MarJel 26.03.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Cześć pleciugi 3 strony naklepałyście jak zwykle fajnie się czytało Choć historie jak ta moja krew mrożące żyłach Dodam jeszcze, ze mam znajomego, który kiedyś przez znaleziony telefon miał tyle problemów, które się skończyły wyrokiem w zawieszeniu Co to odwiedzających nasze domy...ja też wpuszczałam na etapie budowy, w większości były to osoby z forum. Z każdą z tych osób mam dobre wspomnienia, z niektórymi mam kontakt do dziś , a teraz zapraszam na kawę Co u mnie?, a nic aż dziwnie się w tym wszystkim czuję...Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą Poza tym, że pod koniec kwietnia będą mebelki od Hazelki A kokonik na taras zamówię po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Pytanie do Tosi, jeśli tu zajrzy , chyba, że ktoś się orientuje w temacie to tez proszę o zdanie Jakiego najlepiej nawozu użyć do trawy? Myślę że po tak długiej zimie przydałoby się ją czymś odżywić na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 a w kwesti zakupów ciuchowych tez nic? no nie wierzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Martulka pokaż dekoracje Wielkanocne cio U mnie posucha.... w tym domu nie mam nastroju do dekorowania.... no i całe Świeta bedą poza domem... Daj nacieszyc oko Twoimi wnętrzami Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Marta my florowitu uzywalismy w zeszłym roku i teraz też go bedziemy sypac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 a w kwesti zakupów ciuchowych tez nic? no nie wierzę !!!! Ano właśnie nic Mariomili pokazuj coś tam kupiła, kilka postów wcześniej coś się przechwalałaś Daj nacieszyć oko Madziu, wczoraj wieczorem zasiadłam na stronce zary, bo se 4 rzeczy upatrzyłam w weekend i co?! i w dwóch z tych rzeczy już rozmiaru nie było:bash: szczeliłam focha i nic nie kupiłam Martulka pokaż dekoracje Wielkanocne cio U mnie posucha.... w tym domu nie mam nastroju do dekorowania.... no i całe Świeta bedą poza domem... Daj nacieszyc oko Twoimi wnętrzami Buziaki Karoluś, u mnie tylko drzewko z pisankami i 5 szt króliczków, plus jakiś koszyczek zeszłoroczny Większość od Karoli naszej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Marta my florowitu uzywalismy w zeszłym roku i teraz też go bedziemy sypac;) Zapisuję dzięki Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 helloł dziewczyny i gospodyni, czy ktoś wie kiedy wiosna przyjdzie?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 helloł dziewczyny i gospodyni, czy ktoś wie kiedy wiosna przyjdzie?:lol2:no ktoś wie???? czy już u nas Syberia na zawsze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) helloł dziewczyny i gospodyni, czy ktoś wie kiedy wiosna przyjdzie?:lol2: no ktoś wie???? czy już u nas Syberia na zawsze:cool: Edytowane 26 Marca 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja juz tracę wiarę w wiosnę....u mnie zmroziło krokusy, tulipany też leżą, chyba nic z cebulowych nie będzie a tyle ich wsadziłam do ziemi jesienią....buuuuuu:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 bleeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja juz tracę wiarę w wiosnę....u mnie zmroziło krokusy, tulipany też leżą, chyba nic z cebulowych nie będzie a tyle ich wsadziłam do ziemi jesienią....buuuuuu:bash::bash: Ja cebulkowych nie mam, ale za to wszystkie moje krzaczki po ciężarek zamrożonego śniegu wyglądają nieciekawie Są tak powygniatane, że nie wiem czy wrócą do pierwotnego kształtu bleeeeeeeee O ja tam, oj tam Pisz coś kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 wow!~!!!!!!! to może dlatego nie przychodzi , takich brzuszysk nie chce widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jezuniu czy to na dole obok stóp to jeszcze brzuch:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:boże to nie możliwe, takiej wiosny to ja nie chcę:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jezuniu czy to na dole obok stóp to jeszcze brzuch:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:boże to nie możliwe, takiej wiosny to ja nie chcę:eek::eek:trzeba schować tą brzuchatą i wtedy wiosno witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ale ta sukienka i te buty ze skarpetami:rotfl::rotfl::rotfl:, ona cała musi uciekać pod ziemię:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dobra, dziewczynki, kasuję tą wiosenną babkę , jakoś mi jej się szkoda zrobiło ....Tylko przez chwilę było mi śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 a ja muszę iść na spotkanie i tyle z Wami poklikam....oby ktoś w trakcie zadzwonił z czymś pilnym :rotfl:np mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 a ja muszę iść na spotkanie i tyle z Wami poklikam....oby ktoś w trakcie zadzwonił z czymś pilnym :rotfl:np mama Daj mi swój nr. to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts