ivy17 05.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ale oni jeszcze kupili w tym działkę, 10 lat temu ceny były inne, kupili pole za 20 tyś i do dziś się chwalą ze mają pół hektra ziemi:lol2:, uwaga działaka ma 20 m szerokości a długości nawet pies nie doleci na jej koniec, dom postawiony ukosem aby się zmieścił wiem coś na ten temat bo mamy własnie "zaje.." działkę w takim kształcie jakieś pewnie 20 km od Twoich rejonów i jest warta własnie nadal coś koło tego,może trochę wiecej bo do budowlanej i sensownej jej bardzo daleko...taki kawal pola w szczerym polu ..ale jak widziałam kilka domów na takich zadupiach to jednak nie zdecydowalismy sie na jej wykorzystanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) ale oni jeszcze kupili w tym działkę, 10 lat temu ceny były inne, kupili pole za 20 tyś i do dziś się chwalą ze mają pół hektra ziemi:lol2:, uwaga działaka ma 20 m szerokości a długości nawet pies nie doleci na jej koniec, dom postawiony ukosem aby się zmieścił Toż się usmiałam do rozpuku :rotfl: mój mąż marzy o hektarze ziemi to mu to zaraz powiem A propos sado- macho czytałam ostatnio o targach bielizny inspirowanych Greyem, podobno sprzedaż kajdanek wzrosła 400 % innych "gadżetów: trochę mniej a ja się pytam czy nie wystarczy krawat męża, później jak w nim chodzi to się dopiero człowiek rozprasza Edytowane 5 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 To będzie jeszcze o modzie i ciuchach Martuśka Kupiłaś w końcu te pasiaki? Ja namówiłam męża żeby na dzień kobiet zamówił mi tą koszulę, boję się tylko czy nie będę jej musiała oddać bo nie mają xs, tylko s a te koszule z zary to takie duże są http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1050294/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KIESZENIAMI O modzie mogę gadać Spodni nie zamówiłam bo nie było s-ek , dziś patrzyłam na stronce i w ogóle już ich nie ma Ale za to polowałam na tą koszulę i widzę dzisiaj są już wszystkie rozmiary, a wczoraj jeszcze nie było , wydaję mi się ciekawsza o tej którą ty wkleiłaś, a i w rozmiarze xs jest http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1049149/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KOPERTOWYM%20ZAPI%C4%98CIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Toż się usmiałam do rozpuku :rotfl: mój mąż marzy o hektarze ziemi to mu to zaraz powiem Koniecznie Alu wspomnij mężowi o tym psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 no ale wyobraźcie sobie działkę o wymiarach 20mb na 300mb, która zrobi rundkę na drugi koniec?:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Koniecznie Alu wspomnij mężowi o tym psie Pies jak pies ale w ramach "terapii" może mąż mógłby ćwiczyć biegając do końca i z powrotem jak bym tak na chwilę na urlop sama wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 no ale wyobraźcie sobie działkę o wymiarach 20mb na 300mb, która zrobi rundkę na drugi koniec?:rotfl: Koło nas takież są więc łatwo sobie mogę wyobrazić jak mąz biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a dziewczyny dziś święto teściowych, możemy jeszcze o nich, co Martuśka?:lol2::lol2::lol2::lol2: przypomniała mi się kupa twojej córki na stole:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Pies jak pies ale w ramach "terapii" może mąż mógłby ćwiczyć biegając do końca i z powrotem jak bym tak na chwilę na urlop sama wyjechała Alu, czy Ty chcesz wykończyć męża? a dziewczyny dziś święto teściowych, możemy jeszcze o nich, co Martuśka?:lol2::lol2::lol2::lol2: przypomniała mi się kupa twojej córki na stole:rotfl::rotfl::rotfl: Reni proszę cię! tylko nie teściowa i kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 O modzie mogę gadać Spodni nie zamówiłam bo nie było s-ek , dziś patrzyłam na stronce i w ogóle już ich nie ma Ale za to polowałam na tą koszulę i widzę dzisiaj są już wszystkie rozmiary, a wczoraj jeszcze nie było , wydaję mi się ciekawsza o tej którą ty wkleiłaś, a i w rozmiarze xs jest http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358004/1049149/KOSZULA%20W%20PASKI%20Z%20KOPERTOWYM%20ZAPI%C4%98CIEM Jak zwykle masz rację :yes: Ją też Oglądałam, widziałam na MAłgosi Socha (Sosze:lol2:)i Wy też pisałyście, ale nie było jej dostępnej, a mąż zamówił tamtą rano, po czym patrze a jest dostępna i mają xs:bash: Nie wiem czy można anulować zamówienie? jeszcze nigdy tego nie robiłam, muszę poczytać na ich stronce, bo boję się że tamta s-ka może być za duża w ramionach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Jak zwykle masz rację :yes: Ją też Oglądałam, widziałam na MAłgosi Socha (Sosze:lol2:)i Wy też pisałyście, ale nie było jej dostępnej, a mąż zamówił tamtą rano, po czym patrze a jest dostępna i mają xs:bash: Nie wiem czy można anulować zamówienie? jeszcze nigdy tego nie robiłam, muszę poczytać na ich stronce, bo boję się że tamta s-ka może być za duża w ramionach Madziu, nie anuluj poczekaj aż przyjdzie , przymierzysz szybko przy kurierze i w razie wu od razu oddasz, zwrot nic nie kosztuje. A tą drugą moją , zamówisz jak ta pierwsza okaże się za duża, lub będziesz miała dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 przymierzysz szybko przy kurierze to tak można:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Właśnie anulowałam zamowienie:lol2: Mąż się śmieje ze mnie, teraz szybko musi zamówić tą xs bo znowu wykupią:yes: Czyli na zjazd nie przyjeżdzam w tej bluzce, skoro Ty tez na nią polujesz, Monia z krk może też już ją ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 to tak można:lol2: Jak fajny kurier , to czemu nie? Właśnie anulowałam zamowienie:lol2: Mąż się śmieje ze mnie, teraz szybko musi zamówić tą xs bo znowu wykupią:yes: Czyli na zjazd nie przyjeżdzam w tej bluzce, skoro Ty tez na nią polujesz, Monia z krk może też już ją ma:lol2: Madziu, znając mnie.....to ja do zjazdu pewnie jeszcze zdążę kupić kilka takich koszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Gdyby tamta była w rozmiarze xs, to bym ją zostawiła bo ja lubię kołnierzyki:D, ale u mnie nie ma Zary więc nie mogłabym iść do sklepu oddać, a nie chce mi się "załatwiać" kuriera;) Martuśka domyślam się, że Ty fashionistka jesteś i wszystki nowe kolekcje będą w szafie, więc my na zdjeździe to będziemy marniutkie przy Tobie (przynajmniej ja:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 MarJel, ja ostatnio opowiedziałam historię o teściowej i kupie mężowi, jak moja miała przyjechać w odwiedziny. Pocieszałam się, że w sumie nie mam co się stresować jej wizytą Inni mają gorzej Oczywiście mąż nie uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Pocieszałam się, że w sumie nie mam co się stresować jej wizytą Inni mają gorzej Oczywiście mąż nie uwierzył :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Właśnie przeczytałam- nowy sezon GRY O TRON rozpoczyna się 1 kwietnia o 22.00 na HBO - gorąco polecam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Gdyby tamta była w rozmiarze xs, to bym ją zostawiła bo ja lubię kołnierzyki:D, ale u mnie nie ma Zary więc nie mogłabym iść do sklepu oddać, a nie chce mi się "załatwiać" kuriera;) Martuśka domyślam się, że Ty fashionistka jesteś i wszystki nowe kolekcje będą w szafie, więc my na zdjeździe to będziemy marniutkie przy Tobie (przynajmniej ja:D) Madziu, ja jestem normalną ,skromną dziewczyną , nie rzucającą się w oczy na ulicy Ty mi tu robisz reklamę , wczoraj byłam solarą , dzisiaj fashionistką , a ja szara mysz jestem -poważnie!!! Matka dwójki dzieci,żona, kobieta pracująca, a na dodatek po przejściach. Mój ulubiony komplement i najczęstszy który dostaje zarówno z ust kobiet jak i mężczyzn to jest : ,, wiesz lubię Cię za to, bo jesteś taka normalna...." MarJel, ja ostatnio opowiedziałam historię o teściowej i kupie mężowi, jak moja miała przyjechać w odwiedziny. Pocieszałam się, że w sumie nie mam co się stresować jej wizytą Inni mają gorzej Oczywiście mąż nie uwierzył Ilonko, takich podobnych historii , mam jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.03.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Opowiadaj (na pocieszenie ), bo mi mina zrzedła, kiedy teściowa w końcu przyjechała, spojrzała na naszą kuchnię, machnęła w jej kierunku ręką i powiedziała: "Tam mi się nie podoba". Wyjrzała przez okno, cmoknęła: "Za duży ten taras" i zapytała: "A nie możecie czegoś posadzić za płotem, żeby nie patrzeć na bałagan sąsiadów?" Oczywiście za płotem to już nie nasza działka , a przed płotem - po naszej stronie - mamy nasadzenia. Na widok wózka nie powiedziała nic, nawet go nie dotknęła , chociaż specjalnie jej przyprowadziłam. Uwielbiam swoją teściową Zwłaszcza, że rzadko nas odwiedza (raptem raz w roku) Mówicie, że dzisiaj dzień teściowej? To trzeba z życzeniami dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts