Venus_m 11.03.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dziewczyny można adoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dziewczyny można adoptować albo dać jajko+plemniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 podziwiam osoby które tak lubią się z dziećmi bawić Musiałabyś zobaczyć jak wyglądało nasze 60 metrowe mieszkanie w Gdyni, kiedy bawiło się w nim np 10 dzieci, to były czasy. W jednym pokoju rozstawione tory z mostami, zwrotnicami itd w drugim na całej wolnej podłodze wybudowane zamki z klocków drewnianych i klocków lego. Gości mogliśmy tylko przyjmować w kuchni, która miała 3.5 m2 to były czasy. Uwielbiałam je i myślę, że byłam dużo bardziej szczęśliwa niz tutaj na 250 m2 Chatkę Hobbita z klocków lego przywiozłam tutaj, leży gdzieś w kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Alu to jak Ty tacha chętna do zabaw z dziecmi to zapraszam serdecznie do mnie:) ja czasem juz nie mam siły się z nimi bawić Marta! kurna gdzie się Podziewasz, co???? skrobnij chociaż , że żyjesz pracusiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czesc Martus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.03.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Anetko:) ja bym chciała drugie -ale takie 1.5 roczne.. nie mam czasu na ciążę i poród:cool: jak już znajdziesz na to sposób to dawaj szybko, bo ja chętnie skorzystam :D:D Dziewczyny można adoptować albo dać jajko+plemniczki Jak bym nie mogła mieć swoich ( a jeszcze nie próbowałam hi hi) to bardzo chętnie bym przygarneła :eek::eek: Nie piszę....tylko z przerażeniem zaglądam, bo po tym co przeczytałam, mam wrażenie, że dziewczyny chcą mnie wrobić w rodzenie dla nich dzieci Chyba nie bez powodu piszą o tym u mnie? Nie wiem jak to mam rozumieć? Postanowiłam się ukrywać Nawet jakbym się zgodziła rodzić dla nich te dzieci...to z kim miałbym je płodzić? Moim mężem czy ich mężami tak tylko pytam z ciekawości, a nóż to jeszcze przemyślę , aaaa i czy karmienie piersią też wchodzi w grę? :lol2::lol2::lol2: A tak na poważnie:rolleyes:, odezwę z nowymi wieściami bliżej czwartku, jeszcze te dwa dni będę nadrabiać zaległości w pracy i nie tylko:cool: Madziu, wzięłaś koszulę xs? i jak ona się ma rozmiarowo? Rękawy długie? Alu, Kasiu, Anetko mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 no zakrętasie odrabiaj zaległości. jak Bartek ok- to najważniejsze:):):):) Marta ja chcę też maluszka 3 miesięcznego dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 no zakrętasie odrabiaj zaległości. jak Bartek ok- to najważniejsze:):):):) Marta ja chcę też maluszka 3 miesięcznego dziewczynkę Bartuś ok:) Tylko chłopcy wchodzą w grę, bo przepis mam sprawdzony dziewczynkę trudniej zaplanować, nie chcę potem słuchać pretensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziewczyny to jaki w ogóle jest plan na ten zlot, bo się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Chyba nie bez powodu piszą o tym u mnie? Nie wiem jak to mam rozumieć? Postanowiłam się ukrywać Nawet jakbym się zgodziła rodzić dla nich te dzieci...to z kim miałbym je płodzić? Moim mężem czy ich mężami tak tylko pytam z ciekawości, a nóż to jeszcze przemyślę , aaaa i czy karmienie piersią też wchodzi w grę? :lol2::lol2::lol2: Ja poproszę wersję bez karmienia piersią - bo ja skazowiec, dzieci też - nie będę już taka wymagająca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Hej Martuś To ja się już zapisuje w kolejkę bo przed posiadaniem dzieci broniłam się ze w/g na ciąże A tu bach taka okazja Może być chłopak nie będę wybrzydzać ( a co do męża możemy się dogadać ) Buziaki PS Super było w niedziele Mega fajnie nam się z Wami rozmawiało Pozdrowionka dla D od mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Saly ale konkretnie o poród chodzi czy o rozciąganie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 a czego rozciąganie? z ciekawośći wszak jestem po jednym i "tam" nic - a brzuch hmmm po drugiej idę na rekonstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 właśnie brzuch miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 haha u nas w rodzinie sprawdziło się, że ciąże jak i "ciało po ciąży" córki mają podobne jak ich matki. Czyli ja po mojej odziedziczyłam nieciekawy - kuzynka po swojej wręcz idealny - zero skóry, rozstępów. Z operacją serio pisałam - ale to po drugim (ostatnim) o ile w ogóle będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.03.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 MI o to rozciąganie chodziło Mam koleżankę ze ma teraz naleśnik zwisający bidulcia A Martusia nasz Laska nic jej ciąży nie ruszyły MA FARCIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ja miałam w Liceum babkę od w-f takiego typowego hitlera. Taka skurkowana była wysportowana, że jak po 3 miesiącach wróciła do pracy po drugiej ciąży i pokazywała jak stanąć na rękach i t-shit jej zjechał to miała kaloryfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 dlatego zwalam wszystko na geny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zamówiłam na lunch sałatkę grecką, pyszna tylko po cholere dają białą cebulę jak by mogli dać łagodniejszą czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts