aneta s 05.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Marta czy Twój Maż czasem się tutaj zapuszcza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martuśka super, że Bartuś wydobrzał - http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifdla małego zucha, że tak dzielnie zniósł leczenie! (my wciąż walczymy z mokrym kaszlem - ciągnie się to już od świąt przestałam chodzić do kolejnych specjalistów - liczę, że z nadejściem wiosny 'samo przejdzie' )... nie rozumiem co Was irytuje w Anie - przecież to przeurocza młoda dama - o święty barnabo!:rotfl: na poważnie, Greya 'połknęłam' od razu w trzech częściach, mimo jego irytującego momentami stylu (tak jak niektóre z Was pomijałam zdecydowanie przydługie opisy bzykanka - ileż można ) uważam, że jest lekką wieczorną lekturą - w sam raz dla totalnego odmóżdżenia po ciężkim dniu, mogąca być ciekawą inspiracją na nochttp://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/milosc.gif Marta, niestety na tą chwilę zwalniam miejsce na różowej....http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif....jeśli tylko u mnie się zmieni, to dołączę w ostatniej chwili (na co tak naprawdę, po cichu liczę...) Justka Moją twarz właśnie oblał szkarłatny rumieniec, a wewnętrzna bogini krzyczy i marzy o nocy :lol2: Już piszę do mojego szarego maila o moich niecnych planach na noc Justka zrób wszystko co w Twojej mocy by przybyć na różowe spotkanie!!! http://img255.imageshack.us/img255/1917/rozowygang.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Marta czy Twój Maż czasem się tutaj zapuszcza??? Mam nadzieję, że tak:D Jakoś nie mam odwagi mu się przyznać do moich skłonności do sado macho:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ehhh miałam nie miłą rozmowę z "przyjaciółką" nie wiem - ale czy nie macie czasem tak, że osoby którę mają dopiero zamiar budować a Wy już wybudowałyście traktują Was jak "zło konieczne" mimo, że chcecie dobrze doradzić? ja już sama nie wiem - ale jak słyszę niektóre teksty - wybuduję dom i go urządzę za 250 tyś ... czemu qrka mi się nie udało:lol2: ehh dobra wygadałam się Skąd ja znam takie dyskusje Słuchajcie, moja znajoma ciągle się mądruje, że kuchnia za 7 tys. to jakaś rozrzutność Boję się przyznać, ile nasza kosztowała, ale jej zdaniem wykończenie mieszkania (60 m2) to maksymalnie 20-30 tys. - nie mam pojęcia, skąd ma takie dane, ale boję się odezwać, bo jest bardzo kategoryczną w swoich sądach osobą. Z drugiej strony sama się ostatnio przeprowadzała do nowego mieszkania, nie mieszka jak jakaś dziadówa (drewniane podłogi i meble), więc zazdroszczę męża, bo chyba wydawał kasę i o niczym jej nie informował Teraz ma zamiar się budować i twierdzi, że koszt takiej budowy to maksymalnie 200-250 tys. Z działką Kurcze, gdyby tak było, nikt by nie kupował mieszkań! Brat mojego męża też cały czas się upierał, że można wybudować dom za 150 tys., bo jemu się udało - tylko że 10 lat temu Teraz zaczął generalne remonty i jak na jedną (sporą) łazienkę musiał wyłożyć 30 tys., odwołał swoje słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Skąd ja znam takie dyskusje Słuchajcie, moja znajoma ciągle się mądruje, że kuchnia za 7 tys. to jakaś rozrzutność Boję się przyznać, ile nasza kosztowała, ale jej zdaniem wykończenie mieszkania (60 m2) to maksymalnie 20-30 tys. - nie mam pojęcia, skąd ma takie dane, ale boję się odezwać, bo jest bardzo kategoryczną w swoich sądach osobą. Z drugiej strony sama się ostatnio przeprowadzała do nowego mieszkania, nie mieszka jak jakaś dziadówa (drewniane podłogi i meble), więc zazdroszczę męża, bo chyba wydawał kasę i o niczym jej nie informował Teraz ma zamiar się budować i twierdzi, że koszt takiej budowy to maksymalnie 200-250 tys. Z działką Kurcze, gdyby tak było, nikt by nie kupował mieszkań! Brat mojego męża też cały czas się upierał, że można wybudować dom za 150 tys., bo jemu się udało - tylko że 10 lat temu Teraz zaczął generalne remonty i jak na jedną (sporą) łazienkę musiał wyłożyć 30 tys., odwołał swoje słowa. Ilonko ja bym ich nie wyprowadzała z błogiej nieswiadomości:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam nadzieję, że tak:D Jakoś nie mam odwagi mu się przyznać do moich skłonności do sado macho:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Skąd ja znam takie dyskusje Słuchajcie, moja znajoma ciągle się mądruje, że kuchnia za 7 tys. to jakaś rozrzutność Boję się przyznać, ile nasza kosztowała, ale jej zdaniem wykończenie mieszkania (60 m2) to maksymalnie 20-30 tys. - nie mam pojęcia, skąd ma takie dane, ale boję się odezwać, bo jest bardzo kategoryczną . Mam przyjaciółkę która chciała zrobić remont przed narodzinami maleństwa, miało byc szumnie i dużo ...po czym okazało sie z remont to położenie paneli, płytek na podłodze w kuchni, pomalowanie i kupienie paru mebli z siciowych sklepach...a to i tak wg nich to wielki i generalny remont byłabo przecież reszta idealna /poprzedni remont 15 lat temu/ , czyli to takie odpicowanie tylko. W przypadku mieszkania da się ale nie w przypadku domu chyba nie za bardzo. Chciała bym zeby w mojej okolicy dało sie wypudować + działka w takiej kasie ok 250 tysi...była bym bardzo szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ilonko ja bym ich nie wyprowadzała z błogiej nieswiadomości:lol2::lol2: ja nie tyle co ich - ale JĄ - tą, której mąż nie informował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 O ja, a tu dalej o kajdankach i igraszkach nocnych , książek sie naczytały i teraz wymyślają Dałybyście spokojnie popracować bo skoncentrować sie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 to później Cross hehe ten sam typ "książki" Wróciłam własnie z Warsaw Empik w Arkadii (i nie Tyko) zawalony książkami a la Grey, nędza. Wydawało mi się, że to księgarnia na poziomie, ale niestety nie. Zaczynam omijać ją z daleka (kupiłam Pamietniki Bułhakowa, dla męza) i na tym zakonczyłam swoje zakupy. Pieniądze zdefraudowałam w Sephorze Może róż i perfumy tez się dadzą czytać Natomiast "Dotyku Crossa" absolutnie nie polecam, ja czytając Greya pominęłam większośc scen erotycznych bo wydawały mi się bardzo do siebie podobne, Liczyłam tylko ile cha cha. Cross to moim zdaniem plagiat Greya napisany 10 razy gorzej niż Grey (Przeczytałam tylko pierwszych 30 stron, dalej nie dałam rady ) Nie wiem kto to dopuścił do druku????????????????? Brat mi przesłał e-booka tak notabene mojej fascynacji Greyem:lol2: Super sobie ze mnie zażartował. W każdym razie polonistka mojego syna z pewnościa postawiłaby autorce 1 minus za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Emiranda - zgadzam się - nawet 30 nie czytałam - styl ten sam. Znam jeszcze inne tytuły tego typu jak komuś kajdanki się znudzą np Osiemdziesiąt dni żółtych ( też seria) itp.... mało ambitne haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.03.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Oj sory, sory dzieffffczynki http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif - wyobraźnia mnie poniosła i tak mi się wymsknęło :lol2:........ już nic nie piszę, na temat wieczornych inspiracji i tak każda ma inne wymagania i fantazje Magda i Bartek dzięki za podpowiedź z balkonową barierką http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif..... poza tym ja dopiero będę 'się wykańczać' więc może zawczasu się zabezpieczę Martuśka Ty różowa szefowo - no piękne godło dla różowej operacji wymyśliłaś...stanę na rzęsach, żeby być, ale uczciwiej jest teraz zwolnić miejsce, a jeśli się poskłada, to dołączę do Was 'w różowym stylu' - np. wyskoczę z tortu http://emotikona.pl/emotikony/pic/akuku.gif ofkors w różowych stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dziewczyny da się wybudować dom za 250 tyś moi znajomi wybudowali: działka totalne wypizdowo, dom 120m2, budował mój znajomy z pomocnikiem za 4 zł za godzinę, brak tynku na zewnątrz do dziś, brak kostki i ogrodzenia, w środku najtańsze drzwi(montował znajomy) , mała łazienka na dole-wszystko najtańsze(płytki kładł znajomy), górnej łazienki brak do dziś, najtańsza kuchnia z płyty meblowej wenge, u góry panele najtańsze z marketu(kładł znajomy), na dole płytki, da się ale jaki efekt, znajoma mieszka 7 lat i do dziś papier toaletowy w dolnej łazience leży na podłodze, w całym domu na 5 pomieszczeń - 5 lamp, efekt ogólny- gdybym miała robić remont po mojemu potrzebowałabym 300 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dziewczyny da się wybudować dom za 250 tyś moi znajomi wybudowali: działka totalne wypizdowo, dom 120m2, budował mój znajomy z pomocnikiem za 4 zł za godzinę, brak tynku na zewnątrz do dziś, brak kostki i ogrodzenia, w środku najtańsze drzwi(montował znajomy) , mała łazienka na dole-wszystko najtańsze(płytki kładł znajomy), górnej łazienki brak do dziś, najtańsza kuchnia z płyty meblowej wenge, u góry panele najtańsze z marketu(kładł znajomy), na dole płytki, da się ale jaki efekt, znajoma mieszka 7 lat i do dziś papier toaletowy w dolnej łazience leży na podłodze, w całym domu na 5 pomieszczeń - 5 lamp, efekt ogólny- gdybym miała robić remont po mojemu potrzebowałabym 300 tyś hah to podsumowałaś hehe powiało optymizmem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dziewczyny da się wybudować dom za 250 tyś moi znajomi wybudowali: działka totalne wypizdowo, jak sie ma działkę to staje się to realne w tym zakresie o którym piszesz , na minimum , ale z działką to nie wyobrażam sobie żeby starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 dziewczyny da się wybudować dom za 250 tyś moi znajomi wybudowali: działka totalne wypizdowo, dom 120m2, budował mój znajomy z pomocnikiem za 4 zł za godzinę, brak tynku na zewnątrz do dziś, brak kostki i ogrodzenia, w środku najtańsze drzwi(montował znajomy) , mała łazienka na dole-wszystko najtańsze(płytki kładł znajomy), górnej łazienki brak do dziś, najtańsza kuchnia z płyty meblowej wenge, u góry panele najtańsze z marketu(kładł znajomy), na dole płytki, da się ale jaki efekt, znajoma mieszka 7 lat i do dziś papier toaletowy w dolnej łazience leży na podłodze, w całym domu na 5 pomieszczeń - 5 lamp, efekt ogólny- gdybym miała robić remont po mojemu potrzebowałabym 300 tyś Super to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dziefczyny, nie nadążam z tematami dzisiaj u mnie od książek, seksu, różowego spotkania, sado macho i tematy budowlane Wybrałam szkołę rodzenia u Ilony Agaty :lol2: I od razu odpowiadam nie planuję trzeciego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Martuśka cieszę się ogromnie, że Bartuś zdrowieje:yes::yes::hug: Tak jak pisały dziewczyny "Gra o tron" nie jest może dla każdego, ale warto spróbować Ja wciągnęłam się na maksa:D Wyjątkowo najpierw obejrzałam dwie serie serialu (Mirella tez czekam na kolejny sezon, widziałam zdjęcia z planu zdjęciowego na necie) a dopiero zaczęłam czytać książki:yes: W przypadku tej historii nie jest to złe rozwiązanie, bo łatwo się można pogubić w wątkach, dziwacznych nazwiskach i nazwach, a obejrzenie choć kilku odcinków serialu wszystko ułatwia. Resztę książek będę już czytać przed emisją kojenych sezonów, bo już wszystko kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 jak sie ma działkę to staje się to realne w tym zakresie o którym piszesz , na minimum , ale z działką to nie wyobrażam sobie żeby starczyło ale oni jeszcze kupili w tym działkę, 10 lat temu ceny były inne, kupili pole za 20 tyś i do dziś się chwalą ze mają pół hektra ziemi:lol2:, uwaga działaka ma 20 m szerokości a długości nawet pies nie doleci na jej koniec, dom postawiony ukosem aby się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dziefczyny, nie nadążam z tematami dzisiaj u mnie od książek, seksu, różowego spotkania, sado macho i tematy budowlane Wybrałam szkołę rodzenia u Ilony Agaty :lol2: I od razu odpowiadam nie planuję trzeciego dziecka To będzie jeszcze o modzie i ciuchach:yes: Martuśka Kupiłaś w końcu te pasiaki? Ja namówiłam męża żeby na dzień kobiet zamówił mi tą koszulę, boję się tylko czy nie będę jej musiała oddać bo nie mają xs, tylko s a te koszule z zary to takie duże są http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1050294/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KIESZENIAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts