Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Nie bez trudu przebrnęłam przez : :jawdrop:

-wybor fotela na przedpokój (dokonałaś dobrego wyboru piękny jest:yes:)

-chorobę Bartusia (współczuję :mad:) .Mam nadzieję,że już dobrze?

-plotki o Teściowych (:lol:)

-Greya (a co za tym idzie o łóżku i innych kajdankach :cool: )Narobiłyście mi ochoty ;).Mogę wpaść po książkę? :D

-zjeździe (uff będzie się działo :cool:)

-wyborze szafki rtv i bufetu (nic odkrywczego w tej dziedzinie nie powiem :D.W zasadzie dziewczyny wszystko opisały.(ale jak Boga kocham tak pomyślałam zanim jeszcze przeczytałam odpowiedzi :lol: ).A więc jestem za prostą,niewyrózniającą się szafką RTV-będzie stała obok nowoczesnego kominka więc musi się zgrywać :).A bufet?Też bez szaleństw-bo będzie miał za towarzystwo wzorzystą tapetę i stylizowane kinkiety :yes:.Zresztą myślę,że szafka RTV i bufet nie muszą być z tej samej serii bo będą stały w dwóch różnych miejscach ogromnego salonu :cool: I z tego co pamiętam z jednego miejsca nie widać tych dwóch mebli :rolleyes:.

ufffffffffff jestem w miarę na bieżąco :cool: :wave:

Edytowane przez lady in red

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martulka :bye:okazuje sie, ze bedziesz miała identyczny bufet i szafke rtv, co Twoj wykonafffca:rotfl: o ile dobrze zrozumialam:rolleyes: wkleje moze fotki na chwilkę później;)

Przebrnęłam przez wszystkie głosy i od początku obstawiałam nowoczesnosc ale juz chyba decyzja podjęta;)

Przeslij mi Skarbie adres, jesli chcesz swoja niespodzianke;):hug:

hazelko :) :hug:

Gratuluję firmy i przepięknych wyrobów :yes:

Polubiłam Twoja stronkę na fb ;).Fantastyczne rzeczy robicie :)

uuu:)ciesze,że się podoba...:)No dobra już się nie będę wstydzić:p Prosty klasyczny,a co do szuflad schowanych za głównym frontem środkowym,fajny pomysł:rolleyes: Bedziesz też chciała takie fronty?bo z tego co ja widzę front jest pokryty szybą...A jeżeli już stół łączy się ze schodami, bo to ten sam kolor, to może i fronty połączyć ze szklaną barierką...:DJa tak tylko sobie myśle:oops: pozdrawiam Edytowane przez Karolka0304

Martuś :hug::hug::hug:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

hu, hu do cyrku;) ubierzcie się cieplutko, bo mróż:)

Monia, jak się udała imprezka? Było wleczone? http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif

udanej wyprawy :hug:

Marjelko zrób szuflady, za stołem nikt ich nie będzie widzieć a przydadzą się na sztućce, podkładki ( :rotfl: ) i pierścienie ;)

Jak to szuflady za stołem ? :jawdrop:

Wtrące swoje trzy grosze w temacie komory.Zdecydowanie komórka z inspiracji czyli biała prosta nawiązująca do mebli kuchennych i jeden szczegól bym tylko zmieniła- środkowa cześć zamienilabym na szuflady.Naprawde czasem sie przydają.Udanej zabawy w cyrku!

Cieszę się, że popierasz mój wybór:) Szufladki na pewno by się przydały, jeszcze się zastanawiam nad tym rozwiązaniem :rolleyes: Najważniejsze, ze już wiem jak będzie wyglądał bufet!

Suprajs :lol:.

Wyciągnęłaś mnie za uszy i jestem :cool:.

Spadam do tyłu nadrobić zaległości aby choć trochę być "w temacie" ;)

Mam co nadrabiać :o

Buziaczki dziewczynki!

Nie wierzę! Lady!

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif

Marta

dzięki za rekomendację :hug::hug:

ja też uwazam że u Ciebie najlepiej będzie wyglądał prosty bufet

nie będzie konkurował z tapetą oraz kinkietami

ale takie cóś też mi się widzi

[ATTACH=CONFIG]177196[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]177197[/ATTACH]

Karolka, jak najbardziej Ci się należą pochwały, nawet mój wiecznie nie zadowolony mąż;) był pełen podziwu nad Twoją techniką pakowania!

Bufety fajne i bardzo dziękuję za kolejne propozycję :hug: ale już chyba zdania nie zmienię i będzie nowoczesny, nawet już poszedł do wyceny :lol:

Te od Karoli są boskie!

Nio :)

Marta ja też jestem za prostym i nowoczesnym bufetem:) Ściana na której bedzię stał jest bogata dzięki tapecie, więc im prościej, tym lepiej:)

O tuż to, zizi:) A co Ciebie tak ostatnio mało na fm? Wszystko w porządku ? :hug:

niestety stron dość dynamicznie przybywa i nie mogę odszukać :bash:

jak będziesz miala momencik to było by super jak by Ci sie udało te odległości zmierzyć :cool: mam niecny plan na wyspę tylko nie wiem czy będzie wystarczająco wygodnie :rolleyes:

Ivy, nie ma żadnego problemu, dzisiaj zmierzę i dam znać. Jak jest możliwość wciśnięcia wyspy to kombinuj ile wlezie. Ja u siebie zmieniłam co się tylko dało żeby mieć tą wymarzoną wyspę :eek: Nawet z jednego okna zrezygnowałam w kuchni, zmniejszyłam spiżarkę, zamknęłam jedno wejście do kuchni(były dwa) Chyba wiatrołap też trochę ukróciłam, oj było tego trochę, ale najważniejsze wyspa jest :lol:

Marta,uważam że podjęłaś dobrą decyzję :yes:.Może i bufet stylizowany (odpowiednio dobrany )byłby efektowniejszy ,ale to jednak zawsze ryzyko ;).Prosty=fajny i na 100% świetnie się wpasuje :yes:

p.s.ja bym zrobiła szuflady ukryte ;)

No właśnie po co ryzykować jak mamy pewniaka ;)

ehhh, myślę nad tymi szufladami wciąż :cool:

Martulka :bye:okazuje sie, ze bedziesz miała identyczny bufet i szafke rtv, co Twoj wykonafffca:rotfl: o ile dobrze zrozumialam:rolleyes: wkleje moze fotki na chwilkę później;)

Przebrnęłam przez wszystkie głosy i od początku obstawiałam nowoczesnosc ale juz chyba decyzja podjęta;)

Przeslij mi Skarbie adres, jesli chcesz swoja niespodzianke;):hug:

No Kochana moja Hazelindą , czytaj , czytaj bo to ty będziesz spełniać moje marzenia ;)

I koniecznie pokaż mi ten swój bufet i szafkę rtv:P

Ja Ci już mejliki wykropiłam , a teraz czekam na wycenę http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

Nie bez trudu przebrnęłam przez : :jawdrop:

-wybor fotela na przedpokój (dokonałaś dobrego wyboru piękny jest:yes:)

-chorobę Bartusia (współczuję :mad:) .Mam nadzieję,że już dobrze?

-plotki o Teściowych (:lol:)

-Greya (a co za tym idzie o łóżku i innych kajdankach :cool: )Narobiłyście mi ochoty ;).Mogę wpaść po książkę? :D

-zjeździe (uff będzie się działo :cool:)

-wyborze szafki rtv i bufetu (nic odkrywczego w tej dziedzinie nie powiem :D.W zasadzie dziewczyny wszystko opisały.(ale jak Boga kocham tak pomyślałam zanim jeszcze przeczytałam odpowiedzi :lol: ).A więc jestem za prostą,niewyrózniającą się szafką RTV-będzie stała obok nowoczesnego kominka więc musi się zgrywać :).A bufet?Też bez szaleństw-bo będzie miał za towarzystwo wzorzystą tapetę i stylizowane kinkiety :yes:.Zresztą myślę,że szafka RTV i bufet nie muszą być z tej samej serii bo będą stały w dwóch różnych miejscach ogromnego salonu :cool: I z tego co pamiętam z jednego miejsca nie widać tych dwóch mebli :rolleyes:.

ufffffffffff jestem w miarę na bieżąco :cool: :wave:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ty naprawdę wszystko przeczytałaś :rolleyes:

Sylwuś strasznie się cieszę , ze wróciłaś, nie ukrywam , że bardzo mi Cię tu brakowało :hug:

Sama widzisz , że zawsze temat do pogaduch się znajdzie i choć to forum budowlane to tematy nie koniecznie zawsze takie są :lol2:

Skoro teraz jesteś na etapie pieluszek, kupek i kaszek, obiecuję jutro rzucić temat związany z macierzyństwem , może by tak ,,o ulewaniu u niemowląt '' ?:rolleyes: :lol2:

uuu:)ciesze,że się podoba...:)No dobra już się nie będę wstydzić:p Prosty klasyczny,a co do szuflad schowanych za głównym frontem środkowym,fajny pomysł:rolleyes: Bedziesz też chciała takie fronty?bo z tego co ja widzę front jest pokryty szybą...A jeżeli już stół łączy się ze schodami, bo to ten sam kolor, to może i fronty połączyć ze szklaną barierką...:DJa tak tylko sobie myśle:oops: pozdrawiam

Karolka no widzisz jak się przyczyniłaś do mojej decyzji, a tak się wstydziła, skromnisia :D

Nie Karolka, fronty będą z lakierowanego mdfu , nie będę kombinować z szybą, za dużo już u mnie tego szkła :rolleyes:

to było niemiłe.

No kto ja kto ale ty chyba się na moich żartach znasz? Kto się czubi ten się lubi. Im bardziej komuś dokuczam, tym bardziej kogoś lubię :) Nie wierzę , ze szczeliłaś na mnie focha. To znaczy , że teraz ma być tylko miło i mamy sobie tylko tiutać tiu tiu :rolleyes:

Ania szalone lata 60/70 to tylko u takiej jednej narendil i jej pół apartamencie, jest taka jedna wariatka, znasz?

Hmmm, niech pomyślę :rolleyes:

Chyba nie, bo ja się z wariatkami nie zadaję :rotfl:

Widzę, że mebelki już prawie wybrane.

To kiedy realizacja?

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ty naprawdę wszystko przeczytałaś :rolleyes:

Sylwuś strasznie się cieszę , ze wróciłaś, nie ukrywam , że bardzo mi Cię tu brakowało :hug:

Sama widzisz , że zawsze temat do pogaduch się znajdzie i choć to forum budowlane to tematy nie koniecznie zawsze takie są :lol2:

Skoro teraz jesteś na etapie pieluszek, kupek i kaszek, obiecuję jutro rzucić temat związany z macierzyństwem , może by tak ,,o ulewaniu u niemowląt '' ?:rolleyes: :lol2:

Ja też się cieszę z powotru ,ale mój Mąż jakby znacznie mniej :eek:.Chyba nie za bardzo lubi jak z oczami w monitorze przesiaduje :cool: ;) :p Ach Ci faceci

Mnie tam kulki i kajdanki na razie wystarczą :cool:.Jak mi się znudzi to o ulewaniu będzie :lol2:

marta i lady moj tez mi to fm wypomina:cool: no coż... przyzwyczaja się pomalu

marta nie było wleczone:rolleyes: raczej ja wleklam M do domu. jeden drink tylko. ,potemkawki , herbatki i do domciu koło 2 byłam. z Tar-wa do domu autostarada.

pobawić się pobawiłam, pojadłam.....no nie popiłam. ale coż:) takie uroki imprez poza :)

dziś piję Jim bima miodowego:):):) pychoytka

pokaż co Hazelek wykombinował dla ciebie:)

Cześć Martuśka, jak minął weekendzik?:wiggle:

W sprawie bufetu, to tak jak pisałam wcześniej- prosty pasuje w ciemno, natomiast nadal optuję za lekko stylizowanym:rolleyes: niech się Twoja wykonawczyni trochę wykaże i sama coś zaproponuje:lol2::lol2:

Rtf-ka koniecznie prosta, bez udziwnień:)

Miłego poniedziałku:hug:

Hmmm, niech pomyślę :rolleyes:

Chyba nie, bo ja się z wariatkami nie zadaję :rotfl:

Widzę, że mebelki już prawie wybrane.

To kiedy realizacja?

Anulka, realizacja, zaraz po biureczku i stoliczku do biblioteki, a te mają być pod koniec kwietnia. W sparawie bufetu na razie czekam na wycenę i dogadujemy szczegóły :)

Ja też się cieszę z powotru ,ale mój Mąż jakby znacznie mniej :eek:.Chyba nie za bardzo lubi jak z oczami w monitorze przesiaduje :cool: ;) :p Ach Ci faceci

Mnie tam kulki i kajdanki na razie wystarczą :cool:.Jak mi się znudzi to o ulewaniu będzie :lol2:

Mój kiedyś ze mną walczył i gonił od komputera, ale w końcu do niego dotarło, że to walka z wiatrakami :lol: Teraz mamy taką umowę , że jak ja z Wami na fm, to on też na sieci rozgrywa mecze piłki nożnej pewnie z jakimiś małolatami :lol2:

marta i lady moj tez mi to fm wypomina:cool: no coż... przyzwyczaja się pomalu

marta nie było wleczone:rolleyes: raczej ja wleklam M do domu. jeden drink tylko. ,potemkawki , herbatki i do domciu koło 2 byłam. z Tar-wa do domu autostarada.

pobawić się pobawiłam, pojadłam.....no nie popiłam. ale coż:) takie uroki imprez poza :)

dziś piję Jim bima miodowego:):):) pychoytka

pokaż co Hazelek wykombinował dla ciebie:)

A to ty kierowca byłaś?

Hazelka jeszcze nic nie wykombinowała, oprócz biurka stoliczka które się zacznie niebawem robić, a zaraz po nich pewnie bufet :rolleyes:

Martuśka i co żonglowałaś albo skakałaś na trampolinie?:D Nie nie - Ciebie najbardziej widzę jako piękną balerinę na ślicznym koniku :p:p

Uściski zostawiam :hug::hug:

Myślę , że w roli klauna bardziej bym się sprawdziła :lol2:

A ode mnie masz buziaka http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Nudaaaaa.....wszystkie śpią na forum;);););)

Moi Goście poszli, posprzątane, chłopcy smacznie śpią a ja jakoś taka pobudzona i niezbyt gotowa do snu....a tu zonk nie ma z kim pogadać;);):o:o:o:o

Toż to środek nocy Madziu, a Tobie się na pogaduchy zebrało i jeszcze zdziwiona że wszyscy śpią :D

Cześć Martuśka, jak minął weekendzik?:wiggle:

W sprawie bufetu, to tak jak pisałam wcześniej- prosty pasuje w ciemno, natomiast nadal optuję za lekko stylizowanym:rolleyes: niech się Twoja wykonawczyni trochę wykaże i sama coś zaproponuje:lol2::lol2:

Rtf-ka koniecznie prosta, bez udziwnień:)

Miłego poniedziałku:hug:

Agulinda, weekend minął bardzo przyjemnie :D Zrobiliśmy porządek w gabinecie , bo ostatnio tam składzik mi się zrobił , jakieś pudła nie rozpakowane jeszcze :rolleyes:, stały tam stare krzesła z jadalni , fotelik do karmienia :eek: i inne duperszmity :rolleyes: Powynosiliśmy na strych, a teraz czekamy na nowe mebelki Od Hazelki :lol:

Jak moja wykonawczyni wpadnie na jakiś genialny pomysł stylizowanego bufetu który mnie zauroczy, jest taka szansa, że zmienię zdanie ;)

Marta, dziewczyny, na jakiej wysokości od sufitu macie zawieszone kinkiety ????????? Abażur od kinkietu będzie do góry. Pomóżcie bo musze wszystko przerabiać , bo jest za wysoko, a wolałabym jedną przeróbkę zaliczyć. ;)

A na jakiej teraz masz wysokości Milenko? Bo u mnie w jadalni też mi się wydaję, że mam ciut za wysoko :rolleyes:

tiu tiu tiu tiu :p :P :hug: zouzo :lol2:

a tak szczerze to mnie wczoraj gorączka :( zamroczyła i nie miałam dla Ciebie riposty :rotfl:

Raaany , bo już się przeraziłam , że teraz tylko buzi, przytulasy i tiu tiu http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

Znaczy dalej mogę Ci dokuczać? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif