Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki :jawdrop::jawdrop::jawdrop: naklepałyście 3 strony, a mnie nie było tylko chwile :eek::rotfl:

Odniosę się do Waszych postów tak ogólnie:

Na temat teściowych - przewrócę jedynie oczami :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Na temat Greya, seksu, kajdanek, zbereźnych kawałów.... - przygryzam dolną wargę ;)

Fajna kobieto, ja mam funkcję samoczyszczenia i jak dla mnie rewelacja, nie rozumie dlaczego, ktoś kto posiada tą funkcję, nie korzysta z niej :eek: Tylko woli skrobać pazurami przypalony piekarnik....Ja naciskam guziczek i po chwili mam czysty jak nowy! U mnie piekarnik chodzi non stop, plus to , że jest w wersji z mikrofalą , wymagałby częstego mycia, a tak mam luz bluz :popcorn: Ja bym się drugi raz nawet minuty nie zastanawiała.

Kasiu, jeszcze nie przeczytałam , już bliżej jak dalej :bash:

Anetko, z tej strony Cię jeszcze nie znałam :rolleyes:;):lol2:

Hazelko , odpisałam :)

A ja, razem z Karolką dzisiaj, idę w odwiedziny do naszej Lady in red , by poznać wreszcie jej małą córeczkę, a przy okazji opierdzielić Lady , że tak nie ładnie olała koleżanki z forum :wiggle:

Marta czy jesteś zadowolona z piekarnika 2 w 1 ???? Sama się zastanawiam nad taką opcją, bo nie mam gdzie upchnąć mikrofali, a czasem z niej korzystamy do podgrzewania. Jakiej masz firmy i model ?

Mam SIEMENS HB86P572.

Nie narzekam :rolleyes: Choć przyznam, że zdarzają się sytuacje, ze piekarnik chodzi , a mi akurat mikrofala potrzebna , wtedy jest zonk ,a poza tym sprzęt sam w sobie sprawuje się super!

marta:) hejka.

będe dzis samoczyścić piekarnik... bo jeszcze tego nie robiłam , a mam tą funkcje:)

ja tez mam ta funkcje ale jeszcze nie bylo potrzeby uzywac...:cool:

I co to znaczy dziewczynki moje drogie :rolleyes: Że mało pieczecie :p Ja od Was mieszkam krócej , a swój czyściłam już chyba z 5 razy :cool:

Martusi .mam pytanie ,czy swój fotel zamawiałaś u P.Iwony czy u p.Joli?:)

Beatko, zamawiałam u Pani Iwonki:)

Znak życia zostawiam :p i przytulaska :hug:

Anetko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif

Cześć Agulka :hug:

Prosze pozdrowic Lady i coreczke :hug:

Pozdrowiona i wycałowana :)

Martuśka napatrzyła się na małą dzidzię i teraz pewnie kombinuje jak męża namówić :D:D:hug::hug:

A tak na poważnie to pozdrawiam i idę wcześnie spać ;);)

O nie, nie ;) Ja już czuję się spełniona:P Córka, syn, dom i drzewo mam :p

Beatko na 100% u p. Iwonki:)

Pani Prezes ma jak zwykle racje :cool:

Marta i jak po wizycie???:rolleyes:

Zaraz opowiadam, idę tylko po coś do picia, bo mnie suszy, nie wiem czemu ;):lol2::lol2::lol2:

Zacznę od końca:rolleyes: Wróciłam do domu przed północą, jak kopciuszek, z tą różnicą, że lekko chwiejnym krokiem ;)

Nasza Lady, nie wie co to poród, ani niemowlak :rolleyes: Urodziła w 20min, ledwie mąż zdążył na poród :jawdrop: malutka Pola, jest prześliczna i baaardzo podobna do mamy, to niesamowite, dosłownie skóra zdjęta z Lady. Siedziałyśmy dobre 6 godzin, a kruszynka nawet raz nie zapłakała :rolleyes: Bardzo grzeczna, spokojna i pogodna dziewczynka. Karola, oszalała i nie chciała nikogo dopuścić do dziecka, mało się z Lady nie pobiły o małą ;):lol2:

Ja delektowałam się drinkami i w tej walce nie uczestniczyłam, ale dały mi chwilę ponosić dzidzię, nie spuszczając ze mnie wzroku ;)

Lady opiernicz dostała, że nie bywa na fm, ale obiecała się pojawić i wkleić zdjęcia córci :) (Koza jedna, podobno nas zdradza z innym forum, związanym z macierzyństwem ):evil:

Cóż więcej mogę napisać....Generalnie było bardzo miło:rolleyes:

Witaj Marjel i dziewczyny!!

Ja tez mam funkcje pyrolizy ale nie czyściłam. Marto do Ciebie pytanie w instrukcji pisze ze jak sie włącza pyrolizę to trzebna z piekarnika wyciągnąć te boczne szyny i pręty metalowe znajdujące sie na bokach piekarnika. Wyciągasz je?

Dorotko, nic nie wyciągam....ale nie mam żadnych wyciąganych szyn ani prętów :rolleyes: Zostawiam nawet głęboką blachę do pieczenia, u mnie jedynie nie można czyść , rusztu i szklanej blachy.

Dzięki Dziewczyny....tak mi copś właśnie świtało ,że u p,Iwony... w takim razie zamawiam u p.Iwony swój fotelik do sypialni...

A jaki fotelik zamawiasz Beatko? Mój P. Iwonka wykonała bardzo profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona i prawdopodobnie zamówię jeszcze u niej krzesło go gabinetu :rolleyes: