Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

O proszę a tutaj też o dzieciach :D

Ja moją Julcię kocham nad życie , instnkt macierzyński mam odkąd skończyłam chyba 13 lat :lol2: od zawsze byłam "ciocią" wszytkich maluchów ;)

Ale swój skarb to co innego ;) Jest cudna, ma energi za dwoje, mówi za troje, w zwiazku z powyższym z drugim dzieckiem chętnie się jeszcze wstrzymam :lol2: tak jeszcze ze 3 latka ;)

Tym bardziej, na wspomnienie przeleżenia 7 miesięcy ciąży i tego ciągłego sktrachu o maleństwo .... hormony i dodatkowe kilogramy też lekko mnie odstraszją ;)

No wiec jak MarJelka bedzie tak grupowo rodzic, to ja tez zamawiam tak na ..... :popcorn: .....za 3 latka jakiegoś berbecia :rotfl:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór:wiggle:

Tak wzięłam xs i dobrze, że odmówiłam tamtą s bo byłaby zdecydowanie za duża;)

Ta xs też wcale nie jest taka mała;) W ramionach jest idealna, ale rękaw już jest lekko za nadgarstek ;) Więc ja pewnie będę podciągać do łokcia, jak miała Socha na zdjęciach :rolleyes: Reszta jest super.

W drugi dzień świąt idziemy na chrzciny do koleżanki więc pewnie się sprzyda. Do tego czarne rurki materiałowe (mierzyłam już w Mohito), nowy płaszczyk (tez Mohito), szpilki i wystarczy na chrzciny -chyba;););)

Co do dzieci- to ja zamawiam córeczkę, choć jak będzie drugi chłopak to też byłabym szczęśliwa bo chyba nawet wolę chłopaków;);) Ale tak jak pisały dziewczyny, najlepiej żeby było już takie odchowane tak 1-1.5 roczne;):rolleyes::rolleyes:

:hug::hug:

Każdy etap jest fajny (przynajmniej dla mnie ;)), ale jak dziecko ma już te 1.5 roku i wzwyż to już można się z nim porozumieć (mimo, że mój mały dwulatek ma na razie bardzooo ubogie słownictwo), ale rozumie już wszystko i ja tez mniej więcej wiem co on chce;) i to jest super. W takim wieku dziecko się tak niesamowicie rozwija i uczy tylu nowych rzeczy- wrażenie ogromne;):rolleyes::rolleyes:

Znów się zagapiłam ::rolleyes:...ale jak będzie zbywała to ja poproszę dziewczynkę - i nawet nie musi być 'odchowana', pieluchową też przygarnę :yes:

(mimo, że mój mały dwulatek ma na razie bardzooo ubogie słownictwo),

Magdzińska i chciej utrzymać ten stan rzeczy jak najdłużej! :) mój 2,5 latek ma takie gadane, że zagada wszystkich, a co najgorsze mówi wszystko....3 dni temu M. ledwo włożył klucz do zamka a młody już meldował, że mama uderzyła auto i byliśmy u pana Jacka i naprawił mamie auto i mama się już nie wkurza.....a ja raptem zerwałam rejestrację na krawężniku i wcale nie uważałam, że jest to info, które M. musi poznać :rolleyes:

znów się zagapiłam ::rolleyes:...ale jak będzie zbywała to ja poproszę dziewczynkę - i nawet nie musi być 'odchowana', pieluchową też przygarnę :yes:

Magdzińska i chciej utrzymać ten stan rzeczy jak najdłużej! :) mój 2,5 latek ma takie gadane, że zagada wszystkich, a co najgorsze mówi wszystko....3 dni temu m. Ledwo włożył klucz do zamka a młody już meldował, że mama uderzyła auto i byliśmy u pana jacka i naprawił mamie auto i mama się już nie wkurza.....a ja raptem zerwałam rejestrację na krawężniku i wcale nie uważałam, że jest to info, które m. Musi poznać :rolleyes:

:D:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gifCzy to koniec już zamówień na pachnące bobaski http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif

Hej

Martuś

To ja się już zapisuje w kolejkę bo przed posiadaniem dzieci broniłam się ze w/g na ciąże

A tu bach taka okazja

Może być chłopak nie będę wybrzydzać ( a co do męża możemy się dogadać )

Buziaki

PS Super było w niedziele Mega fajnie nam się z Wami rozmawiało

Pozdrowionka dla D od mojego M

Aniu, my też z Wami cudnie spędziliśmy czas:hug: D również pozdrawia M:D

Mam nadzieję, ze szybko znowu się zobaczymy:cool:

:hug:

O proszę a tutaj też o dzieciach :D

Ja moją Julcię kocham nad życie , instnkt macierzyński mam odkąd skończyłam chyba 13 lat :lol2: od zawsze byłam "ciocią" wszytkich maluchów ;)

Ale swój skarb to co innego ;) Jest cudna, ma energi za dwoje, mówi za troje, w zwiazku z powyższym z drugim dzieckiem chętnie się jeszcze wstrzymam :lol2: tak jeszcze ze 3 latka ;)

Tym bardziej, na wspomnienie przeleżenia 7 miesięcy ciąży i tego ciągłego sktrachu o maleństwo .... hormony i dodatkowe kilogramy też lekko mnie odstraszją ;)

No wiec jak MarJelka bedzie tak grupowo rodzic, to ja tez zamawiam tak na ..... :popcorn: .....za 3 latka jakiegoś berbecia :rotfl:

Karolka, ty nie dofffcipkuj :D tylko dbaj o jajniki , bo tu nie ma żartów, a jeszcze raz jak Cię zobaczę w środku zimy bez skarpet -WEŁNIANYCH, to będzie chłosta http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif

Daj koniecznie znać jakie wieści po dzisiejszej wizycie!

witaj, dzięki Venusce dotarłam do Ciebie. Masz piękny dom, jestem zachwycona:) Na spokojnie jeszcze raz powoli pooglądam sobie. Nawet "mój" czajnik na wodę znalazł się u Ciebie:) Gratuluję i pozdrawiam.

zeli

Witaj Zeli :welcome:Dziękuję za miłe komplementy :hug:

Czajnik jest debeściarski nie? :D

Dobry wieczór:wiggle:

Tak wzięłam xs i dobrze, że odmówiłam tamtą s bo byłaby zdecydowanie za duża;)

Ta xs też wcale nie jest taka mała;) W ramionach jest idealna, ale rękaw już jest lekko za nadgarstek ;) Więc ja pewnie będę podciągać do łokcia, jak miała Socha na zdjęciach :rolleyes: Reszta jest super.

W drugi dzień świąt idziemy na chrzciny do koleżanki więc pewnie się sprzyda. Do tego czarne rurki materiałowe (mierzyłam już w Mohito), nowy płaszczyk (tez Mohito), szpilki i wystarczy na chrzciny -chyba;););)

Co do dzieci- to ja zamawiam córeczkę, choć jak będzie drugi chłopak to też byłabym szczęśliwa bo chyba nawet wolę chłopaków;);) Ale tak jak pisały dziewczyny, najlepiej żeby było już takie odchowane tak 1-1.5 roczne;):rolleyes::rolleyes:

:hug::hug:

Może i ja powinna wziąć xs :rolleyes: jeszcze jej nie zamówiłam :rolleyes:

Madziu w czarnych rureczkach, koszuli i szpilach, plus płaszczyk będziesz wyglądała jak gwiazda http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif

Cmok, cmok Martulka:hug:

buzi buzi

http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

A żeby nie było, że u mnie tylko plotki :p:P:P to zaraz Wam się pochwalę jakie będę miała piękne biureczko do gabinetu i stolik pod drukarkę :p