monika996 24.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 marta ale przygoda z portfelem..... jakiś biznesmen zakichany:jawdrop::jawdrop: a co z tymi wycieczkami , bo nie doczytalam .Ktoś twoj dom oglądał????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Co się martwisz?! Ważne, że nie masz takiego neardentala w domu! Niech się martwi ta co musi z nim spać :lol2: Święte słowa Buziaki dziewczynki Teraz uciekam, jutro powracam na FM Buziaki Martulka :hug" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 24.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 z tym zwiedzanien domu to ja tez miałam brat przyprowadził swoja dziewczyne ale mamy dopiero gips na scianach a ona juz ze ona to by zmieniła itp a sama w bloku mieszka to niech sie buduje i sobie zmienia i przez taka osobe gosci sie odechciewa ,bo ona nie z dobrych checi radzi ale zeby wkurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam się tylko i znikam :rolleyes: Do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Odwiedziny nieskończonego domu są najgorsze. Człowiek planuje, zachodzi wgłowę jak tu się urządzić, a tu taka np. teściowa przyjdzie:mad: wk...wi i pujdzie. Rzuci tylko buro tyle pieniędzy, ona by nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Tosia masz rację, obcych nie muszę wpuszczać ale Teściową? Muszę się zastanowić. Ja jak nawet u kogoś jestem to mówie że super bo na pewno tej osobie miło, a mnie nie zawsze musi się podobać. Oczywiście ten zachwyt wramach rozsądku:D:razz:. Rzecz gustu trzeba umieć się zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ja z tych miłych do czasu:hug:, ale pazurki też mam i walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 wbrew pozorom biedronka ma bardzo dobre czerwone wina No ja raz znalalzlam legitymacje, no nic wielkiego, ale poszłam do domu dzwonie domofonem, a tam :"czego?" no to mowie co i jak, otworzył i nawet dziękuję nie powiedział, wziął i drzwi przed nosem zatrzasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 dżizas skąd się takie buraki biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cze szefowa. Przyszłam sie pochwalić ze skórę kupiłam i inne takie tam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A Lublinianki to gdzie , urlopuja sie znowu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 marta koniec urlopu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z tym oddawaniem portfeli itp to trzeba uważać. Ja kiedyś znalazłam cały portfel (prawdopodobnie juz okradziony z pieniędzy) ale dokumenty i karty w nim były. Adres to cztery domy dalej od skrzynki, więc poszłam, co tam. Dzwonię, otwiera mi jakas kobieta ja oddaję jej portfel, a ona mnie od złodziejek wyzwała. Krzyczała na całą klatkę, że inni ludzie wyszli ze swoich mieszkań zobaczyc co się dzieje. Byłam zdruzgotana, w sumie to byli prawie moi sąsiedzi, niektórych znałam. Okropnie sie poczułam, tamta kobieta(portfel był jej córki) jak spotykała mnie później na ulicy, to odwracała wzrok . I co to było ze 20 lat temu, a ja to dokładnie pamiętam. Od tamtej pory po prostu portfeli nie znajduję, nawet jak je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cześć Martulka Zamówiłaś kokonik ??? Prosze Cie zamawiaj, bo wiesz jak jest ... jak poczekasz na czas poświąteczny to sie okaże,ze nagle popyt wzrósł i najbliższe wolne sztuki zostaną dostarczone na październik :lol2: A pan portwelowy, to taki ĆWOK! że SZOK! Ale spoko wszytko do ludzi wraca, pan jest burakiem, wiec pewnie nie raz jeszcze coś zgubi ale już nie trafi na dobrą duszyczkę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej Martuś, Ale trafiło Ci się chamidło w postaci pana portfelowego:jawdrop: Trzeba było domagać się 10% znaleźnego;) Jak tam bujaczek zamówiony?:rolleyes: Poniedziałkowe całusy zostawiamhttp://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Martuśka kaska doszła a poduchy zabrał dziś Pan kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Martuś a Ty w ogóle sprawdziłas faceta czy to on ???? Mój mąz mówi, że to może złodziej, który ukradł facetowi komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Martuś ale buraczysko Ci się trafiło:jawdrop:dobrze, że codziennie nie znajdujesz portfeli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Martuś a Ty w ogóle sprawdziłas faceta czy to on ???? Mój mąz mówi, że to może złodziej, który ukradł facetowi komórkę no nie Ala:lol2: ale wymyśliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A Pani nadal się urlopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts