Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Cześć pleciugi :hug: 3 strony naklepałyście :rolleyes: jak zwykle fajnie się czytało ;) Choć historie jak ta moja ;) krew mrożące żyłach ;)

Dodam jeszcze, ze mam znajomego, który kiedyś przez znaleziony telefon miał tyle problemów, które się skończyły wyrokiem w zawieszeniu :jawdrop:

Co to odwiedzających nasze domy...ja też wpuszczałam na etapie budowy, w większości były to osoby z forum. Z każdą z tych osób mam dobre wspomnienia, z niektórymi mam kontakt do dziś :), a teraz zapraszam na kawę ;)

Co u mnie?, a nic :eek: aż dziwnie się w tym wszystkim czuję...Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą :rolleyes:

Poza tym, że pod koniec kwietnia będą mebelki od Hazelki :hug: A kokonik na taras zamówię po świętach :)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a w kwesti zakupów ciuchowych tez nic?

no nie wierzę !!!! :)

Ano właśnie nic :bash:

Mariomili pokazuj coś tam kupiła, kilka postów wcześniej coś się przechwalałaś :p Daj nacieszyć oko ;)

Madziu, wczoraj wieczorem zasiadłam na stronce zary, bo se 4 rzeczy upatrzyłam w weekend i co?! i w dwóch z tych rzeczy już rozmiaru nie było:bash: szczeliłam focha i nic nie kupiłam :rolleyes:

Martulka pokaż dekoracje Wielkanocne cio :rolleyes:

U mnie posucha.... w tym domu nie mam nastroju do dekorowania.... no i całe Świeta bedą poza domem...

Daj nacieszyc oko Twoimi wnętrzami :D

Buziaki :hug:

Karoluś, u mnie tylko drzewko z pisankami i 5 szt króliczków, plus jakiś koszyczek zeszłoroczny :rolleyes: Większość od Karoli naszej:rolleyes:

ja juz tracę wiarę w wiosnę....u mnie zmroziło krokusy, tulipany też leżą, chyba nic z cebulowych nie będzie a tyle ich wsadziłam do ziemi jesienią....buuuuuu:bash::bash::bash:

Ja cebulkowych nie mam, ale za to wszystkie moje krzaczki po ciężarek zamrożonego śniegu wyglądają nieciekawie :sick: Są tak powygniatane, że nie wiem czy wrócą do pierwotnego kształtu :sick:

bleeeeeeeee

O ja tam, oj tam :rolleyes:

Pisz coś kupiła :rolleyes: