Magda_lena85 21.03.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ciemna z szarą poduchą popieram:) czemu mój mąż nie jest taki uległy?:bash:albo ochoczo poddany:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marjel dzięki za info o blacie. Huśtawki bossskie. Sercem jestem za białą ale rozsądek podpowiada że grafitowa praktyczniejsza Dziękuję Kózko za opinie Moje serducho też mocniej bije do jasnej , a rozsądek cicho podpowiada, że grafitowa, ale ja udaję, że nie słyszę No i dopięłaś swego:lol: Biedny ten Twój chłop Siostro:rotfl: Gratuluję bardzo, bo fotelik śliczny:wiggle: Ja bym brała opcję czarną- biała raz, ze kompletnie niepraktyczna, a dwa może Ci zniknąć na jaśniutkim tarasie i tle jasnej elewacji... Ja bym wzięła czarną + dodatkową szarą poduchę Czerwona tez jest w sumie ładna- wprowadzi odrobinkę koloru:) Będziesz miała 2 na zmianę:wiggle:To kiedy zamawiasz? Agulka, dziękuję za wyrażenie opinii Wczoraj poszłam do Almi na przeszpiegi i sprawdziłam firmę kokonka coby móc przeszperać internet w poszukiwaniu takiej samej, ale tańszej Jednak ta firma trzyma swoją cenę i w każdym sklepie jest podobna. Także zamówię pewnie w Almi...może zraz po świętach Podłoga i elewacje są kremowe, a bujak bialutki , nie powinno się zlać Tym bardziej , że na tle huśtawki będzie biała pergola, a na niej szare tarasowe zasłony , o czym zapomniałam Wam wspomnieć Taras jest zadaszony częściowo w zasadzie w większości , w czasie budowy go troszkę powiększyliśmy, ale wiadomo dachu nie bardzo dało się naciągnąć W każdym razie w części gdzie taras jest wydłużony będzie biała pergola z zasłonami. Nie mogłam znaleźć odpowiedniej fotki, ale będzie to wyglądało mniej więcej tak: http://img255.imageshack.us/img255/6498/3097184952.jpg Uploaded with ImageShack.us Z tymże, pergola biała jak altana, a zasłony szaro-podobne i grubsze To wszystko będzie przylegać do tarasu i będzie jego przedłużeniem,nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam Szybko poszlo Ci z fotelem, ponczoszki podzialaly;) A z placzem to chyba przesadzasz, czy naprawdę ryczalas Emilko proszę cię przecież wiesz, ze ja lubię wszystko podkoloryzować, coby wzbudzić więcej emocji Co by było gdybym powiedziała prawdę, że zamarzył mi się kokon, przyszłam do domu, a mąż powiedział : ,,Nie ma sprawy Najdroższa, jesteś moim największym skarbem, a ja urodziłem sie po to, by móc spełniać Twoje marzenia" Nie uwierzyłybyście, nie? No nie czepiaj się .Mówiąc brązową - grafitową miałam na myśli przeciez A jak popłaczesz w sklepie poduch Ci nie podmienią ? . A poważnie to zdania nie zmieniam-dla mnie ideałem jest grafitowa z szarą poduchą Biała niepraktyczna (będzie widać kurz:rolleyes: ) A grafitowa będzie pasowała do mebli . A huśtawka ma pasować do tarasu a nie altanki-moja Ty blondi O nie , nie kotenieńku;) Proszę mi tu nie wyskakiwać z blondynką boś ty jaśniejsza A huśtawka ma pasować nie tylko do mebli tarasowych, ale do całokształtu Mój minimalistyczny ogród ma mieć w sobie sporą dozę romantyzmu, a biała huśtaweczka będzie tą wisienką Biały jest cudny Idealnie pasuje do minimalistycznego i jednocześnie mega eleganckiego ogrodu. Meble masz ciemne, więc ciemny może wyglądać dziwnie, bo się nie odróżni, a będzie widać, że nie jest "od kompletu". Co do czystości to nie do końca jest tak, że tylko na białym widać (najlepszy przykład białe, a czarne samochody). Pozatym taki mebel trzeba utrzymywać w ciągłej czystości, bo będą się brudzić ubrania, ale to nie problem, jeżeli jest to mebel przeznaczony na taras to woda mu niestraszna i można myć nawet taką delikatną szczorką do mycia samochodów. Marta wybór jest prosty- bierz ten, który Tobie się spodobał Tosia, zgadzam się z Tobą w 100% Kurz będzie widać tak samo. Skoro poradziłam sobie z utrzymaniem czystości z ciemnym technoratanem na tarsie, to i jedną białą huśtaweczkę też przeżyje Jak wszystko to mi się uda zrealizować, to normalnie na lato przeprowadzam się na taras Tosiu, a może Ty znasz namiar na zasłony tarasowe- altankowe , czy jak tam one się zwą. Jak pokazałaś tą czarną, to się zastanawiałam co Ty w niej widzisz. Ale ta biała ... piękna jest . Tak biała, skradła moje serce MarJelka cóż więcej mi pozostało poza rzeczeniem Ci prawdy najprawdziwszej - piękna jest...... jasna bujawka....(tak, tak, to napisałam ja mimo mojego zamiłowania do papryki)....ale (!) uważam, że tak jak jest piękna, tak będzie niepraktyczna - jak kurz wlezie w te misterne zawijasy to kaplyca...wątpię, czy to się doczyści po całym sezonie...najrozsądniejsza u Ciebie byłaby chyba grafitowa z szarą poduchą...(co innego u mnie ja w ciemno bym brała paprykę z grafitem ) Justka i ty przeciwko mnie brutusie Wszystko opisałam wyżej ....co ja poradzę , że ta biała mi tak zawróciła w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Spoko, spoko wierze bardziej tej wersji zdarzeń niż z płaczem Ta pierwsza jest mi znana:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marta szalejesz, wiosna się zbliża to pewne;) Ja bym wzięła białą aaaa teraz jak się do Ciebie wprowadzam z aroniówką i wiśniówką rzecz jasna to może kupisz 2 bujaki, cioooo:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nooo gratuluję zdobyczy Fajna ta bujawka Bierz białą skoro Ci się bardziej podoba, a tą ciemną dla anety s i pogodzone Edit: jestem bardzo ciekawa tej pergoli z zasłonami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 osz kurna chata ta pergola z zasłonami tosz to luksus, no zajebiscie będzie Marta jeszcze dajemy radę z tymi pięknościami które pokazujesz ale za chwilkę przestaniemy cię lubieć:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ty to potrafisz:jawdrop: zakręcić M koło poalca. poproszę instrukcję,;);););) najlepiej osobiście:):):)przy drineczku. jeszcze nie za pózno na nauki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 MarJel;5887506przyszłam do domu, a mąż powiedział : ,,Nie ma sprawy Najdroższa, jesteś moim największym skarbem, a ja urodziłem sie po to, by móc spełniać Twoje marzenia" Nie uwierzyłybyście, nie? o nie Marta - za to, że tak nie powiedział należy się mega foch, płacz i mini depresja! Tak co bujaki będą dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Cześć Martusia Ja jestem za białym kokonikiem i do tego szarą poduchą Osobiscie uważam,ze biała jest praktyczniejsza bo to na ciemnych meblach tarasaowyc, ow iele barzdiej widać kurz, niz na jasnych przyjnaimniej tak to wyglada z mojego doswiadczenia, poza tym biała hustaweczka bedzie lżejsza... moze i mniej będzie rzucac się w oczy niz grafitowa, ale taras nie jest aż tak ogromny... i moim zdaniem będzie to wszytko wyglądac lżej Wiadomo obie piękne,ale ja głosuję na białą, bo dla mnie 100 razy piękniejsza Jajniki się leczą i prosze się szykować na połowe kwietnia na drinkowanie z mężami na starówce W celach profilaktycznych, prozdrowotnych Edytowane 21 Marca 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jestem za białą .Ale widzę ,że decyzja już podjęta Przyznaj się ,że pozazdrościłaś mi bujaka :lol2::lol2:.To się będziemy bujać we dwie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marjelka koniecznie przed kupnem w Almi jeżeli nie masz jeszcze wyrobionej karty stałego Klajenta to ją wyrób. Od każdego zakupu 10% zostaje na karcie do wykorzystania warto, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 21.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 poproszę instrukcję,;);););) najlepiej osobiście:):):)przy drineczku. jeszcze nie za pózno na nauki:) ja też poproszę, baaardzo poproszę - pomocy naukowych http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifprzyniosę ile trzeba....ostatnie dni przyniosły nam z M. bardzo 'burzliwe' rozmowy (tematy wszelakie) i czuję, jakbym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny, bo podczas rozkmin lub kłótni czeba zrobić sobie przerwę, inaczej mózg się przegrzewa ja mówię pauza i idziemy się przytulać, a jak zbiorę siły to znowu jestem jędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.03.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Decyzja podjęta, ale też bym oddała swój głos na białą huśtawkę Jest piękna i tyle, taka lekka Nigdy nie miałam takich mebli ogrodowych, ale też mi się wydaje że na jasnym będzie mniej widać kurz i resztę Będę czekać na ten pomysł z firanami na tarasie, bo sama mam bardzo blisko życzliwych sąsiadów;) Miłego pierwszego dnia wiosny- zamiast topić kukłę trzeba się wybrać na sanki, bo u mnie znowu sypie śnieg:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 u nas leje deszcz, nie wiem co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 u mnie tez deszcz:( ale chyba lepszy niż śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 21.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venuska po ostatnich kłótniach już nawet sił na przytulanie nie mam...- kiepsko ze mną, prawda? ....ale franczeska tez poniekąd jestem, bo nie odpuszczam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2poddaje_sie.gif... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venuska po ostatnich kłótniach już nawet sił na przytulanie nie mam...- kiepsko ze mną, prawda? ....ale franczeska tez poniekąd jestem, bo nie odpuszczam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2poddaje_sie.gif... Trzeba mieć swoje zdanie, a jak się już coś powie to trzeba bronić tego niczym niepodległości:lol2::lol2:to moja dewiza, ja to jestem mega uparciuch;) Marta gdzie przepadłaś? po bujak Pojechałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U nas we wszystkich prognozach pokazują ,ze jest teraz niby deszcz i +2C a jest cieplej i bezchmurnie niebo i słoneczko Wiec jak coś wpadajcie dzisiaj do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 kurcze mam nadzieję że święta będą ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts