Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

a ślady po nocy te kajdanki zostawiają?

bo wiesz... nie chcę żeby w pracy myśleli, że jestem molestowana czy coś:D

to zależy jak mocno ścisniesz w nadgarstkach :lol2:jak za mocno, to ślady będą:rotfl:

w ostateczności jakiś puszek różowy doszyję, żebyś śladów nie miała:)

Edytowane przez zizi1978

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to zależy jak mocno ścisniesz w nadgarstkach :lol2:jak za mocno, to ślady będą:rotfl::)

Beda slady -bedzie pretekst zeby szary mogl zakupic uroczy 'drobiazg' dla zakrycia pozostalosci niecnych poczynan:lol2: :rotfl:

ZIZI na szkolenie polecam wersje e-book -skuteczniej sie mozna kamuflowac :D:yes:

Edytowane przez Justka_krk

Gaduły, nadążyć za Wami nie można... "Millenium" uwielbiam, bardzo mi sie podobała, zwłaszcza I i III tom, II trochę męczący, jak dla mnie... Greya nie czytałam, ale wybieram sie wkrótce na szkolenie, to może zakupię i pod stołem będę podczytywała:D A jak któraś chce kajdanki to mogę wypożyczyć:rotfl:

Zizi, i Ty bys tak chętnie te kajdanki odddała???:lol2::lol2::lol2:

a ślady po nocy te kajdanki zostawiają?

bo wiesz... nie chcę żeby w pracy myśleli, że jestem molestowana czy coś:D

chyba na początek lepszy będzie krawat:lol2::lol2::lol2:u nas krawatów dostatek, tylko jak mężowi powiedzieć, żeby go w innym celu użył:lol2::lol2::lol2:

Beda slady -bedzie pretekst zeby szary mogl zakupic uroczy 'drobiazg' dla zakrycia pozostalosci niecnych poczynan:lol2: :rotfl:

ZIZI na szkolenie polecam wersje e-book -skuteczniej sie mozna kamuflowac :D:yes:

no to ja już rozumiem czemu Martusi mąż chce jej bransoletkę kupić:lol2::lol2::lol2: kurna powinien pomyśleć o conajmniej dwóch:lol2::lol2::lol2:

mąż wyjechał - sama rozumiesz:D

ale coś sama Marjelka sugerowała, że sypialnie zmienia :lol2:

Ostatecznie Nasza Marjelka zrobi z gościnnej pokój zabaw - taka była ostatnia wersja, no chyba że ma nowego pomysła...:lol2::lol2::lol2:

Szefowa gdzie się Podziewasz? pewnie pracy :D

Anetka mój krawat od święta- ale za to firmowe akcesoria mógłby użyć http://www.tme.eu/pl/katalog/opaski-zaciskowe_100068/ toż to prawie jak metody Greya:lol2:

mój ma kilka w tym ze 3 szare.... ja widzę że u Was niezły wybór:lol2::lol2::lol2: jak się juz w tych nowych technikach podszkolimy to złoże zamówienie u Ciebie:lol2::lol2::lol2:

wkleję Wam coś dla poprawy nastroju:lol2:

Mąż budzi żonę w nocy:

- Kochanie, obudź się - mam dla ciebie tabletkę na ból głowy.

- Odczep się, przecież mnie nic nie boli.

- Ha, mam Cię!

Małżeństwo poszło spać, po chwili m±ż szturcha żonę, ale ona mówi, żeby poczekał, bo dziecko nie śpi. Sytuacja powtarza się parę razy, aż mąż z niecierpliwością mówi:

- Chce mi się bardzo pić.

- To idź do kuchni i się napij.

Poszedł do kuchni, ale patrzy, że nie ma nigdzie nic do picia, więc zagląda do lodówki - jest szampan. Otwiera szampana, a tu oczywiście korek z trzaskiem wyskakuje. Żona krzyczy teatralnym szeptem:

- Co Ty tam wyrabiasz?

Z drugiego pokoju głos dziecka:

- Nie dałaś mu d…, to się zastrzelił!

wkleję Wam coś dla poprawy nastroju:lol2:

Mąż budzi żonę w nocy:

- Kochanie, obudź się - mam dla ciebie tabletkę na ból głowy.

- Odczep się, przecież mnie nic nie boli.

- Ha, mam Cię!

Małżeństwo poszło spać, po chwili m±ż szturcha żonę, ale ona mówi, żeby poczekał, bo dziecko nie śpi. Sytuacja powtarza się parę razy, aż mąż z niecierpliwością mówi:

- Chce mi się bardzo pić.

- To idź do kuchni i się napij.

Poszedł do kuchni, ale patrzy, że nie ma nigdzie nic do picia, więc zagląda do lodówki - jest szampan. Otwiera szampana, a tu oczywiście korek z trzaskiem wyskakuje. Żona krzyczy teatralnym szeptem:

- Co Ty tam wyrabiasz?

Z drugiego pokoju głos dziecka:

- Nie dałaś mu d…, to się zastrzelił!

:rotfl:

Usmiałam się z tego drugiego zwłaszcza:lol2: Aneta oddać bym nie oddała, bo zawsze się przydadzą,ale wypożyczyć którejś potrzebujacej, czemu nie:cool: