Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

ale nie wiem , czy ona umie rysować:wiggle:

A biurko kto mi narysował? Przeca Hazelindowa firma, nie wiem czy ma od tego ludzi czy sama rysuje, ale wizualkę biurka dostałam :)

A! wiem jedynie, że się szkoliła w tym kierunku, a to zdolna bestyja, to może już sama smiga z wizualkami :rolleyes:

Ja również jestem za stylizowanym bufetem :yes: i prostą -minimalistyczną szafką rtv :yes:.Wiesz ,że uwielbiam nowoczesność z nutką glamour :rolleyes:,dlatego ta opcja do mnie najbardziej przemawia :)

No własnie Oluś, ja chyba też jestem z tą opcją :rolleyes:

Dziękuję za cenna dla mnie kolejną opinie http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wiggle: no tak zapomnialam ,że po nocach nad czymś pracuje:)

Po nocach to może pracuje nad mężem :rolleyes:

może te stronki was sie przydadza Meblonowak, BB Home,Karestyle,h-desing.pl,http://www.desingbywomen.pl MarJel to twoja konsolka super gdzie jak kupiłas jesli mozna wiedziec miałam zapisana stronke takiej ale gdzies mi wcieło była bym wdzieczna

Nie pamiętam gdzie kupiłam swoją, ale znalazłam taką samą jak moja i tańszą od mojej o tysiaka :eek:

http://cudnemeble.pl/komoda-p-682.html

Przy tym linku który wkleiłaś wyskakuje mi błąd...

Witam witam:wiggle::wiggle:

Też jestem za stylizowanym bufetem (może coś w stylu tego przedostatniego zdjęcia z Twoich propozycji, ale biały oczywiście ;)) i nowoczesny stolik rtv. Z grubymi bokami mogłoby zrobić się ciężkawo i może nawet nudno (komplecik;)) a przecież Ty lubisz mieć inaczej:rolleyes::rolleyes:

Idę dalej czytać moją knigę...;);)

Marjelko ja jestem za bufetem stylizowanym, glamour - coś w stylu tego czarnego, lakierowanego, który wkleiłaś i za minimalistycznym stolikiem rtv. Uważam, że bufet z szerokimi nogami byłby za ciężki i średnio komponowałby się z kinkietem. U Ciebie fajnie przewija się glamourowa nuta i uważam, że tutaj ona również pasuje.

Edit:

Spojrzałam jeszcze raz na zdjęcie Twojego salonu i może bufet mógłby nawiązywać do stolika w salonie....

Edytowane przez Monia_22

nadrobiłam:) co wcale nie było proste :p

ja też jestem za wersją z bufetem stylizowanym - do tych kinkietów i tapety jak znalazł...

No właśnie Pasieńko, tapeta i kinkiety, aż się proszą o coś eleganckiego do towarzystwa :rolleyes:

A jak moje poduchy na taras? Zamówiła? :popcorn:

co osoba to inne zdanie :lol2:

Dla mnie z bufetem glamour zrobi się tandetnie, z elegancją będzie miało mało wspólnego :lol2::rolleyes:

Phi :eek::p

Witam witam:wiggle::wiggle:

Też jestem za stylizowanym bufetem (może coś w stylu tego przedostatniego zdjęcia z Twoich propozycji, ale biały oczywiście ;)) i nowoczesny stolik rtv. Z grubymi bokami mogłoby zrobić się ciężkawo i może nawet nudno (komplecik;)) a przecież Ty lubisz mieć inaczej:rolleyes::rolleyes:

Idę dalej czytać moją knigę...;);)

Co Ty Madziu czytasz? kingę???? Jaką kingę? :rolleyes:

Dzięki za opinie :hug:

Justyś ale on nie musi byc tak zupełnie glam - ja się zgadzam z Agawi- fajnie jak będzie w połysku i trochę stylizowany... normalnie już go tam widzę :D

Ja też to tak widzę:rolleyes: tylko teraz taki bufet zaprojektować...Najgorsze nogi i uchwyty, reszta wiem jak mam mniej więcej wyglądać :rolleyes:

Może się przekonam :D :lol2: co innego stylizowany bufet antyczny:rolleyes:

Antyczny nie:no:, nie u mnie :)

Marjelko ja jestem za bufetem stylizowanym, glamour - coś w stylu tego czarnego, lakierowanego, który wkleiłaś i za minimalistycznym stolikiem rtv. Uważam, że bufet z szerokimi nogami byłby za ciężki i średnio komponowałby się z kinkietem. U Ciebie fajnie przewija się glamourowa nuta i uważam, że tutaj ona również pasuje.

Edit:

Spojrzałam jeszcze raz na zdjęcie Twojego salonu i może bufet mógłby nawiązywać do stolika w salonie....

Dzięki Moniu :hug:

Tylko te nogi z stolika w salonie ciężko mi sobie wyobrazić w bufecie, wyglądałby jakoś pokracznie :lol2:

Chodzą mi po głowie nogi podobne, do nóg w srebrnej komodzie :rolleyes:

sloneczko wyszlo:):):):):):):):):):)

Az od razu lepiej, oby już zostalo. jest tylko bardzo zimno:eek:

Taaak :rolleyes: u nas słonecznie, ale aura typowo zimowa. Dobrze że już nie ma takiej zawieruchy jak wczoraj.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ja się właśnie zabieram za wiosenne porządki, a mąż z synem idzie na sanki :jawdrop::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

CZeść Martulka :)

Biurko będzie swietne juz sie go nie moge doczekać :yes:

U CIebie pasuje i bufet nowoczesny i sylizowany :yes:

Wiec masz dobrze, bo na co się nie zdecydujesz to bedzie fajnie i nie ma mowy o wpadce :lol2:

Ale widać,ze w duszy Ci gra jakis bufecik elegancki więc tego sie trzymaj :yes: Teraz tylko kwestia dogrania szczegółów, uchwytów itd.

Tylko dla mnie stylizowany stolik rtv w Twoim salone to będzie nieporozumioeniem :sick: wiec rtv zrobiłabym prosty, bez względu na to jaki będzie bufet :rolleyes:

Ja mam jakieś spowolnione myslenie przez te tony leków jakie biore :rolleyes::jawdrop:

Dobrze ,ze masz tu wielu super doradców i sama wiesz czego chcesz :yes: :hug:

P.S

Wiesz,ze te dziady z Westa. znowu przesuneli mi dostawe fotela na koniec marca... a miał być na poczatku lutego :mad:

Ciekawe czy dojdzie do czerwca :rolleyes:

Venusik, coś ty się dzisiaj z rana najadła, że tak fikasz od rana ;)

Karolka , masz rację, szafka rtv, elegancka u mnie nie bałdzo, przy moim nowoczesnym kominku będzie wyglądała śmiesznie. Musi być coś prostego, nie rzucającego się w oczy :rolleyes:

Bufecik najłatwiej i najbezpieczniej byłoby wybrać nowoczesny i ten na pewno wyglądałby dobrze:rolleyes: Ale mnie korci myśl, bardziej fikuśnego :rolleyes:

Może coś Hazelinda doradzi :cool:

No to masz przeboje z jamnikami :eek: tyle z tego dobrego, ze wybrały sobie dobry moment na chorowanie, pogoda nie sprzyja do działania w temacie domku, masz chwile oddechu, odpoczynku, czasu na nowe pomysły. Wraz z wiosną staniesz na nogi i wrócisz do szalonego tempa i działania;)

Wracaj szybciutko do zdrówka, to będziemy się umawiać na wychodne z lubymi :)

Monia, udanej imprezki życzę:wiggle: ja już przygotowałam obiad i zaraz biere się za porządki, przede wszystkim w gabinecie zrobił mi się składzik:rolleyes: muszę to wszystko powynosić na strych i robić powoli miejsce na nowe biureczko i stoliczek :)

Dzięki Moniu :hug:

Tylko te nogi z stolika w salonie ciężko mi sobie wyobrazić w bufecie, wyglądałby jakoś pokracznie :lol2:

Chodzą mi po głowie nogi podobne, do nóg w srebrnej komodzie :rolleyes:

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ja się właśnie zabieram za wiosenne porządki, a mąż z synem idzie na sanki :jawdrop::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Marjel rzeczywicie nogi może nie wyglądałyby najlepiej, jednak fajnie jeśli te mebelki miałyby coś wspólnego.

Venus jeśli minimalizm to bez tych pogrubionych boków, bo wg mnie zrobi się ciężko .

Marjel rzeczywicie nogi może nie wyglądałyby najlepiej, jednak fajnie jeśli te mebelki miałyby coś wspólnego.

Stolik w salonie jest biały lakierowany i bufet też będzie, biały lakierowany...to już coś wspólnego będzie :lol2:

Właśnie opędzlowałam na drugie śniadanie moje słynne papu owsiankowe i biere się do roboty http://emotikona.pl/emotikony/pic/ludek-pa-pa.gif