya 3 czesc i jestem na 315 stronie:D ale tak mnie wkurza ta Ana ze mi brak slow:bash: Buziaki dla Bartusia, super ze minelo zapalenie:wave: Ana- wrrry Kasiu, dwie pierwsze części połknęłam, a tą trzecią część męczę, omijam już nawet bzykanko bo ile można człowiek kompleksów się może nabawić zapomniałam sie zapytac białe listwy gdzie najlepiej kupic czy u stolarza zamówic Basiu, ja zamawiałam swoje listwy w firmie gdzie kupowałam wszystkie drzwi do domu. a co Was wkurza "wewnętrzna bogini" ? ja bym z chęcią przeczytała 4 część oczami Greya:) ale wątpie, że będzie Wewnętrzna bogini jest taka jakaś nijaka Ciiiiii!!!!!!! mój mąż nie może się dowiedzieć że się nie da on cały czas żyje złudzeniami :lol2: :D:D Wy czytacie jakieś książki o seksie sado- maso, a ja delektuje się kolejną częścią super fantastyki "Gra o tron":D Polecam. Pisałam kiedyś, że oglądałam serial na HBO nakręcony na podstawie książek (uznany zresztą jako jeden z najlepszych seriali:yes:) a teraz czytam kolejną część Seksu też jest tam dużo, nawet bardzo:lol2::lol2: Jak skończę to może pomyślę nad tym Millenium bo kryminały też lubię Zapisuję, kolejną pozycję do czytania Mój mąż już ręce załamuje, po tym jak wczoraj przytargałam kolejne trzy tomy grubaśnych książek Moja koleżanka żyje złudzeniami że 50 tys. jej starczy na wykończeniówkę :lol2: Hej Martuś, super, ze Bartuś zdrowieje:hug:misio dla małego w prezencie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bears/smileys-bears-927084.gif Dziewczyny odnośnie kosztów budowy, to powiem Wam, że mam znajomych, którzy wybudowali swój domek za 300 tys 3 lata temu.Czyli jest to jednak możliwe. Domek nie jest duży- 120m, nie ma w nim może designerskich mebli i dodatków, ale urządzony jest ze smakiem i niczego w nim nie brakuje. Chcieć do móc, więc jeżeli ktoś nie ma możliwości kredytowych, albo nadmiaru gotówki niech się nie zniechęca i buduje. Martuś, zaraz wystosuję Ci privka, o który prosiłaś Mam nadzieję, że masz wolną skrzynkę Aguś, dzięki za privka. Odpisałam. Miś, uroczy, dziękujemy za kolejnego pluszaka Matuś bardzo Ci współczuję przeżyć Ja mam bardzo duży żal do lekarzy rodzinnych- nie od dzieci, bo takowych nie posiadam, ale dotyczy to mojego ukochanego taty, który przez tych konowałów zmaga się z nowotworem. Przez nich, bo jak kilka lat temu mówił o ewidentych objawach to chyba brzydzili sie zrobić badanie prostaty i też im szkoda było wypisać skierowania do specjalisty, a dziś są juz przerzuty i pozostaje leczenie paliatywne. Mam wrażenie, że obecnie idąc do lekarzy trzeba znać diagnozę i poprostu wymagać skierowania i recepty. Co do kosztów budowy- ja SSZ mam dokładnie za 50% wyceny z projektu, wszystko robiła firma, materiały też raczej z wyższej półki. Na wykończenie liczę wydać jeszcze mniej, bo większość rzeczy zrobimy sami (mam skarb w postaci męża złotej rączki) i wiem, że będzie to lepiej zrobione niż przez "fachowców". A ile wyjdzie to sie zobaczy Tosiu, współczuję choroby taty:hug: i życzę mu dużo zdrowia i siły w walce z chorobą, Tobie również Co do kosztów budowy.....temat rzeka, ja jedynie dodam, że zawsze początkowe plany i założenia za całość są piękne, a na koniec wychodzi dwukrotnie drożej, niż pierwotnie założymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 "Gra o tron" jest super seria ale nie wszystkim sie spodoba... Ja osobiscie jestem zachwycona ale kolezanka ktorej je pozyczylam oddala mi wszystko po przeczytaniu pierwszego tomu... Jestem ciekawa czy Tobie sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martus ja tez czytam Greya 3 czesc i jestem na 315 stronie:D ale tak mnie wkurza ta Ana ze mi brak slow:bash: Buziaki dla Bartusia, super ze minelo zapalenie:wave: Kasiu mnie wkurzali oboje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martuś super, że Bartusia uszka już zdrowe:wave::wave: Ja się biorę na "jeźdźca miedzianego" tzn czeka w kolejce ja lubię książki z motywem historycznym i miłosnym oczywiście też:lol2: I część Greya wzięła Mama mojego męża i chyba nie będzie chciała kolejnych tomów:lol2: Grey to na pewno nie jest literatura wysokich lotów ale mnie się ją przyjemnie czytało no i wiem przynajmniej czemu tyle szumu o ta książkę:lol2: dla mnie to była też mała podróż sentymentalna do czasów studenckich bo wtedy spotkałam podobnego swira:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martuś super, że Bartusia uszka już zdrowe:wave::wave: Ja się biorę na "jeźdźca miedzianego" tzn czeka w kolejce ja lubię książki z motywem historycznym i miłosnym oczywiście też:lol2: I część Greya wzięła Mama mojego męża i chyba nie będzie chciała kolejnych tomów:lol2: Grey to na pewno nie jest literatura wysokich lotów ale mnie się ją przyjemnie czytało no i wiem przynajmniej czemu tyle szumu o ta książkę:lol2: dla mnie to była też mała podróż sentymentalna do czasów studenckich bo wtedy spotkałam podobnego swira:lol2::lol2: ja tam lubię takie "lekkie" na odmóżdżenie po pracy mogłabym poznać takiego Szarego haha Marta Cross podobny do Greya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ja tam lubię takie "lekkie" na odmóżdżenie po pracy mogłabym poznać takiego Szarego haha Marta Cross podobny do Greya no właśnie - lekka, łatwa i ....przyjemna:lol2::lol2: apropo Matra czy Twoja sypialnia juz przemalowana???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 "Gra o tron" jest super seria ale nie wszystkim sie spodoba... Ja osobiscie jestem zachwycona ale kolezanka ktorej je pozyczylam oddala mi wszystko po przeczytaniu pierwszego tomu... Jestem ciekawa czy Tobie sie spodoba O widzisz, ktoś mi też ostatnio polecał tą książkę . Zapisuję Kasiu mnie wkurzali oboje :lol2: Ja się zastanawiam co ta Ana ma takiego w sobie czego ja nie mam:lol2: , że ten facet dla niej tak stracił głowę...i nic mi nie przychodzi do głowy:lol2: Oprócz koloru włosów Nie wspomnę o innych moich zaletach i cechach których ona nie posiada Martuś super, że Bartusia uszka już zdrowe:wave::wave: Ja się biorę na "jeźdźca miedzianego" tzn czeka w kolejce ja lubię książki z motywem historycznym i miłosnym oczywiście też:lol2: I część Greya wzięła Mama mojego męża i chyba nie będzie chciała kolejnych tomów:lol2: Grey to na pewno nie jest literatura wysokich lotów ale mnie się ją przyjemnie czytało no i wiem przynajmniej czemu tyle szumu o ta książkę:lol2: dla mnie to była też mała podróż sentymentalna do czasów studenckich bo wtedy spotkałam podobnego swira:lol2::lol2: Tak, Bartuś ma się dobrze:) Dzisiaj kazał sobie napompować , dmuchaną motorówkę taką do wody, po tym jak zobaczył rano słonko, stwierdził ,że to chyba już wakacje Moja teściowa, też czeka w kolejce na Greya Ciekawa jestem jej reakcji ja tam lubię takie "lekkie" na odmóżdżenie po pracy mogłabym poznać takiego Szarego haha Marta Cross podobny do Greya Dla mnie za młody:D, ja wolę starszych, bardziej doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 O widzisz, ktoś mi też ostatnio polecał tą książkę . Zapisuję Ja się zastanawiam co ta Ana ma takiego w sobie czego ja nie mam:lol2: , że ten facet dla niej tak stracił głowę...i nic mi nie przychodzi do głowy:lol2: Oprócz koloru włosów Nie wspomnę o innych moich zaletach i cechach których ona nie posiada Martaaaaaaaaaaaa hahah padnę zaraz pod biurko - uwielbiam Twoje teksty:D co do wieku to fakt - Grey książkowy to mój rocznik albo młodszy haha taki + 10 byłby idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 apropo Matra czy Twoja sypialnia juz przemalowana???:lol2: Nie Stwierdziłam, że pokojem zabaw u nas będzie sypialnia gościnna U nas w sypialni jest pikowane łóżko, a w gościnnej jest kute i jest możliwość przypiąć mnie kajdankami do łóżka:lol2: A o niczym innym ostatnio nie marzę Martaaaaaaaaaaaa hahah padnę zaraz pod biurko - uwielbiam Twoje teksty:D co do wieku to fakt - Grey książkowy to mój rocznik albo młodszy haha taki + 10 byłby idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.03.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martuśka super, że Bartuś wydobrzał - http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifdla małego zucha, że tak dzielnie zniósł leczenie! (my wciąż walczymy z mokrym kaszlem - ciągnie się to już od świąt przestałam chodzić do kolejnych specjalistów - liczę, że z nadejściem wiosny 'samo przejdzie' )... nie rozumiem co Was irytuje w Anie - przecież to przeurocza młoda dama - o święty barnabo!:rotfl: na poważnie, Greya 'połknęłam' od razu w trzech częściach, mimo jego irytującego momentami stylu (tak jak niektóre z Was pomijałam zdecydowanie przydługie opisy bzykanka - ileż można ) uważam, że jest lekką wieczorną lekturą - w sam raz dla totalnego odmóżdżenia po ciężkim dniu, mogąca być ciekawą inspiracją na nochttp://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/milosc.gif Marta, niestety na tą chwilę zwalniam miejsce na różowej....http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif....jeśli tylko u mnie się zmieni, to dołączę w ostatniej chwili (na co tak naprawdę, po cichu liczę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 jest możliwość przypiąć mnie kajdankami do łóżka:lol2: A o niczym innym ostatnio nie marzę też od dawna o tym marzę, mam nawet kajdanki, tylko kutego łóżka brak, stołu z wąskimi nogami też, a podejścia do grzejników też na tyle krótkie, że się nie da kajdanek przypiąć...więc pozostaje nudna klasyka gatunku http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 też od dawna o tym marzę, mam nawet kajdanki, tylko kutego łóżka brak, stołu z wąskimi nogami też, a podejścia do grzejników też na tyle krótkie, że się nie da kajdanek przypiąć...więc pozostaje nudna klasyka gatunku http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif a barierka przy schodach? ewentualnie na balkonie hahahhaha:) u mnie tylko to wchodzi w grę ooo jeszcze bateria przy wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Justka WOW:lol2::lol2: ale się zainspirowałaś:lol2: a ja nie mam ani kajdanek, łóżko mam też nienadające się do zabawy a na dodatek w całym domu nie mam firanek ani zasłon....kurna chyba garaż zaadoptuję na pokój zabaw:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a barierka przy schodach? ewentualnie na balkonie hahahhaha:) u mnie tylko to wchodzi w grę ooo jeszcze bateria przy wannie to jest mysl....że też sama na to nie wpadłam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts