aneta s 08.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Fajnie, że spotkanie się udało:wiggle: Lady zdradza nas, mówisz....jak nie wstawi zdjęć Małej to jej tej zdrady nie wybaczymy;)Kochana ja piekarnika używam niemal codziennie, nie piekę ciast bo nie lubię - jedynie mufinki ale ryby i mięsa zawsze z piekarnika. Tyle, że ja niemal po każdym użyciu jak piekarnik jeszcze ciepły to przecieram mikrofibrą...wiem walnięta jestem ale tak już mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja mam od Niej już fotel w łazience ,łóżko i podnóżek w salonie...też jestem zadowolona... tylko fotel mógłby być lepiej wyprofilowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Moze Karolka sobie sprawi taka dzidzie super ze u Dziewczyn wszystko ok Z tego co wiem to Karolka jeszcze nie czuję takiej potrzeby Fajnie, że spotkanie się udało:wiggle: Lady zdradza nas, mówisz....jak nie wstawi zdjęć Małej to jej tej zdrady nie wybaczymy;) Kochana ja piekarnika używam niemal codziennie, nie piekę ciast bo nie lubię - jedynie mufinki ale ryby i mięsa zawsze z piekarnika. Tyle, że ja niemal po każdym użyciu jak piekarnik jeszcze ciepły to przecieram mikrofibrą...wiem walnięta jestem ale tak już mam;) Ty jesteś perfekcyjna Pani domu po prostu, a ja perfekcyjna i leniwa w jednym Ja mam od Niej już fotel w łazience ,łóżko i podnóżek w salonie...też jestem zadowolona... tylko fotel mógłby być lepiej wyprofilowany:) A ten fotel który teraz zamawiasz, to gdzie ma stanąć i jaki ma mieć kształt? Zapomniałam z tego wszystkiego, życzyć Wam moje kochane Kobietki wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta. Przesyłam Wam oczywiście życzenia na różowo http://img268.imageshack.us/img268/6087/dzienkobietr.jpg Uploaded with ImageShack.us :rolleyes::rolleyes: A u mnie dzień jak co dzień http://img26.imageshack.us/img26/4159/8014g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/3049/dziekobietlargemediumjp.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img152.imageshack.us/img152/602/9624wdzienkobiet.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 :):) no nie Marta rozwaliłaś mnie rozowa karteczką marzenia:) a piekarnika nie czyszczę tak jak Aneta i mialam wczoraj lenia i nie zrobilam pyrolizy , może dziś I fajnie,że wizyta u Lady sie udała, male dzieciaczki są słodkie jeszcze takie niepłaczace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 a piekarnika nie czyszczę tak jak Aneta i mialam wczoraj lenia i nie zrobilam pyrolizy , może dziś ) To naprawdę musiałaś Moniu mieć lenia, skoro nie dałaś rady nacisnąć jednego guziczka by wyczyścić piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Miłego dnia Kobietki http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3KWT_cQ0CzrMepi4ZKrJYjDSpV6PbzVUlzLdcB-sShIBqWmy0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A ja żałuje, że nie mam pyrolizy i jakbym kupowała kolejny piekarnik to na pewno "z" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 prawdopodobnie zamówię jeszcze u niej krzesło go gabinetu Tak, a jakie Martuś? Bo ja mam mętlik w głowie z tym krzesłem do gabinetu:bash: Zastanawiam na takim, tylko w czerni I goździka Ci przyniosłamhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To naprawdę musiałaś Moniu mieć lenia, skoro nie dałaś rady nacisnąć jednego guziczka by wyczyścić piekarnik lenia, bo wczesniej trzeba wyczyścic elementy nie oczyszczające się same:) dzis to zrobiłam , i wyczyściłam tym samym caly piekarnik wlasnoręcznie;) Ostatnio mam spadek formy we wszystkim. spowolniona na maks jestem . za bardzodo głowy biore sobie głupoty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ostatnio mam spadek formy we wszystkim. spowolniona na maks jestem . za bardzodo głowy biore sobie głupoty:) Monia, szkoda czasu na glupoty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja nie mam funkcji pyrolizy - a chciałabym . Ratuję się natomiast myciem piekarnika na bieżąco (może nie tak jak Anetka po każdym użyciu, ale raz w tygodniu na pewno ) i dzięki temu wygląda całkiem ok . Także można bez tej funkcji przeżyć. Pytanie tylko: co to za życie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja nie mam funkcji pyrolizy - a chciałabym . Ratuję się natomiast myciem piekarnika na bieżąco (może nie tak jak Anetka po każdym użyciu, ale raz w tygodniu na pewno ) i dzięki temu wygląda całkiem ok . Także można bez tej funkcji przeżyć. Pytanie tylko: co to za życie ?ja mam i nie użyłam:yes: piekarnik po cifie czyściutki:yes: maromilii - ja wiem o tym , a i tak głupoty biorą gore:( marta hejka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ja się tylko grzecznie przywitam bo i tak nie nadrobię miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Marta gdzie Ty???? Dziewczyny ja zboczona jestem jeśli chodzi o porządki:D i tak już odpuściłam bo przy ponad 220 metrach i 17 arowym ogrodzie, 2 dzieci po prostu nie jestem w stanie mieć tak czysto jakbym chciała:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Anetko ja bardzo chętnie zajmę się dziećmi, a Ty w zamian posprzatasz mój domek (tylko 250 m2) ja nie jestem perfekcjonistką, nie musze mieć idealnie Natomiast uwielbiam małe dzieci i uwielbiam się z nimi bawić. Jak chodziłam z Mi na plażę do dzieci to zawsze dyżurną przedszkolanką byłam, ileśmy to zawodów sportowych zorganizowali, ileśmy zamków z piasku pobudowali ku obopólnej radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 10.03.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Martuśka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anetko ja bardzo chętnie zajmę się dziećmi, a Ty w zamian posprzatasz mój domek (tylko 250 m2) ja nie jestem perfekcjonistką, nie musze mieć idealnie Natomiast uwielbiam małe dzieci i uwielbiam się z nimi bawić. Jak chodziłam z Mi na plażę do dzieci to zawsze dyżurną przedszkolanką byłam, ileśmy to zawodów sportowych zorganizowali, ileśmy zamków z piasku pobudowali ku obopólnej radosci podziwiam osoby które tak lubią się z dziećmi bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ja nie lubię ale lubię przytulać i całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ja bym chciała drugie -ale takie 1.5 roczne.. nie mam czasu na ciążę i poród:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cześć Martuśka :wiggle: Rozumiem, że Bartuś już całkiem zdrowy:rolleyes: Przyszła dziś ta pasiasta bluzka i jest super:wiggle: Polecam:rolleyes: Jedynie co, to przy moim "zerowym" biuście, będę musiała wkładać coś pod spód, albo zaszyje lekko dekold, bo jest bardzo duży, a mnie nic spod bluzki nie wystaje;):lol2: Nie przymierzałam przy kurierze, a może szkoda bo był calkiem całkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts