MarJel 27.08.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) Początki schodów ( szklana balustrada za ok.3-4 tyg.), a kolor drewna będzie ciemniejszy odrobinę, taki naturalny dąb chcem;) Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Swietnie wyszla i kuchnia i schody . Co masz na scianie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.08.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) Korytarz, za drzwiami z lustrem jest garaż Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kuchnia rewelacja. Efekt końcowy na 100% bedzie piorunujący. Dobra decyzja co do blatu i sposobu zamontowania zlewu. Schody cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.08.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) I szafeczki nocne na które znowu sobie poczekam gdyż te przyszły uszkodzone:x Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.08.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 słońce, granit black cosmos, zlew to blanco bodajże;) markotko na ścianie jest szkło kolor szare aluminium bodajże Reni, kurcze nie wiem ile te szuflady kosztują, na razie dostałam wycenę kuchni ogólną bez wyszczególnienia, też się cieszę że jednak zdecydowałam się na granit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.08.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Zaniemówiłam, odezwę się później jak wróci mi mowa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 27.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kuchnia cudna,szufladki fiu,fiu,jakby cytować wróbelka ćwierka:)Bardzo fajnie ten ghost wygląda - w realu również,zadowolona jesteś?Co to za lampa wisząca nad wyspą,ta srebrna-ja potrzebuje takiej tylko białej nad stół do jadalni.Super to wszystko urządziliście:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 madzikma to okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Szkoda, że szafki nocne uszkodzone, ale są bardzo fajne. Jeśli to nie tajemnica, to zdradź skąd i za ile je masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Marjelko, masz zaje..sta kuchnie! Dopracowana w kazdym szczegole.Cieszę sie , ze zdecydowalas sie na zlew chowany w blacie. Wszystko razem wyglada super! Czy moge Cie zapytac z jakiej firmy masz te ustrojstwa przy baterii ( do plynu i mydla)? I w jakim kolorze masz zlew Blanco?antracyt czy czarny? Marjelko, niesmialo sie przypomne z tym siedziskiem pod prysznicem... z czego jest zrobione...?przepraszam, ze Cie mecze, ale moj pan od plytek pojecia nie ma jak je zrobic:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Piekna kuchnia, piekne schody:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 pieknie! wszystko! poprostu wszystko!Marjel chyba masz spory dom bo czuje sie w nim duzo przestrzeni:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Martuśka pięknie jesthttp://emoty.blox.pl/resource/slini_sie.gifDziewczymow, widzę, że masz świetny gust, rewelacyjne pomysły i kuuuupę szczęścia... mam wrażenie, że trafiasz na najlepszych możliwych fachowców:o Do tego stopnia profesjonalistów, że nawet możesz chałupę zostawić i wybyć na wakacje, wracasz i wszystko jak piknie i cudownie:jawdrop: Jakaś bajka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.08.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 MarJel, bomba! Nic więcej nie piszę, bo już dziewczyny napisały co trzeba. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 przepięknie, słów brakuje takie w moim stylu szary ale taki pięny szary, nowoczesny cudo.mam pytanie o szary ciemny , który masz koło srebrnej komody cóż to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.08.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Jak ja się cieszę że się podoba Oleńko czarne ściany u mnie są w tapecie, nie widać tego na zdjęciu, ale ona nie jest gładka czarna,z bliska wygląda ciut jak skóra węża to znaczy ma takie delikatne kropki przypominające wężową skórę. Ta tapeta to ta sama seria tej z jadalni szaro-czarnej, ta tak samo ma w czarnych miejscach takie kropeczki. madzikma, ja jak pierwszy raz zobaczyłam ten okap, też pomyślałam że fajna lampa. Ghost w realu równie fajny, mi on się kojarzy z krzesłami ogrodowymi, pewnie rzucę na niego jakąś poduszkę. rere, szafki nocne zamawiałam w moma studio http://www.momastudio.pl/products/277/p/873 hazeleyes, nie uwierzysz że ja już dawno wypytałam o to siedzisko tyle że zapomniałam napisać, a teraz dokładnie nie powtórzę co powiedział mi wykonawca, wiem na pewno że ono było murowane, jeszcze raz podpytam o szczegóły, w razie co przypominaj się, bo ja sklerotyczka jestem;) Dozownik mam tylko na płyn, firmy blanco, a zlew antarcyt, wyglądający jak czarny. ulciapulcia, o który ciemny szary chodzi? Bo za komodą jest czarny i to jest tapeta, reszta ścian w tym miejscu to baaardzo jaśniutka szarość. mariomili, słońce, Anetko,psosin, Madziu, DZIĘKI:) Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 28.08.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie lamp typu twiggy, które masz umieszczone najprawdopodobniej w jadalni (przed kuchnią). jest to rozmiar większy tzw 70tka czy mniejszy- 50tka? Bardzo fajnie wygląda. Kupiłaś kolor ecru czy biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 28.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 MarJeluś witaj:hug: Powtórzę po reszcie BOSKO, CUDOWNIE, PIĘKNIE........ kuchnia wymiata mimo, że jeszcze nie skończona. Schody, jak wszytko dopracowane w każdym szczególe - zazdrościmy Ci Twoich fachowców ........ SZCZĘŚCIARO!!!!! dalej będę upirdliwa napisz mi proszę jaką grubość mają płytki lazio bianco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.08.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Powaliłaś nas na kolana! Kuchnia i schody wyszły super.Jak grube są u ciebie schody -stopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts