Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podziwiam osoby które tak lubią się z dziećmi bawić:)

Musiałabyś zobaczyć jak wyglądało nasze 60 metrowe mieszkanie w Gdyni, kiedy bawiło się w nim np 10 dzieci, to były czasy. W jednym pokoju rozstawione tory z mostami, zwrotnicami itd w drugim na całej wolnej podłodze wybudowane zamki z klocków drewnianych i klocków lego. Gości mogliśmy tylko przyjmować w kuchni, która miała 3.5 m2 :lol2: to były czasy. Uwielbiałam je i myślę, że byłam dużo bardziej szczęśliwa niz tutaj na 250 m2 :)

Chatkę Hobbita z klocków lego przywiozłam tutaj, leży gdzieś w kartonie :)

Anetko:)

ja bym chciała drugie -ale takie 1.5 roczne.. nie mam czasu na ciążę i poród:cool:

:lol2: jak już znajdziesz na to sposób to dawaj szybko, bo ja chętnie skorzystam :D:D:D

Dziewczyny można adoptować :)

albo dać jajko+plemniczki

Jak bym nie mogła mieć swoich ( a jeszcze nie próbowałam hi hi) to bardzo chętnie bym przygarneła :)

:eek::eek::eek::eek:

Nie piszę....tylko z przerażeniem zaglądam, bo po tym co przeczytałam, mam wrażenie, że dziewczyny chcą mnie wrobić w rodzenie dla nich dzieci :eek::jawdrop::rolleyes:

Chyba nie bez powodu piszą o tym u mnie? Nie wiem jak to mam rozumieć? Postanowiłam się ukrywać ;):lol2:

Nawet jakbym się zgodziła rodzić dla nich te dzieci...to z kim miałbym je płodzić? :rolleyes: Moim mężem czy ich mężami :rolleyes: tak tylko pytam z ciekawości, a nóż to jeszcze przemyślę , aaaa i czy karmienie piersią też wchodzi w grę? :popcorn::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

A tak na poważnie:rolleyes:, odezwę z nowymi wieściami bliżej czwartku, jeszcze te dwa dni będę nadrabiać zaległości w pracy i nie tylko:cool:

Madziu, wzięłaś koszulę xs? i jak ona się ma rozmiarowo? Rękawy długie?

Alu, Kasiu, Anetko :hug:

mariomili :hug::p

no zakrętasie odrabiaj zaległości.

jak Bartek ok- to najważniejsze:):):):):):):):)

Marta ja chcę też maluszka 3 miesięcznego dziewczynkę:D

Bartuś ok:)

Tylko chłopcy wchodzą w grę, bo przepis mam sprawdzony :rolleyes: dziewczynkę trudniej zaplanować, nie chcę potem słuchać pretensji ;):lol2:

Chyba nie bez powodu piszą o tym u mnie? Nie wiem jak to mam rozumieć? Postanowiłam się ukrywać ;):lol2:

Nawet jakbym się zgodziła rodzić dla nich te dzieci...to z kim miałbym je płodzić? :rolleyes: Moim mężem czy ich mężami :rolleyes: tak tylko pytam z ciekawości, a nóż to jeszcze przemyślę , aaaa i czy karmienie piersią też wchodzi w grę? :popcorn::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

:p

Ja poproszę wersję bez karmienia piersią - bo ja skazowiec, dzieci też - nie będę już taka wymagająca;)

Hej

Martuś

To ja się już zapisuje w kolejkę bo przed posiadaniem dzieci broniłam się ze w/g na ciąże

A tu bach taka okazja

Może być chłopak nie będę wybrzydzać ( a co do męża możemy się dogadać )

Buziaki

PS Super było w niedziele Mega fajnie nam się z Wami rozmawiało

Pozdrowionka dla D od mojego M

haha :wave:

u nas w rodzinie sprawdziło się, że ciąże jak i "ciało po ciąży" córki mają podobne jak ich matki.

Czyli ja po mojej odziedziczyłam nieciekawy - kuzynka po swojej wręcz idealny - zero skóry, rozstępów.

Z operacją serio pisałam - ale to po drugim (ostatnim) o ile w ogóle będzie.