zizi1978 05.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) a ślady po nocy te kajdanki zostawiają? bo wiesz... nie chcę żeby w pracy myśleli, że jestem molestowana czy coś to zależy jak mocno ścisniesz w nadgarstkach :lol2:jak za mocno, to ślady będą w ostateczności jakiś puszek różowy doszyję, żebyś śladów nie miała:) Edytowane 5 Marca 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) to zależy jak mocno ścisniesz w nadgarstkach :lol2:jak za mocno, to ślady będą Beda slady -bedzie pretekst zeby szary mogl zakupic uroczy 'drobiazg' dla zakrycia pozostalosci niecnych poczynan:lol2: ZIZI na szkolenie polecam wersje e-book -skuteczniej sie mozna kamuflowac :yes: Edytowane 5 Marca 2013 przez Justka_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Beda slady -bedzie pretekst zeby szary mogl zakupic uroczy 'drobiazg' dla zakrycia pozostalosci niecnych poczynan:lol2: w takim razie puszka nie dorabiam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Babeczki u was pomysłów moc wiec może pomogłybyście u mnie dopadła mnie niemoc twórcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Martus Zaleglosci pewnie nie nadrobie, wiec wpadlam sie na szybko przywitac i usciski zostawic Milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jesssuuu gaduły!!!! a wy dalej o tym zwariowanym greyu:lol2: buziaki ze slonecznego Krk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 a Szefowa to dzisiaj gdzie? Kajdanki się zablokowały czy co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 a Szefowa to dzisiaj gdzie? Kajdanki się zablokowały czy co:rotfl: Tobie tylko jedno w głowie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 mąż wyjechał - sama rozumiesz:D ale coś sama Marjelka sugerowała, że sypialnie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 you've got mail:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Gaduły, nadążyć za Wami nie można... "Millenium" uwielbiam, bardzo mi sie podobała, zwłaszcza I i III tom, II trochę męczący, jak dla mnie... Greya nie czytałam, ale wybieram sie wkrótce na szkolenie, to może zakupię i pod stołem będę podczytywała:D A jak któraś chce kajdanki to mogę wypożyczyć Zizi, i Ty bys tak chętnie te kajdanki odddała???:lol2: a ślady po nocy te kajdanki zostawiają? bo wiesz... nie chcę żeby w pracy myśleli, że jestem molestowana czy coś chyba na początek lepszy będzie krawat:lol2::lol2:u nas krawatów dostatek, tylko jak mężowi powiedzieć, żeby go w innym celu użył:lol2: Beda slady -bedzie pretekst zeby szary mogl zakupic uroczy 'drobiazg' dla zakrycia pozostalosci niecnych poczynan:lol2: ZIZI na szkolenie polecam wersje e-book -skuteczniej sie mozna kamuflowac :yes: no to ja już rozumiem czemu Martusi mąż chce jej bransoletkę kupić:lol2: kurna powinien pomyśleć o conajmniej dwóch:lol2::lol2: mąż wyjechał - sama rozumiesz:D ale coś sama Marjelka sugerowała, że sypialnie zmienia Ostatecznie Nasza Marjelka zrobi z gościnnej pokój zabaw - taka była ostatnia wersja, no chyba że ma nowego pomysła...:lol2: Szefowa gdzie się Podziewasz? pewnie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tobie tylko jedno w głowie:lol2::lol2::lol2: nasza swiętoszka Reni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nasza swiętoszka Reni :lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Anetka mój krawat od święta- ale za to firmowe akcesoria mógłby użyć http://www.tme.eu/pl/katalog/opaski-zaciskowe_100068/ toż to prawie jak metody Greya:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Anetka mój krawat od święta- ale za to firmowe akcesoria mógłby użyć http://www.tme.eu/pl/katalog/opaski-zaciskowe_100068/ toż to prawie jak metody Greya:lol2: mój ma kilka w tym ze 3 szare.... ja widzę że u Was niezły wybór:lol2::lol2: jak się juz w tych nowych technikach podszkolimy to złoże zamówienie u Ciebie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 mój ma kilka w tym ze 3 szare.... ja widzę że u Was niezły wybór:lol2::lol2: jak się juz w tych nowych technikach podszkolimy to złoże zamówienie u Ciebie:lol2::lol2: haha - spoko - próbki pokazowe wyślę gratis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 wkleję Wam coś dla poprawy nastroju:lol2: Mąż budzi żonę w nocy:- Kochanie, obudź się - mam dla ciebie tabletkę na ból głowy.- Odczep się, przecież mnie nic nie boli.- Ha, mam Cię! Małżeństwo poszło spać, po chwili m±ż szturcha żonę, ale ona mówi, żeby poczekał, bo dziecko nie śpi. Sytuacja powtarza się parę razy, aż mąż z niecierpliwością mówi:- Chce mi się bardzo pić.- To idź do kuchni i się napij.Poszedł do kuchni, ale patrzy, że nie ma nigdzie nic do picia, więc zagląda do lodówki - jest szampan. Otwiera szampana, a tu oczywiście korek z trzaskiem wyskakuje. Żona krzyczy teatralnym szeptem:- Co Ty tam wyrabiasz?Z drugiego pokoju głos dziecka:- Nie dałaś mu d…, to się zastrzelił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 haha - spoko - próbki pokazowe wyślę gratis:) tylko najpierw sami wypróbujcie, żebyś mogła mi coś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 wkleję Wam coś dla poprawy nastroju:lol2: Mąż budzi żonę w nocy: - Kochanie, obudź się - mam dla ciebie tabletkę na ból głowy. - Odczep się, przecież mnie nic nie boli. - Ha, mam Cię! Małżeństwo poszło spać, po chwili m±ż szturcha żonę, ale ona mówi, żeby poczekał, bo dziecko nie śpi. Sytuacja powtarza się parę razy, aż mąż z niecierpliwością mówi: - Chce mi się bardzo pić. - To idź do kuchni i się napij. Poszedł do kuchni, ale patrzy, że nie ma nigdzie nic do picia, więc zagląda do lodówki - jest szampan. Otwiera szampana, a tu oczywiście korek z trzaskiem wyskakuje. Żona krzyczy teatralnym szeptem: - Co Ty tam wyrabiasz? Z drugiego pokoju głos dziecka: - Nie dałaś mu d…, to się zastrzelił! Usmiałam się z tego drugiego zwłaszcza Aneta oddać bym nie oddała, bo zawsze się przydadzą,ale wypożyczyć którejś potrzebujacej, czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Anetko http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Hej Martuś, gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts