Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

ale oni jeszcze kupili w tym działkę, 10 lat temu ceny były inne,

kupili pole za 20 tyś i do dziś się chwalą ze mają pół hektra ziemi:lol2:, uwaga działaka ma 20 m szerokości a długości nawet pies nie doleci na jej koniec, dom postawiony ukosem aby się zmieścił:eek:

wiem coś na ten temat bo mamy własnie "zaje.." działkę w takim kształcie jakieś pewnie 20 km od Twoich rejonów i jest warta własnie nadal coś koło tego,może trochę wiecej bo do budowlanej i sensownej jej bardzo daleko...taki kawal pola w szczerym polu ..ale jak widziałam kilka domów na takich zadupiach to jednak nie zdecydowalismy sie na jej wykorzystanie :cool:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale oni jeszcze kupili w tym działkę, 10 lat temu ceny były inne,

kupili pole za 20 tyś i do dziś się chwalą ze mają pół hektra ziemi:lol2:, uwaga działaka ma 20 m szerokości a długości nawet pies nie doleci na jej koniec, dom postawiony ukosem aby się zmieścił:eek:

Toż się usmiałam do rozpuku :rotfl: :rotfl: mój mąż marzy o hektarze ziemi to mu to zaraz powiem :lol2:

A propos sado- macho czytałam ostatnio o targach bielizny inspirowanych Greyem, podobno sprzedaż kajdanek wzrosła 400 % :lol2: innych "gadżetów: trochę mniej :lol2: a ja się pytam czy nie wystarczy krawat męża, później jak w nim chodzi to się dopiero człowiek rozprasza :lol2:

Edytowane przez emiranda

To będzie jeszcze o modzie i ciuchach:yes:

Martuśka Kupiłaś w końcu te pasiaki? Ja namówiłam męża żeby na dzień kobiet zamówił mi tą koszulę, boję się tylko czy nie będę jej musiała oddać bo nie mają xs, tylko s a te koszule z zary to takie duże są ;)

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1050294/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KIESZENIAMI

O modzie mogę gadać :lol2:

Spodni nie zamówiłam bo nie było s-ek , dziś patrzyłam na stronce i w ogóle już ich nie ma :(

Ale za to polowałam na tą koszulę i widzę dzisiaj są już wszystkie rozmiary, a wczoraj jeszcze nie było , wydaję mi się ciekawsza o tej którą ty wkleiłaś, a i w rozmiarze xs jest :cool:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1049149/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KOPERTOWYM%20ZAPI%C4%98CIEM

Pies jak pies ale w ramach "terapii" może mąż mógłby ćwiczyć biegając do końca i z powrotem :lol2: jak bym tak na chwilę na urlop sama wyjechała :lol2:

Alu, czy Ty chcesz wykończyć męża? :eek::lol2:

a dziewczyny dziś święto teściowych, możemy jeszcze o nich, co Martuśka?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

przypomniała mi się kupa twojej córki na stole:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Reni :lol2: proszę cię! tylko nie teściowa i kupa :lol2:

O modzie mogę gadać :lol2:

Spodni nie zamówiłam bo nie było s-ek , dziś patrzyłam na stronce i w ogóle już ich nie ma :(

Ale za to polowałam na tą koszulę i widzę dzisiaj są już wszystkie rozmiary, a wczoraj jeszcze nie było , wydaję mi się ciekawsza o tej którą ty wkleiłaś, a i w rozmiarze xs jest :cool:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1049149/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KOPERTOWYM%20ZAPI%C4%98CIEM

Jak zwykle masz rację :yes::yes::D

Ją też Oglądałam, widziałam na MAłgosi Socha (Sosze:lol2:)i Wy też pisałyście, ale nie było jej dostępnej, a mąż zamówił tamtą rano, po czym patrze a jest dostępna i mają xs:bash::bash:

Nie wiem czy można anulować zamówienie? jeszcze nigdy tego nie robiłam, muszę poczytać na ich stronce, bo boję się że tamta s-ka może być za duża w ramionach ;)

Jak zwykle masz rację :yes::yes::D

Ją też Oglądałam, widziałam na MAłgosi Socha (Sosze:lol2:)i Wy też pisałyście, ale nie było jej dostępnej, a mąż zamówił tamtą rano, po czym patrze a jest dostępna i mają xs:bash::bash:

Nie wiem czy można anulować zamówienie? jeszcze nigdy tego nie robiłam, muszę poczytać na ich stronce, bo boję się że tamta s-ka może być za duża w ramionach ;)

Madziu, nie anuluj :) poczekaj aż przyjdzie , przymierzysz szybko przy kurierze :lol2: i w razie wu od razu oddasz, zwrot nic nie kosztuje. A tą drugą moją , zamówisz jak ta pierwsza okaże się za duża, lub będziesz miała dwie :D

to tak można:lol2:

Jak fajny kurier , to czemu nie? :lol2:

Właśnie anulowałam zamowienie:lol2:

Mąż się śmieje ze mnie, teraz szybko musi zamówić tą xs bo znowu wykupią:yes::yes:

Czyli na zjazd nie przyjeżdzam w tej bluzce, skoro Ty tez na nią polujesz, Monia z krk może też już ją ma:lol2:

Madziu, znając mnie.....to ja do zjazdu pewnie jeszcze zdążę kupić kilka takich koszul :eek::lol2:

Gdyby tamta była w rozmiarze xs, to bym ją zostawiła bo ja lubię kołnierzyki:D, ale u mnie nie ma Zary więc nie mogłabym iść do sklepu oddać, a nie chce mi się "załatwiać" kuriera;)

Martuśka domyślam się, że Ty fashionistka jesteś i wszystki nowe kolekcje będą w szafie, więc my na zdjeździe to będziemy marniutkie przy Tobie (przynajmniej ja:D)

Gdyby tamta była w rozmiarze xs, to bym ją zostawiła bo ja lubię kołnierzyki:D, ale u mnie nie ma Zary więc nie mogłabym iść do sklepu oddać, a nie chce mi się "załatwiać" kuriera;)

Martuśka domyślam się, że Ty fashionistka jesteś i wszystki nowe kolekcje będą w szafie, więc my na zdjeździe to będziemy marniutkie przy Tobie (przynajmniej ja:D)

Madziu, ja jestem normalną ,skromną dziewczyną , nie rzucającą się w oczy na ulicy :) Ty mi tu robisz reklamę , wczoraj byłam solarą , dzisiaj fashionistką :lol2:, a ja szara mysz jestem -poważnie!!! Matka dwójki dzieci,żona, kobieta pracująca, a na dodatek po przejściach. Mój ulubiony komplement i najczęstszy który dostaje zarówno z ust kobiet jak i mężczyzn to jest : ,, wiesz lubię Cię za to, bo jesteś taka normalna...."

MarJel, ja ostatnio opowiedziałam historię o teściowej i kupie mężowi, jak moja miała przyjechać w odwiedziny.

Pocieszałam się, że w sumie nie mam co się stresować jej wizytą :yes: Inni mają gorzej :lol2:

Oczywiście mąż nie uwierzył :no:

Ilonko, takich podobnych historii , mam jeszcze kilka :lol2:

Opowiadaj (na pocieszenie :lol2:), bo mi mina zrzedła, kiedy teściowa w końcu przyjechała, spojrzała na naszą kuchnię, machnęła w jej kierunku ręką i powiedziała: "Tam mi się nie podoba".

Wyjrzała przez okno, cmoknęła: "Za duży ten taras" i zapytała: "A nie możecie czegoś posadzić za płotem, żeby nie patrzeć na bałagan sąsiadów?" Oczywiście za płotem to już nie nasza działka :no:, a przed płotem - po naszej stronie - mamy nasadzenia.

Na widok wózka nie powiedziała nic, nawet go nie dotknęła :no:, chociaż specjalnie jej przyprowadziłam.

Uwielbiam swoją teściową :lol2: Zwłaszcza, że rzadko nas odwiedza (raptem raz w roku) :D

Mówicie, że dzisiaj dzień teściowej? To trzeba z życzeniami dzwonić :eek: