Karolina i Artur P 12.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 O proszę a tutaj też o dzieciach Ja moją Julcię kocham nad życie , instnkt macierzyński mam odkąd skończyłam chyba 13 lat od zawsze byłam "ciocią" wszytkich maluchów Ale swój skarb to co innego Jest cudna, ma energi za dwoje, mówi za troje, w zwiazku z powyższym z drugim dzieckiem chętnie się jeszcze wstrzymam tak jeszcze ze 3 latka Tym bardziej, na wspomnienie przeleżenia 7 miesięcy ciąży i tego ciągłego sktrachu o maleństwo .... hormony i dodatkowe kilogramy też lekko mnie odstraszją No wiec jak MarJelka bedzie tak grupowo rodzic, to ja tez zamawiam tak na ..... .....za 3 latka jakiegoś berbecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nie no to w takim razie Martulka musi machnąć kilka razy bliźniaki, albo trojaczki No juz jak woli przecież nie bedziemy jej aż tak ingerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Nie no to w takim razie Martulka musi machnąć kilka razy bliźniaki, albo trojaczki No juz jak woli przecież nie bedziemy jej aż tak ingerować oby tylko mężuś się zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ciąża to taki magiczny czas , że nie oddałabym jej nikomu;) Marta czyli teraz rodzeniem dzieci bedziesz się zajmować? jakoś tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ciąża to taki magiczny czas , że nie oddałabym jej nikomu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 12.03.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 witaj, dzięki Venusce dotarłam do Ciebie. Masz piękny dom, jestem zachwycona:) Na spokojnie jeszcze raz powoli pooglądam sobie. Nawet "mój" czajnik na wodę znalazł się u Ciebie:) Gratuluję i pozdrawiam.zeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dobry wieczór:wiggle: Tak wzięłam xs i dobrze, że odmówiłam tamtą s bo byłaby zdecydowanie za duża;) Ta xs też wcale nie jest taka mała;) W ramionach jest idealna, ale rękaw już jest lekko za nadgarstek Więc ja pewnie będę podciągać do łokcia, jak miała Socha na zdjęciach Reszta jest super. W drugi dzień świąt idziemy na chrzciny do koleżanki więc pewnie się sprzyda. Do tego czarne rurki materiałowe (mierzyłam już w Mohito), nowy płaszczyk (tez Mohito), szpilki i wystarczy na chrzciny -chyba;);) Co do dzieci- to ja zamawiam córeczkę, choć jak będzie drugi chłopak to też byłabym szczęśliwa bo chyba nawet wolę chłopaków;) Ale tak jak pisały dziewczyny, najlepiej żeby było już takie odchowane tak 1-1.5 roczne;):rolleyes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ale wymyślacie 1 - 1,5 roczne? pieluch nie chcecie? u moich dzieci wszystkie nieczystości wierzę, że będą zabierać anioły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To ja poproszę 2-latka :lol2:.Tak,żeby już umiał powiedzieć ,o co mu chodzi :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Każdy etap jest fajny (przynajmniej dla mnie ), ale jak dziecko ma już te 1.5 roku i wzwyż to już można się z nim porozumieć (mimo, że mój mały dwulatek ma na razie bardzooo ubogie słownictwo), ale rozumie już wszystko i ja tez mniej więcej wiem co on chce;) i to jest super. W takim wieku dziecko się tak niesamowicie rozwija i uczy tylu nowych rzeczy- wrażenie ogromne;):rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 13.03.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Znów się zagapiłam :...ale jak będzie zbywała to ja poproszę dziewczynkę - i nawet nie musi być 'odchowana', pieluchową też przygarnę (mimo, że mój mały dwulatek ma na razie bardzooo ubogie słownictwo), Magdzińska i chciej utrzymać ten stan rzeczy jak najdłużej! mój 2,5 latek ma takie gadane, że zagada wszystkich, a co najgorsze mówi wszystko....3 dni temu M. ledwo włożył klucz do zamka a młody już meldował, że mama uderzyła auto i byliśmy u pana Jacka i naprawił mamie auto i mama się już nie wkurza.....a ja raptem zerwałam rejestrację na krawężniku i wcale nie uważałam, że jest to info, które M. musi poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.03.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam Lejdis:) coś się Szefowa nie odzywa - chyba szykuję listę komu, kiedy - z kim:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Oooo proszę i kolejny biznes na forum się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cmok, cmok Martulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 albo przystąpiła do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ja myslę, że się wystraszyła bo zamówień co niemiara;) do emerytury nie wydoli z tym rodzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Surogantko gdzie jesteś?:lol2: :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.03.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 znów się zagapiłam :...ale jak będzie zbywała to ja poproszę dziewczynkę - i nawet nie musi być 'odchowana', pieluchową też przygarnę Magdzińska i chciej utrzymać ten stan rzeczy jak najdłużej! mój 2,5 latek ma takie gadane, że zagada wszystkich, a co najgorsze mówi wszystko....3 dni temu m. Ledwo włożył klucz do zamka a młody już meldował, że mama uderzyła auto i byliśmy u pana jacka i naprawił mamie auto i mama się już nie wkurza.....a ja raptem zerwałam rejestrację na krawężniku i wcale nie uważałam, że jest to info, które m. Musi poznać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gifCzy to koniec już zamówień na pachnące bobaski http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Hej Martuś To ja się już zapisuje w kolejkę bo przed posiadaniem dzieci broniłam się ze w/g na ciąże A tu bach taka okazja Może być chłopak nie będę wybrzydzać ( a co do męża możemy się dogadać ) Buziaki PS Super było w niedziele Mega fajnie nam się z Wami rozmawiało Pozdrowionka dla D od mojego M Aniu, my też z Wami cudnie spędziliśmy czas:hug: D również pozdrawia M:D Mam nadzieję, ze szybko znowu się zobaczymy:cool: O proszę a tutaj też o dzieciach Ja moją Julcię kocham nad życie , instnkt macierzyński mam odkąd skończyłam chyba 13 lat od zawsze byłam "ciocią" wszytkich maluchów Ale swój skarb to co innego Jest cudna, ma energi za dwoje, mówi za troje, w zwiazku z powyższym z drugim dzieckiem chętnie się jeszcze wstrzymam tak jeszcze ze 3 latka Tym bardziej, na wspomnienie przeleżenia 7 miesięcy ciąży i tego ciągłego sktrachu o maleństwo .... hormony i dodatkowe kilogramy też lekko mnie odstraszją No wiec jak MarJelka bedzie tak grupowo rodzic, to ja tez zamawiam tak na ..... .....za 3 latka jakiegoś berbecia Karolka, ty nie dofffcipkuj tylko dbaj o jajniki , bo tu nie ma żartów, a jeszcze raz jak Cię zobaczę w środku zimy bez skarpet -WEŁNIANYCH, to będzie chłosta http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Daj koniecznie znać jakie wieści po dzisiejszej wizycie! witaj, dzięki Venusce dotarłam do Ciebie. Masz piękny dom, jestem zachwycona:) Na spokojnie jeszcze raz powoli pooglądam sobie. Nawet "mój" czajnik na wodę znalazł się u Ciebie:) Gratuluję i pozdrawiam. zeli Witaj Zeli :welcome:Dziękuję za miłe komplementy Czajnik jest debeściarski nie? Dobry wieczór:wiggle: Tak wzięłam xs i dobrze, że odmówiłam tamtą s bo byłaby zdecydowanie za duża;) Ta xs też wcale nie jest taka mała;) W ramionach jest idealna, ale rękaw już jest lekko za nadgarstek Więc ja pewnie będę podciągać do łokcia, jak miała Socha na zdjęciach Reszta jest super. W drugi dzień świąt idziemy na chrzciny do koleżanki więc pewnie się sprzyda. Do tego czarne rurki materiałowe (mierzyłam już w Mohito), nowy płaszczyk (tez Mohito), szpilki i wystarczy na chrzciny -chyba;);) Co do dzieci- to ja zamawiam córeczkę, choć jak będzie drugi chłopak to też byłabym szczęśliwa bo chyba nawet wolę chłopaków;) Ale tak jak pisały dziewczyny, najlepiej żeby było już takie odchowane tak 1-1.5 roczne;):rolleyes: :hug: Może i ja powinna wziąć xs jeszcze jej nie zamówiłam Madziu w czarnych rureczkach, koszuli i szpilach, plus płaszczyk będziesz wyglądała jak gwiazda http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Cmok, cmok Martulka buzi buzi http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif A żeby nie było, że u mnie tylko plotki :P:P to zaraz Wam się pochwalę jakie będę miała piękne biureczko do gabinetu i stolik pod drukarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Marta.. ja ma swoje mocno już odchowane.. Mam dwóch chłopaków i uważam , że chłopcy są prości w obsłudze.. Więc tylko popatrzę na ile lat będziesz zajęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts