narendil 16.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marta, szafkę rtv zrobiłam najprostszą jak się tylko da. A bufetowi zafundowałabym moje ukochane nóżki. No, ale liczę się z tym, że nie każdy widzi u siebie nawiązanie do szalonych lat 60/70-tych A odnośnie pogrubień, to jeśli już coś pogrubiać, to tylko boki, blatu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martus pytanie było juz pewnie z trylion razy ale nie mogę odszukać ...jakie masz odleglości od wyspy do szafek ze wszystkich stron ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martusia masz zaklepane http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Myślałam ,że wiesz... Grzeczna dziewczynka ...żadnego innego bufetu u Ciebie nie widzę .... Jeszcze nie wiadomo czy taka grzeczna:rolleyes: decyzja jeszcze nie podjęta Zouzo to ja tu już nic nie napiszó skoro Ty taka niegrzećna :P Oj Venusia, nie fosz się http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Napisz jeszcze co sądzisz o ostatniej propozycji http://emotikona.pl/emotikony/pic/buziaczek.gif Pasiu ja tez kcem takie poduchy...wszak mam taki sam zestaw jak Marjelka to i poduchy muszą być takie same:)..Drogie są ? Widzisz Pasiu, jak nakręcam Ci klientki Kochana ja czytam knigę nie kingę- kniga po rusku to książka (tylko pisownia inna:D) Moja kniga to trzecia część Gry o tron o której już pisałam (nazwa sagi jest inna, ale ja piszę w skrócie gra o tron;)) Teraz to się dopiero dzieje..... Miłego sprzątania- ja tez od rana latam ze ścierą, bo jutro znowu goście;) :hug: p.s zapomniałam napisać, że jeśli jesteś wąska w ramionach to xs napewno będzie dobra, bo tak jak pisałam ona jest taka luźnawa a Ty chudzinka więc... Ale wstyd, a rosyjski miałam w liceum http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif W ramionach Pudzianem raczej nie jestem:rolleyes:, ale w biuście trochę mam Marjelko ja tak nieśmialo:) Ale rozwnież uważąm, że szafka rtv, jak najzwyklejsza-nowoczesna a zarazem delikatna:) A co do jadalni... Dolacze tylko na chwilke jedno zdjecie zaraz wykasuje:rolleyes:[ATTACH=CONFIG]177035[/ATTACH] Karolka, ale śmiało, proszę, śmiało, tu się nie ma czego wstydzić A Ty wiesz, że ja mam ten bufet w swoich inspiracjach i też bardzo mi się podoba i na pewno by pasował taki prościutki. Może ja nie potrzebnie kombinuję, wyjdzie mi jakiś potworek, a tu mam pewniaka I proszę mi tu nic nie kasować http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Marta, szafkę rtv zrobiłam najprostszą jak się tylko da. A bufetowi zafundowałabym moje ukochane nóżki. No, ale liczę się z tym, że nie każdy widzi u siebie nawiązanie do szalonych lat 60/70-tych A odnośnie pogrubień, to jeśli już coś pogrubiać, to tylko boki, blatu nie. Ania szalone lata 60/70 to tylko u takiej jednej narendil i jej pół apartamencie, jest taka jedna wariatka, znasz? Tak! już teraz jestem pewna że, stolik rtv tylko prościuchny nad bufetem dalej myślę Martus pytanie było juz pewnie z trylion razy ale nie mogę odszukać ...jakie masz odleglości od wyspy do szafek ze wszystkich stron ?? Ivy, było trylion razy, a ja dalej nie pamiętam:rolleyes:, na pewno coś około 1 metra, mogę jeszcze jutro dokładnie wymierzyć, bo teraz to już się rozłożyłam na kanapie i mi się nie chcę pupy ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 dziekuje Ci Ty moja nakręcaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.03.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 W kwestii ostatniego pomysłu ,to jakoś nie potrafię się określić .Bo ,o ile biała komoda z dębowymi nogami bardzo mi się widzi .To już szafki rtv ,ni hu hu sobie nie mogę wyobrazić .Bo jak zrobisz czarną z czarnymi nogami ,to moim zdaniem straci urok ,a jak czarną z dębowymi nogami -to znowu ,te nogi na tle czerni będą za bardzo bić po oczach ;)No sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Karolka, ale śmiało, proszę, śmiało, tu się nie ma czego wstydzić A Ty wiesz, że ja mam ten bufet w swoich inspiracjach i też bardzo mi się podoba i na pewno by pasował taki prościutki. Może ja nie potrzebnie kombinuję, wyjdzie mi jakiś potworek, a tu mam pewniaka I proszę mi tu nic nie kasować http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif To ja też wtrące swoje trzy grosze mi tez się podoba ten bufet Karolki a nawet bardzo Ja jestem za prostotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marta bufet ala lata 60 super tylko znowu nie u Ciebie Ja wiem, że na tle pięknego prostego stołu i eamsów wyglądałby bosko, ale spójrzmy dalej tapeta we wzory, stylizowane kinkiety, stolik ala indie strasznie tego dużo się robi, dlatego tak się upieram przy prostocie Prosty bufet jak ze zdjęcia Karolki (też mam to zdjęcie jako inspiracje, ale de menrzu z takimi ciemnymi ścianami zszedłby na zawał ) jak najbardziej, kilka dodatków glamour i będziesz mieć swoją bajkę P.S. W prostym bufecie możesz sobie zrobić kryształowe gałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 dziekuje Ci Ty moja nakręcaczko Mogę zostać Twoim przedstawicielem handlowym W kwestii ostatniego pomysłu ,to jakoś nie potrafię się określić .Bo ,o ile biała komoda z dębowymi nogami bardzo mi się widzi .To już szafki rtv ,ni hu hu sobie nie mogę wyobrazić .Bo jak zrobisz czarną z czarnymi nogami ,to moim zdaniem straci urok ,a jak czarną z dębowymi nogami -to znowu ,te nogi na tle czerni będą za bardzo bić po oczach ;)No sama nie wiem To ja też wtrące swoje trzy grosze mi tez się podoba ten bufet Karolki a nawet bardzo Ja jestem za prostotą Marta bufet ala lata 60 super tylko znowu nie u Ciebie Ja wiem, że na tle pięknego prostego stołu i eamsów wyglądałby bosko, ale spójrzmy dalej tapeta we wzory, stylizowane kinkiety, stolik ala indie strasznie tego dużo się robi, dlatego tak się upieram przy prostocie Prosty bufet jak ze zdjęcia Karolki (też mam to zdjęcie jako inspiracje, ale de menrzu z takimi ciemnymi ścianami zszedłby na zawał ) jak najbardziej, kilka dodatków glamour i będziesz mieć swoją bajkę P.S. W prostym bufecie możesz sobie zrobić kryształowe gałki Olu, Alu, Venusko http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Baaaardzo Wam dziękuję za wasze wypowiedzi! Kurde ja już się rok zastanawiam nad tym bufetem, cuduję, kombinuję, utrudniam sobie zadanie, ale prawda jest taka, że prosty będzie jednak u mnie najlepszy:) Postawię na nim jakieś łozdubki i będzie jak ta lala Proste fronty i kształt bufetu, idealnie będą pasowały do znajdującej się na przeciwko kuchni, nadal w jadalni będzie dominował stół,a takie było przecież moje założenie, tapeta też aż się prosi o jakieś proste towarzystwo na jej tle:rolleyes: Także wracam do pierwotnej wersji, skoro nic lepszego nie wymyśliłam przez ten rok, znaczy że ma być biały prosty bufecik, taki jak z inspiracji Karolki Biały, dzielony na trzy, z cofniętym cokołem , jedynie co chyba zmienię, to w środkowej części zrobię szuflady....? Przydałyby się , na serwetki, pierścienie do nich.... Chyba że zrobić te szuflady ukryte,za prostym frontem i zostawić ten bufet identyczny jak na inspiracji od naszej nieśmiałej Karolki ????? Szafka rtv, zamówię prostą, z trzema szufladami, czarną, bardzo podobną do bufetu tylko w wersji mini Nawet nie wiecie jak się cieszę że Was mam ....wzruszenie ....http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif A my dziś wybieramy się całą rodziną do cyrku http://emotikona.pl/emotikony/pic/akuku.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Martuś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 hu, hu do cyrku;) ubierzcie się cieplutko, bo mróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 udanej wyprawy Marjelko zrób szuflady, za stołem nikt ich nie będzie widzieć a przydadzą się na sztućce, podkładki ( ) i pierścienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wtrące swoje trzy grosze w temacie komory.Zdecydowanie komórka z inspiracji czyli biała prosta nawiązująca do mebli kuchennych i jeden szczegól bym tylko zmieniła- środkowa cześć zamienilabym na szuflady.Naprawde czasem sie przydają.Udanej zabawy w cyrku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Komody miało być nie komory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Suprajs . Wyciągnęłaś mnie za uszy i jestem . Spadam do tyłu nadrobić zaległości aby choć trochę być "w temacie" Mam co nadrabiać Buziaczki dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marta dzięki za rekomendację :hug: ja też uwazam że u Ciebie najlepiej będzie wyglądał prosty bufet nie będzie konkurował z tapetą oraz kinkietami ale takie cóś też mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Te od Karoli są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marta ja też jestem za prostym i nowoczesnym bufetem:) Ściana na której bedzię stał jest bogata dzięki tapecie, więc im prościej, tym lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ivy, było trylion razy, a ja dalej nie pamiętam:rolleyes:, na pewno coś około 1 metra, mogę jeszcze jutro dokładnie wymierzyć, bo teraz to już się rozłożyłam na kanapie i mi się nie chcę pupy ruszyć niestety stron dość dynamicznie przybywa i nie mogę odszukać jak będziesz miala momencik to było by super jak by Ci sie udało te odległości zmierzyć mam niecny plan na wyspę tylko nie wiem czy będzie wystarczająco wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marta,uważam że podjęłaś dobrą decyzję .Może i bufet stylizowany (odpowiednio dobrany )byłby efektowniejszy ,ale to jednak zawsze ryzyko .Prosty=fajny i na 100% świetnie się wpasuje p.s.ja bym zrobiła szuflady ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Martulka :bye:okazuje sie, ze bedziesz miała identyczny bufet i szafke rtv, co Twoj wykonafffca o ile dobrze zrozumialam:rolleyes: wkleje moze fotki na chwilkę później;) Przebrnęłam przez wszystkie głosy i od początku obstawiałam nowoczesnosc ale juz chyba decyzja podjęta;) Przeslij mi Skarbie adres, jesli chcesz swoja niespodzianke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts