Venus_m 16.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta pasty rybnej Meble formą nie muszą mieć elementu łączącego, chyba że oba mają być widoczne. Szafka rtv najmniej rzucająca się w oczy, bufet fikuśny póki co nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta pasty rybnej Meble formą nie muszą mieć elementu łączącego, chyba że oba mają być widoczne. Szafka rtv najmniej rzucająca się w oczy, bufet fikuśny póki co nie moja bajka Te królewna, ale to ma być moja bajka Ale, że jak? Zrozumiałam, że albo wszystko proste , albo fikuśne ma być? U mnie pasta rybna (z makreli) przewidziana na kolację, to ja chyba na noc będę fikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Królewna przeczytaj raz jeszcze, bo jak na razie to wszystko na opak zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Królewna przeczytaj raz jeszcze, bo jak na razie to wszystko na opak zrozumiałaś To Ty napisz raz jeszcze, bo ja czytam i ni hu hu nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 wygodnicka - zapomnij idę psiątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 wygodnicka - zapomnij idę psiątać. Spadaj kozo Pewnie sama nie rozumiesz co napisałaś i teraz się wykręcasz Też se idę http://emotikona.pl/emotikony/pic/sumo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta poduchy zamówione, duuużo poduch - mam nadzieje, że dotrą w tygodniu do mnie, dam znać u Ciebie bo Zuza dziennik usunęła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta, ja się nie wtrącam w sprawie bufetu, bo według mnie ten zupełnie ostatni jest najładniejszy (z grubymi bokami i cienkim blatem), ale u Ciebie stylizowany też pasuje, więc trudno mi coś mądrego doradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta ,wpadłam na chwilę się przywitać ...nie mam kompletnie ostatnio czasu ...co odbija się na mojej psychice... Może spacer po ulubionych watkach mi pomoże? W nawiązaniu do Twojego bufetu.... tak na pierwszy rzut oka pasuje mi taki bufet z lat 50 tych (jak w filmach amerykańskich z tego okresu:D)taki modernistyczny,lekki na cienkich nóżkach,,,trochę nawiązujący do nóżek krzeseł ....coś w tym rodzaju...oczywiście z modyfikacjami... http://classicmodern.pl/wp-content/uploads/2011/08/sprzedane12-305x305.jpg To tyle ode mnie ...spadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 phi Marjelko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 phi Marjelko :P Venuska miałaś sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 marta impreza będzie. jeszcze nie wykorzystalam spodni w paski.........może dziś. ale mam pomysl na ubranie i te paski mi go zdominuja....... no zobaczę ....i jeszcze noszę ponczoszki na naczynka , więc..... dupa..... chyba tych spodni nie wcisnę ale zaraz wkleję cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta poduchy zamówione, duuużo poduch - mam nadzieje, że dotrą w tygodniu do mnie, dam znać u Ciebie bo Zuza dziennik usunęła:( No masz Ci los, jak to usnęła, ot tak, z dnia na dzień To czekam na info poduchowe, a tym czasem się pochwalę jakie będę miała cudne podusie na tarasie od Ciebie Dobrze, ze zdążyłam z Zuzankowego dziennika fotkę skopiować Pasiu, to trzymaj dla mnie dwie kwadratowe i dwie prostokątne, wszystkie szaro-beżowe http://img27.imageshack.us/img27/9279/img0723hq.jpg Uploaded with ImageShack.us Marta, ja się nie wtrącam w sprawie bufetu, bo według mnie ten zupełnie ostatni jest najładniejszy (z grubymi bokami i cienkim blatem), ale u Ciebie stylizowany też pasuje, więc trudno mi coś mądrego doradzić . No właśnie...wbrew pozorom ciężka sprawa z tym bufetem u mnie. Dziękuje Ilonko, za opinie Marta ,wpadłam na chwilę się przywitać ...nie mam kompletnie ostatnio czasu ...co odbija się na mojej psychice... Może spacer po ulubionych watkach mi pomoże? W nawiązaniu do Twojego bufetu.... tak na pierwszy rzut oka pasuje mi taki bufet z lat 50 tych (jak w filmach amerykańskich z tego okresu:D)taki modernistyczny,lekki na cienkich nóżkach,,,trochę nawiązujący do nóżek krzeseł ....coś w tym rodzaju...oczywiście z modyfikacjami... http://classicmodern.pl/wp-content/uploads/2011/08/sprzedane12-305x305.jpg To tyle ode mnie ...spadam:) O jak mi miło, że mój wątek należy do twoich ulubionych Cieszę się, że wpadałaś po mimo braku czasu z nowym pomysłem:hug: No i widzisz Beatko też mi chodził podobny kształt po głowie i nawet wczoraj znalazłam taki podobny; http://img856.imageshack.us/img856/7940/z13567368fbufetcena1499.jpg Uploaded with ImageShack.us i stolik rtv http://img825.imageshack.us/img825/8237/z13567369fszafkapodtvce.jpg Uploaded with ImageShack.us Nogi mogą być dębowe jak stół w jadalni, nogi w kanapach w salonie, lub białe...stolik rtv w czarnym połysku , a bufet w białym phi Marjelko :P A masz http://emotikona.pl/emotikony/pic/2patyk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martusia masz zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 O jak mi miło, że mój wątek należy do twoich ulubionych Myślałam ,że wiesz... Cieszę się, że wpadałaś po mimo braku czasu z nowym pomysłem:hug: No i widzisz Beatko też mi chodził podobny kształt po głowie i nawet wczoraj znalazłam taki podobny; http://img856.imageshack.us/img856/7940/z13567368fbufetcena1499.jpg Uploaded with ImageShack.us i stolik rtv http://img825.imageshack.us/img825/8237/z13567369fszafkapodtvce.jpg Uploaded with ImageShack.us Nogi mogą być dębowe jak stół w jadalni, nogi w kanapach w salonie, lub białe...stolik rtv w czarnym połysku , a bufet w białym Grzeczna dziewczynka ...żadnego innego bufetu u Ciebie nie widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Zouzo to ja tu już nic nie napiszó skoro Ty taka niegrzećna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martusia masz zaklepane Pasiu ja tez kcem takie poduchy...wszak mam taki sam zestaw jak Marjelka to i poduchy muszą być takie same:)..Drogie są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.03.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kochana ja czytam knigę nie kingę- kniga po rusku to książka (tylko pisownia inna:D) Moja kniga to trzecia część Gry o tron o której już pisałam (nazwa sagi jest inna, ale ja piszę w skrócie gra o tron;)) Teraz to się dopiero dzieje..... Miłego sprzątania- ja tez od rana latam ze ścierą, bo jutro znowu goście;) :hug: p.s zapomniałam napisać, że jeśli jesteś wąska w ramionach to xs napewno będzie dobra, bo tak jak pisałam ona jest taka luźnawa a Ty chudzinka więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Pasiu ja tez kcem takie poduchy...wszak mam taki sam zestaw jak Marjelka to i poduchy muszą być takie same:)..Drogie są ? privka posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 16.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Marjelko ja tak nieśmialo:) Ale rozwnież uważąm, że szafka rtv, jak najzwyklejsza-nowoczesna a zarazem delikatna:) A co do jadalni... Dolacze tylko na chwilke jedno zdjecie zaraz wykasuje:rolleyes: Edytowane 16 Marca 2013 przez Karolka0304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts